alexandroulis Δημοσιεύτηκαν 23 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Δεκεμβρίου,2010 Καλησπέρα!! Μπήκα να γράψω τα νέα μας από το μέτωπο της ομοιοπαθητικής...... πριν δυο τρεις μέρες ο μικρός είχε τα κλασσικά: εντονη καταρροή και βήχα, πήρα τον κο Γιαννόπουλο και μου είπε να πάρει 2 κάψουλες spongia, προς στιγμήν του υποχώρησαν τα συμπτώματα αλλά από χθες ο βήχας χειροτέρεψε. Τον πήγα πριν από λίγο στην παιδίατρο (κλασσική) και διέγνωσε λίγα ακροαστικά, κόκκινο λαιμό και αυτί στα όρια της μέσης ωτίτιδας.. του έγραψε τα κλασσικά εισπνεόμενα, ωτικές σταγόνες και αντιβίωση Zinadol και μας είπε ότι θα πρέπει να πέρνει τα singulair μέχρι τον Μάιο. Πήρα τον Γιαννόπουλο μόλις βγήκαμε και αφού με ρώτησε αν έχει σάλια (άσχετο αλλά έχει πολλά!) μας είπε να πάρουμε mercury μέχρι αύριο το βράδυ και να τον πάρω να τον ενημερώσω. Τι να πω? Αν πετύχει και γλυτώσουμε όλο το κατεβατό τα φάρμακα θα του κάνω άγαλμα, αν δεν πετύχει όμως με βλέπω να πέφτω στα σκληρά!!!! Έχει καμιά μαμά αντιμετωπίσει ωτίτιδα - βρογχιτιδα αποτελεσματικά μόνο με ομοιοπαθητική?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosie Δημοσιεύτηκαν 23 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Δεκεμβρίου,2010 Μόλις ξεπεράσαμε ασθματική βροχίτιδα μόνο με ομοιοπαθητική αγωγή. Αλλά δεν είχαμε πρόβλημα με το αυτί. “The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandroulis Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 καλημέρα!! Rosie, ποσο καιρό σας πήρε? Πυρετό είχε? Καμιά μανούλα με ωτίτιδα????? Φεύγω για την δουλειά, καλή ΠΑραμονή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TARA Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Καμιά μανούλα με ωτίτιδα????? Οικογενειακοι μας φιλοι ειχα δωσει στο γιο τους 16 κουτια αντιβιωσης απο ωτιτιδα που υποτροπιαζε... Ο ιδιος ο γιατρος τους (κλασσικος), τους προετρεψε να δοκιμασουν την ομοιοπαθητικη γιατι το παιδι δε γινοταν να παρει περισσοτερα φαρμακα. Ετσι εκαναν, και το παιδι εγινε καλα. Απο τοτε φυσικα εμειναν στην ομοιοπαθητικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesastoura Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Καλησπέρα!!Μπήκα να γράψω τα νέα μας από το μέτωπο της ομοιοπαθητικής...... πριν δυο τρεις μέρες ο μικρός είχε τα κλασσικά: έντονη καταρροή και βήχα, πήρα τον κο Γιαννόπουλο και μου είπε να πάρει 2 κάψουλες spongia, προς στιγμήν του υποχώρησαν τα συμπτώματα αλλά από χθες ο βήχας χειροτέρεψε. Τον πήγα πριν από λίγο στην παιδίατρο (κλασσική) και διέγνωσε λίγα ακροαστικά, κόκκινο λαιμό και αυτί στα όρια της μέσης ωτίτιδας.. του έγραψε τα κλασσικά εισπνεόμενα, ωτικές σταγόνες και αντιβίωση Zinadol και μας είπε ότι θα πρέπει να παίρνει τα singulair μέχρι τον Μάιο. Πήρα τον Γιαννόπουλο μόλις βγήκαμε και αφού με ρώτησε αν έχει σάλια (άσχετο αλλά έχει πολλά!) μας είπε να πάρουμε mercury μέχρι αύριο το βράδυ και να τον πάρω να τον ενημερώσω. Τι να πω? Αν πετύχει και γλυτώσουμε όλο το κατεβατό τα φάρμακα θα του κάνω άγαλμα, αν δεν πετύχει όμως με βλέπω να