Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιδιωτικά σχολεία Πειραιώς-Νίκαιας-Χαϊδαρίου

yogini

Recommended Posts

Έχει κανείς εμπειρία από ιδιωτικά σχολεία στην περιοχή του Κορυδαλλού-Νικαιας-Πειραιά-Χαϊδαρίου;;;

με ενδιαφέρει κόστος, ωράρια σχολικό κτλ...προτιμώ "φρέσκες" εμπειρίες ειδικά για το κόστος.

Διαφημίσεις

Έχει κανείς εμπειρία από ιδιωτικά σχολεία στην περιοχή του Κορυδαλλού-Νικαιας-Πειραιά-Χαϊδαρίου;;;

με ενδιαφέρει κόστος, ωράρια σχολικό κτλ...προτιμώ "φρέσκες" εμπειρίες ειδικά για το κόστος.

Mia gnosti mou pou stelnei ti kori tis ston agio pavlo ston peiraia ainai poli efharistimeni. Einai ellinogaliki sholi kai eina pio akrivi se shesi me ti nea paideia tou haidariou kai to allo gnosto idiotiko tou keratsiniou.

Ginetai kali doulia apo oti mas leei gia to paidi tis to opoio sholaei giro stis treis giati plironei filaxi kai drastiriotites. To kostos nomizo einai ligo perisotero apo 6000 euro to hrono mazi me to sholiko. Kali epilogi efhomai!

Στην ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ πάει το παιδί μια φίλης μου (γυμνάσιο) και είναι πολύ ευχαριστημένη. Δεν γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες περί χρημάτων κλπ.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Και εγω σε αναζήτηση ιδιωτικού στην ευρυτερη περιοχή του Πειραια είμαι, οπότε αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι.

Για την παιδαγωγική Birds έχω ακούσει. Έχει κανείς άποψη; Ή οιαδήποτε άλλη ιδέα, πρόταση;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...