Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΟΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ

Recommended Posts

Ο ΜΙΚΡΟς ΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ.ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΟΜΩς ςΧΟΥΝ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΟΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗΣ.ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ.........\ :?::cry:

ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ!!!!!!!!!!

SOFIA

Διαφημίσεις

την γνώμη μου θα σου πω μόνο γιατί δυστυχώς δεν είμαι γιατρός. το μωράκι σου είναι πολύ μικρό ακόμα για να διαπιστωθεί αν έχει πλατυποδία ή στραβοποδία ή δεν ξέρω τί άλλο. ρώτα πρώτα τον παιδίατρό σου αυτός θα σου πει. μιλάω εκ πείρας μιας και το ίδιο που περιγράφεις το έχει ο Σπυράκης μου που είναι τώρα 3 χρ και 4 μηνών και όπου έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι αυτόν τον χρόνο πρέπει να το ψάξω γιατί τώρα φτιάχνεται η καμάρα κ.α. ο μικρός μου Αλέξανδρος που είναι 14 μηνών δεν βλέπω ακόμα αν έχει κάτι παρόμοιο. εγώ το ψάχνω γιατί έχω εγώ πλατυποδία και στροβοποδία μαζί και δεν το είδαν όταν ήμουν μικρή και μεγάλη που το ανακάλυψα μιας και πονούσαν τα πόδια μου και κουραζόμουν πολύ εύκολα ήταν αργά για να κάνω οτιδήποτε. εκτός από κάτι πάτους δηλαδή που δεν είναι και βολική αλλά έστω. το καλύτερο εύχομαι και όχι άγχος ήρεμα όλα λύνονται φιλιά.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

θα σου πω κι εγω τη γνωμη μου γιατι κι εμενα ο γιος μου, σήμερα 8ετών ,

πατουσε προς τα μεσα, αλλα δεν ήταν τίποτα το τραγικό. απλα για περίπου δύο χρόνια φορουσε παπουτσια κανονικά απλα προσθεταμε εναν ειδικό πατο ανατομικο που ειχαμε αγορασει απο ορθοπεδικο και λιγο βελτιωθηκε

μην αγχωνεσαι ειναι ακομη μικρο το παιδάκι σου. καλυτερα να παρεις πρωτα οδηγίες απο τον παιδίατρό σου.

ευχομαι το καλυτερο

Καλημέρα σε όλους :D Εδώ και πάρα πολύ καιρό διαβάζω το forum σας και έχω αντλήσει απίστευτες πληροφορίες.Σήμερα εκανα την εγγραφή μου μόλις διάβασα το μηνυμα για τον ορθοπεδικό΄.Λόγω του οτι ο μεγάλος μου γιός΄,τώρα είναι 6 ετών , έχει ε΄να ορθοπεδικό πρόβλημα είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα.Το παιδί το παρακολουθεί απο 10 ημερών ένας πιστεύω απο τους πάρα πολύ καλούς παιδοορθοπαιδικούς χειρουργους στην Θεσσαλονίκη.Εκτός του οτι είναι εξαιρετικός σαν επιστήμονας είναι και ένας πολύ καλός άνθρωπος .Θα σε συμβούλευα να τον πας έτσι για να ηρεμήσεις και εσύ.Είναι ο Dr.Νικόλαος Λαλιώτης .η διεύθυνση του είναι Λούη 5 π.π Γερμανού Πλατεία Ναυαρίνου και το τηλ 2310280652

• 4 weeks later...

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η PATAIO.

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ 2,5 ΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ. ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ. ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!

Διαφημίσεις

• 1 year later...

η αληθεια ειναι οτι ειδα πολυ αργα το θεμα. εγω δεν εχω παιδι απλα με παρακολουθουσε ο κ.λαλιωτης απο τα 13 ως τα 20 μου..μας τον ειχαν συστησει σαν τον καλυτερο χειρουργο ορθοπαιδικο της βορειας ελλαδας..εγω ειχα ενα προβλημα που ο κ.λαλιωτης απο οτι φανηκε ποτε δεν καταλαβε την αιτια του αλλα αυτο δεν τον εμποδισε να μου κανει 3 χειρουργεια και να επιμενει πως στο μελλον δεν θα αντιμετωπιζω κανενα προβλημα.τα δυο πρωτα χειρουργεια εγιναν οταν ημουν 13χρονων και το τριτο 16.με παρακολουθουσε μετα μεχρι τα 20 μου και ηταν ηπεριφανος για το αποτελεσμα των επεμβασεων, εβγαζε μαλιστα το ποδι μου φοτογραφιες για να το δειχνει σε συνεδρια(ηταν σπαινια περιπτωση ελεγε). τωρα ειμαι 21 χρονων το ποδι μου δεν με ικανοποιουσε αισθητικα(στραβωνε κατω) και πριν 4 μηνες πηγα να το δει ενας γιατρος στο ηρακλειο οπου μου ειπε πως μεγαλωνντας και αν μεινω εγκυος θα εχω προβληματα στην μεση μου και στις αρθρωσεις με εστειλε στον κ.ντουνη στην αθηνα απου μου προσδιορισε την αιτια του προβληματος και χειρουργηθηκα ξανα.αισθητικα εχει φτιαξει(κατι που ο κ.λαλιωτης ελεγε οτι δεν γινοταν) ελπιζω και λειτουργικα.. συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα μετα απο τοση ταλαιπωρια ειαμι τρομερα αγανακτισμενη..

• 1 month later...

γεια σας, η κορη μου είναι 6 χρονών και εδω και κάποιους μηνες μου λεει οτι της πονάνε οτι φτέρνες. Η αλήθεια είναι οτι στην αρχή γελούσα και δεν το πηρα σοβαρα τωρα όμως που εψαξα λιγο στο internet είδα ότι μπορεί να΄είναι σύμπτωμα πλατυποδίας ή δεν ξερω τι άλλο. Πανικοβληθηκα λίγο, μήπως καμία είχε αναλογο πρόβλημα? Πρέπει να απευθυνθώ σε παιδοορθοπεδικό ή καποιο άλλο γιατρό?

• 11 months later...

Γεια σας και ΚΑΛΉ ΧΡΌΝΙΑ να ΈΧΟΥΜΕ και ΠΆΝΩ απ´ολα ΥΓΕΊΑ! Οποία μανούλα ξέρει τον παιδοορθοπαιδικο Νίκο μαρκεα ας μου πει δυο λόγια αν έμεινε ευχαριστημένη μου τον συστισαν ως ΠΟΛΎ καλό ΓΙΑΤΡΌ και έχω σκοπό να συνεργαστώ μαζί του! Έρχομαι ΑΠΌ επαρχία γιατί ο γιος μου που είναι 3μηνων έχει συγγενες εξάρτημα.εΣεις έχετε κάποιον εξίσου καλο ΠΑΙΔΟ ορθοπαιδικο να μου προτείνετε στην ΑΘΉΝΑ; Αν ναι πεστε μου κάποιο τηλ να πάρω και μια 2ευτερη γνώμη και κάποιο τηλ.σας παρακαλώ ΠΟΛΎ! Ευχαριστώ!

Καλή χρονιά και σε σένα.Μια γνωστή μου είχε συνεργαστεί με τον κ.Μαρκεα και ήταν ευχαριστημένη.Εμείς συνεργαστήκαμε με τον κ. Ματσίνο,βρίσκεται στο ''Παιδων'' Αγια Σοφία και έμεινα πολύ ευχαριστημένη(έτυχε να έχουμε και εμείς συγγενές εξάρθημα) και τα πήγαμε μια χαρά..Ότι χρειαστείς πες μου.

Γεια σας και ΚΑΛΉ ΧΡΌΝΙΑ να ΈΧΟΥΜΕ και ΠΆΝΩ απ´ολα ΥΓΕΊΑ! Οποία μανούλα ξέρει τον παιδοορθοπαιδικο Νίκο μαρκεα ας μου πει δυο λόγια αν έμεινε ευχαριστημένη μου τον συστισαν ως ΠΟΛΎ καλό ΓΙΑΤΡΌ και έχω σκοπό να συνεργαστώ μαζί του! Έρχομαι ΑΠΌ επαρχία γιατί ο γιος μου που είναι 3μηνων έχει συγγενες εξάρτημα.εΣεις έχετε κάποιον εξίσου καλο ΠΑΙΔΟ ορθοπαιδικο να μου προτείνετε στην ΑΘΉΝΑ; Αν ναι πεστε μου κάποιο τηλ να πάρω και μια 2ευτερη γνώμη και κάποιο τηλ.σας παρακαλώ ΠΟΛΎ! Ευχαριστώ!