πέφτω στα σκληρά!!!! Έχει καμιά μαμά αντιμετωπίσει ωτίτιδα - βρογχιτιδα αποτελεσματικά μόνο με ομοιοπαθητική?????? το πρόβλημα με την ομοιοπαθητική είναι πως θέλει λεπτομέρεια. δεν υπάρχει φάρμακο ευρέος φάσματος. τηλεφωνικά γίνεται ποιό δύσκολη η ακριβής διάγνωση και η εύρεση του σωστού φαρμάκου. οι ομοιοπαθητικοί διστάζουν να πουν "έλα από εδώ επειδή θέλω και άλλες λεπτομέρειες", ίσως δεν θέλουν να το δουν οι ασθενείς σαν εκμετάλλευση. ίσως το merury να είναι σωστό, ίσως και λάθος. αν είναι λάθος δεν θα δείτε βελτίωση (μια τρύπα στο νερό που λεν). αν είναι σωστό, σε οξεία νοσήματα η βελτίωση γίνεται σε λιγότερο από 24ώρες. Εγώ τελευταία φορά που αρρώστησα (Νοέ.2008) είχα πυώδη αμυγδαλίτιδα με πυρετό 39+. Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη πήρα λάθος φάρμακο (τηλεφωνική διάγνωση). Δευτέρα πήγα ΙΚΑ - μου γράψαν αντιβίωση και μου έδωσαν χαρτί για του δουλεία μου. Αντιβίωση δεν πήρα. Τρίτη βράδυ πήγα στο ιατρείο του και με το σωστό φάρμακο είδα μεγάλη βελτίωση την Τετάρτη πρωί-πρωί που ξύπνησα. Συνέχισα με το σωστό φάρμακο 7-10 μέρες και καθάρισαν οι αμυγδαλές από το πύον. Άρα, πρότασή μου, μην διστάσετε να τον επισκεφτείτε (ρωτήστε αν έχει νόημα), να τον ενοχλήσετε κατά επανάληψη στο τηλέφωνο. Υπομονή και επιμονή. Αν γίνει καλά χωρίς τα ισχυρά φάρμακα δύσκολα θα αρρωστήσει και πάλι. πᾶν μέτρον ἄριστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
apricot Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Καλησπέρα!!Μπήκα να γράψω τα νέα μας από το μέτωπο της ομοιοπαθητικής...... πριν δυο τρεις μέρες ο μικρός είχε τα κλασσικά: εντονη καταρροή και βήχα, πήρα τον κο Γιαννόπουλο και μου είπε να πάρει 2 κάψουλες spongia, προς στιγμήν του υποχώρησαν τα συμπτώματα αλλά από χθες ο βήχας χειροτέρεψε. Τον πήγα πριν από λίγο στην παιδίατρο (κλασσική) και διέγνωσε λίγα ακροαστικά, κόκκινο λαιμό και αυτί στα όρια της μέσης ωτίτιδας.. του έγραψε τα κλασσικά εισπνεόμενα, ωτικές σταγόνες και αντιβίωση Zinadol και μας είπε ότι θα πρέπει να πέρνει τα singulair μέχρι τον Μάιο. Πήρα τον Γιαννόπουλο μόλις βγήκαμε και αφού με ρώτησε αν έχει σάλια (άσχετο αλλά έχει πολλά!) μας είπε να πάρουμε mercury μέχρι αύριο το βράδυ και να τον πάρω να τον ενημερώσω. Τι να πω? Αν πετύχει και γλυτώσουμε όλο το κατεβατό τα φάρμακα θα του κάνω άγαλμα, αν δεν πετύχει όμως με βλέπω να πέφτω στα σκληρά!!!! Έχει καμιά μαμά αντιμετωπίσει ωτίτιδα - βρογχιτιδα αποτελεσματικά μόνο με ομοιοπαθητική?????? φυσικα εμεις ωτιτιδα και στα 2 αυτια και στανταρ βρογχιτιδα. εδω και 3 χροναι πεταμε!!!!! καμμια βρογχιτιδα και αραια και που καμμια ωτιτιδα που την περναμε στο ποδι για 1 μερα χωρις πυρετο χωρις αντιβιωση κ.τ.λ. μονο ομοιοπαθητικη και παλι μονο ομοιοπαθητικη βρηκαμε την υγεια μας μην εχεις ενδοιασμους ολα θα πανε καλα. ειναι δυσκολο και πιεστικο οταν βλεπεις το παιδι σου ετσι αλλα να επιμεινεις και θα μεινεις αφνη με τα αποτελεσματα! έχω δύο δωράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandroulis Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια!! Η αλήθεια είναι ότι τον έχω ζαλίσει, μια φορά μας είδε και έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο δεκαπέντε φορές!!!! Συνεχίζουμε με mercury μέχρι αύριο το πρωί και θα ξαναμιλήσουμε.... χθες το βράδυ κοιμήθηκε καλά χωρίς να βήχει και χωρίς έντονο ρουθούνισμα, σήμερα βήχει λιγάκι αλλά είναι πολύ βαρύς ο βήχας με πολλά φλέματα, ελπίζω ότι παίρνουμε το σωστό... Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο που θέλω είναι να ξαναρχίσουμε μάσκες και αντιβιώσεις αλλά ένα αγχος το έχω μην του κάνω καμιά ζημιά... Ασε που όλοι με κοιτάνε σαν ούφο όταν λέω ότι μας έγραψε η γιατρός αντιβίωση και δεν θα την δώσω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesastoura Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια!!Η αλήθεια είναι ότι τον έχω ζαλίσει, μια φορά μας είδε και έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο δεκαπέντε φορές!!!! Συνεχίζουμε με mercury μέχρι αύριο το πρωί και θα ξαναμιλήσουμε.... χθες το βράδυ κοιμήθηκε καλά χωρίς να βήχει και χωρίς έντονο ρουθούνισμα, σήμερα βήχει λιγάκι αλλά είναι πολύ βαρύς ο βήχας με πολλά φλέματα, ελπίζω ότι παίρνουμε το σωστό... Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο που θέλω είναι να ξαναρχίσουμε μάσκες και αντιβιώσεις αλλά ένα αγχος το έχω μην του κάνω καμιά ζημιά... Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο να ζητήσετε μια επείγουσα επίσκεψη. Να πληρωθεί και για τον χρόνο του ο άνθρωπος. Ασε που όλοι με κοιτάνε σαν ούφο όταν λέω ότι μας έγραψε η γιατρός αντιβίωση και δεν θα την δώσω....... Αυτά μην τα λές καλύτερα, τουλάχιστον μέχρι να ξεπεραστεί το επεισόδιο. Μάλλον αναστάτωση σου προκαλούν οι αντιδράσεις των μη- μυημένων. πᾶν μέτρον ἄριστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandroulis Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Δεκεμβρίου,2010 Έχω σκοπό να τον πάω από Δευτέρα όμως, διότι λόγω γιορτών δεν νομίζω να μας δεχόταν νωρίτερα... Όσο για το άλλο έχεις δίκιο, θα αποφεύγω τις πολλές συζητήσεις, αλλά δεν ακολουθεί κανείς ομοιοπαθητική στο περιβάλλον μου για τα παιδιά του και είναι αναμενόμενες οι αντιδράσεις.... Μάλιστα, έχω πείσει και τον άντρα μου να κάνει ένα ραντεβού για εκείνον διότι είναι πλεόν εξαρτημένος από το ronal (αποσυμφορητικό μύτης) και η κατάσταση δεν πάει άλλο..... οπότε ο γιατρός έχει να λαμβάνει από εμάς!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikileuteris Δημοσιεύτηκαν 27 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 27 Δεκεμβρίου,2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_7630.html Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!!!!!!!! Δείτε λίγο το παραπάνω λινκ κορίτσια.Ποια είναι η γνώμη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesastoura Δημοσιεύτηκαν 27 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 27 Δεκεμβρίου,2010 Καταρχάς είναι γνωστός ο πόλεμος - εφόσον πλέον η ιατρική είναι εμπόριο, ειδικά λόγω των φαρμακευτικών (ας αφήσουμε δηλαδή έξω τους γιατρούς) - μεταξύ συμβατικής ιατρικής και άλλων ολιστικών προσεγγίσεων που έχουν τα δικά τους φάρμακα ή καθόλου φάρμακα (βλέπε βελονισμός). Δυστυχώς για τους συμβατικούς το τελευταίο ματς το κέρδισε η ομοιοπαθητική.. Τώρα προσπαθούν να γίνει επανάληψη. Στη Αγγλία, η ομοιοπαθητική υποστηρίζεται ακόμα και από τους βασιλιάδες, δεν είναι τυχαίο που υπάρχει και αυτό http://www.rlhh.eu/ Βρήκα το άρθρο στο bbc και σχολιάζω κάποια κομμάτια: In 30 cases, the issues were "probably or definitely" related to complementary medicine, and in 17 the patient was regarded as being harmed by a failure to use conventional medicine. The report says that all four deaths resulted from a failure to use conventional medicine. Πως κρίνει κανείς ότι ο ασθενής βλάφτηκε από την μή χρήση συμβατικής ιατρικής; Επειδή π.χ. καθυστέρησε να γίνει καλά; Πιο είναι το κριτήριο; Τώρα σχετικά με τους θανάτους πέρα από το ότι μυρίζει εκφοβισμό (λες και δεν πεθαίνουν ασθενείς και με την συμβατική ιατρική) μάλλον αυτός είναι ένας λόγος που στην Ελλάδα ο Βυθούλκας δεν επιτρέπει σε μη ιατρούς να ασκούν την ομοιοπαθητική. Οι δικοί μας επίσημοι ομοιοπαθητικοί γνωρίζουν μέχρι που να το τραβήξουν και έχουν αίσθηση των κινδύνων. ...The study found that parents used alternative therapies to treat anything from constipation to clotting disorders, and diabetes to cerebral palsy. Σωστά, η ομοιοπαθητική μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε αποκλειστικά ή συμπληρωματικά σε πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας (π.χ. ψυχολογικά, δυσανεξίες, καθώς και αυτά που αναφέρονται παραπάνω). Η πρόταση αυτή το κάνει να φαίνεται λες και είναι λάθος. Λάθος ίσως να είναι η αποκλειστική χρήση τους σε κάποιες περιπτώσεις. The second concern is that CAMs can interact with other medicines or have toxic effects Τα φυσικά φάρμακα μπορεί να αποδειχθούν τοξικά, όπως π.χ. και οι υπερβολικές ποσότητες κρεμμυδιού, σκόρδου κλπ. Αυτό δεν ισχύει όμως για τα ομοιοπαθητικά λόγω του τρόπου παρασκευής τους. Στο συμπέρασμα, δηλαδή στο κομμάτι που γράφει "Nonsense κλπ" γίνεται πλέον φανερό πως ο αντίπαλος είναι η ομοιοπαθητική, και είναι γνωστός ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην Αγγλία κατά της ομοιοπαθητικής εδώ και 1-2 χρόνια. Ειδικά στα παιδιά είναι άμεσα και αποτελεσματικότερη η ομοιοπαθητική. Επίσης αν κάποιος πεισθεί για την ομοιοπαθητική από παιδί σίγουρα οι φαρμακευτικές χάνουν πολλά χρήματα. Στην 3η παράγραφο του "Nonsense" γίνεται πάλι εκφοβισμός χωρίς να τολμούν να πουν ότι η ομοιοπαθητική μπορεί να γίνει ποτέ βλαβερή. (επομένως γίνεται φανερό ότι και το περί τοξικότητας δεν αφορά την ομοιοπαθητική) Η τελευταία παράγραφος θέλει να προκαλέσει ενοχές/τύψεις στους γονείς που στρέφονται προς τις εναλλακτικές. Η απλούστερη απάντηση μου είναι όλα τα περιστατικά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα. πᾶν μέτρον ἄριστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannis Δημοσιεύτηκαν 27 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 27 Δεκεμβρίου,2010 Παρόλο που δεν έχω