Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποτε έρχεται η περίοδος μετά από αποτυχημένη εμβρυομεταφορά?

Recommended Posts

Καλημέρα,

Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα αποτελέσματα χοριακής όπου δεν έδειχναν διπλασιασμό... Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε να διακόψω τις ορμόνες και να περιμένω να την περίοδο μου.... ξέρει κανείς αν έρχεται αμέσως ή αν καθηστερεί αρκετά?

Ευχαριστώ

Καλή εβδομάδα!:confused:

• Like 1

Διαφημίσεις

σε μένα κράτησε λίγο παραπάνω η όλη διαδικασία καθώς μετά την εμβρυομεταφορά έχουν περάσει 27 μέρες και η αρχικές χοριακές διπλασιάζονταν αρχικά αλλά στο τέλος δεν διπλασιάστηκε....

Διαφημίσεις

σε μένα κράτησε λίγο παραπάνω η όλη διαδικασία καθώς μετά την εμβρυομεταφορά έχουν περάσει 27 μέρες και η αρχικές χοριακές διπλασιάζονταν αρχικά αλλά στο τέλος δεν διπλασιάστηκε....

λυπαμαι πολυ γι'αυτα που περασες. ξερω ποσο ψυχοφθορο ειναι.

το ποτε θα σου ερθει η περιοδος, εξαρταται απο τις τιμες της χοριακης. αν η χοριακη σου ειναι υψιλη, θα πρεπει να περιμενεις να πεσει (αργα ή γρηγορα) και σχεδον να μηδενισει, για να ερθει η περιοδος. θα πρεπει να την ξαναμετρησεις. αν δεν πεσει για καποιο λογο, θα χρειαστει να σε δει ο γιατρος να σου πει τι θα κανετε.

λυπαμαι πολυ γι'αυτα που περασες. ξερω ποσο ψυχοφθορο ειναι.

το ποτε θα σου ερθει η περιοδος, εξαρταται απο τις τιμες της χοριακης. αν η χοριακη σου ειναι υψιλη, θα πρεπει να περιμενεις να πεσει (αργα ή γρηγορα) και σχεδον να μηδενισει, για να ερθει η περιοδος. θα πρεπει να την ξαναμετρησεις. αν δεν πεσει για καποιο λογο, θα χρειαστει να σε δει ο γιατρος να σου πει τι θα κανετε.

δεν το ηξερα αυτο:roll:

εμενα τη μερα της αρνητικης χοριακης μου ηρθε η περιοδος δηλ 14μερες μετα απο ωοληψια απλα μου εκανε εντυπωση γιατι ηρθε πιο νωρις κανονικα επρεπε μια εβδομαδα αργοτερα

ξερεις turbulence αν ο επόμενος κυκλος θα ειναι νορμάλ ή θα ειναι παλι αστατος; ;;εγω ειχα παντα σταθερη περιοδο

ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση! τώρα αρχίζω και παίρνω λίγο τα πάνω μου... τις πρώτες μέρες ήμουν μες την πίκρα...Το μόνο ανακουφιστικό είναι ότι έκοψα τις ορμόνες που για μένα ήταν εφιαλτικό. Η τελευταία τιμή της χοριακής ήταν περίπου 470 mIU? δεν την έχω μπροστά μου γιαυτό βάζω ερωτηματικό, αλλά έχω όλα τα συμπτώματα που προμηνύουν την περίοδο.

• 2 months later...

Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε σχετικά με το πότε έρχεται η περίοδος μετά από αποτυχημένη εμβρυομεταφορα. Μετά την αρνητική χοριακη μόλις σταμάτησα τη προγεστερονη μου ήρθε την επόμενη μέρα. Ο επόμενος κύκλος όμως, μου ήρθε στις 21 μέρες, είναι πολύ μικρός. Στις άλλες δύο που είχα κάνει ήταν 30 με 34 μέρες ο επόμενος κύκλος. Έχει τύχει σε καμια σας;

Διαφημίσεις

γεια σου oly,

η περιοδος στις αποτυχημενες μεταφορες μπορει να ερθει και πριν κανεις την χοριακη, ή την ιδια μερα, ή μερικες μερες μετα που θα κοψεις τα χαπια. ειναι αναλογως τον οργανισμο.

εγω, π.χ. σε 2 προσπαθειες ειχα περιοδο ακριβως στις 28 μερες του κυκλου, δηλαδη 10 μερες μετα την εμβρυομεταφορα. και δεν προλαβαινα καν να κοψω τα ουτρο και αλλα.

αλλες φορες εκοβα τα χαπια και μου ερχοταν μετα απο 5 μερες, δλδ στις 35-40 μερες του κυκλου.

βασικα, σχεδον παυει να ισχυει ο κανονικος μας κυκλος μετα τις ΕΤ, λογω των φαρμακων, ορμονων, κ.λ.π. δεν το λαμβανουμε ακριβως υπ'οψη.

οσο αφορα τις επομενες περιοδους, δεν ειναι καθολου σταθερες λογω αναστατωσης των ορμονων. αν κανεις την εξωσωματικη με διεγερση, σε 2-3 κυκλους συνερχεται ο οργανισμος. γι'αυτο λενε 3-4 κυκλους αναμεσα στις προσπαθειες, και οχι πιο συχνα.

λυπαμαι που δεν πετυχε η προσπαθεια σου, ευχομαι να πετυχει η επομενη οπωσδηποτε.

γεια σου oly,

η περιοδος στις αποτυχημενες μεταφορες μπορει να ερθει και πριν κανεις την χοριακη, ή την ιδια μερα, ή μερικες μερες μετα που θα κοψεις τα χαπια. ειναι αναλογως τον οργανισμο.

εγω, π.χ. σε 2 προσπαθειες ειχα περιοδο ακριβως στις 28 μερες του κυκλου, δηλαδη 10 μερες μετα την εμβρυομεταφορα. και δεν προλαβαινα καν να κοψω τα ουτρο και αλλα.

αλλες φορες εκοβα τα χαπια και μου ερχοταν μετα απο 5 μερες, δλδ στις 35-40 μερες του κυκλου.

βασικα, σχεδον παυει να ισχυει ο κανονικος μας κυκλος μετα τις ΕΤ, λογω των φαρμακων, ορμονων, κ.λ.π. δεν το λαμβανουμε ακριβως υπ'οψη.

οσο αφορα τις επομενες περιοδους, δεν ειναι καθολου σταθερες λογω αναστατωσης των ορμονων. αν κανεις την εξωσωματικη με διεγερση, σε 2-3 κυκλους συνερχεται ο οργανισμος. γι'αυτο λενε 3-4 κυκλους αναμεσα στις προσπαθειες, και οχι πιο συχνα.

λυπαμαι που δεν πετυχε η προσπαθεια σου, ευχομαι να πετυχει η επομενη οπωσδηποτε.

Καλησπέρα turbulence.Ναι γνωρίζω για τη πρώτη περίοδο μετά τη χοριακή.Εμένα αυτή τη φορά μου ήρθε την επόμενη μέρα αφού πήρα το αποτέλεσμα.Απλά τώρα αυτός ο κύκλος ήταν πολύ μικρός.21 μέρες και απόρησα λιγάκι.Δε ξέρω αν πετύχει η επόμενη,έχω απογοητευτεί.Αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσω πάλι,με πολύ μικρές δόσεις αυτή τη φορά,θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε για να τα πάμε για βλαστοκύστες.Μάλλον θα χρειαστεί να κάνω δύο κύκλους,μήνα παρά μήνα για να ξεκουράζεται ο οργανισμός μου.Δυστυχώς δε κάνω πολλά ωοθυλάκια και λόγω των αποτυχημένων εξωσωματικών που είχα,ο γιατρός θέλει να δοκιμάσει για βλαστοκύστες.Το οικονομικό είναι άστα να πάνε,δε ξέρω πώς θα τα μαζέψω αυτά τα λεφτά,αλλά η ηλικία δυστυχώς με πιέζει και πρέπει να δράσω γρήγορα.Σήμερα παρήγγειλα και τα profertil να πάρω,παίρνω και τα inofert,προσπαθώ για την καλύτερη ποιότητα των ωαρίων.Ελπίζω αυτή η φορά να είναι και η τελευταία.

ευχομαι πραγματικα να ειναι η τελευταια και τυχερη.

καλυτερα οι λιγοτερες μοναδες φαρμακων, για καλυτερη ποιοτητα ωαριων. και να σου πω την αληθεια, πολλες φορες οταν παιρνεις μεγαλες δοσεις, δεν βγαζεις πολλα ωαρια και παιρνοντας μικρες, μπορει να ειναι πολυ παραπανω.

το εχω δει στον εαυτο μου και οχι μονο.

για τα οικονομικα εχεις δικιο, εχουμε στεγνωσει μετα απο τοσο καιρο που προσπαθουμε, ειλικρινα ειναι απιστευτα τα ποσα που δωσαμε και δινουμε.

τι να πω, κουραγιο και καλη επιτυχια, ολα να πανε καλα απο δω και περα.