Εγώ συνεργάζομαι με τον κ. Μαρκέα 3 χρόνια τώρα, όσον αφορά το γιο μου, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Μας παρακολουθεί ανά εξάμηνο, είναι ο μόνος γιατρός που έχω εντυπωσιαστεί από τον τρόπο της εξέτασής του. Ψάχνει, κοιτάζει και ελέγχει και το πιο μικρό οστό του γιου μου που υπάρχει στο κορμάκι του, ανεξαρτήτως ότι πάμε για να συγκεκριμένο θέμα. Είναι στο Αγλαία Κυριακού (Παίδων), και βέβαια χειρουργεί εκεί. Και το πιο σημαντικό είναι εξαιρετικός με τα παιδιά γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν συνεργάζονται πάντα. Εύχομαι καλή επιτυχία και περαστικά σας.

Αν έχεις το τηλέφωνο του ιατρείου να ξέρεις ότι θα πρέπει να επιμείνεις αρκετά και ιδιαίτερα βραδινές ώρες.

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

• 3 months later...

lapis, σου εστειλα χθες ενα προσωπικο μηνυμα. Σε παρακαλω, μπορεις να το διαβασεις και να επικοινωνησεις μαζι μου?? Σου γραφω τηλεφωνα. Ευχαριστω

η αληθεια ειναι οτι ειδα πολυ αργα το θεμα. εγω δεν εχω παιδι απλα με παρακολουθουσε ο κ.λαλιωτης απο τα 13 ως τα 20 μου..μας τον ειχαν συστησει σαν τον καλυτερο χειρουργο ορθοπαιδικο της βορειας ελλαδας..εγω ειχα ενα προβλημα που ο κ.λαλιωτης απο οτι φανηκε ποτε δεν καταλαβε την αιτια του αλλα αυτο δεν τον εμποδισε να μου κανει 3 χειρουργεια και να επιμενει πως στο μελλον δεν θα αντιμετωπιζω κανενα προβλημα.τα δυο πρωτα χειρουργεια εγιναν οταν ημουν 13χρονων και το τριτο 16.με παρακολουθουσε μετα μεχρι τα 20 μου και ηταν ηπεριφανος για το αποτελεσμα των επεμβασεων, εβγαζε μαλιστα το ποδι μου φοτογραφιες για να το δειχνει σε συνεδρια(ηταν σπαινια περιπτωση ελεγε). τωρα ειμαι 21 χρονων το ποδι μου δεν με ικανοποιουσε αισθητικα(στραβωνε κατω) και πριν 4 μηνες πηγα να το δει ενας γιατρος στο ηρακλειο οπου μου ειπε πως μεγαλωνντας και αν μεινω εγκυος θα εχω προβληματα στην μεση μου και στις αρθρωσεις με εστειλε στον κ.ντουνη στην αθηνα απου μου προσδιορισε την αιτια του προβληματος και χειρουργηθηκα ξανα.αισθητικα εχει φτιαξει(κατι που ο κ.λαλιωτης ελεγε οτι δεν γινοταν) ελπιζω και λειτουργικα.. συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα μετα απο τοση ταλαιπωρια ειαμι τρομερα αγανακτισμενη..

lapis, σου εστειλα χθες ενα προσωπικο μυνημα. Σε παρακαλω μπορεις να το διαβασεις και να επικοινωνησεις μαζί μου ?? Σου γραφω τα τηλεφωνα μου στο μνμ. Ευχαριστω

• 7 months later...

papis εξακολουθω να χρειαζομαι μια επικοινωνια μαζι σου. Φαίνεται δεν μπαίνεις τακτικα στη σελιδα και δεν ειδες το μνμ μου. Σ ευχαριστω Περιμενω