καταλήξει αν την πιστεύω και από αυτά που διαβάζω δεν θα βρω τις επιστημονικές αποδείξεις γιατί ακόμη μάλλον δεν υπάρχουν και επειδή πάλι βήχει μετά από ανάρωση από ήπια πνευμονία (ήταν εντελώς καλά για 2 εβδομάδες) και δεν θέλω να δώσω άλλα φάρμακα... απόφασισα να δοκίμασω για να δω αν την πιστεύω γιατί σίγουρα πιστεύω το "if all else fails try magic" Εχει καμοιά να συστήσει κάποιο ομοιοπαθητικό παιδίατρο στην θεσσαλονίκη ? Πρέπει να είναι παιδίατρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogini Δημοσιεύτηκαν 27 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 27 Δεκεμβρίου,2010 συνήθως όταν σου λένε ότι κάτι είναι βλαβερό σου λένε και γιατί είναι βλαβερό, δηλαδή τι περιέχει...τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι 100% ασφαλή στο περιεχόμενο τους και το άρθρο είναι εντελώς ατυχές και πάει να ψαρέψει ανθρώπους που δεν ασχολούνται και δεν ψάχνουν. jannis δες στο homeopathy.gr και δεν είναι ανάγκη να είναι παιδίατρος. Επίσης πολλοί από εμάς δεν πίστευαν και πείστηκαν με τα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggie Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_7630.html Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!!!!!!!! Δείτε λίγο το παραπάνω λινκ κορίτσια.Ποια είναι η γνώμη σας? δεν μου λέει τίποτα, είναι πολύ γενικό, τι θα πει τα εναλλακτικά φάρμακα; Νομίζω ότι εσκεμμένα είναι τόσο αόριστο ώστε ο καθένας να σκεφτεί ότι να'ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggie Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 ξεκίνησα αρχές Οκτωβρίου θεραπεία για χρόνια ιγμορίτιδα και αύριο έχω ραντεβού με τον Κυβέλλο. Έβγαλα καινούργια ακτινογραφία εχθές και είμαι χειρότερα. Περιμένω να δω τι θα μου πει και εκείνος. Υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για "θεραπευτική επιδείνωση"; Έχει καμιά παρόμοια εμπειρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesastoura Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 ίσως να είναι κάτι τέτοιο αλλά το θέμα είναι όχι τόσο τι δείχνει η ακτινογραφία αλλά εσύ πως νιώθεις, πως είναι δηλαδή τα συμπτώματα σου; Όταν μιλούμε για θεραπευτική επιδείνωση συνήθως εννοούμε ότι χειροτερεύουν αυτά ακριβώς - τα συμπτώματα. Τότε πρέπει να παίρνουμε τηλέφωνο τον γιατρό μας επειδή ίσως να θέλει τροποποίηση η δυναμοποίηση του σωστού (αυτό - επιδείνωση - είναι και απόδειξη ότι έχει βρεθεί) φαρμάκου. πᾶν μέτρον ἄριστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogini Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 maggie αν το πρόβλημα είναι χρόνιο θέλει περισσότερο χρόνο και μεγάλη προσοχή στο να γίνεται απόλυτα σωστά η θεραπεία. Κάτσε να δεις και τι θα σου πει ο γιατρός. Σε ένα φίλο μας πχ που πήγε στα 30 του με πολύ βεβαρυμένο ιστορικό αλλεργιών και τόνους φάρμακα που έχει πάρει τόσα χρόνια του είπε ευθέως ότι είναι πολύ δύσκολο να θεραπευτεί. Με το που ξεκίνησε όντως του πέταξε όλες τις αλλεργίες φόρα παρτίδα και δεν κατάφερε να συνεχίσει την θεραπεία γιατί είχε γίνει χάλια σε μια δύσκολη περίοδο γι'αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΛΠΙΔΑ Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 Συμφωνω για την ομοιπαθητικη και θα ηθελα να ρωτησω σε ποιον γιατρο πας γιατι ψαχνω για εναν καλο γιατρο.