Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στρωμα κρεβατιου

angel306

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Σε λιγο καιρο θα γινω και εγω μανουλα με την σειρα μου και εχω μια απορια.Θελω στο στρωμα του κρεβατιου να βαλω κατι απο πανω ετσι ωστε αν το μωρο λερωσει τα σεντονακια να μην ποτησει και το στρωμα.Σκεφτηκα να βαλω η μια απο αυτες τις πετσετουλες που εχουν απο κατω ναιλον που τις χρησιμοπιουμε και για αλλαγμα ή ενα ναιλον σκετο ή να παρω απο αυτες τις "πανες" που βαζεις κατω απο το σεντονι που διαφημιζουν στην τηλεοραση για αυτους που εχουν ακρατεια.Ποιο να βαλω καλυτερα,εσεις ειχατε βαλει κατι??

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις

εγω πηγα στο λητω και πηρα ενα σεντονι σαν σελτεδακι φαντασου με ναυλον απο κατω ωστε να μην περναει τίποτα στο στρωμα και εχει απο κατω λαστιχακι που πιανεται στο στρωμα,δεν θυμαμαι ποσο το πήρα αλλα νομιζω εκανε κατω απο 20ε και σωθηκα!

YiMXp3.png

Καλημέρα!

Με το καλό να υποδεχτείς το μπεμπάκι σου!!!

Εγώ έχω βάλει αυτές τις πετσετούλες που έχουν απο τη κάτω μεριά το ναύλον. Η αλήθεια είναι βέβαια οτι μέχρι και σήμερα που είναι 8 μηνών δεν έχει τύχει να κατουρήσει τα σεντονάκια της για να δώ αν με αυτό το τρόπο περνάει τελικά στο στρώμα!

Θα πας και θα ζητησεις ενα καλυμμα για βρεφικη κουνια αδιαβροχο. Υπαρχουν πλεον σε ολα τα μεγεθη, μολις πριν λιγο καιρο αγορασα και για το καινουριο μας κρεββατακι που ειναι μονο. Επειδη θες για κουνια πανε σε ενα καταστημα με βρεφικα να το ζητησεις. Εγω το ειχα παρει απο το Λητω κανα 25αρι.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Ευχαριστω για τις απαντησεις!Αλλα αυτο το καλυμα απο το λητω λιγο ακριβουτσικο δεν ειναι???Θα παω σημερα στα μαγαζια να το ψαξω αυτο το καλυμα και λογικα εδω θα το εχουν πιο φτηνα στα μικροτερα μαγαζια.

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις

εμας μας το έκαναν δώρο μαζί με το στρώμα στα Λητώ αλλά ούτε τον εχθρό μου δεν θα προέτρεπα να αγοράσει στρώμα από εκει γιατί έχουν μία δυσαρεστη μυρωδιά η οποία δεν φεύγει με τίποτα.Ρίξε μία ματιά εδώ

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_10?url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=waterproof+mattress+protector&sprefix=waterproof

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Κι εμείς αυτό το κάλυμμα από το Λητώ το πήραμε. 24 ευρώ είχε. Αλλά ακόμα δεν το δοκιμάσαμε. Πάντως νομίζω ένα φτάνει. αν χρειαστείς κι άλλο βάζεις αυτά τα σελτεδάκια που λες.