Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ?(φοβία γονέα)

Recommended Posts

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΤΩΝ!!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ!ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.(ΟΠΩΣ Η Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ) ..ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ!! ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΡΕΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ!ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ.ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΚΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ?ΑΑΧΧΧ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΥ ΠΡΩΤΟΠΗΓΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ Ή ΠΡΟΝΗΠΙΟ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Διαφημίσεις

Κοίτα..... κατά τη γνώμη μου, ναι είσαι υπερβολική!!

του χρόνου η μικρή σου θα είναι 4ων

τι να πουν και τα δικά μου που στα δύο πήγαν παιδικό σταθμό και τα "καημένα" δε μιλούσαν ακόμα.

νομίζω ότι η απεξάρτηση της μαμάς από την κόρη και το αντίστροφο, έχει ήδη καθυστερήσει.....

σε καταλαβαίνω, την αγαπάς, τη νοιάζεσαι, φοβάσαι, αλλά είναι ένα στάδιο που και αναγκαίο είναι να το μεταβεί, αλλά και καλό θα κάνει και στην ίδια την κορούλα σου.

καλησπερα! οντος εισαι πολυ υπερβολικη.εμενα φετος παει νηπια μεγαλα και του χρονου ο μικρος μου θα παει προνηπια. Λοιπον ειμουν ενθουσιασμενη που μαγαλωσαν και θα πανε σχολειο! κοιτα.επειδη εχεις ακομα καποιο διαστημα ξεκινα απο τωρα οπως ειπε και η προηγουμενη κοπελα να ξεκολησεις απο την κορη σου και αυτη απο σενα. να σε ρωτησω κατι? μου εδωσες την εικονα οτι εισαι ετσι γενικα ως μαμα. θελω να πω πχ πεφτει το παιδακι εσυ τρεχεις και πανικοβαλεσαι χωρις ναχει παθει κατι το μωρο. κα. ετσι ειναι? θελω να σου πω πως αν ειναι ετσι σο διαστημα που μεσολαβει κανε την κορη σου ανεξαρτητη. μαθε την οτι μπορει να κανει πραγματα μονη της χωρις εσενα διπλα. εγω παντα ταχα ανεξαρτητα. πχ απο πολυ μικρα. τους αφηνα να δοκιμασουν να τρωνε μονα τους ακομα και να ντυνοντε. προσπαθουσαν οχι παντα βεβαια με καλο αποτελεσμα. πολλες φορες βαζαν τη μλουζα για παντελονι αλλα τωρα πια ειναι ανεξαρτητα. ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να σου πω. αν παλι δεν εχει σχεση αυτο με σενα και σου προεκυψς τωρα η ανασφαλεια λογω σχολειου αγνοησε αυτα που ειπα. αλλα οπως και ναχει προσπαθησε να το συνηθισετε και οι 2 γιατι θαναι δυσκολο

1-2-3MPOMPIRES!!!

καλησπερα! οντος εισαι πολυ υπερβολικη.εμενα φετος παει νηπια μεγαλα και του χρονου ο μικρος μου θα παει προνηπια. Λοιπον ειμουν ενθουσιασμενη που μαγαλωσαν και θα πανε σχολειο! κοιτα.επειδη εχεις ακομα καποιο διαστημα ξεκινα απο τωρα οπως ειπε και η προηγουμενη κοπελα να ξεκολησεις απο την κορη σου και αυτη απο σενα. να σε ρωτησω κατι? μου εδωσες την εικονα οτι εισαι ετσι γενικα ως μαμα. θελω να πω πχ πεφτει το παιδακι εσυ τρεχεις και πανικοβαλεσαι χωρις ναχει παθει κατι το μωρο. κα. ετσι ειναι? θελω να σου πω πως αν ειναι ετσι σο διαστημα που μεσολαβει κανε την κορη σου ανεξαρτητη. μαθε την οτι μπορει να κανει πραγματα μονη της χωρις εσενα διπλα. εγω παντα ταχα ανεξαρτητα. πχ απο πολυ μικρα. τους αφηνα να δοκιμασουν να τρωνε μονα τους ακομα και να ντυνοντε. προσπαθουσαν οχι παντα βεβαια με καλο αποτελεσμα. πολλες φορες βαζαν τη μλουζα για παντελονι αλλα τωρα πια ειναι ανεξαρτητα. ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να σου πω. αν παλι δεν εχει σχεση αυτο με σενα και σου προεκυψς τωρα η ανασφαλεια λογω σχολειου αγνοησε αυτα που ειπα. αλλα οπως και ναχει προσπαθησε να το συνηθισετε και οι 2 γιατι θαναι δυσκολο

θα συμφωνήσω με την supermama σε όλα όσα γράφει!

Υ.Γ. Τώρα που είπες για το ντύσιμο.... ο μεγάλος μου όταν πρωτοπροσπάθησα να του δείξω πώς να φορέσει μόνος του το παντελόνι του λέω "πιάστο με τα δύο χεράκια" και αυτός έβαλε τα μπατζάκια στα...χεράκια!

πολύ γέλιο λέμε!

katarxas manoules sas euxaristw gia tis apantiseis sas sto ''ypervoliko'' mou erwtima!!!super mama pragmatika i anasfaleia mou einai kathara gia to sxoleio!genika epeidi tin thelw aneksartiti eimai poly pio psyxraimi eidika tetoia themata opws xtypimata kai alla.isws na tin thewrw kai anwrimi giati san monaxopaidi ta thelei ola dika tis kai dystyxws den exei mathei akoma na myrazetai.emena mou exei katsei oti sto sxoleio tha tsakwnetai me ta paidakia!!!an kai i fili mou pou einai nipiagwgos mou leei pws ta paidakia prosarmozontai poly grigora sto sxoleio me tis daskales kai ta ypoloipa paidakia...aaaxxx!!!den exw kai polles epiloges!!!tha to kseperasw!!!!!sas euxaristw poly kai pali!!!!loipon...na xairomaste oles ta zouzounia mas kai na einai panta eytyxismena!!!!!!filakia polla : )

line_wave_beg_girl_time_1189224000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e920.gif

Διαφημίσεις

όσο πιο μεγάλο είναι το παιδί τόσο περισσότερο δυσκολεύεται να προσαρμοστεί.

το δικό μου το έστειλα 22 μηνών.

όπως και να το κάνουμε τα παιδάκια "λαμβάνουν" περισσότερα πράγματα σε μια σχολική τάξη απ ότι στο σπίτι. με τα θετικά του και τ αρνητικά του.

στην αρχή θα τσακώνεται, θα στεναχωριέται, θ αρρωσταίνει πιθανώς (μπορεί όμως και τίποτα απ όλα αυτά!!!) αλλά στη πορεία θα μάθει να μοιράζεται, να προσαρμόζεται, να κάνει παρέες, να μαθαίνει γραμματάκια και αριθμούς...

πίστεψε με αν δεν είχες κάποιον να σου κρατάει το παιδί σου θα τις είχες ξεπεράσει προ πολλού τις φοβίες σου.

γιατί 4 ετών το παιδί είναι αρκετά μεγάλο πια για να χει μάθει να συνυπάρχει με τους συνομηλίκους του τουλάχιστον!

ίσως η ανωριμότητά της οφείλεται στη μη σκληραγώγισή της και εννοώ τη κοινωνική παρουσία δίπλα της. και μερικές φορές εμείς μεγαλοποιούμε τα πράγματα και νομίζουμε ότι τα παιδιά μας δεν είναι τόσο δυνατά όσο αποδεικνύονται στη πραγματικότητα!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Όταν έστειλα τη μικρή μου στον παιδικό ήταν 9 μηνών. Ερχόταν στο σπίτι το κοριτσάκι από πάνω που έχουν διαφορά 15 ημέρες (η δική μου μεγαλύτερη) και σχεδόν κάνανε σαν κοκκόρια. Ήταν Μάιος. Τον Σεπτέμβριο που ξαναβρέθηκαν ένιωσα πολύ περήφανη για το παιδί μου όταν της έδινε τα παιχνίδια της και την έπαιρνε αγκαλιά. Φυσικά πριν από αυτό μου είχε έρθει στο σπίτι με γρατζουνιές και μικρά χτυπηματάκια. Αλλά και έμαθε να διεκδικεί και έμαθε να μοιράζεται. Τώρα στην παιδική χαρά τρέχει να πιάσει τα άλλα παιδάκια και την καμαρώνω.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΤΩΝ!!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ!ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.(ΟΠΩΣ Η Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ) ..ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ!! ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΡΕΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ!ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ.ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΚΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ?ΑΑΧΧΧ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΥ ΠΡΩΤΟΠΗΓΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ Ή ΠΡΟΝΗΠΙΟ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι!:-) Μπορεί να ζοριστεί στην αρχή, αλλά μετά σκέψου πόσο καλό θα του κάνει η συναναστροφή με άλλα παιδάκια! Εγώ τον πήγα παιδικό από 2,5 και έγινε άλλο παιδί, καλύτερο παιδί! Άλλος άνθρωπος σου λέω!και αν πέσει/τσακωθεί, ε και τι έγινε; Ο δικός μου έσπρωχνε στην αρχή τα άλλα παιδάκια, ντρεπόμουν μεν, αλλά μετά του εξήγησα γιατί δεν πρέπει αν το κάνει αυτό και το έκοψε. Απλά δεν είχε μάθει με άλλα παιδάκια και δεν ήξερε πώς να φερθεί. Μην ανησυχείς... το μόνο κακό είναι οι ιώσεις κατά τη γνώμη μου. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι θα βγείτε ωφελημένοι όλοι οικογενειακώς! Φιλιά!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

