Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παρενέργεια utrogestan

daffodil

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Πριν μιάμιση εβδομάδα έκανα τη δεύτερη σπερματέγχυσή μου, σε φυσικό κύκλο, και από εκείνη τη μέρα μέχρι την ημέρα της χοριακής παίρνω τα utrogestan των 200, τρεις φορές τη μέρα. Τα έπαιρνα και στην πρώτη προσπάθεια, τότε από το στόμα και τώρα ενδοκολπικά. Το καλό τώρα είναι ότι δεν έχω τις αφόρητες ναυτίες που είχα όταν τα έπαιρνα από το στόμα, όμως αυτήν τη φορά παρατηρώ κάτι άλλο, επίσης πολύ ενοχλητικό. Πολλά διαφανή υγρά, σαν νερό, τα οποία δεν μπορούν να απορροφηθούν ούτε από το σερβιετάκι. Αυτό παρουσιάστηκε τις τελευταίες 4-5 ημέρες. Θα ήθελα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες κοπέλες από εμένα, μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα έπρεπε να παίρνω τα χάπια από το στόμα; Είναι όντως παρενέργεια του utrogestan ή μήπως είναι ένδειξη ότι και αυτή η προσπάθειά μας απέτυχε; :confused: Η χοριακή μου είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή. Δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα, ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης. Δεν έχω κανέναν πόνο ή κάτι που θα μπορούσε να μου αποκλείσει ή να μου επιβεβαιώσει οτιδήποτε. Αν κάποια κοπέλα είχε κάτι αντίστοιχο θα χαιρόμουν να γράψει στο θέμα, να πάρω μια άποψη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι εύχομαι όλες σύντομα μανούλες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο τον γυναικολόγο σου. Υπάρχουν και άλλα σκευάσματα προγεστερόνης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν έχεις δυσανεξία στο συγκεκριμένο. Αλλά μόνο ο γυναικολόγος μπορεί με σιγουριά να αξιολογήσει αν είναι παρενέργεια του φαρμάκου το σύμπτωμα που περιγράφεις. Και κυρίως αν είναι ανησυχητικό πέρα από ενοχλητικό. Που μεταξύ μας δεν νομίζω να είναι.

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!

Καλημέρα σε όλους.

Πριν μιάμιση εβδομάδα έκανα τη δεύτερη σπερματέγχυσή μου, σε φυσικό κύκλο, και από εκείνη τη μέρα μέχρι την ημέρα της χοριακής παίρνω τα utrogestan των 200, τρεις φορές τη μέρα. Τα έπαιρνα και στην πρώτη προσπάθεια, τότε από το στόμα και τώρα ενδοκολπικά. Το καλό τώρα είναι ότι δεν έχω τις αφόρητες ναυτίες που είχα όταν τα έπαιρνα από το στόμα, όμως αυτήν τη φορά παρατηρώ κάτι άλλο, επίσης πολύ ενοχλητικό. Πολλά διαφανή υγρά, σαν νερό, τα οποία δεν μπορούν να απορροφηθούν ούτε από το σερβιετάκι. Αυτό παρουσιάστηκε τις τελευταίες 4-5 ημέρες. Θα ήθελα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες κοπέλες από εμένα, μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα έπρεπε να παίρνω τα χάπια από το στόμα; Είναι όντως παρενέργεια του utrogestan ή μήπως είναι ένδειξη ότι και αυτή η προσπάθειά μας απέτυχε; :confused: Η χοριακή μου είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή. Δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα, ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης. Δεν έχω κανέναν πόνο ή κάτι που θα μπορούσε να μου αποκλείσει ή να μου επιβεβαιώσει οτιδήποτε. Αν κάποια κοπέλα είχε κάτι αντίστοιχο θα χαιρόμουν να γράψει στο θέμα, να πάρω μια άποψη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι εύχομαι όλες σύντομα μανούλες!

καλημερα κοπελα μου κ καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου, λοιπον, το ιδιο θεμα εχω κ εγω!!! πιστευω οτι απο τα utrogestan ειναι. εγω ειμαι εγκυος 9 εβδομαδων σχεδον, απο εξωσωματικη, και κανω χρηση 9 κολπικων utrogestan των 100 την ημερα αλλα κ πολλα αλλα φαρμακα!μου το εχουν πει κ αλλες κοπελες οτι το εχουν παθει αυτο,,,εγω κανω υπομονη μεχρι να μου μειωσουν τις δοσολογιες,,να ηρεμησω!!!

ευχομαι καλη επιτυχια.Μην φοβασαι δεν ειναι παρενεργεια ετσι κανουν οταν τα περνεις κολπικα.Και εγω περιμενα ποτε θα τελειωσουν γιατι ηταν πολυ ενοχλητικο.Σκεψου οτι το χαπι διαλυεται και μαζι με τα κολπικα υγρα κανουν αυτο το αποτελεσμα.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Indyla , elenifk , MaRiA06 , σας ευχαριστώ κάθε μία ξεχωριστά για τις απαντήσεις..Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ και αγχώνομαι με το παραμικρό! Δεν θα ήθελα να μου "φανερωθεί" με αυτόν τον τρόπο η αποτυχία και αυτής της προσπάθειας...Αν είναι να απογοητευτώ, ας γίνει τουλάχιστον την ημέρα της χοριακής... :rolleyes: Idyla μου, δε γνωρίζω σε τι φάση είσαι όμως από καρδιάς σου εύχομαι όλα όσα εύχεσαι εσύ για τον εαυτό σου..elenifk μου, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη, και οι 9 μήνες να φέρουν στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου. MaRiA06 , αν έχεις παιδάκια να είναι γερά κι ευτυχισμένα κι αν δεν είσαι ήδη μανούλα, ελπίζω πραγματικά το 2015 να είναι το τυχερό σου! Εγώ θα ξέρω την Παρασκευή...Φιλιά κορίτσια!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...