Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

το exploryπου πηρα εγω ειχε τα παντα μεσα εκτος απο ομπρελα ανταπτορες.στο πορτ μπεμπε ο μιχαηλ χωραγε μεχρι 5 μηνων.το καθισματακι το χρησιμοποιουσαμε απο 4 μηνων.τωρα για το καθισματακι αυτοκινητου θα σε γελασω κ δεν το θελω:mrgreen:.παντως το καροτσι ειναι ΦΟΒΕΡΟ!

uDuOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω θα σου απαντησω σε λιγο καιρο γιατι ακομα τα εχω και τα κοιταω. Το καρυκοτ το προοριζω για κρεβατι αρχικα μεσα στο σπιτι.

Προσφατα παρηγγειλα και το μακσι κοζι απο το πινκπονκ -δεν μου εχει ερθει ακομα. Πηρα εξτρα πορτμπεμπε τσαντα αλλαξιερα, ανταπτορες , ομπρελα και ποδοσακο μιας και θα πιασουν μεγαλα κρυα. Αδιαβροχα και κλπ τα εχει ολα μεσα το πακετο

JBePp2.png?qDX8aAa3

Εμείς στο πορτμπεμπέ την κοιμίζαμε μέσα στο σπίτι μέχρι 3 μηνών - μετά δε χωρούσε πια. Το καθισματάκι εμείς αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε από 3 μηνών αλλά η συννυφάδα μου (γιατί εννοείται πήραν κι εκείνοι το ίδιο καρότσι) το χρησιμοποιεί από 40 ημερών μόνο στην τελείως ξαπλωτή θέση βέβαια και είναι πάαααρα πολύ βολικό!!!!!!!! Το maxi cosi επίσης είναι σούπερ άνετο και το πήραμε από την αρχή μαζί με τους αντάπτορες.

4vVfp3.png

QaBBp2.png

αρα απ οτι καταλαβα σχεδον ολες αγορασατε και το carrycot και το maxi cosi καθισματακι...0-13 κιλα (εως 12 μηνων)...

εμεις θελουμε να αποφυγουμε ή το ενα ή το αλλο...αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη γιατι δεν θελουμε να αγορασουμε πολλα καθισματακια αυτοκινητου...

δυστυχως η maxi cosi δεν εχει κανενα απο 0-18 κιλα...ειναι ολα απο 0-12 μηνων και μετα απο 9 μηνων εως 3,5 χρονων..ετσι ωστε να παιρναμε το carrycot για να το μετακινουμε τους πρωτους 3-4 μηνες και μετα απο το καθισματακι του αμαξιου κατευθειαν στο καροτσι...

ισως παρουμε bebe confort...

βεβαια ετσι οπως τα λες marilou γινεται αυτο που θελω..αλλα θελει πολυ σκεψη...δεν ξερω αν θα βολευεται το μωρο

yogamama με το καλο και με εναν πονο ευχομαι...:D

θα περιμενουμε εντυπωσεις μετα την αφιξη...

ps...live που μπορω να το δω το καροτσι? μονο στο τρικυκλο?

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθε το καροτσι μας!!!

πωπω ειναι απιστευτοοοοοοοοοοοοο!!!οτι και να πω ειναι λιγο

μπηκα και στην σελιδα του strokke για να κανω registry το καροτσι για την εγγυηση:)

Το αστειο ειναι οτι οι παπουδες εχουν ενθουσιαστει........

Φιλια και καλη χρονια σε ολους με υγεια

qbd8p2.png

Ευχαριστω τελικα ο πονος δεν ηταν ενας αλλα χαλαλι του μπουμπουκου μου !!!

Λοιπον το καρυκοτ αποδειχτηκε κορυφαια αγορα μιας και ειναι η τελεια φωλιτσα για ολο το πρωι και τον μεταφερω και οπου θελω μεσα στο σπιτι. Επισης δεν χρειαζεται να σκυβω και ετσι οπως ποναγα παντου τις πρωτες 3 μερες ηταν σωτηριο.

Το καροτσι ειναι κορυφαια επιλογη για μωρα και γονεις ΤΕΛΟΣ.

Πασχαλιτσα διαβασε λιγο εδω στο παρεντς οσων αφορα το καθισματακι αυτοκινητου. Με τιποτα δεν επιτρεπεται μεταφορα με πορτμπεμπε και τετοια , και εγω ετσι ελεγα μεχρι που διαβασα τι παιζει

JBePp2.png?qDX8aAa3

to karotsi ayto einai teleio!!!! to exw dei sto dromo kai exw akoysei oti to poulaei to trikiklo.

ayto tha paroyme kai meis sto epomeno nini! To pire i koympara moy apo ekei kai moy eipe ta kalytera gia tin eksypiretisi kai tin katartisi twn ypalilwn!Tha to episkeftw syntoma!

[/url]

foxfoxabu20101022_-8_My+son+is.png

Διαφημίσεις

yogamama να σου ζησει!!!

Κοριτσια εχθες ειδα παλι το καροτσι αυτο στο δρομο και πραγματικα το λαχταρισα...ειναι τελειο

Οπως εχω ξαναπει αν ηταν το πρωτο παιδι δεν θα το κουβεντιαζα,απλα θα διαλεγα χρωμα,τωρα στο τεταρτο εχουμε αλλες υποχρεωσεις

4

yogamama ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!

ερωτηση γενικη..για το carrycot πηρατε extra στρωματακι ή το κοιμιζατε στο ηδη υπαρχον?

pasxalitsa v

kALOp3.png

κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ , να χαιρεστε ολες τα παιζακια σας!!!!!!!!!

Πασχαλιτσα Στο ηδη υπαρχον στρωματακι εχω βαλει ενα διπλωμενο σεντονακι και κοιμαται με τις ωρες. Εχουν παθει ολοι την πλακα τους

JBePp2.png?qDX8aAa3

κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ , να χαιρεστε ολες τα παιζακια σας!!!!!!!!!

Πασχαλιτσα Στο ηδη υπαρχον στρωματακι εχω βαλει ενα διπλωμενο σεντονακι και κοιμαται με τις ωρες. Εχουν παθει ολοι την πλακα τους

Na soy zisei!!!!!!!!!!! Panta eytyxia sti zwi sas!

[/url]

Διαφημίσεις

ευχαριστω !!!!!!!

Θεε μου ποσο νιωθω τωρα το σαγαπαω κορουλα μου...

Να τη χαιρεσαι να στε παντα ευτυχισμενες μαζι!!!!!!!

θΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!!ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΦΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙΣ!!

[/url]

Καλησπέρα σε όλο το υπέροχο φόρουμ .

μελών πατέρας και εγώ ...

αρχίζοντας πλέον την έρευνα αγοράς για καρότσι έχουμε καταλήξει στο

Stokke xplory.Το έχει φιλικό μας ζευγάρι και ειναι κατευχαριστημένοι .

το γεγονός ότι ο γονιός δεν σκύβει με συνδυασμό ότι το παιδί είναι στο ύψος του τραπεζιού μας έπεισαν να δώσουμε τα έξτρα χρήματα .

το βρήκα στο pramworld σε καλή τιμή ( ο φίλος μου το πήρε 1200 κομπλέ πέρυσι )

εχει ψωνίσει και κάποιος άλλος από αυτό το site?

αν ναι εντυπώσεις γενικότερα από καρότσι και site ?

ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους

εξαρταται τι εννοεις κομπλε...Στην ελλαδα κομπλε δηλαδη θεση καροτσιου και πορτ-μπεμπε κοστιζει 999 αν δεν κανω λαθος...(Δες ελληνικα site).Αρα ειναι φθηνοτερο απο το να το παρεις απο εξω! και αν υπολογισεις και τα μεταφορικ α θα σου παει παραπανω!

[/url]

Τα μεταφορικά σε αυτο το σαιτ γιατι εχω ρωτήσει , για ενα κάθισμα αυτοκινήτου 9-36κιλών μεγάλο κουτι μου ζήτησε 40λιρες μονο...

Αλλά και πάλι έβγαινε πολύ ποιο φτηνό από ελλάδα..για αυτο και το πηρα από εξω!

Καλησπέρα σε όλο το υπέροχο φόρουμ .

μελών πατέρας και εγώ ...

αρχίζοντας πλέον την έρευνα αγοράς για καρότσι έχουμε καταλήξει στο

Stokke xplory.Το έχει φιλικό μας ζευγάρι και ειναι κατευχαριστημένοι .

το γεγονός ότι ο γονιός δεν σκύβει με συνδυασμό ότι το παιδί είναι στο ύψος του τραπεζιού μας έπεισαν να δώσουμε τα έξτρα χρήματα .

αν ναι εντυπώσεις γενικότερα από καρότσι και site ?

ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους

Καλώς ήρθες και με το καλό να γινεις μπαμπάκας!! Για να εισαι σιγουρος σε παραπέμπω στο θεμα αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1440699#post1440699 δες την ενημερωμένη λίστα μας στην σελίδα 58

εχουν δοκιμαστει αυτά τα σαιτ με αγορές από τα μελη του φορουμ

συμβουλέψου την και εσυ...και καλές αγορές!!

Stokke Xplory® 3 in 1 - Black

GBP Sterling £579.99, +40 μεταφορικα 620GBP.

620.00 GBP

=

689.613 EUR

Ελλαδα 999 ..

Καλησπέρα!Ως μέλλουσα μανούλα κάνω και γω με τη σειρά μου έρευνα αγοράς για καροτσάκια -κρεβατάκια κλπ.Έχω ενθουσιαστεί με το stokke, θα προβώ σε αγορά παρότι προβληματίζομαι μήπως είναι ακόμα νωρίς εφόσον διάνύω τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης. Οι παραπάνω τιμές σε ποιο site ισχύουν? Πόσο διάστημα απαιτείται για την παράδοση?

Ευχαριστώ!!

Εγω το πηρα απο to http://www.pramworld ρε παιδια, πριν δυο μηνες

950 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΟ ( ΚΑΡΟΤΣΙ , ΠΟΡΤΜΠΕΜΠΕ(carrycot),ΑΝΤΑΠΤΟΡΕς ΑΥΤ., ΟΜΠΡΕΛΑ,ΤΣΑΝΤΑΑΛΛΑΞΙΕΡΑ,ΠΟΤΗΡΟΔΟΧΕΙΟ, ΥΠΝΟΣΑΚΟ + ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ)

Νομιζω οτι πηρα τη βασικη εκδοση + sxedon ολα τα εξτρα του

JBePp2.png?qDX8aAa3

Βρε παιδια να ρωτησω...οσοι το εχετε παρει στο καθισμα του καροτσιου συμπεριλαμβανεται και ενα μαξιλαρακι extra που κανει για να μπαινει απο νεογεννητο???

το ειδα σε μια βιτρινα και δυστυχως ηταν Κυριακη και δεν μπορεσα να μπω να ρωτησω...μου φαινεται πρεπει να παω να το δω απο κοντα...

ελεγα μηπως ετσι μπορεσω να αποφυγω το carrycot αλλα και να το κοιμιζω απο νεογεννητο στην κουνια του ειναι ενα διλημμα γιατι δεν θα χωραει στο δωματιο μας...

ουφ,εχω καταμπερδευτει....................:rolleyes:

pasxalitsa v

kALOp3.png

Ναι το κάθισμα εχει και το έξτρα μαξιλαράκι και η συνυφάδα μου που το έχει το βάζει το μωρό από νεογέννητο μέσα χωρίς κανένα πρόβλημα - πάντα μόνο στην ξαπλωτή θέση βέβαια!!!!

4vVfp3.png

QaBBp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...