Σε ευχαριστω πολυ. Προσωπικά εμένα με έχει σωσει η ομοιοπαθητικη!!!!και το εννοω αφτο!οταν γενησα την κορη μου επαθα καταθλιψη .ημουν σε ασχημη κατασταση…κλαμα και τα σχετικα με τον καιρο περασε αφτο και μου εμεινε μια τρομερη φοβια.φοβομουν μηπως παθει κατι το παιδι .εγινα τρομερα υπερπροστατευτικη κατι που ηταν κακο και σε μενα και στο παιδι.καποια στιγμη αυτή η φοβια ηρθε πανω μου και αρχισα να παθαινω κρισεις πανικου.με πηγαν νοσοκομειο και μου εδωσαν χαπι για το αγχος να ηρεμισω….για ένα χρονο που τα επερνα ημουν στη χειροτερη κατασταση στη ζωη μου!!!καποια στιγμη οι δικοι μου με επιασαν και με πηγαν σε καποιο ομοιοπαθητικο και από τοτε βρηκα την υγεια μου και τον παλιο μου εαυτο που ειχα ξεχασει…τωρα πια η ομοιοπαθητικη για μενα και την οικογενεια μου εγινε τροπος ζωης!! Από το σοβαροτερο προβλημα μεχρι και για ένα απλο βηχα του παιδιου μου σμβουλευομαι τον ομοιοπαθητικο μου και μονο αν εχεις κανει ομοιοπαθητικη και εχεις δει τα γρηγορα και θεαματικα αποτελεσματα που εχει τοτε μπορεις να πιστεψεις!!!τωρα πια σκευτομαι να προχωρισω και σε ένα ακομα παιδι..κατι που παλιοτερα με ολη αυτή την ασχημη ψυχολογια που ειχα δεν ηθελα καν να το ακουω αφου όλα ειχαν ξεκηνισει αφοτου εκανα το παιδι μου!!!!!μακαρι να ειχε μπει νωριτερα στην καθημερινοτητα μας!!!ειναι ασφαλης και σε εγκυμοσυνη και σε θηλασμο ακομα και σε νεογενητα !! υπαρχουν πολες σελιδες στο internet που μπορειτε να ενημερωθειτε!!!!και προτιμω να ειμαι καλα απο το να πινο καφε!!!!!αν και ο ομοιοπαθητικος μου μου λεει πωσ αραια και που και πειραζει να πιω ενα καφεδακι αρκει να μην ειναι η πρωτη μερα τησ αγωγησ...εγω ουτε που δοκιμαζω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΛΠΙΔΑ Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 28 Δεκεμβρίου,2010 Στειλε μου και εμενα πμ σε παρακαλω γιατι ψαχνω γιατρο ομοιπαθητικο προς νοτια προαστια... Ειλικρινά σου εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά σε καταλαβαίνω εν μέρει εμένα ο μικρούλης μου είχε αναιμία και του έκανα αγωγή με σίδηρο πολύ βαρύ για το στομαχάκι του και του προκαλούσε δυσπεψία. Αν παρελπίδα δεν σου κάνει ο ομοιοπαθητικός σου μπορώ να σε συστήσω στη δικιά μου έχει ιατρείο στην Αθήνα αν θες στείλε μου πμ να σου στειλω τα τηλ.και την διεύθυνση της. Θα περιμένω νέα σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chatzico Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 Δεν εχω λόγια. Ο Ερμής με λαρυγγίτιδα και μετά από 15 ημέρες με σπαστική βρογχίτιδα, δεν πήρε ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ, συνήλθε μόνο με ομοιοπαθητικά. Η Δανάη με οξεία αμυγδαλίτιδα, πάλι μόνο με ομοιοπαθητικά. Το θέμα είναι η σωστή διάγνωση. Έχω καταλήξει ότι σε extreme περιπτώσεις, όπως οι προαναφερόμενες, πρέπει να καλώ την παιδίατρο για να κάνει ακριβή διάγνωση και να την αναφέρω μετά στην ομοιοπαθητική, για να έχω σωστή συνταγοδοσία. Μετά από τα παραπάνω, μόνο θαύμα μπορώ να πω ότι είναι. ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ, ΔΑΓΚΩΤΟ, ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ.... E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
