Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντι για ΠΑΘΕ , ΚΑΘΕ .... μέρα δοφοφονούν ανθρώπους.....

Recommended Posts

Έχτες ένας ακόμα συνάνθρωπός μας έχασε την ζωή του , οδηγώντας , στην Εθνική οδό Πατρών Κορίνθου.

http://www.patranews.gr/news.asp?ID=8130

Τον Μάρτιο του 2008 είπαν ότι ΘΑ ξεκινήσουν οι εργασίες…..

http://www.patranews.gr/news.asp?id=8098

Καταγγελω όλους αυτούς που καθημερινά δολοφονούν ανθρώπους…….

Καταγγελω όλους αυτούς που από τις ωραιότατες δερμάτινες πολυθρόνες των γραφείων τους , αδιαφορούν για εμάς τους απλούς πολίτες…….

Καταγγελω όλους αυτούς που δεν μας σέβονται , και ενώ πληρώνουμε φόρους , διόδια, τέλη κυκλοφορίας μας προσφέρουν υπό το μηδέν , ποιότητα ζωής……

http://www.patranews.gr/news.asp?id=8060

Καταγγελω τους υπευθύνους που αποφάσισαν πως το Εθνικό Οδικό Δίκτυο από

ΠάτραΑθήναΘεσ/κηΕύζωνοι….πρέπει να είναι.... ΚορινθοςΑθηναΘεσ/κηΕυζωνοι

http://www.patranews.gr/news.asp?id=8047

Καταγγελω όλους αυτούς που προτιμούν να δίνουν τα χρήματα του Ελληνικού λαού σε «κομιστές» και όχι στο να γίνουν επιτέλους τα έργα της Εθνικής Οδού Πατρώ-Κορίνθου.....

Καταγγελω όλους αυτούς του τόσα χρόνια απλά αδιαφορούν ή να πω καθυστερούν ; την διεκπεραίωση των έργων....

http://www.patranews.gr/news.asp?id=8046

Καταγγελω όλους αυτούς που καθημερινά σκοτώνουν παιδιά…..

http://www.patranews.gr/news.asp?id=8045

Καταγγέλω και ελπίζω το τελευταίο αίμα που χύθηκε ....να ήταν

αυτό του 5χρονου αγοριού και της 1 έτους αδερφής του.... έλπιζω να ήταν τα τελευταία αγγελούδια που δολοφόνησαν όλοι αυτοί………

:cry::evil::cry::evil::cry::evil::cry::evil::cry::evil::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Λυπάμαι που θα το πω αλλά όσες καταγγελίες και να κάνουμε

οι άνθρωποι έχουν χάσει εδώ και καιρό το δάσος ασχολούνται με άλλα πράγματα μην αναφερθώ τώρα και με στείλουν στο αρχείο..

..................... :evil::evil::cry::cry::cry:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Καταγγέλω και ελπίζω το τελευταίο αίμα που χύθηκε ....να ήταν

αυτό του 5χρονου αγοριού και της 1 έτους αδερφής του.... έλπιζω να ήταν τα τελευταία αγγελούδια που δολοφόνησαν όλοι αυτοί………

:cry::evil::cry::evil::cry::evil::cry::evil::cry::evil::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Όντως ο συγκεκριμενος δρομος ειναι απαραδεκτος και οντως αυτο που γραφει ενα απο τα αρθρα για τα διοδια ειναι αληθεια...... αυτο ισχυει εδω και χρονια.. Πληρωνεις σε ολα τα διοδια δυο ευρω και σε αυτα 2,5 για να μπεις σε εναν καροδρομο ουσιαστικα...

Όμως για το οτι σκοτωνονται ανθρωποι δεν φταιει ο δρομος μονο, φταιει και η δικη μας εγκληματικη αμελεια, που ενω βλέπουμε τον καροδρομο και το ρημαδοσημα που λεει οριο ταχυτητας 60 χιλιομετρα, εμεις θεωρουμε οτι ειμαστε εξυπνοι και θελουμε να παμε με 120...

Επειδη για να παω στο χωριο της μαμας μου περναω το ρημαδοδρομο αυτο, τον ξερω αρκετα καλα αλλα δυστυχως καθε φορα που περναω πραγματικα αναρωτιεμαι αν ειμαι ηλίθια ή εντελως αχρηστη οδηγος που παω με το οριο που αναγραφει η ρημαδοπινακιδα..

Τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο απλα και τα τροχαια πολυ λιγοτερα αν απλώς ακουλουθουσαμε τον Κ.Ο.Κ ..

Την περιοδο που πηγαινοερχομουν τακτικα στην Τριπολη μου ειχαν φυγει τα μαλλια... Ναι μεν ο δρομος ειναι καλυτερος αλλα στις 5 το πρωι με ορατοτητα μηδεν λογο ομιχλης και εναν δρομο που γλιστρουσε θανασιμα, εβλέπα αυτοκινητα να περνανε σφαιρα διπλα μου και να εξαφανιζονται πριν καλα καλα μπορεσω να δω τα φωτα τους...

Ποιος φταιει λοιπον?

Και αεροδριαδρομους να τους κανουμε ολους τους δρομους της Ελλαδας, τα τροχαια θα συνεχισουν να αυξανονται όσο οι Ελληνες θεωρουν οτι οι δρομοι ειναι τσιφλικια τους και οτι οι κανονες και τα ορια εγιναν για τους αλλους και οχι γι αυτους.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Όμως για το οτι σκοτωνονται ανθρωποι δεν φταιει ο δρομος μονο, φταιει και η δικη μας εγκληματικη αμελεια, που ενω βλέπουμε τον καροδρομο και το ρημαδοσημα που λεει οριο ταχυτητας 60 χιλιομετρα, εμεις θεωρουμε οτι ειμαστε εξυπνοι και θελουμε να παμε με 120...

Είναι συνάρτηση των απαράδεκτων δρόμων και της ανύπαρκτης οδηγικής συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων Δώρα.... Το αποτέλεσμα των αιτιών όμως δεν αλλάζει.Μάνες που κλαίνε αδικοχαμένα παιδιά. :cry::cry::cry::cry::cry:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Είχα δει μια εκπομπή στην ΤΒ όσον αφορά στους δρόμους και τα ατυχήματα στην Ελλάδα. Μεταξύ των πολλών αξιολογων πραγμάτων που έλεγαν ήταν και το εξής. Ενας διάσημος ραλίστας είχε έρθει να πάρει μέρος σε κάποιους αγώνες που γινόταν στην Ελλάδα. Τώρα τί αγώνες, θα σας γελάσω, δεν θυμάμαι. Και ελεγε ότι έφτασε στην Αθήνα με πτήση και από εκεί πήγε οδικώς στην πόλη όπου γινόταν οι αγώνες. Στον γυρισμό ζήτησε να επιστρέψει με ιδιωτικό ελικόπτερο ή αεροπλάνο(δεν θυμάμαι ακριβώς), γιατί θεώρησε ότι οι δρόμοι στην Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα επικινδυνοι. Δεν το έκανε από ξιπασιά να γυρίσει αεροπορικώς, τόνισαν στην εκπομπή, γιατί αν ήταν έτσι θα το έκανε και στον πηγαιμό για τους αγώνες. Αλλά θεώρησε ότι δεν θέλησε να το ξαναρισκάρει για 2η φορά. Φανταστείτε τους δρόμους μας, τους φοβόταν μέχρι και ραλίστας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock: Ένας άνθρωπος που το επάγγελμα του είναι μέσα στον κίνδυνο!Ε, ήταν από τα πράγματα που μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι δεν ρισκάρεις τόσο τη ζωή σου αν ήσουν ραλίστας, αλλά τη ρισκάρουμε εμείς καθημερινά που οδηγούμε σ'αυτούς τους δρόμους και συνυπάρχουμε με οδηγούς που δεν έχουν αίσθηση τόπου και χρόνου την ώρα που κρατούν το τιμόνι.

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ποιος φταιει λοιπον?

