Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γίνεται με την γονική άδεια στην περίπτωση διδύμων?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 650
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες/ους! Μετά από καιρό καταφέρνω να γράψω επιτέλους. Η δική μου περίπτωση είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη και είπα να την αναφέρω σαν προηγούμενο για όποιον διεκδικήσει στο μέλλον. Είμαι εκπαιδευτικός και ο προϊστάμενος έκανε δεκτή την αίτησή μου για δεύτερο εννιάμηνο χωρίς να χρειαστεί να πάω δικαστικά, βασισμένος σε προηγούμενη δικαστική απόφαση, μάλλον αυτή της twinmama (ευχαριστώ πολύ παρεπιπτόντως :)!!). Αρα γίνεται όταν θέλουν. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όσες/ους διεκδικήσουν στο μέλλον και να χαιρόμαστε όλοι τα παιδάκια μας

Μπράβο τέλεια νέα!

Εγώ ακόμα περιμένω μια υπογραφή.

Να ρωτήσω, μετά με τη δικαστική απόφαση στο χέρι τί κάνω; Πάω και ζητάω την άδεια; Μπορούν να μου αρνηθούν να μου τη δώσουν και πάλι;

Καλησπέρα σε όλες/ους! Μετά από καιρό καταφέρνω να γράψω επιτέλους. Η δική μου περίπτωση είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη και είπα να την αναφέρω σαν προηγούμενο για όποιον διεκδικήσει στο μέλλον. Είμαι εκπαιδευτικός και ο προϊστάμενος έκανε δεκτή την αίτησή μου για δεύτερο εννιάμηνο χωρίς να χρειαστεί να πάω δικαστικά, βασισμένος σε προηγούμενη δικαστική απόφαση, μάλλον αυτή της twinmama (ευχαριστώ πολύ παρεπιπτόντως :)!!). Αρα γίνεται όταν θέλουν. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όσες/ους διεκδικήσουν στο μέλλον και να χαιρόμαστε όλοι τα παιδάκια μας

Πολλά συγχαρητηρια κ σε σενα...αντε να βλεπουμε κ λιγο φως στο τουνελ! Κ εγω εκπαιδευτικός ειμαι. Φανταζομαι η προηγουμενη δικαστικη αποφαση θα ειχε γινει παλι στην υπηρεσια σου...

Εμενα στο γραφειο οταν τους ειπα οτι θα κανω αιτηση για 2ο 9μηνο κατ ευθειαν μου απαντησαν οτι δε δικαιουμαι, κ εγω του; λεω το ξερω αλλά θα το διεκδικησω δικαστικά:cool:

Μακαρι ολες να εχουμε τη δικη σου καταληξη...

Μπράβο τέλεια νέα!

Εγώ ακόμα περιμένω μια υπογραφή.

Να ρωτήσω, μετά με τη δικαστική απόφαση στο χέρι τί κάνω; Πάω και ζητάω την άδεια; Μπορούν να μου αρνηθούν να μου τη δώσουν και πάλι;

Ναι απ οτι εχω καταλαβει το εφετειο ουσιαστικά απορριπτει την απορριψη που σου εκαναν κ αρα πρεπει να συμμορφωθουν με την αποφαση του δικαστηριου. Κ να γινεται να σου αρνηθει (που δε νομιζω) ποιος θα το κανει και για ποιο λογο?? Σε ποια περιοχη εισαι αν επιτρεπεται?

Πραγματικά καλά νέα! Μπράβο στον προϊστάμενο!

Οι άδειες αυτές δε χρειάζονται έγκριση και έτσι αρκεί η υπογραφή του προϊσταμένου. Μα λόγω πολιτικού κόστους, οι προϊστάμενοι δεν "τολμούσαν" να βάλουν την υπογραφή. Σε κανέναν προϊστάμενο δε μπορούν να κάνουν κάτι. Δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση. Ίσως όμως γίνει λίγο δυσάρεστος, άρα ... θα αναδειχθεί ξανά στη θέση του; Εκεί διστάζουν...

Και πάλι μπράβο στον προϊστάμενό σου!

Να χαρείς τα παιδάκια σου!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Τελικά εγώ πήρα 3 μήνες.

Σίγουρα δεν άξιζε τόσα χρήματα και τόσο περίμενε η διαδικασία αλλά δεν με χαλάει που πήρα και αυτούς τους μήνες μια που τα παιδιά πλέον πάνε παιδικό ευκαιρία να ξεκουραστώ που το έχω και τόση ανάγκη.

Διαφημίσεις

ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

· 1192/2008 Εφ. Αθηνών

· 1431/2008 Εφ. Θεσσαλονίκης

· 1546/2009 Εφ. Θεσσαλονίκης

· 199/2010 Εφ. Ιωαννίνων

· 146/2010 Εφ. Ιωαννίνων

· 200/2010 Εφ. Ιωαννίνων

· 1204/2010 Εφ. Πειραιώς

· 1415/2010 Εφ. Θεσσαλονίκης

· 149/2010 Εφ. Θεσσαλονίκης

· 1842/2010 Εφ. Θεσσαλονίκης

· 365/2011 Εφ. Πατρών

· 121/2011 Εφ. Ιωαννίνων

· 203/2010 Εφ. Ηγουμενίτσας

· 2851/2011 Εφ. Αθηνών (Δικαιώθηκε εν μέρει με 9 +4,5 μήνες)

Τα συγκέντρωσα όλα για να βοηθήσουμε κ τις επόμενες. Όσες καινούριες/οι ξεκινάτε τώρα διαβάστε απο την αρχή όλες τις σελίδες μέχρι εδώ και συλλέξτε πληροφορίες. Κάποιοι έχουν ανεβάσει άρθρα κ κάποιες αποφάσεις. Επίσης κάποιες απο αυτές τις αποφάσεις τις βρίσκετε εύκολα στο google τις υπόλοιπες ζητήστε τις απο τις κοπέλες που κέρδισαν το δικαστικό αγώνα, θα σας βοηθήσουν όλες γιατι είναι υπέροχες κ θέλουν να βοηθήσουν, όπως βοήθησαν κ εμένα προσωπικά. Καλή τύχη σε όλους:P

Τελικά εγώ πήρα 3 μήνες.

Σίγουρα δεν άξιζε τόσα χρήματα και τόσο περίμενε η διαδικασία αλλά δεν με χαλάει που πήρα και αυτούς τους μήνες μια που τα παιδιά πλέον πάνε παιδικό ευκαιρία να ξεκουραστώ που το έχω και τόση ανάγκη.

Με το καλό να χαρείς το 3μηνο καλή μου....

Και εγώ αυτή την στιγμή είμαι σε άδεια 3μηνη... 11 Μαρτίου γυρίζω στην δουλειά. Τα παιδιά είναι πλέον 3+ αλλά καλή ήταν και αυτή η άδεια... μια ξεκούραση για την μαμά που έφτασε έως εδώ με τόση πίεση και κούραση.

Από το καλοκαίρι είχε βγει η δική μου άδεια αλλά σε κουβέντα με τον προιστάμενο το άφησα για χειμώνα αλλά ευτυχώς που έκανα την αίτηση από τον Σεπτέμβριο γιατί το Τμήμα Προσωπικού τελευταία βδομάδα μου απάντησε (είμαι Δημ. Υπάλληλος).

lRZRp3.png

Εγώ ξεκίνησα την άδεια από 1 Φεβρουαρίου και σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι την ανακαλούν γιατί πρέπει να περάσει από ΠΥΣΔΕ.

Πήραν και στο Υπουργείο να ρωτήσουν. Έλειπε ο υπεύθυνος.

Μίλησα με το δικηγόρο τους πήρε τους είπε ένα χεράκι.

Τώρα είμαι σε αναμονή και σκασμένη εννοείται.

