Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΣΧΑ

Recommended Posts

πολύ ομορφο blog .

θα φτιαξω και εγω ενα καλαθι για την νονά μας αλλά θα αγορασω τα πραγματα που θα βάλω μεσα ..

Σ΄ευχαριστώ πολύ :P.

Ήδη έχω ξεκινήσει να φτιάχνω την επόμενη πασχαλινή κατασκευή.... θα σας βάλω φώτο όταν την έχω έτοιμη.

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασούλα τέλειο το σπιτάκι!!Θα το κάνω και εγώ αλλά όχι μία φορά αλλά τρεις γιατί σκέφτηκα την ημέρα που θα έρθουν τα φιλαράκια της μικρής μου να φτιάξουμε μπισκοτακια και τσουρεκάκια ,στο τέλος να τους χαρίσω από ένα τέτοιο σπιτάκι.Για όποια άλλη ιδέα εδώ είμαστε και περιμένουμε...

Είναι πολύ εύκολη η κατασκευή τους και θα δείς πόσο πολύ θα χαρούν τα πιτσιρίκια μόλις το δούν :P.

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια πασχα σημαινει γενικη της γενικης στο σπιτι.αλλαγη σεκαποια πραγματα οπως πχ κανα ριχταρι πετσετακι κτλ. ολα στο πιο ανοιχτοχρωμο ανοιξιατικο και χαρουμενο. μετα αντε κανενα λαγουδακι διακοσμητικο και κανα κουλουρακι νηστισιμο.τα αυγα ειναι το μαστ βεβαια που τα βαζω σεενα ωραιο καλαθακι με πουπουλα αν εχετε δει στην αγορα. γενικα Μ.Παρασκευη παμε στη χαλκιδικη και κανουμε εκει πασχα στο εξωχικο. καμια φορα παμε και στην πεθερα μου κοντα Ελασσονα. αν οχι στη χειροτερη ψηνουμε το κατσικακι στην αυλη εδω.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Πριν 2 χρόνια,αγόρασα από μαγαζί με είδη χόμπυ μεγάλα αυγά από φελιζόλ και τα ζωγράφισα με ακρυλικά χρώματα.Τα σχέδια που έκανα ήταν από ένα βιβλίο με πασχαλινές κατασκευές και κάποια από διάφορες κάρτες που μας είχαν στείλει κατά καιρούς.Κάποια τα έδωσα σε παιδάκια και είχα ζωγραφίσει και το όνομά τους.Συνολικά είχα φτιάξει 21 αυγά περίπου και άρεσαν πάρα πολύ σε όλους.Ήταν πολύ μπελαλίδικα βέβαια,γιατί λόγω σχήματος δεν μπορούσα να τα ακουμπήσω κάπου και τα ζωγράφιζα στον αέρα και επίσης για να στεγνώσουν(και να μπορέσω να τα πιάσω για να συνεχίσω την ζωγραφική)τα κάρφωνα σε ξυλάκια από σουβλάκια και τα στήριζα σε μια μεγάλη κούπα.

Φέτος δεν έχω ούτε έμπνευση,αλλά ούτε και όρεξη...

Ωραίο blog! Αντε, μαζευόμαστε πάλι απ΄ ότι βλέπω! Μ΄ αρέσει! ;)

:D:D:D:D Nαι - ναι....

ΆΖΙΑ και Ελενάκι σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!!!!!

Αφου αληθεια εινι καλο μου... :D

Πριν 2 χρόνια,αγόρασα από μαγαζί με είδη χόμπυ μεγάλα αυγά από φελιζόλ και τα ζωγράφισα με ακρυλικά χρώματα.Τα σχέδια που έκανα ήταν από ένα βιβλίο με πασχαλινές κατασκευές και κάποια από διάφορες κάρτες που μας είχαν στείλει κατά καιρούς.Κάποια τα έδωσα σε παιδάκια και είχα ζωγραφίσει και το όνομά τους.Συνολικά είχα φτιάξει 21 αυγά περίπου και άρεσαν πάρα πολύ σε όλους.Ήταν πολύ μπελαλίδικα βέβαια,γιατί λόγω σχήματος δεν μπορούσα να τα ακουμπήσω κάπου και τα ζωγράφιζα στον αέρα και επίσης για να στεγνώσουν(και να μπορέσω να τα πιάσω για να συνεχίσω την ζωγραφική)τα κάρφωνα σε ξυλάκια από σουβλάκια και τα στήριζα σε μια μεγάλη κούπα.