Και αεροδριαδρομους να τους κανουμε ολους τους δρομους της Ελλαδας, τα τροχαια θα συνεχισουν να αυξανονται όσο οι Ελληνες θεωρουν οτι οι δρομοι ειναι τσιφλικια τους και οτι οι κανονες και τα ορια εγιναν για τους αλλους και οχι γι αυτους.

Δεν είναι τυχαίο που σε αυτό το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο συμβαίνουν τα περισσότερα δυστυχήματα σε όλη την Ελλάδα ...... όλα τα ατυχήματα έχουν συμβεί στα χιλιόμετρα που ΔΕΝ υπάρχουν διαζώματα , που ΔΕΝ υπάρχουν προστατευτικά κεκλειδώματα , που ΔΕΝ υπάρχουν λωρίδες ασφαλείας , που ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ :!::!::!:

Και δεν πιστεύω πραγματικά πως κανένας άνθρωπος ....ξυπνάει το πρωί ..... και λέει : α! ωραία μέρα σήμερα ! ας πάρω το αμαξάκι μου και να πάω στην εθνική να σκοτωθώ!!! ... και ας πάρω και τα παιδάκια μου μαζί!..

Δεν είναι έτσι Δώρα μου ! Δεν είναι έτσι .... :cry::cry::cry::cry::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Εγω συμφωνω πολυ με την Δωρα !!!

Συμφωνω και με το τελευταιο της Αφροδιτης, για το ΠΩΣ ειναι ο δρομος κλπ αλλα δεν ξεκινανε Αφροδιτακι μου ετσι οπως ειπες, ξεκινανε ομως με την σκεψη "Εμενα δεν θα μου συμβει, ας τρεξω τωρα να παω πιο γρηγορα..." κι επισης αμα δουν καποιον να πηγαινει με 60 που λεει το οριο αμεσως σκεφτονται "Ωχ, κατσε να περασω.... κοιτα πως παει η κότα !!!"

και μην μου πειτε οτι δεν ειναι ετσι !!!

Ειμαστε πολυ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και ασυνηδειτοι οδηγοι οι Ελληνες !!!

Ενταξει εχουμε και καροδρομους, αλλα πιστευω οτι αν αλλαξουμε νοοτροποια καπως θα καλυτερευσει η κατασταση !!!

Διαφημίσεις

266 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, 263 τραυματίστηκαν βαριά και 763 ελαφρά τραυματισμένοι είναι ο απολογισμός της περιόδου 2000-2004

Μαριλένα , άν διαβάσεις το παρακάτω , θα καταλάβεις με πόσο λάθος τρόπο προσπαθεί το κρατος να αποτρέψει όλα αυτα που γράφω και υποστηρίζω !!! :!:

http://www.ioas.gr/newsitem.asp?lang=EL&ID=47

Αλήθεια πόσες/ πόσοι από εσάς έχετε ταξιδέψει στην Πατρών - Κορίθου πρόσφατα ??? Πόσοι έχετε δεί τις πινακίδες , ενω κάνετε το ταξίδι σας ???

αλλού είναι το θέμα ....... και οχι ........

:cry::cry::cry::cry::cry::evil::evil::evil::evil:

{ Ειμαστε πολυ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και ασυνηδειτοι οδηγοι οι Ελληνες !!!

Ενταξει εχουμε και καροδρομους, αλλα πιστευω οτι αν αλλαξουμε νοοτροποια καπως θα καλυτερευσει η κατασταση !!! }

Αφροδίτη μου, δε νομίζω ότι η Δώρα εννοούσε αυτό ακριβώς... Μάλλον εδώ ταιριάζει αυτό που λένε "ήταν στραβό το κλίμα, το φαγε και ο γάιδαρος" είναι χάλια οι δρόμοι, πάμε και σαν να οδηγούμε σε αεροδιάδρομο.....

Όντως κανείς δεν ξυπνά το πρωί και λέει "Ας πάω να τρακάρω και να πάρω και τα παιδιά μου μαζί"

Απλά στην Ελλάδα -δυστυχώς- και πείτε μου αν έχω άδικο

οι πιο πολλοί πιστεύουν ότι είναι οδηγάρες και δεν πρόκειται ποτέ να πάθουν τίποτα εξάλλου γιαυτό και δεν βάζουν τα παιδιά στα καθίσματα τους και τα κρατάνε μπροστά....γιατί ....."έλα μωρέ 10 λεπτά δρόμος είναι, τί θα πάθουνε?" Άδικο έχω???? τί θα πάθουν??? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Και να σας πω για εμένα προσωπικά... ξέρετε πόσες φορές "τσακώνομαι" με τον άντρα μου, που δυστυχώς Δεν πηγαίνει με το όριο ταχύτητας, αλλά οδηγεί στην Εθνική Κορίνθου στάνταρ στην αριστερή και πατημένος μέχρι να αρχίσω "να φωνάζω" και να του λέω ότι αν μας σταματήσει η τροχαία θα τους πω να τον γράψουν για ταχύτητα!!! Και σας διαβεβαιώ ότι το εννοώ :evil: Μόνο αν αρχίσω το κύρηγμα βάζει το πόδι του στο φρένο :evil: Γιατί φυσικά και αυτός όπως ο ίδιος λέει "Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην οδήγησή μου :!::!::!::!::!: " "Για τον απέναντι που έρχεται, έχεις?" τον ρωτώ....και αρχίζει τότε να φρενάρει και εγώ εν τω μεταξύ έχω φρικάρει..... :?:?:?:?

Εγω συμφωνω πολυ με την Δωρα !!!

"Εμενα δεν θα μου συμβει, ας τρεξω τωρα να παω πιο γρηγορα..." κι επισης αμα δουν καποιον να πηγαινει με 60 που λεει το οριο αμεσως σκεφτονται "Ωχ, κατσε να περασω.... κοιτα πως παει η κότα !!!"

και μην μου πειτε οτι δεν ειναι ετσι !!!

Ενταξει εχουμε και καροδρομους, αλλα πιστευω οτι αν αλλαξουμε νοοτροποια καπως θα καλυτερευσει η κατασταση !!!

Διαφωνώ πλήρως, για το θέμα της ταχύτητας. Δεν σκοτώνει η ταχύτητα από μόνη της, αρκεί να αναπτύσεις ταχύτητα σε δρόμους:

1. Κλειστούς αυτοκινητόδρομους

2. Με 3 τουλάχιστον λωρίδες

3. Διαχωριστικά μετάξύ των δύο ρευμάτων

4. καλή ποιότητα ασφάλτου και σχεδίασης

Το ότι δεν κάνουμε σαν κράτος όλα αυτά, εκτός από τα τελευταία χρόνια,΄είναι αυτό που οδηγεί στους νεκρούς. Στον Μαλιακό το κράτος έφτιαξε τον δρόμο σε χρόνο ρεκόρ. Πόσους νεκρούς θα έχουμε σε εκείνον τον δρόμο που το όριο είναι στα 130 και όχι στα 50; Σκοτώνεσαι και με 50 και με 60 αν έρθει ο άλλος που πάει επίσης με 50 60 πέσει μετωπικά πάνω σου επειδή δεν υπάρχει διαχωριστικά.

Ότι έχουμε απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά ισχύει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την ταχύτητα.

Motherof2 , δεν μιλάμε εδώ για συνηδειτούς οδηγούς που βάζουν τα παιδιά τους να είναι συνοδηγοί !!! ..... αν είναι δυνατόν αυτό μας έλειπε!

Τα παιδάκια που σκοτωθήκαν πριν μερικές μέρες σε πληροφορώ ότι ήταν στα καθησματάκια τους στο πίσω μέρος του αυτ/του.... και εκεί βρέθηκαν ....

Ούτε μιλάμε για οδηγούς " του την ψάχνουν" , σίγουρα δεν φταίει μόνο ο δρόμος ... αν ο καθένας μας νομίζει ότι οδηγεί σε πιστά Formula.... και πάει σαν τρελός.... σίγουρα παίζει ρόλο η ανωριμότητα και οι αφέλεια του κάθε οδηγού.

...............................

Ότι έχουμε απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά ισχύει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την ταχύτητα.