ε, ναι, εισαι λιγο υπερβολικη αλλα νομιζω οτι το ξερεις....

Τα δικα μου πηγαν βρεφονηπιακο απο πολυ μωρουλια και ειναι μερος της καθημερινοτητας τους, ειναι ανεξαρτητα μεν, τρυφερα και γεματα αγαπη δε.

Μη φοβασαι. Και προετοιμασε την... Δεν εχεις καποια φιλη (κατα προτιμηση με παιδια) οπου θα μπορουσε να μεινει για καμμια ωριτσα, να μην ειναι συνεχως με τη μαμα η τη γιαγια...

ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ....ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ..ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ;;;ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΘΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΗΣΥΧΑΣΑ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ...ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ

Διαφημίσεις

Καλή μου, και υπερβολική είσαι και υπερπροστατευτική, όπως ακριβώς κι εγώ!!!:) Στον εαυτό μου θα προσθέσω και το τρελλή μάνα!!! Κι εγώ ακριβώς σαν κι εσένα ενιωθα όταν ήταν να ξεκινήσουμε στον παιδικό, και νομίζω ότι εν μέρη είναι φυσιολογικό. Όταν ένα παιδί έχεις μάθει να είναι με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, είναι δυσκολο ξαφνικά να το αφήσεις σε ξένους.

Επειδή όμως όλα είναι μια συνήθεια και έιναι και για καλό του, το δεχεσαι και μετά από λίγο καιρό είανι υπερήφανη για την κοινωνική πρόοδο που έχει κανει το παιδάκι σου!!

AtKRp3.png

Τελικά το δύσκολο δεν είναι να προσαρμοστούν τα παιδιά. Το δύσκολο είναι να προσαρμοστούν οι μανάδες τους :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Τα δικα μου πηγαν βρεφονηπιακο απο πολυ μωρουλια και ειναι μερος της καθημερινοτητας τους, ειναι ανεξαρτητα μεν, τρυφερα και γεματα αγαπη δε.

Καλά, τα δικά σου καθαρίζουν και τα τζάμια από πολύ μωρουλια! :lol:

Πολύ γλυκά είναι!!!

Nothing you would take... Everything you gave...

Τελικά το δύσκολο δεν είναι να προσαρμοστούν τα παιδιά. Το δύσκολο είναι να προσαρμοστούν οι μανάδες τους :lol:

Νομίζω ότι το περιέγραψες με τον πιο τέλειο τρόπο!!!

Ετσι ακριβώς είναι!!!!:P:p:p

AtKRp3.png

Διαφημίσεις

Το πέρασα... ξέρετε τι κλάμα έριχνα εγώ τρεις μέρες όταν την πρωτοπήγα; Αυτή; Ούτε δεύτερη ματιά δεν μου έριχνε το πρωί που την άφηνα... έφευγε σφαίρα για τα παιδάκια :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

η κορη μου πηγε 2.5 ετων παιδικο σταθμο,οπως λεει κ η αερικο ουτε να με κοιταξει γυριζει οταν την παιρνει ο αντρας μου να την παει σχολειο.μεσα στη χαρα φευγει.κ εγω ελεγα αχ πως θα παει 2.5 ετων τοτε ηταν και κλαμα εγω κρυφα μολις εφευγα λες και μου σκοτωσαν τη μανα εκανα!πηγαινα να την παρω μεσα στην αγωνια και την λαχταρα να τη δω και μου ελεγε ''τωρα εσυ γιατι ηρθες?'':rolleyes: ακου που σου λεω καλυτερα για το παιδι σου θα ειναι.θα ανεξαρτητοποιηθει.ξερεις ποσα πραγματα εμαθε η δικια μου απο τον παιδικο?καταρχην κοινωνικοποιηθηκε γιατι μεχρι που πηγε σχολειο δεν πλησιαζε ουτε ενα παιδι.τα κοιτουσε λες και ηταν αλιεν ετοιμα να την φανε:twisted:

απεβαλλε τις φοβιες σου γιατι τα παιδια ειναι πανεξυπνα.αν καταλαβει κατι τοτε θα του μεταδωσεις τον φοβο.εγω ζοριστικα κ το ξεπερασα αφου περασαν 1-2 μηνες και ειδα οτι τελικα τζαμπα ανησυχω,αυτη περνουσε ζωη και κοτα και εγω ημουν γεματη φοβους για το καθε τι ...

Πόσο συμφωνώ μαζί σου! Όταν πρωτοξεκίνησα το γιο μου καθόμουν μαζί του επί 10 μέρες! Ούτε καν έκανα προσπάθεια τις πρώτες μέρες να τον αφήσω μόνο του! Αφού και τα υπόλοιπα παιδάκια είχαν αρχίσει να με θεωρούν "δασκάλα" και μου απευθύνονταν και αυτά!

Πόσο δίκιο έχεις...!!!!!!:eek: εμμμ τι να κανω???θα προσαρμοστ'ω και εγώ!!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλες τις μανούλες που μου απαντήσαν!!!

ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι!:-) Μπορεί να ζοριστεί στην αρχή, αλλά μετά σκέψου πόσο καλό θα του κάνει η συναναστροφή με άλλα παιδάκια! Εγώ τον πήγα παιδικό από 2,5 και έγινε άλλο παιδί, καλύτερο παιδί! Άλλος άνθρωπος σου λέω!και αν πέσει/τσακωθεί, ε και τι έγινε; Ο δικός μου έσπρωχνε στην αρχή τα άλλα παιδάκια, ντρεπόμουν μεν, αλλά μετά του εξήγησα γιατί δεν πρέπει αν το κάνει αυτό και το έκοψε. Απλά δεν είχε μάθει με άλλα παιδάκια και δεν ήξερε πώς να φερθεί. Μην ανησυχείς... το μόνο κακό είναι οι ιώσεις κατά τη γνώμη μου. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι θα βγείτε ωφελημένοι όλοι οικογενειακώς! Φιλιά!

Αγαπητή μου ARNIKOL εκεί ελπίζω και εγώ...Γιατί και η κορούλα μου σαν μοναχοπαίδι είναι και λίι παρτάκιας!!!:lol: Θέλω να πιστεύω οτι θα της αρέσει πολύ!!!

η κορη μου πηγε 2.5 ετων παιδικο σταθμο,οπως λεει κ η αερικο ουτε να με κοιταξει γυριζει οταν την παιρνει ο αντρας μου να την παει σχολειο.μεσα στη χαρα φευγει.κ εγω ελεγα αχ πως θα παει 2.5 ετων τοτε ηταν και κλαμα εγω κρυφα μολις εφευγα λες και μου σκοτωσαν τη μανα εκανα!πηγαινα να την παρω μεσα στην αγωνια και την λαχταρα να τη δω και μου ελεγε ''τωρα εσυ γιατι ηρθες?'':rolleyes: ακου που σου λεω καλυτερα για το παιδι σου θα ειναι.θα ανεξαρτητοποιηθει.ξερεις ποσα πραγματα εμαθε η δικια μου απο τον παιδικο?καταρχην κοινωνικοποιηθηκε γιατι μεχρι που πηγε σχολειο δεν πλησιαζε ουτε ενα παιδι.τα κοιτουσε λες και ηταν αλιεν ετοιμα να την φανε:twisted:

απεβαλλε τις φοβιες σου γιατι τα παιδια ειναι πανεξυπνα.αν καταλαβει κατι τοτε θα του μεταδωσεις τον φοβο.εγω ζοριστικα κ το ξεπερασα αφου περασαν 1-2 μηνες και ειδα οτι τελικα τζαμπα ανησυχω,αυτη περνουσε ζωη και κοτα και εγω ημουν γεματη φοβους για το καθε τι ...

το καλό δημητρα μου ειναι οτι γενικα της αρεσουν τα παιδακια και τα ομαδικα παιχνιδια!!!!αααχχχχ θα περασει κι αυτο!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!φιλια πολλα!!!

line_test_beg_girl_time_1189224000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e920.gif