Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Bραδινή πάνα ! ( πώς κόβεται )

Recommended Posts

Κορίτσια εμας είναι ακριβώς ενας χρόνος που κόψαμε την πρωίνη και περίπου 10μήνες την βραδυνή υπάρχουν ομως μέρες που μπορεί να εχει κουραστεί υπερβολικά και κοιμαται τόσο βαρια που και αγκαλία να την βάζω στην λεκάνη χαμπάρι δεν παίρνει οπότε μια φορά στο τόσο μπορέι να έχουμε ατύχημα.

Απλά ελλατωνουμε ΄οσο γίνεται τα υγρά το γάλα το πίνουμε κατά τις 21¨00 και το πολύ 22¨00 τσισάκια και ύπνο και κατά τις 24¨00 συνήθως την ξαναβάζω ή αλλίως σηκώνεται την νύχτα μονη της και ζητάει τσισάκια πάντως θέλει υπομονη και επιμονή και αν της φύγουν κανα βράδυ ξαναρχίζουμε πάλι την νυχτερινή αφύπνηση απο την αρχή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 331
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 50 δημοσιεύσεις

• xara_2

xara_2 20 δημοσιεύσεις

• pocoyo

pocoyo 17 δημοσιεύσεις

• yiota2

yiota2 14 δημοσιεύσεις

Εμείς κόψαμε ξαφνικά και την ημερήσια και τη βραδυνή πάνα. Την ίδια μέρα, 3 χρονών και κάτι, χωρίς να υπάρξει ποτέ ατυχηματάκι. Η παιδίατρος πάντως μου είπε ότι ο γιος της έκοψε τη βραδυνή πάνα 5 χρονών και είχε αρχίσει να ψάχνει μήπως υπάρχει κάποια κληρονομικότητα...

Να προσθέσω ότι στην πραγματικότητα είχε κόψει την πάνα 2-3 μήνες πριν, απλά συνέχιζε να θέλει να την φοράει και ας ήταν πάντα στεγνή.

εχω δυο μπουμπουκακια

• 1 month later...

καλησπερα εχω μια κορη 3 χρονων. απο 2,5χρονων κοψαμε την πανα την ημερα και παει τουαλετα κανονικα.το βραδυ ομως εχουμε προβλημα.της δινω το γαλα της 1 ωρα πριν κοιμηθει,την παω τουαλετα και υπνο. μεσα σε 3 τεταρτα περιπου εχει κατουρησει πανω της.σηκωνομαι συνεχεια το βραδυ (ανα 3 ωρες πριπου)για να την προλαβω,να την παω τουαλετα.καποιες φορες την προλαβαινω καποιες οχι.τι να κανω? και το παιδι το εχω κουρασει ξυπνωντας το,για να το παω τουαλετα, και εγω ειμαι κομματια ολη την ημερα καθως δεν κοιμαμαι το βραδυο(ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 7ΜΗΝΩΝ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ).σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιος ειδικος

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

• 4 months later...

Υπαρχει ελπιδα να κοψει ενα παιδι 5 ετων που δεν εχει σηκωθει μεχρι στιγμης ουτε ενα πρωινο στεγνο τη βραδινη πανα απο μονο του χωρις τη διαδικασια του ξυπνηματος καθε λιγο μεσα στη νυχτα απο το γονιο;

Οταν το παιδι αυτης της ηλικιας ζηταει απο μονο του επιμονα να μην του ξαναβαλουν παμπερς αλλα οταν το επιχειρησουμε κατουρηθει επανω του,να το ξαναφησουμε κ αλλα βραδια χωρις παμπερς;Μπορει δηλαδη ετσι απο μονο του μετα απο καποιες νυχτες να κοψει τη βραδινη ενουρηση;

Διαφημίσεις

Υπαρχει ελπιδα να κοψει ενα παιδι 5 ετων που δεν εχει σηκωθει μεχρι στιγμης ουτε ενα πρωινο στεγνο τη βραδινη πανα απο μονο του χωρις τη διαδικασια του ξυπνηματος καθε λιγο μεσα στη νυχτα απο το γονιο;

Οταν το παιδι αυτης της ηλικιας ζηταει απο μονο του επιμονα να μην του ξαναβαλουν παμπερς αλλα οταν το επιχειρησουμε κατουρηθει επανω του,να το ξαναφησουμε κ αλλα βραδια χωρις παμπερς;Μπορει δηλαδη ετσι απο μονο του μετα απο καποιες νυχτες να κοψει τη βραδινη ενουρηση;

φανταζομαι ναι.

ετσι ηταν ο γιος μου, 3 ετων και κατι ψηλα μου ζητησε να μην του ξαναβαλω πανα το βραδυ. μεχρι εκεινη την ημερα καθε πρωι η πανα του ηταν βρεγμενη, αλλες φορες πολύ , αλλες λιγοτερο.

μου ζητησε να μην ξαναφορεσει πανα το βραδυ πολυ επιμονα.

δεν κατουρηθηκε ποτε στον υπνο του.

καθε βραδυ πριν κοιμηθει ζηταει πολυ νερο, πινει, αλλα δεν εχει ποτε ξυπνησει για τσισα, (ουτε τον εχω σηκωσει εγω φυσικα) αλλα ουδεποτε κατουρηθηκε.

οποτε και ενα παιδι αρκετα μεγαλυτερο, στα 5 φανταζομαι μπορει τα ιδια και καλυτερα:P

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας γεια σας...σημερα για πρωτη νυχτα κοιμομαστε με βρακακι!!!!! ευχηθειτε μας καλη αρχη με οσο το δυνατον λιγοτερα ατυχηματα...εδω και ενα μηνα εχουμε κοψει τα παντα, κοιμομαστε μεσημερι χωρις πανα και ολα μια χαρα και εδω και 4 μερες ξυπναει το πρωι εντελως στεγνη και μολις ξυπνησουμε κανουμε μιση ωρα τσισακια!!!!! αχ εχω αγωνια...μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Η κορη μου πλησιάζει τα 4 και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να κόψουμε την πάνα τη βραδυνή.... Οσες φορές την αφήνω χωρίς πάνα, απλά κατουρήστηκε.:-(

Υπάρχουν μέρες που ξυπνά στεγνή, αλλά είναι πολύ λίγες....

Επίσης και τα κακά της αρνείτε να τα κάνει στην τουαλέτα. Μόνο σε πάνα.

Εννοείτε πως την ημέρα τα τσίσα της τα κάνει κανονικα στην τουαλέτα. Αχ δεν ξέρω τι να κάνω πια. Είχα σκοπό να περιμένω λίγο ακόμα και βλέπουμε....:?

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Αργήσαμε αλλά τα καταφέραμε και εμείς!

Όχι δε αναφέρομαι στο μικρό, στο οποίο από 2,5 - 3 ετών δεν ξαναέβαλα βραδυνή πάνα, αλλά στο ΜΕΓΑΛΟ! Περίμενα τρεις - τέσσερις μήνες να σιγουρευτώ ότι δε θα έχουμε πισωγύρισμα και σας το ανακοινώνω. Στο τέλος της α' δημοτικού τα κατάφερε. Από μέρους μου είχα σταματήσει να τον ξυπνάω να πάει τουαλέτα αλλά του φόραγα πάνα μόλις αποκοιμιόταν και του την έβγαζα πριν ξυπνήσει. Το καλοκαίρι τον άφησα χωρίς, βράχηκε 4-5 φορές και μετά τέλος! Μερικά παιδιά θέλουν το χρόνο τους να ωριμάσουν...

6WqHp3.pngUVK9p3.png

Μηπως εχετε καμια ιδεα?