Συμφωνω ! :!::!::!::!::!: Και τα 4 είναι άκρως απαραίτητα! :!::!::!:

Διαφημίσεις

Διαφωνώ πλήρως, για το θέμα της ταχύτητας. Δεν σκοτώνει η ταχύτητα από μόνη της, αρκεί να αναπτύσεις ταχύτητα σε δρόμους:

Πιστεύω πως όλοι θα συμφωνήσουν ότι όλα αυτά και άλλα πολλά ίσως θα πρέπει να γίνουν... Επειδή όμως στο άμεσο μέλλον δεν φαίνεται ελπίδα να τα δούμε να υλοποιούνται και επειδή εμείς ως οδηγοί "το μόνο όπλο" που έχουμε στο χέρι μας ή για να ακριβολογώ στο "πόδι μας", είναι το φρένο και το γκάζι, μήπως τουλάχιστον να είμαστε λίγο πιο συνετοί με την ταχύτητα :?::?::?::?:

επίσης Αφροδίτη μου, όντως αυτό για τους γονείς με τα παιδιά στο μπροστινό κάθισμα, το ανέφερα ως παράδειγμα της ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ των ελληνων οδηγών (στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο άντρας μου δυστυχώς), του ότι ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΑΡΑ!!

Συμφωνω οτι δεν ειναι ΜΟΝΟ η ταχυτητα... ομως θεωρω οτι με οσο μικροτερη ταχυτητα πας, τοσο πιο ευκολα κανεις κατι... να σταματησεις, να κοψεις τιμονι κλπ κλπ

Σιγουρα ειναι ΟΛΑ ΜΑΖΙ αλλα επιμενω στο οτι :

Εχω τρακαρει πολυ ασχημα πριν απο 2 χρονια και σωθηκα επειδη ειχα Αγιο !!!

Εφταιγε καθαρα η ταχυτητα....

Νομίζω ότι πολλοί βλέπουν την οδήγηση ως εκτόνωση. Παίρνουν το τιμόνι και βγάζουν το άχτι τους πάνω στο αυτοκίνητό τους. ΚΑΙ τους προτείνω.... Να προμηθευτούν έναν σάκο του μποξ που είναι και άψυχος και δεν κινδυνεύει και κανείς! :D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

• 3 months later...

Με αφορμή χτεσινοβραδυνή εκπομπή στη ΝΕΤ , ξαναθυμηθηκα το θέμα ....

θυμήθηκα φίλους , γνωστούς , συγγενείς , που εχουν χαθεί.......

Μία πολύ συμαντική προσπάθεια στον τομέα ασφάλειας, ενημέρωσης & πρόληψης που γίνεται απο τους γονείς ενος ακόμα νεόυ ανθρώπου μόλις 22 ετων που άφησε την τελευταία που πνοη στην άσφαλτό.... του Πάνου Μυλωνά , τεταρτοετή φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς τους γονείς ! Συγχαρητηρια πολλά !

http://www.ioas.gr/Panos.asp

statisticsar6.jpg

"...Πόσοι όμως μπορούν να καταλάβουν ότι πίσω από κάθε νούμερο κρύβεται αμέτρητος πόνος, πίσω από κάθε αριθμό μια τραγωδία χωρίς κάθαρση;..."

Μάλλον την ίδια εκπομπή βλέπαμε

είναι ακόμη μέσα στο μυαλό μου οι λέξεις της μάνας <<από τη στιγμή που έχασα το παιδί μου σταμάτησα να ζω κι εγώ μαζί του

το μόνο που μου δίνει κουράγιο και θα μπορούσε να με κάνω να χαμογελάσω είναι να μη χαθούν άλλοι νέοι άνθρωποι στην άσφαλτο>>.............

το βίντεο που έδειχνε τον Πάνο να μεγαλώνει βήμα προς βήμα από την γέννηση του τα πρώτα του βήματα το μπάνιο στη θάλασσα......

και μετά στα 22 του ο θάνατος μου σπάραξε την καρδιά :cry::cry::cry::cry:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Το βίντεο αυτό μου ράγισε την καρδιά...

Ένα νέο παλικάρι γεμάτο όνειρα και ελπίδες...

Τι να πω

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!

ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.. ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

• 1 month later...