Φέτος δεν έχω ούτε έμπνευση,αλλά ούτε και όρεξη...

Φοβερη ιδεα μου ακουγεται, αλλα και ο τροπος που το... χειριστηκες το θεμα μπραβο σου βρε Χριστινακι, ορεξη να υπαρχει λοιπον.

Και απο΄οτι διαβαζω φετος δεν υπαρχει, γιατι καλο μου? Παρε τα πανω σου και κανε κατι λιγοτερ φετος, δεν χρειαζεται να φτιαξεις κατι τυπου περπαραγωγη, ισα - ισα μονο για να ανεβεις ψυχολογικα. Επιιελους ειναι ανοιξη (λεμε τωρα, γιατι αυτο το γκριζο απλα μου εχει σπασει τα νευρα) και που θα παει θα δουμε και ηλιο και θα φτιαξει αμεσως η διαθεση.

Προσωπικα φετος δεν προκειται να κανω τιποτα, περα απο την διακοσμηση του σπιτιου, με στεφανακια, λαγουδακια, κοτουλες, προβατακια, κλπ - κλπ, τα οποια αρεσουν και τρελλα στον μικρο μου. Τα υπολοιπα, καθαριοτητα θα παρω γυναικα, τσουρεκια και αυγα, να ειναι καλα οι μαμαδες (μανουλα και πεθερα).

Οσο για τις βαφτιστηρες ακομη δεν εχω κανει τιποτα και οπως ειπα δεν προκειται φετος λογω εγκυμοσυνης, απλα περα απο τα δωρακια τους, λαμαπαδες, κλπ. θα παρω και ομορφα καλαθακια με μικρα διακοσμητικα ζωακια για τα δωματια τους. Καλο ακουγεται?

Φοβερη ιδεα μου ακουγεται, αλλα και ο τροπος που το... χειριστηκες το θεμα μπραβο σου βρε Χριστινακι, ορεξη να υπαρχει λοιπον.

Ναι,όρεξη και έμπνευση!!Το περασμένο Πάσχα έκανα διάφορα γύψινα(πουλάκια,λουλουδάκια,αυγά,όλα σχετικά με την εποχή),τα έβαψα πάλι με ακρυλικά χρώματα,τα κόλλησα με σιλικόνη σε έτοιμα στεφανάκια από χόρτο που αγόρασα,τους πέρασα και κορδέλες σε χαρούμενα χρώματα και τα έκανα πάλι δώρο.Τα έβαλαν στην πόρτα τους και ήταν πολύ όμορφα!

Φέτος δεν μου έρχεται τίποτα απολύτως...Και δεν έχω και πολλά κέφια.

Διαφημίσεις

Ναι,όρεξη και έμπνευση!!Το περασμένο Πάσχα έκανα διάφορα γύψινα(πουλάκια,λουλουδάκια,αυγά,όλα σχετικά με την εποχή),τα έβαψα πάλι με ακρυλικά χρώματα,τα κόλλησα με σιλικόνη σε έτοιμα στεφανάκια από χόρτο που αγόρασα,τους πέρασα και κορδέλες σε χαρούμενα χρώματα και τα έκανα πάλι δώρο.Τα έβαλαν στην πόρτα τους και ήταν πολύ όμορφα!

Kαλε εσυ εισαι χρυσοχερα.....!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο σου Χριστινακι, εχω παθει πλακα με αυτα που περιγραφεις....

Αυτο με τα κεφια, ειπαμε παρτο αλλιιως.... αντε να μην ερθω εκει μαζι με τον μικρο για να σου φτιαξουμε την διαθεση με το... ζορι...;):lol::lol::lol:

Αυτο με τα κεφια, ειπαμε παρτο αλλιιως.... αντε να μην ερθω εκει μαζι με τον μικρο για να σου φτιαξουμε την διαθεση με το... ζορι...;):lol::lol::lol:

Ελάτε!!!Το έχω ανάγκη.:(

εγω για την πόρτα πήρα μια χαζομαρα απο τζαμπο , θα προτιμουσα κάτι τετοιο όμως :lol::lol::lol:

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια πειτε καμια ιδεα,για δωρο στη νονα..δεν θελει σιγουρα καλαθια και πιατελες....εχει πολλεσ απο τη αλλη κουμπαρα!!

λεω να δωσω και κατιτην δασκαλα!!για πειτε.

βρε κοριτσια πειτε καμια ιδεα,για δωρο στη νονα..δεν θελει σιγουρα καλαθια και πιατελες....εχει πολλεσ απο τη αλλη κουμπαρα!!

Mηπως κατι σε στεφανακι με κερακια?

Οντως για πειτε καμμια ιδεα να μην επαναλαμβανομαστε...;)

Για την δασκάλα μπορείς να κάνεις ένα σοκολατόδεντρο!Να πάρεις μια μπάλα από φελιζόλ,να βάλεις κανέλες για κορμό και να το στηρίξεις σε ένα κουβαδάκι από τα τζάμπο.Στην μπάλα να καρφώσεις σοκολατάκια και να βάλεις και καμιά όμορφη κορδελίτσα,ίσως και κανένα πουλάκι στην βάση του.

Για την κουμπάρα κάτι πιο καλό ή το ίδιο σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Για την δασκάλα μπορείς να κάνεις ένα σοκολατόδεντρο!Να πάρεις μια μπάλα από φελιζόλ,να βάλεις κανέλες για κορμό και να το στηρίξεις σε ένα κουβαδάκι από τα τζάμπο.Στην μπάλα να καρφώσεις σοκολατάκια και να βάλεις και καμιά όμορφη κορδελίτσα,ίσως και κανένα πουλάκι στην βάση του.

Για την κουμπάρα κάτι πιο καλό ή το ίδιο σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Aπλα εγραψες Χριστινακι.... super ιδεα!!!!!!!!!!!!!

Aπλα εγραψες Χριστινακι.... super ιδεα!!!!!!!!!!!!!

Δεν είναι δική μου ιδέα!!Κι εγώ εδώ μέσα την είδα,που την βρήκε κάπου μια κοπέλα και ήθελε να την φτιάξει για την βάφτισή της!;)

Απλά μπορούμε να την προσαρμόσουμε,για να γίνει δωράκι για το Πάσχα.

Δεν είναι δική μου ιδέα!!Κι εγώ εδώ μέσα την είδα,που την βρήκε κάπου μια κοπέλα και ήθελε να την φτιάξει για την βάφτισή της!;)

Απλά μπορούμε να την προσαρμόσουμε,για να γίνει δωράκι για το Πάσχα.

Καλε δεν πειραζει..... αρκει ιδεες να περνουμε και οπως λες να τις προσαρμοζουμε....:D

εδω και μερες με εχει πιασει μανια ξεκαθαρισματος

εχω πεταξει- δωσει απιστευτα πραγματα που ειχα μαζεψει.

χτες αδειασα τα συρταρια με την την.... προικα μου και τα εβαλα να ...αναπαυονται μεσα σε μια παλια βαλιτσα.

κρατησα ελαχιστα πραγματα

θελω μια αλλαγη εν οψη ανοιξης και σκεφτομαι να αγορασω καποιο σετ (οχι πασχαλινο)για σαλονι τραπεζαρία.

Ομως δεν ξερω τι να επιλεξω δεν εχω βρει κατι να με ενθουσιασει -ασε που ειμαι και ασχετη και ολα μου φαινονται ....τουλια!!!:oops::oops:

εσεις τι στρωνετε?

σε τι ποιοτητα?

βοηθηστε βρε παιδια τα χω μαζεψει ολα και απλα το σκεφτομαι:-)

ασχετο αλλα γιατι τα μυνηματα μου βγαινουν τεραστια σε πλατος????

Καλημερα...

εχεις τα τικερακια σου παραλληλα, βαλε το ενα κατω απο το αλλο, για να μην ξεχυλωνει η σελιδα...:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...