• 2 months later...

Σήμερα μετά από σχεδόν τρία χρόνια βγήκε η απόφαση ……. Δηλαδή η κοροϊδία, ΕΝΑ (1) ΜΗΝΑ και όπως λέει « χορήγηση επιπλέον γονική άδεια ενός μηνών με πλήρες αποδοχές για την αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών της ταυτόχρονης ανατροφής των δίδυμων τέκνων της ( προστασία δίδυμης κύησης ) » Δηλαδή εγώ σε ένα μήνα θα αντιμετωπίσω τις ειδικές ανάγκες της ανατροφής των δίδυμων παιδιών, τα παιδιά μου δε, σε ένα μήνα θα ντύνονται μόνα του για το σχολείο , θα μαγειρεύουν και θα τρώνε μόνα του , θα κάνουν μπάνιο μόνα τους, θα οδηγούν αυτ/το και θα πηγαίνουν στο σχολείο . Ευχαριστώ πολύ την Ελληνική δικαιοσύνη για την κατανόηση…… Άσε δε που για να με ικανοποιήσουν έπρεπε τα παιδιά να γίνουν σχεδόν 3,5 χρονών αυτό είναι που λένε η προστασία της δίδυμης κύησης , που να μην την προστάτευαν ….. να σημειώσω δε ότι έχω και ένα άλλο παιδάκι 5 χρόνων. Απογοητευτικά, στεναχωρήθηκα ,απελπίστηκα , χάσιμο χρόνου και χρημάτων ….δεν αξίζει να παλεύει για τίποτα ….. Από την άλλη λέω να έχουμε υγεία και όλα θα τα καταφέρουμε…

Σήμερα μετά από σχεδόν τρία χρόνια βγήκε η απόφαση ……. Δηλαδή η κοροϊδία, ΕΝΑ (1) ΜΗΝΑ και όπως λέει « χορήγηση επιπλέον γονική άδεια ενός μηνών με πλήρες αποδοχές για την αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών της ταυτόχρονης ανατροφής των δίδυμων τέκνων της ( προστασία δίδυμης κύησης ) » Δηλαδή εγώ σε ένα μήνα θα αντιμετωπίσω τις ειδικές ανάγκες της ανατροφής των δίδυμων παιδιών, τα παιδιά μου δε, σε ένα μήνα θα ντύνονται μόνα του για το σχολείο , θα μαγειρεύουν και θα τρώνε μόνα του , θα κάνουν μπάνιο μόνα τους, θα οδηγούν αυτ/το και θα πηγαίνουν στο σχολείο . Ευχαριστώ πολύ την Ελληνική δικαιοσύνη για την κατανόηση…… Άσε δε που για να με ικανοποιήσουν έπρεπε τα παιδιά να γίνουν σχεδόν 3,5 χρονών αυτό είναι που λένε η προστασία της δίδυμης κύησης , που να μην την προστάτευαν ….. να σημειώσω δε ότι έχω και ένα άλλο παιδάκι 5 χρόνων. Απογοητευτικά, στεναχωρήθηκα ,απελπίστηκα , χάσιμο χρόνου και χρημάτων ….δεν αξίζει να παλεύει για τίποτα ….. Από την άλλη λέω να έχουμε υγεία και όλα θα τα καταφέρουμε…

Μαρία! Δίκαιο έχεις σε όλα. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό να δίνουν σε κάποιους και σε άλλους όχι.

Τί να πω; Υγεία όντως να έχουμε και κουράγιο!

Διαφημίσεις

• 3 months later...
  • 5 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα!

Μίλησα με την κα.Χριστοφόρου στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (τηλ. 2131313338)

και μου απάντησε ότι η εγκύκλιος αυτή αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς!!!!!!

Βέβαια, θα πρέπει άμεσα να βγάλει σχετική εγκύκλιο και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, γιατί προφανώς παραβιάζεται η αρχή της ισότητας μεταξύ των δημοσίων υπαλλήλων. Το θέμα είναι τι γίνεται μέχρι τότε? Αξίζει κάποιος να πάει δικαστικά, να ξοδέψει τόσα χρήματα για κάτι που θα έπρεπε να λυθεί από την ίδια τη Διοίκηση? Έλεος!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Να ρωτήσω τη γνώμη σας χωρίς να με ...δείρετε.

Έχω πάρει 3 μήνες έξτρα με δικαστική απόφαση.

Να κάνω αίτηση να πάρω αυτό το 3μηνο της εγκυκλίου;

Ξερω ότι είναι 3 μήνες (το ίδιο δηλ.) αλλά η αιτιολογία αλλάζει.

Πριν ζητούσα να εκτελεστεί η δικαστική απόφαση, τώρα η εγκύκλιος.

Ή λέτε να γίνω ρεζίλι :oops:

μην με δείρετε επαναλαμβάνω...

Αν αφορά την ίδια άδεια δε θα σου το δώσουν.

Αν όμως είναι διαφορετική άδεια, τότε δεν έχει σχέση η μία με την άλλη και επομένως θα εξεταστεί αυτοτελώς.

Εν τω μεταξύ.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... έβαλαν εκείνο το "αθροιστικά" και όχι όπως το είχαν παλιά που ήταν μόνο για το τελευταίο παιδί με αποτέλεσμα να χάνει ο γονιός τα δικαιώματά του ειδικά αν είχε μικρές ηλικιακές διαφορές στα παιδιά του.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Τελικά ήρθε επιτέλους και η Νομοθετική Ρύθμιση...

ΦΕΚ Α' 254/21.11.2013 ο Ν. 4210/13: «Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις.»

«Σε περίπτωση γέννησης διδύμων, τριδύμων κ.λπ. τέκνων χορηγείται επιπλέον άδεια ανατροφής χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών με αποδοχές για κάθε τέκνο πέραν του ενός.»

Και εμείς τρέχαμε δικαστικά για 3 μήνες.....

Τώρα πέρασαν τα παιδιά τα 4 έτη και δεν μπορώ να ζητήσω συμπληρωματικά το επιπλέον 3μηνο...

Να είναι καλά τα παιδάκια μου πλέον στα προνήπια και με το καλό στα επόμενα δίδυμα που θα γεννηθούν να υπάρξει διευκόλυνση της μητέρας στην ανατροφή τους....

lRZRp3.png

Τελικά ήρθε επιτέλους και η Νομοθετική Ρύθμιση...

ΦΕΚ Α' 254/21.11.2013 ο Ν. 4210/13: «Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις.»

«Σε περίπτωση γέννησης διδύμων, τριδύμων κ.λπ. τέκνων χορηγείται επιπλέον άδεια ανατροφής χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών με αποδοχές για κάθε τέκνο πέραν του ενός.»

Και εμείς τρέχαμε δικαστικά για 3 μήνες.....

Τώρα πέρασαν τα παιδιά τα 4 έτη και δεν μπορώ να ζητήσω συμπληρωματικά το επιπλέον 3μηνο...

Να είναι καλά τα παιδάκια μου πλέον στα προνήπια και με το καλό στα επόμενα δίδυμα που θα γεννηθούν να υπάρξει διευκόλυνση της μητέρας στην ανατροφή τους....

Πολύ χάρηκα ! Τουλαχιστον δεν πήγε χαμένος ο κόπος μας, για εμας που το πολεμήσαμε και δεν βγάλαμε άκρη στο δικαστήριο!

Καλησπέρα σε όλους σας και όλες σας και καλό μήνα!!!Μόλι σήμερα πληροφορήθηκα ότι με βάση νέου ΦΕΚ(4210/2013) όλοι εμείς οι γονείς διδύμων και τριδύμων κ.λ.π. δικαιούμαστε επιπλέον 6 (έξι) μήνες ανατροφής τέκνου για κάθε επιπλέον τέκνο.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:εγώ γέννησα τις δίδυμες μικρούλες μου στις 27-02-2012 και έχω επιστρέψει στη δουλειά από 1 Ιουλίου 2013.Το είχα ψάξει τότε και δυστυχώς δεν δικαιούμουν,εκτός αν το πήγαινα δικαστικώς.Μπορώ τώρα να πάρω την 6μηνη άδεια που ψηφίστηκε με αυτό το ΦΕΚ????Ισχύει μέχρι το 4ο έτος της ηλικίας τους???Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Γεια χαρα

Φυσικα και τη δικαιούσαι!Εγω προκειται να παρω τους υπολοιπους που δικαιουμαι γιατι στους εκπαιδευτικούς ειχαν ηδη δοθει ήδη τρεις μήνες από το καλοκαίρι. Έχω ήδη χάσει το δικαστήριο αλλά η θεία πρόνοια....;)Ζήτησέ την και απόλαυσε τα παιδάκια σου!

Φιλιά

Γεια χαρα

Φυσικα και τη δικαιούσαι!Εγω προκειται να παρω τους υπολοιπους που δικαιουμαι γιατι στους εκπαιδευτικούς ειχαν ηδη δοθει ήδη τρεις μήνες από το καλοκαίρι. Έχω ήδη χάσει το δικαστήριο αλλά η θεία πρόνοια....;)Ζήτησέ την και απόλαυσε τα παιδάκια σου!

Φιλιά

Γνωρίζεις αν αυτό ισχύει μέχρι το 4ο έτος ΜΟΝΟ για τα τέκνα εκπαιδευτικών????Εγώ είμαι αστυνομικός...

Σε ευχαριστώ πάντως...Καλές γιορτές και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου...

Φιλιάαααα

Γνωρίζεις αν αυτό ισχύει μέχρι το 4ο έτος ΜΟΝΟ για τα τέκνα εκπαιδευτικών????Εγώ είμαι αστυνομικός...

Σε ευχαριστώ πάντως...Καλές γιορτές και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου...

Φιλιάαααα

Αυτό θα ήθελα να το μάθω κι εγώ.

Μήπως για μας που το είχαμε ήδη ζητήσει και το αρνήθηκαν ισχύει αναδρομικά;

Νέος νόμος = νέα κρίση

Αν πληρούνται τα κριτήρια σαφώς να το ξαναζητήσετε.

Αναδρομικά δε γίνεται. Αν δηλαδή το παιδί έχει ξεπεράσει το όριο ηλικίας που θέτουν, δε δίνουν τους μήνες αναδρομικά.

• 2 εβδομάδες μετά...
Νέος νόμος = νέα κρίση

Αν πληρούνται τα κριτήρια σαφώς να το ξαναζητήσετε.

Αναδρομικά δε γίνεται. Αν δηλαδή το παιδί έχει ξεπεράσει το όριο ηλικίας που θέτουν, δε δίνουν τους μήνες αναδρομικά.

Τα δικά μου γίνονται 4 ετων σε 2 μηνες. Μπορώ να ζητήσω τώρα το εξάμηνο??

----------------------------------------------------------

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα σε όλους και όλες και καλή χρονιά να έχουμε!!!Σύμφωνα με το ΦΕΚ 254/2013 και τον ν.4210/2013:"... το δικαίωμα λήψης της άδειας ανατροφής τέκνου επεκτείνεται στους γονείς διδύμων ή πολυδύμων κατά ένα εξάμηνο με αποδοχές για κάθε τέκνο πέραν του ενός και αφορά πολιτικούς δημόσιους υπαλλήλους και ένστολο προσωπικό...(αστυνομικούς)"Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και να χαίρεστε τα διδυμάκια σας...

Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το Ν. 4210/13. Είμαι μόνιμη υπάλληλος ΝΠΔΔ και τα διδυμάκια μου γεννήθηκαν το Φεβρουάριο του 2010. Στις 05/12/13 με αίτησή μου και σύμφωνα με τον ανωτέρω νόμο ζήτησα άδεια ανατροφής για το δεύτερο από τα δίδυμα. Επειδή, δεν γνώριζαν αν θα έπρεπε να το πάρω, η αίτησή μου αποστάλει στη διοίκηση και στη συνέχεια, η διοίκηση έκανε έγγραφο στο Υπ.Δ.Μ. Πληροφορήθηκα σήμερα ότι το Υπ. Δ. Μ. εξέδωσε επεξηγηματική εγκύκλιο στις 27/12/13, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει¨<< Με την παρ. 1 του άρθρου 6 του ν. 4210/2013 προστίθεται εδάφιο στο τέλος της παρ. 2 του άρθρου 53 του Υ.Κ. και στο τέλος της παρ. 2 του άρθρου 60 , με το οποίο χορηγείται σε περίπτωση γέννησης διδύμων, τριδύμων κ.λπ. τέκνων άδεια ανατροφής με αποδοχές χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών για κάθε τέκνο πέραν του ενός, επιπλέον της συνεχόμενης εννεάμηνης άδειας ανατροφής ή του μειωμένου ωραρίου. Με την έναρξη ισχύος των εν λόγω διατάξεων, παρέχεται επιπλέον ενίσχυση στους πολιτικούς διοικητικούς υπαλλήλους που είναι γονείς διδύμων ή πολυδύμων, ώστε αυτοί να διευκολυνθούν στην αντιμετώπιση των διαφοροποιημένων, σε σχέση με τους λοιπούς γονείς, αναγκών για την ανατροφή των τέκνων τους (Εισηγητική έκθεση ν. 4210/2013 σελ. 2, ΣτΕ 845/2013). Η κατά τα ως

άνω επιπλέον άδεια λόγω γέννησης διδύμων ή πολυδύμων χορηγείται μετά τη χρήση της εννεάμηνης άδειας ανατροφής (και όχι απαραίτητα συνεχόμενα με αυτή) ή του μειωμένου ωραρίου, παρατεινομένου αναλόγως (κατά έξι (6) μήνες σε περίπτωση γέννησης διδύμων, κατά δώδεκα (12) μήνες σε περίπτωση γέννησης τριδύμων κ.λ.π.) του μεγίστου ορίου ηλικίας των τεσσάρων (4) ετών των τέκνων.>>. Στην περίπτωσή μου, που τα διδυμάκια γίνονται 4 ετών τον Φεβρουάριο δικαιούμαι άδεια 6 μηνών ή υπολειπόμενο διάστημα μέχρι να γίνουν 4 ετών? και αν ισχύει το δεύτερο τι γίνεται για το διάστημα που έχω ήδη χάσει, δεδομένου ότι υπέβαλα αίτηση στις 05/12/13 και ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση, χωρίς να οφείλεται σε δική μου υπαιτιότητα? Στο Υπ. Δ.Μ. μου απάντησαν ότι μάλλον δικαιούμαι 6μηνο αλλά εξαρτάται και από τη διοίκηση του υπουργείου στο οποίο ανήκει η υπηρεσία μου. Μου είπαν επίσης ότι η εγκύκλιος είναι κατατοπιστική! Εγώ πάντως δεν μπορώ να βγάλω άκρη!

<<... παρατεινομένου αναλόγως (κατά έξι (6) μήνες σε περίπτωση γέννησης διδύμων, κατά δώδεκα (12) μήνες σε περίπτωση γέννησης τριδύμων κ.λ.π.) του μεγίστου ορίου ηλικίας των τεσσάρων (4) ετών των τέκνων.>> Εννοεί ότι δικαιούμαι όλη την άδεια, εφόσον τα παιδιά κατά την ψήφιση του νόμου δεν ήταν 4 ετών ή διάστημα αδείας μέχρι να γίνουν 4??Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ή βρίσκεται σε ανάλογη θέση με τη δική μου ας μου απαντήσει, ευχαριστώ πολύ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...