litpot Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 Καλησπέρα και απο εμενα! Μετα απο διαφορες συζητησεις που εχω ακουσει τριγυρω ειπα να μπω εδω για να μαθω περισσοτερα οσον αφορα την ομοιοπαθητικη και το σημαντικοτερο να διαβασω ααποψεις απο ανθρωπους που ηδη ασχολουνται. Είμαι μια μαμα του μικρου Ανδρέα , 15 μηνων , το οποιο αναγκαστικα παει παιδικο σταθμο απο 8 μηνων , επρεπε να γυρισω στην δουλεια μου. Ξεκινησαμε Ιουνιο , περιοδος καλη για παιδικο σταθμο(υποτιθεται χωρις ιωσεις) αλλα μετα απο 2 εβδομαδες την τσιμπησαμε την ιωσουλα. Το θεμα ειναι οτιαπο τον Οκτωβριο και μετα ημαστε συνεχεια με διαφορες ιωσεις , βεβαια οχι κατι ιδιαιτερα σημαντιακ(1 φορα μονο αντιβιωση) αλλα συνεχως με AEROLIN, FLEXOTIDE και ολα τα εισπνεομενα . Βεβαια αυτην την στιγμη ημαστε με ωτιτιδα και στα 2 αυτια μας και βρογχιτιδα(αντιβιωση,εισπνεομενα,σταγονες,αντιπυρετικα κ.λ.π.) . Αφου ολον αυτον τον καιρο παιρνουμε αυτα εχω αρχιζει και αναρωτιεμαι που θα βγαλει αυτο και οτι δεν μπορομε να παιρνουμε συνεχεια εισπνεομενα ετσι και αρχισα να ψαχνομαι και για την ομοιοπαθητικη. Ο μικρουλης μου δεν θελει να πιει τιποτα απο ολα αυτα και τ αβγαζει επομενωε η κατασταση γινεται και λιγο δυσκολοτερη. Εκανα μια συζητηση με τον παιδιατρο μας , ο οποιος γενικα ειναι συζητησιμος και ανοιχτος σε ολα τα θεματα , και μου ειπε οτι εχει δει παρα πολυ μεγαλα αποτελεσματα σε χρονιες παθησεις αλλα για την ηλικια του μικρου και γι αυτα τα διαφορα που περναει τωρα δεν εχει δει καποιο αποτελεσμα. Μενουμε Δυτικη Αττικη ,από οσο διαβασα στο site υπαρχουν αρκετοι γιατροι απο εκει αλλα θα ηθελα αν εχει καποιος ηδη και ειναι ευχαριστημενος να μου τον προτεινει. Συγνωμη για το μεγαλο περιεχομενο ... Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggie Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 ξεκίνησα αρχές Οκτωβρίου θεραπεία για χρόνια ιγμορίτιδα και αύριο έχω ραντεβού με τον Κυβέλλο. Έβγαλα καινούργια ακτινογραφία εχθές και είμαι χειρότερα. Περιμένω να δω τι θα μου πει και εκείνος. Υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για "θεραπευτική επιδείνωση"; Έχει καμιά παρόμοια εμπειρία; αυτά παθαίνουν οι άσχετοι όταν διαβάζουν μια ιατρική γνωμάτευση ! Διάβασα τη γνωμάτευση του ακτινολόγου και υπέθεσα ότι χειροτέρευσα. Η καινούργια ακτινογραφία φυσικά δείχνει ότι έχω ακόμα ιγμορίτιδα. Όμως συγκρινόμενη με την προηγούμενη φαίνεται ότι υπάρχει βελτίωση και ότι η περιοχή άρχισε να καθαρίζει. Οπότε καλά πάμε με την ομοιπαθητική. Τον προηγούμενο χειμώνα με 4 κουτια augmentin δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση. Επόμενο ραντεβού σε 1,5 μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggie Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 