Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ

Recommended Posts

έχω ένα αγοράκι 3 μηνών και θηλάζω αποκλειστικά. εδώ και δύο μήνες μετά τα πρώτα λεπτά θηλασμού κλαίει πολύ δυνατά το αλλάζω στήθος αρχίζει τρώει κανονικά και μετά από λίγο αρχίζει πάλι τα κλάμματα.

δοκίμασα για 20ημέρες και έκοψα τα γαλακτομικά,άλλαξα στάση θηλασμού,πήραμε και επαντορέν για 15 ημέρες γιατί η παιδίατρος φοβόταν παλινδρόμηση κρυφή γιατί έχει ελάχιστες γουλιές,αλλά κ πάλι τα ίδια.

σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε υπέρηχο.

έχω μπερδευτεί πολύ βλέπω το μωράκι να υποφέρει στο φαγητό τόσο καιρό κ δεν ξέρω τι να κάνω.βάρος παίρνει είναι γενικά πολύ λαίμαργος.

μια φορά δοκίμασα να του δώσω το γάλα μου με μπιμπερό και το έφαγε κανονικά χωρίςκαθόλου κλάμα αλλά φοβάμαι για απογαλακτισμό κ δεν το κάνω

δοκίμασα κ μαγιά μπύρας μήπως δεν είχα πολύ γάλα αλλά δεν είδα διαφορά

εχω απελπιστεί κ δεν ξέρω τι να κάνω

Διαφημίσεις

Μηπως εχεις υπερπαραγωγη και πνιγεται;; ξαπλωτη δοκιμασατε;

δεν εχω υπερπαραγωγη μου ειπαν οτι εχω μετρια παλινδρομηση

Καπου ειχα διαβασει οτι για την παλινδρομηση βοηθαει να θηλαζει ορθιο, και η αληθεια ειναι οτι κι εγω που το ειχα δοκιμασει επινε καλυτερα.

Οταν το μωρο αφηνει το στηθος το γαλα πετάγεται σαν συντριβάνι;

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

οχι δεν πεταγεται..στην αρχη μου ειπαν οτι πειναει μετά οτι μπορεί να έχει ολισθαίνουσα διαφραγματοκήλη μετά παλινδρόμηση και μετά ότι είναι πολύ λαίμαργος και δεν του φτάνει το γάλα ..φοβάμαι μήπως τον ταλαιπωρώ και όλοι με έχουν μπερδέψει..δεν ξέρω τι να κάνω

Συμφωνώ ότι η παλινδρόμηση που,μάλιστα, έχει ίσως προκαλέσει οισοφαγίτιδα ταιριάζει. Υπερπαραγωγή λες ότι δεν έχεις,το αντίθετο-δηλαδή λίγο γάλα-δεν κολλάει,αφού το μωρό παίρνει βάρος. Κάνει και τόξο το σώμα. Άρα μένει η παλινδρόμηση.Νομίζω ότι θα βρείτε γρήγορα λύση.Ίσως μια εκτίμηση και αγωγή από παιδογαστρεντερολογο να ήταν καλή ιδέα!

Διαφημίσεις

Ο υπέρηχος τι εχει δείξει;

Στα ποσα λεπτα θηλασμου αρχίζει και κλαίει;

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

έχω ένα αγοράκι 3 μηνών και θηλάζω αποκλειστικά. εδώ και δύο μήνες μετά τα πρώτα λεπτά θηλασμού κλαίει πολύ δυνατά το αλλάζω στήθος αρχίζει τρώει κανονικά και μετά από λίγο αρχίζει πάλι τα κλάμματα.

δοκίμασα για 20ημέρες και έκοψα τα γαλακτομικά,άλλαξα στάση θηλασμού,πήραμε και επαντορέν για 15 ημέρες γιατί η παιδίατρος φοβόταν παλινδρόμηση κρυφή γιατί έχει ελάχιστες γουλιές,αλλά κ πάλι τα ίδια.

σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε υπέρηχο.

έχω μπερδευτεί πολύ βλέπω το μωράκι να υποφέρει στο φαγητό τόσο καιρό κ δεν ξέρω τι να κάνω.βάρος παίρνει είναι γενικά πολύ λαίμαργος.

μια φορά δοκίμασα να του δώσω το γάλα μου με μπιμπερό και το έφαγε κανονικά χωρίςκαθόλου κλάμα αλλά φοβάμαι για απογαλακτισμό κ δεν το κάνω

δοκίμασα κ μαγιά μπύρας μήπως δεν είχα πολύ γάλα αλλά δεν είδα διαφορά

εχω απελπιστεί κ δεν ξέρω τι να κάνω

Καλησπερα, ειχαμε κι εμεις τετοια προβληματα και αυτο που μας βοηθησε ηταν η ξαπλωτη σταση! Νομιζω οι γιατροι κινδυνολογουν λιγο! Την αλλεργια και την παλινδρομηση τα εχουν κανει καραμελα! Εμας καπου στον εκτο μηνα λυθηκαν ολα τα προβληματα ως δια μαγειας και δεν εχω καταλαβει τι εφταιγε τελικα! Απο τη δικη μου εμπειρια θα σου συνεστηνα ξαπλωτη σταση, ταισμα οταν ειναι ηρεμο, κλιση στο στρωμα, αγκαλια και δερμα με δερμα επαφη.βεβαια καθε περιπτωση διαφορετικη!

lvpPp3.png

ο υπερηχος εδειξε ηπια σχεδόν μέτρια παλινδρόμηση σε 20 λεπτά έκανε 5 φορές παλιν/ση,το κλάμα το αρχίζει μετά από 3 έως 5 λεπτά θηλασμού

σύμφωνα με το newman η οισοφαγίτιδα την λένε οι γιατροί αλλά πολύ σπάνια παιδί χωρίς γουλιές και που παίρνει βάρος κάνει οισοφ/δα

Βαζε το μωρο να θηλαζει σε όρθια στάση, δηλαδή καβαλα στο ποδι σου (καθιστο στο μηρό σου).

Να θηλαζεις συχνα το μωρο, μην το αφήνεις πολλές ωρες χωρις να θηλασει. Τα μωρα με παλινδρόμηση δέχονται καλύτερα τα συχνα και μικρα γεύματα.

Franz Kafka

Διαφημίσεις