Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ.ΕΛΕΟΟΟΟΣ

joela

Recommended Posts

Αααααχ μανούλες που αντιμετωπίσατε το ίδιο πρόβλημα βοήθεια.

Θα πάρω τα πράγματα απο την αρχή.το Σεπτέμβριο που μας πέρασε απόκτησα το νόημα της ζωής μου.Απο την πρώτη μέρα το παιδάκι μου είχε αυξημένες ανάγκες σε φαί κι έτσι έγω θήλαζα κάθε μιάμιση ώρα.Αυτό συνεχίστικέ για 4 μήνες οπου ο μικρο΄θλης μου σταμάτησε να παίρνει βάρος και αναγκάστικα να του δώσω και συμπλήρωμα και 2 μήνες μετά δεν είχα και γάλα.Το αστεράκι μου λοιπόν απο τη στιγμή που ξεκίνησε το συμπλήρωμα σταμάτησε να ξυπνάει κάθε 1.5 ώρα και έπεφτε για ύπνο 9 νταν, ξύπναγε μια με δυο φορές τη νύχτα για γάλα και μετά ξυπνούσε στις 9.Ρώτησα το γιατρό τι μπορούμε να κάνουμε για να μην ξυπνάει τη νύχτα και μου απάντησε "υπομονή".Οκ δεν είχα πρόβλημα γιατί είμαι Δ.υπάλληλος και έχω 1 χρόνο άδεια.

Τώρα όμως εκτός του οτι πλησιάζει ο καιρός που θα πάω στη δουλεία ο μικρός χειροτερεύει.Κοιμάτε στις 11 και ξυπνάει ανα δύωρο και πίνει μια μπουκάλα γάλα τη φορά.

Εγω λοιπόν όταν αρχίσω δουλεία θα κοιμάμε σίγουρα κατα τις 12 με 12.30, πρέπει να ξυπνάω στις πεντέμιση και δουλεύω και σε νοσοκομείο.Και μάλιστα αν εγώ κάνω λάθος σε μια εξέταση απο την αϋπνία θα φάω και κάναν άνθρωπο.

Τι να κάνω για να σταματήσει τουλάχιστον να ξυπνάει συνέχεια γιατί με τέτοιο πρόγραμμα δε θα τη βγάλω ούτε εγώ και θα πάρω και κάναν άνθρωπο στο λαιμό μου.

Διαφημίσεις

Η δικια μου ξυπνουσε μονο στην αρχη μια φορα το βραδυ για να φαει κι εκανα τα εξης:

1)της εβαλα μεγαλυτερη πανα μονο το ραδυ για να μην την ενοχλουν τα τσισακια

2)το συνολικο γαλα που ειχε αναγκη ολη μερα(μαζι και το βραδυ) το χωρισα σε πεντε γευματα απο τη στιγμη που ξυπνουσε το πρωι μεχρι τη στιγμη που κοιμαται το βραδυ

3)οταν πλεον ξυπναει πριν την κανονικη της ωρα το πρωι της βαζω την πιπιλα και ξανακοιμαται αν δεν πειναει

Με αυτους τους τροπους κοιμαται 10:30 το βραδυ μεχρι 9-9:30 το πρωι

Ελπιζω να σε βοηθαω καπως

ξυπνούσε πάντα αλλά το δύωρο το ξεκίνησε κάνα 15ημέρο.Δοντάκια έχουμε 3 και ετοιμάζετε τέταρτο.Μπουσουλάει και σηκώνετε.Περπατάει μόνο αμα στιρίζετε κάπου.Είναι σχεδόν 10 μηνών.Τι ακριβώς είναι οτ άλμα ανάπτυξης?

μαλλον ειναι το δοντακι... κανε υπομονη μεχρι να σκασει και αν δεν δεις διαφορα τοτε παιρνεις τα μετρα σου... κι εμενα οι μικρουλες με πεθαναν τα βραδυα τελευταια με τα πολλα ξυπνηματα αλλα μολις ξεμυτισαν τα δοντακια επανηλθαν στα κανονικα τους...

για τα αλματα αναπτυξης διαβασε εδω..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430&highlight=%E1%EB%EC%E1+%E1%ED%E1%F0%F4%F5%EE%E7%F2

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Η δικια μου ξυπνουσε μονο στην αρχη μια φορα το βραδυ για να φαει κι εκανα τα εξης:

1)της εβαλα μεγαλυτερη πανα μονο το ραδυ για να μην την ενοχλουν τα τσισακια

2)το συνολικο γαλα που ειχε αναγκη ολη μερα(μαζι και το βραδυ) το χωρισα σε πεντε γευματα απο τη στιγμη που ξυπνουσε το πρωι μεχρι τη στιγμη που κοιμαται το βραδυ

3)οταν πλεον ξυπναει πριν την κανονικη της ωρα το πρωι της βαζω την πιπιλα και ξανακοιμαται αν δεν πειναει

Με αυτους τους τροπους κοιμαται 10:30 το βραδυ μεχρι 9-9:30 το πρωι

Ελπιζω να σε βοηθαω καπως

Ο δικός μου δεν έχει θέμα με τα τσίσα.Το βράδυ του βάζω πιπίλα και μόλις καταλάβει οτι δε ρουφάει γάλα χαλάει κόσμο.Τη μέρα όσο και να προσπαθώ δεν τρώει πάνω απο 200μλ γάλα το πρωί και άλλα 150-180 το βράδυ. ένα γιαουρτάκι με το ζόρι κι αυτό μπορεί να μην το φάει το απόγευμα.Το μεσημέρι το αλεσμένο και το πρωί μετά το γάλα τη φρουτόκρεμα κι αυτά οχι πάντα όλο.Οσο για τις άλλες κρέμες,τις σταματήσαμε κ τις αντικαταστίσαμε με γάλα ή γιαούρτι γιατί ποτέ δεν έφαγε όσο κι αν προσπάθησα

• 5 weeks later...

Αγαπητή μου joela έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη διαφορά οτι εμένα εξαντλήθηκε ήδη η υπομονή μου!Τα μωρά μας είναι συνομήλικα!Και εμένα ξυπνάει κάθε 3 ώρες και θέλει γάλα και αμέσως ξανακοιμάται αλλά όσο μεγαλώνει και συνειδητοποιεί οτι τον έβαλα στην κούνια του ξαναξυπνάει!Τη μισή νύχτα κοιμάμαι με τον άντρα μου και την υπόλοιπη με τον γιο μου!Τίποτα δεν πιάνει!Ούτε εμένα τρώει μεγάλες ποσότητεςμέσα στη μέρα και γι αυτό ξυπνάει!Η παιδίατρος μου είπε οτι θα συνεχίσει μέχρι τα 2 αυτή η ιστορία!!!Κουράγιο και στις 2!!!!!!!

Και η δικιά μου ξυπνούσε ανα 2 ώρες. Χωρίς να θέλω να σας απογοητευσω τώρα ξεκινήσαμε να κοιμόμαστε ολόκληρη νύχτα και είναι -ναταν νταν ναταν ναταν - 28 μηνών!