Litpot χαίρομαι που σε ξαναβλέπω! Αν θυμάσαι κάναμε μαζί ψυχοπροφυλακτική στο Αττικό και γεννήσαμε την ίδια μερα. Τον μικρό τον πήγα στον Κυβέλλο για να του πάρει το ιστορικό μόνο γιατί δεν είχαμε κάποιο θέμα. Ο Κυβέλλος δεν είναι παιδίατρος αλλά όταν βλέπει μωρά την εξέταση την κάνει συνεργάτης του παιδίατρος και εκείνος δίνει την αγωγή. Γενικά θεωρείται από τους κορυφαίους και αν σε βολεύει είναι στον Πειραιά (και στη Ν Ερυθραια, όπου αν δεν είναι πηγμενο το ποτάμι είναι γύρω στα 20 λεπτά από εκεί που μένεις). Αν αποφασίσεις να πας εκεί μην ξεχάσεις να πεις στο τηλέφωνο ότι το ραντεβού είναι για μωρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
evdi Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 Καλησπέρα στα κορίτσια και τα αγόρια της παρέας, είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα να σας πω κι εγώ την ιστορία μου. Ο μικρός μου είναι 26 μηνών και λόγω ιστορικού δύσπνοιας που είχε περυσι, τον Ιούνιο αρχίσαμε ομοιοπαθητική σε γιατρό που βρήκα μέσα από το forum. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου όλα καλά, αλλά από τότε ως σήμερα παρουσίασε ήδη 2 επεισόδια, στο δεύτερο μάλιστα κάναμε εισαγωγή σε νοσοκομείο. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα που μου συνέστησε ο γιατρός δυστυχώς δεν έκαναν τίποτα, η επιδείνωση ήταν ραγδαία. Τώρα είμαστε αγκαλιά με τα γνωστα εισπνεόμενα, αντιβίωση, το singulair (που ο ομοιοπαθητικός δεν θέλει καθόλου) και με μεγάλη αγωνία. Θέλω να το παλέψω λίγο ακόμα εναλλακτικά αλλά έχω απογοητευτεί πολύ. Μήπως τελικά η ομοιοπαθητική δεν πιάνει σε όλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesastoura Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 Share Δημοσιεύτηκαν 29 Δεκεμβρίου,2010 αυτά παθαίνουν οι άσχετοι όταν διαβάζουν μια ιατρική γνωμάτευση !Διάβασα τη γνωμάτευση του ακτινολόγου και υπέθεσα ότι χειροτέρευσα. Η καινούργια ακτινογραφία φυσικά δείχνει ότι έχω ακόμα ιγμορίτιδα. Όμως συγκρινόμενη με την προηγούμενη φαίνεται ότι υπάρχει βελτίωση και ότι η περιοχή άρχισε να καθαρίζει. Οπότε καλά πάμε με την ομοιοπαθητική. Τον προηγούμενο χειμώνα με 4 κουτια augmentin δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση. Επόμενο ραντεβού σε 1,5 μήνα αχ βρε Μάγκι και μας ανησύχησες ... χάρηκα με τα νέα σου. αν προκύψει καμία κρίση, προσπάθησε και αυτήν ομοιοπαθητικά. Θέλω να το παλέψω λίγο ακόμα εναλλακτικά αλλά έχω απογοητευτεί πολύ. Μήπως τελικά η ομοιοπαθητική δεν πιάνει σε όλους; Μάλλον δεν είναι για όλους. Θέλει υπομονή και επιμονή και σύμπνοια μεταξύ των γονέων. Και αν ο γιατρός δεν βρει με την πρώτη το σωστό φάρμακο για το παιδί θέλει ακόμα περισσότερο από αυτά . Ταυτόχρονα θέλει και πίστη όχι μόνο στην ομοιοπαθητική αλλά και στις δυνάμεις και ικανότητες του οργανισμού (όπως εξελίχθηκαν μετά από χιλιετίες). Αλλά και να μην τα καταφέρετε εναλλακτικά μην σε ενοχλεί, τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν είτε έτσι είτε αλλιώς. πᾶν μέτρον ἄριστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts