Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγορα Stokke Explory Βοηθεια

Recommended Posts

Κοριτσια/ Αντρες βοηθειαααααααα!!!!

εχω παθει ερωτα με καροτσι αυτο!!!!διαβασα τισ πολλες σελιδες σασ με τα αφιερωματα σε αυτο!!! αλλα ακομα μπερδεμενη ειμαι.

Τον φλεβαρη γενναω, το θελω σαν τρελη!!! το πουλαει κανεις σας μηπως;;

κι αν οχι τι ΠΡΕΠΕΙ να παρω απο το τοσα αξεσουαρ που εχει;;;

καλαθουνα-πορτ μπεμπε δεν εχουμε, χρειαζεται;;; μετα απο 2-3 μηνεςσ δεν θα πρπεει να παρω και το καθισματακια, αφου ο μπεμπησ δεν θα καθεται στο πορτ μπεμπε...αμα παρω την εκδοση με το carrycot to kauismataκι δε συμπεριλαμβανεται;;; και μεχρι ποσο μηνων ειναι το καθισματακι του; εννοω πρπεει συνεχεια να αγοραζω νεα αξεσουαρ με αυτο το καροτσι;;; τι να κανω;;;;; εχω πελαγωσει!!!! βοηθεια!!! και οι πωλητριεσ ειναι ασχετεσ!!!

Διαφημίσεις

Θα πάρεις το κανονικό κάθισμα και είτε το πόρτ μπεμπε είτε το καθισματακι αυτοκινήτου, που προσαρμόζεται και στο καρότσι. Εγω είχα καθισματακι αυτ/του άλλης μάρκας που μου έδωσε η αδερφή μου, οπότε αγόρασα μόνο πόρτ μπεμπε. Εκεί τον είχα ως 3 μηνών, μετα δεν χωρούσε .

Επίσης πολυ χρήσιμη είναι η τσάντα αλλαγής που κρεμιεται κάτω.

Αλλα αξεσουάρ δεν είναι πολυ απαραίτητα, τουλάχιστον στην αρχη. Εγω αργότερα πήρα την ποτηροθηκη και ομπρέλα, μια φίλη μου έκανε δώρο την κουβέρτα (θα τη χρειαστείς όταν βγει το μωρό απο το πόρτ μπεμπε, αν δεν είναι καλοκαίρι ) και το καλοκαίρι πήρα το summer kit.

Επίσης αγόρασα έναν κρίκο που μπαίνει στο χερουλι και μπορείς να κρεμασεις την τσάντα σου και σακούλες απο ψώνια. Αυτός δεν είναι stoke αλλα ταιριάζει .

Καλές αγορές !

μαλιστα δλδ το πορτ μπεμπε απο οτι καταλαωαινο δεν το γλιτωνω!!!

το καθισματακι αυτοκινητου χωριζεται σε κατηγοριεσ αναλογα με την ηλικια σωστα; δλδ και απο αυτα πρπει καποια στιγμη να παρουμε δυο, ανεξαρτητα απο τη μαρκα του καροτσιου;;

κανενας γονιοσ που εχει αγορασει καθισματακαι αυτοκινητου;τι να παρω αυτο με τουσ ιμαντες και τη σταθερη βαση΄η το αλλο που ειναι σαν πορτ μπεμπε;;;

μπερδεμα...

Κάποιες κοπέλες δεν παίρνουν πόρτ μπεμπε και χρησιμοποιούν αντ΄ αυτού το καθισματακι αυτ/του το μικρό 0-9 κιλά, που προσαρμόζεται και στο καρότσι.

Δεν ξέρω αν η στοκε βγάζει και μεγαλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου (9-18 κιλά).

Αυτο σίγουρα θα το χρειαστείς αλλα όχι ακόμη! Μην τρεξεις και τα πάρεις όλα μαζι, δεν χρειάζεται. εγω τον έβαλα στο 2ο κάθισμα 8 μηνών, που είναι και αγοράκι και αρκετά αναπτυγμενο

kleiw με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου :) Έχεις αρκετό χρόνο βέβαια ακόμα, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ με το καρότσι από τώρα!

εχω παθει ερωτα με καροτσι αυτο!!!!διαβασα τισ πολλες σελιδες σασ με τα αφιερωματα σε αυτο!!! αλλα ακομα μπερδεμενη ειμαι.

Το πρώτο xplory που είχα το πούλησα εδώ στο parents και τώρα το χαίρεται μια μανούλα στην Κρήτη :D Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να το πάρεις μεταχειρισμένο, έχεις αρκετό χρόνο να το ψάξεις..

καλαθουνα-πορτ μπεμπε δεν εχουμε, χρειαζεται;;;

Το πορτ-μπεμπέ άντε να το χρησιμοποίησα 3 φορές, όχι παραπάνω. Για εμένα, τελείως άχρηστο. Αν όμως σκοπεύεις να κοιμίζεις εκεί το παιδί και όχι σε κούνια/λίκνο/καλαθούνα, τότε πάρτο.

μετα απο 2-3 μηνεςσ δεν θα πρπεει να παρω και το καθισματακια, αφου ο μπεμπησ δεν θα καθεται στο πορτ μπεμπε...αμα παρω την εκδοση με το carrycot to kauismataκι δε συμπεριλαμβανεται;;;

Το κάθισμα του καροτσιού είναι στάνταρ, δεν το παίρνεις εξτρά! Εξτρά είναι το carrycot.

και μεχρι ποσο μηνων ειναι το καθισματακι του;

Το φύλλο οδηγιών λέει ότι μπορεί στο κάθισμα να κάτσει παιδί μέχρι 1.08 μέτρα και μέχρι 15 κιλά βάρος (νομίζω 4 ετών είναι αυτό).

εννοω πρπεει συνεχεια να αγοραζω νεα αξεσουαρ με αυτο το καροτσι;;;

Κατά βάσην όχι, δεν χρειάζεται, αλλά όλο και κάτι εξτρά θα πάρεις :D.

τι να κανω;;;;; εχω πελαγωσει!!!! βοηθεια!!! και οι πωλητριεσ ειναι ασχετεσ!!!

Αυτό δυστυχώς είναι αλήθεια, είναι άσχετοι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι. Πιο πολλά θα μάθεις εσύ από το ίντερνετ, παρά από τα καταστήματα.

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Διαφημίσεις

καλαθουνα-πορτ μπεμπε δεν εχουμε, χρειαζεται;;; μετα απο 2-3 μηνεςσ δεν θα πρπεει να παρω και το καθισματακια, αφου ο μπεμπησ δεν θα καθεται στο πορτ μπεμπε...αμα παρω την εκδοση με το carrycot to kauismataκι δε συμπεριλαμβανεται;;; και μεχρι ποσο μηνων ειναι το καθισματακι του; εννοω πρπεει συνεχεια να αγοραζω νεα αξεσουαρ με αυτο το καροτσι;;; τι να κανω;;;;; εχω πελαγωσει!!!! βοηθεια!!! και οι πωλητριεσ ειναι ασχετεσ!!!

Καλημέρα κ με το καλο το μπεμπακι σου.

Σκέψου ψύχραιμα πως θα χρησιμοποιείς το καρότσι σου.

Δλδ αν θα μετακινήσεων περισσότερο με αυτοκίνητο θα χρειαστείς την Βασίκη έκδοση μαζί με το κάθισμα αυτοκινήτου.

Αν θα μετακινήσεων περισσότερο με τα πόδια ίσως να χρειαστεί το πόρτ μπεμπε που είναι χρήσιμο μόνο για τους πρώτους μήνες.εγω δεν θα σου πρότεινα να κόιμιζεις κ εκεί το μωρο στο σπίτι μέσα στο πλαστικο.

Άμα ψάξεις το έχω ξαναγράψει.επειδη εγω πηγαινοερχομουν τέσσερις φορές την ημέρα με το αυτοκίνητο πήρα το besafe izisleep το οποίο είναι τέλειο λειτουργεί κ σαν ρηλαξ γτ ξαπλώνει.κουναγα εκεί το μωρο να κοιμηθεί κ μετα στο κρεβάτια κι του.

Σίγουρα θα πάρεις τσάντα αλλαξιερα κ τους κρίκους οι οποίοι εφαρμόζουν σε όλα τα καρότσια εγω τους πήρα απο τα premaman για κρεμασμένα κ καμία τσάντα.

Το σίγουρο είναι ένα ότι το καρότσι είναι τέλειο κ παει μόνο του.!!!!!!!!!!

I love STOKKE.....:P

Ψάξε καλα για προσφορές.πριν λίγες μέρες γνωστή εταιρεία ελληνική το είχε με μείον 20%

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις Πληροφοριες!!!

Με κατατοπισατε πλήρως! Δεν θα πάρω

καρότσι από τώρα, απλά ήθελα να ρωτήσω να δω

τι πρέπει να αγοράσω γτ ήμουν

μπερδεμένο, θα πάμε απλά νε δούμε καρότσια με την

ησυχία μας σιγά σιγά και κατα τα Χριστούγεννα

με βλέπω να αγοράζουμε τελικά!!!! Όμορφο καρότσι όμως,

πολύ το ζηλεύω έξω που το βλέπω!!!

Εγω ειχα παρει το πορτ μπεμπε γιατι το ειχα και για κρεβατακι για 4μηνες περιπου, σε μια βαση διπλα στο κρεβατι μου. μετα αρχισε να ζοριζει απο θεμα χωρητικοτητας. ουσιαστικα το χρησιμοποιησα 10 μηνες σε 2 παιδια. Ομως αν δε σκοπευεις να το χεις και κρεβατακι μπορεις να το παραλειψεις, και να προσαρμοζεις με ανταπτορες το βρεφικο καρεκλακι αυτοκινητου επανω (πχ maxi cosi)...ετσι πολλες φορες δε θελαμε να ξυπνησουμε το μωρο που κοιμοταν στο αμαξι και απλα βαζαμε επανω στη βαση το καρεκλακι. πολυ βολικο.

απο οτι ειδα εχεις ρωτησει μια κοπελα που το δινει στο φορουμ αν σκοπευεις να παρεις το πορτ μπεμπε η τιμη αυτη ειναι σουπερ και επειδη τα καροτσια αυτα ειναι πολυ καλη κατασκευη εστω και λιγο μεταχειρισμενο ειναι σα καινουριο.

Εμεις δωσαμε το μοντελο του 2006 πριν απο 3 μηνες. μου χωρουσε και στο seicento οποτε βολευε πολυ!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift