Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οικιακή βοήθεια

Recommended Posts

Έχω 4 χρόνια να πλύνω τις κουρτίνες και ρόμαν στο σπίτι...μήπως είναι καιρός? Φοβάμαι τα ρομαν αν θα μπουν καλά και αν θα τα σιδερώσω καλά. Μήπως πρέπει να τις πάω καθαριστήριο?

Διαφημίσεις

Τις κουρτινες τις πλενω μια φορα το χρονο το καλοκαιρι και τις κρεμαω βρεγμενες και στεγνωνουν μια χαρα ουτε σιδερο ουτε τιποτα.Και μοσχομυριζει και το σπιτι.Τωρα για τα ρομαν δεν ξερω να σου πω αλλα μαλλον καθαριστηριο.

lo5lp3.pngtumhp3.png

Eξαρτάται τί ύφασμα είναι.

Εμένα πάντως ήταν καραβόπανο και δε μπήκαν στο πλύσιμο. Μόνο που ενώ τις έπλυνα μετά από 1 χρόνο (καινούργιες ήταν) είχαν κάνει σημάδια εκεί που διπλώνουν δυστυχώς και γι'αυτό τις πέταξα!

Έχω 4 χρόνια να πλύνω τις κουρτίνες και ρόμαν στο σπίτι...μήπως είναι καιρός? Φοβάμαι τα ρομαν αν θα μπουν καλά και αν θα τα σιδερώσω καλά. Μήπως πρέπει να τις πάω καθαριστήριο?

Κι εγώ φοβόμουν για το ρόμαν και το έπλυνα στο χέρι. Μια χαρά καθάρισε και δεν μπήκε καθόλου. Το άπλωσα έξω χωρίς να το στίψω και δεν χρειάστηκε καθόλου σίδερο.

Τις υπόλοιπες κουρτίνες τις πλένω στο πλυντήριο με ελαφρύ στίψιμο. Αυτές θέλουν λίγο σίδερο.

Εγώ τις κουρτίνες τις πλένω το φθινόπωρο λίγο πριν στρώσω το σπίτι.

Νομίζω ότι είναι καλύτερα αφού το σπίτι θα είναι το περισσότερο καιρό κλειστό, ενώ το καλοκαίρι έχω όλη μέρα ανοιχτά και μπαίνει αρκετή σκόνη.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Διαφημίσεις

τα δικα μου ρομαν 10 χρονια τωρα στο πλυντηριο,δεν εχουν παθει τιποτε!!!δεν ξερω αν παιζει ρολο το υφασμα απο τα οποια ειναι φτιαγμενο,εμενα παντως δεν εχουν παθει τιποτε...φυσικα και δεν τα σιδερωνω,απλα φροντιζω να τα απλωνω καλα και μετα στην θεση τους

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

• Δημιουργία νέου...