Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Σας παρακαλώ βοηθήστε με κι εμένα..Της μικρής μου της εμφανίστηκε η σύμμιση μικρών χειλέων όταν ήταν 6 μηνών..Τώρα είναι 6 χρονών...Από τότε της έχει κλείσει 4 φορές..

τις 2 φορές της το άνοιξαν παιδοχειρουργοί (πολύ καλοί), μετά από 2 ώρες βέβαια το παιδί "σφάδαζε" όταν ουρούσε.

Μου είπαν να της βάζω betnovate όποτε το έβλεπα να ξανακλείνει, αλλά τελικά έβλεπα το αντίθετο αποτέλεσμα...Γινόταν σαν κρούστα και έκλεινε ξανά!

Της έβαζα συνέχεια βαζελίνη και κατάφερα να της το ανοίξω..με μπατονέτα! ευτυχώς ήταν κάτω-κάτω το κλείσιμο.

Την τελευταία φορά πήγαμε σε γυναικολόγο, ο οποίος ο άνθρωπος κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια."Δεν την είχε πιάσει" η ξυλοκαίνη 2% και της έκανε 2 ενέσεις ξυλοκαίνης...τρελάθηκε από τον πόνο κι εγώ έτοιμη να λυποθυμήσω....

Και τώρα ξανακλείνει....Βάζω λαδάκι γιατί φοβάμαι πια με την τόση βαζελίνη που έχει "φάει"....Και φυσικά δεν δέχεται να ξαναπάμε σε γιατρό!:-(

Σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος....

Τι να κάνω? Είμαι πράγματι πολύ απεγνωσμενη! :-(και

θα περάσει κάποτε?????

Διαφημίσεις

και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω...παρουσιάστηκε όταν η κόρη μου ήταν 6 μηνών. τώρα είναι σχεδόν 4 ετών και έχουμε κάνει τη διάνοιξη 5 φορές...σχεδόν κάθε 6 μήνες...προσπαθώ να της βάζω κάθε βράδυ βαζελίνη. το έψαξα, ρώτησα γιατρούς και δεν μου είπαν κάτι ανησυχιτικό.μάλλον είαι θέμα ορμονών που τις μεταδωσα στη μικρή..κάπου στο forum διαβασα ότι άν την πήγαινα σε παιδογυναικολόγο, ίσως κάναμε μια εξέταση για την ύπαρξη μικροβίου (αλλά αυτό δεν μου το είπε κανενας γιατρός) ολοι λένε να βαζω βαζελίνη και όταν την πλένω να πιεζω την περιοχή (κάτι που είναι δύσκολο).

Σας παρακαλώ βοηθήστε με κι εμένα..Της μικρής μου της εμφανίστηκε η σύμμιση μικρών χειλέων όταν ήταν 6 μηνών..Τώρα είναι 6 χρονών...Από τότε της έχει κλείσει 4 φορές..

τις 2 φορές της το άνοιξαν παιδοχειρουργοί (πολύ καλοί), μετά από 2 ώρες βέβαια το παιδί "σφάδαζε" όταν ουρούσε.

Μου είπαν να της βάζω betnovate όποτε το έβλεπα να ξανακλείνει, αλλά τελικά έβλεπα το αντίθετο αποτέλεσμα...Γινόταν σαν κρούστα και έκλεινε ξανά!

Της έβαζα συνέχεια βαζελίνη και κατάφερα να της το ανοίξω..με μπατονέτα! ευτυχώς ήταν κάτω-κάτω το κλείσιμο.

Την τελευταία φορά πήγαμε σε γυναικολόγο, ο οποίος ο άνθρωπος κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια."Δεν την είχε πιάσει" η ξυλοκαίνη 2% και της έκανε 2 ενέσεις ξυλοκαίνης...τρελάθηκε από τον πόνο κι εγώ έτοιμη να λυποθυμήσω....

Και τώρα ξανακλείνει....Βάζω λαδάκι γιατί φοβάμαι πια με την τόση βαζελίνη που έχει "φάει"....Και φυσικά δεν δέχεται να ξαναπάμε σε γιατρό!:-(

Σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος....

Τι να κάνω? Είμαι πράγματι πολύ απεγνωσμενη! :-(και

θα περάσει κάποτε?????

ο κ.Μαρινοπουλος μαλλον ειναι αυτος που μπορει να σε συμβουλεψει..εξαιρετικος επιστημων και ανθρωπος.μακαρι να δει το μην.σου.

Μακάρι να το δει...Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σου!!

deny

ομοιοπαθείς κι εσείς? Κατανοώ απόλυτα τι περνάτε...Κι εγώ νόμιζα ότι θα μπορούσα να το λύσω μόνη μου αλλά απ΄ότι φαίνεται μέχρι εδώ ήταν τα όριά μου....γι' αυτό και ζήτησα ανοιχτή βοήθεια...Μου φαίνεται παράξενο που οι γνωστοί γιατροί μου, 2 γυναικολόγοι, δεν ήξεραν γι αυτή την "πάθηση"...Κι εγώ κάπου στο forum διάβασα για την έλλειψη ορμονών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης....αλλά μετά από αυτό τι κάνουμε? πώς μπορεί να διορθωθεί?Κάπου επίσης διάβασα ότι ΄"περνάει" όταν αδιαθετήσει...Αλλά μέχρι τότε θα κάθονται να τις βλέπουμε..? ....και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φοβάται αργότερα τον γυναικολόγο....Πρέπει κάτι να κάνω..Ίσως αν ξέραμε κάποιον παιδογυναικολόγο...

Ας περιμένουμε τον κύριο Μαρινόπουλο να μας καθοδηγήσει!! και να είμαστε σε επικοινωνία...καλή συνέχεια!

Ωχ κοριτσια μην μου λετε τετοια.

Νομιζα οτι ειχαμε ξεμπερδεψει αφου 4 ετων και λιγο πριν μπουμε χειρουργειο , ειχε ανοιξει μονο του. Απο τοτε δεν το εχω κοιταξει και τωρα η κορη μου ειναι σχεδον 12 ετων. Τι κανω?

Διαφημίσεις

Ωχ κοριτσια μην μου λετε τετοια.

Νομιζα οτι ειχαμε ξεμπερδεψει αφου 4 ετων και λιγο πριν μπουμε χειρουργειο , ειχε ανοιξει μονο του. Απο τοτε δεν το εχω κοιταξει και τωρα η κορη μου ειναι σχεδον 12 ετων. Τι κανω?

αν ντρέπεσαι αν το κοιτάξεις, μπορείς ίσως να πας στο γυναικολόγο να της κάνει μια εξέταση που θα το βρει φυσιολογικό και δε θα νιώσει άβολα - άλλωστε θα είναι και καλό βίωμα για να μάθει απο νωρίς να πηγαίνει στο γιατρό της

Σκεφτομουν να μιλησω με τον γυναικολογο μου... Οχι τιποτε αλλο αλλα υποτιθεται οτι ειναι στην ηλικια να αδιαθετησει και απο οτι ξερω αν ειναι κλειστο δεν θα περναει το αιματακι.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

ομοιοπαθουσα και εγω!!!δεν ηξερα ημουν και πρωτομανα ευτυχως το προλαβαμε της εβαζα σε καθε αλλαγη ελαιολαδο με μια μπατονετα απαλα απαλα μασαζακι και ανοιξε το κοιταω ομως καθε μερα γιατι φοβαμαι!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...