Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σετ δωματιο απο που?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια(κ αγορια αν διαβαζουν) λοιπον θελω την βοηθεια σας..εχω ενα παιδακι15 μηνων περιμενω το δευτερο.αγορακιακ τα δυο. Θα εχουν το ιδιο δωματιο.τωρα τον μικρο τον εχωσε κουνια-κρεβατι αλλα θελω να του παρω ενα σετ δηλαδη κραβατι κομωδινο κ γραφειο κ να παρει την κουνια το αλλο μωρο κ μετα απο κανα χρονο να παρω κ στο αλλο ενα ιδιο κρεβατι κ να ειναι μαζι.κ πολυ αργοτερα οταν μεγαλωσουν κ φτασουν γυρο στα 10 σκεφτομαι την κουκετα. Τελος παντων. Θελω την βοηθεια σας επειδη ειμαι απο επαρχεια θελω να μου πειτε διευθυνσεις στι ιντερνετ να μπω να δω αλλα να υπαρχουν αυτα τα μαγαζια στην αθηνα για να ερθω να τα δω απο κοντα η αν ξερετε μαγαζια στην αθηνα που εχετε παρει κ εσεις που ξερετε πως ειναι καλα κ οικονονικα να μου πειτε διευθυνση να ερθω να δω. Σας ευχαριστω πολυ.:?:

Διαφημίσεις

Με το καλό και το δεύτερο μωράκι σας Γιάννα! εγώ έκανα το ίδιο με τα παιδιά μου, μετά από τρελό ψάξιμο (στο ίντερνετ) κατέληξα στο ΙΚΕΑ όπου πήρα ένα προεφηβικό κρεβατάκι (με τα προβατάκια!). Μαζί με το στρώμα μου στοίχισε 170 ευρώ. Εχει καγκελάκι και δένει και πάντα γύρω για να μην χτυπιέται το μωρό. Βάλε και χαλάκι πάζλ γιατί τους 2-3 πρώτους μήνες πέφτουν απ΄το κρεβάτι σε αυτή την ηλικία.

Θα τα έχω λοιπόν άλλα 3 χρόνια την μεγάλη στο προεφηβικό (ως τα 6) και την μικρή στην κούνια χωρίς κάγκελα αργότερα (ως τα 4) και μετά στα δωμάτια τους η κάθε μία.

Με λίγα περισσότερα θα μπορούσα να πάρω κρεβάτι καλό με καλό στρώμα και κομοδίνο (210?) από κατάστημα της γειτονιάς, αλλά η μικρή έπρεπε 17 μηνών να σκαρφαλώνει για να ανέβει... πολύ ψηλό για τόσο μικρό παιδάκι, δεν υπήρχε και κάγκελο, δεν μου χώραγαν όλα αυτά μέσα στο δωμάτιο... οπότε κατέληξα στην παραπάνω προσωρινή λύση.

Μια πολύ καλή συμβουλή που μου έδωσε η παιδίατρος μιας και τα παιδάκια σου θα έχουν την ίδια διαφορά με τα δικά μου: Θα κρύψεις την κούνια 2 μήνες πριν γεννήσεις τουλάχιστον. Το μεγάλο σου (έως 2 ετών) χρειάζεται 2 μήνες για να "ξεχάσει" ότι η κούνια είναι δική του. Κατάλαβες; έτσι δεν θα ζηλέψει όταν πάρει την κούνια το μωράκι!

Απιστευτο αυτο με τους 2 μηνες μου το ειπεκ εμενα η παιδιατρος κ εγω δεν πολυ εδωσα σημασια...μου ειπε δηλαδη να κρυψω την κουνια για κανα 2 μηνες... Εγω θελω να τους παρω κρεβατακια ιδια με βιβλιοθηκη ισως αργοτερα και να τα εχουν μεχρι τα 8-10 χρονια τους κ θα ηθελα κατι παιδικο με χρωμα..οχι απλο τελειος απλο. Εχω δει στο we love toys σετ αλλα δεν ξερω την ποιοτητα αν ειναι καλα γερα δηλαδη τα πραγματα,εχει παραγγειλει καμια απο εκει?

Θελει ψαξιμο παντως....εμεις πηγαμε για ερευνα αγορας σε μεγαλο καταστημα με επιπλα ξυλινα μασιφ οχι καπλαμας, καλη ποιοτητα. Εχουν ολα αποθηκες-στοκ οπου βρισκεις κρεβατι μονό εφηβικο απο μασιφ ξυλο και μη τοξικα χρωματα, απο 250 ευρω. Ικεα εχουν απο 180 ευρω και ειναι μοριοσανιδα.

Διαφημίσεις

Νεοσετ εκτος απο το γεγονος οτι φαληρισαν και δεν θα μεινουν ανοικτα για πολυ, τα επιπλα τους ειναι καπλαμας. Καλα για την εν λογω ποιοτητα, αλλα ακριβα γι αυτο που ειναι.

Τωρα για μαγαζια που λες, δες στο Laro και στη Valentina. Εχουν και οι δυο αποθηκες στην Αττικη, με 70% εκτωση. Δηλ ενα μονο κρεβατι που θα δεις στο μαγαζι ή στο ιντερνετ με 700 ευρω, θα κανει στην αποθηκη ιδιο ή παρομοιο παλαιοτερο σχεδιο 210 ευρω. ;) Βεβαια πρεπει να δεις και σε ποια περιοδο σε συμφερει, εμεις πηγαμε φλεβαρη με εκπτωσεις. Laro δεν κανουν παντα και ειναι οι αρχικες τιμες ιδιαιτερα υψηλες οποτε ρωτα πρωτα.

Πολυ καλος ειναι και ο Βασιλειαδης αλλα πιο ακριβος οχι λογω αρχικης τιμης αλλα γιατι δεν κανει τοσο μεγαλη εκπτωση. Εχει κ αυτος site.

Ελισα24 που είναι οι αποθήκες της Laro? Εννοείς αυτές στην Λυκόβρυση που έχει κάποια προϊόντα στοκ ή κάπου αλλού?

Ναι στη Λυκοβρυση, αλλα θελει τηλ πρωτα σε ολα τα στοκ να δεις τι εχουν και απο τι τιμες ξεκινανε, μην πας αδικα.

Επισης να συμπληρωσω οτι εχθες ειδα μονο κρεβατακι ΟΛΟ πευκο σε απιθανα χρωματα νερου, και μου ειπαν οτι εκανε 350 στον Βασιλειαδη, εριξε τις τιμες. Ειχε λεει και απο 80 ευρω-εχει ιστοσελιδα.

Διαφημίσεις