Το καλοκαιρι 15 μερες που ειμασταν διακοπες (στην ελλαδα) ξυπναγε στεγνος. Μολις γυρισαμε πισω αρχισε να βρεχετε ξανα.. Καθε βραδυ... Κατα την γιαγια η διαφορα ηταν οτι στις διακοπες καναμες μπανιο κια βγαιναμε βολτα οποτε πηγαινε 2 φορες για τσισα πριν παει για υπνο.. Ομως και τοτε το γαλα του το επινε μολις πριν παει για υπνο οπως και εδω..

Διαφημίσεις

Εχω ενα κοριτσακι 27 μηνων! κοψαμε την πανα 25 μηνων! η πρωινη πανα κοπηκε πολυ ευκολα στην αρχη. Τη βαζαμε συχνα στο γιογιο της κ τα ατυχηματα ηταν λιγα. Το βραδυ ειχα αποφασισει να φοραμε πανα. Ενας μηνας περασε ετσι ... μια χαρα! Ξαφνικα εκει που ειχε ξεκινησει κ πηγαινε μονη της τουαλετα για τσισακια κακακια, αρχισε να κατουριεται πανω της. Επαθα εγκεφαλικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνεχως για 2 -3 μερες τα εκανε πανω της! Καταλαβα οτι εφταιγε η βραδινη πανα, καθως εκει αφηνε τον εαυτο της ελευθερο κ εγινε το πισωγυρισμα! Πηρα αποφαση λοιπον την κοπη της βραδινης πανας. Πως????? Ξεκινησα πρωτο βραδυ με ξυπνητηρι καθε 2 ωρες για να τη βαζω στο γιογιο της μπροστα απο το κρεβατι της, για να τα κανει... Πετυχε! Της ελεγα ψιθυριστα κανε τσισακια κ εκανε! Κ μετα παλι στο κρεβατι, συνεχιζε τον υπνο της! Μετα απο 2 βραδια καθε 3ωρο τη ρωτουσα αν θελει τσισακια, αν δεν απαντουσε ηθελε, αν δεν ηθελε μου ελεγε οχι, κ αλλαζε πλευρο! Μετα απο καμια βδομαδα συνεχους ξυπνηματος, τωρα εχει περασει περιπου ενας μηνας, οταν θελει τσισακια στριφογυριζει στο κρεβατι της κ μουρμουραει! Δεν εχει δυναμη μες στον υπνο της να μου πει τσισακια, αλλα την εχω καταλαβει πια! Ξυπναει περιπου 2 φορες το βραδυ! Το θεμα ειναι οτι πρεπει να εχω το νου μου να την ακουσω..Αν δεν την ακουσω δυστυχως τα κανει πανω της! Νομιζω για παιδακι 2 χρονων ειναι μια χαρα! Θελει υπομονη το βραδινο ξυπνημα, αλλα παλευεται...

RSvcp2.png wNVQp2.png

παιδιά είχα μιλήσει με παιδοψυχολόγο και μου είπε ότι πρέπει να γίνει εκπαιδευση...

Το παιδί το ξυπνάμε κανονικά να ανοίξει τα μάτια, να σηκωθεί έτσι ώστε να μπει στο υποσεινήδειτο ότι πρέπει να σηκωθώ...

rQGhp3.png

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Η κορη μου πλησιάζει τα 4 και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να κόψουμε την πάνα τη βραδυνή.... Οσες φορές την αφήνω χωρίς πάνα, απλά κατουρήστηκε.:-(

Υπάρχουν μέρες που ξυπνά στεγνή, αλλά είναι πολύ λίγες....

Επίσης και τα κακά της αρνείτε να τα κάνει στην τουαλέτα. Μόνο σε πάνα.

Εννοείτε πως την ημέρα τα τσίσα της τα κάνει κανονικα στην τουαλέτα. Αχ δεν ξέρω τι να κάνω πια. Είχα σκοπό να περιμένω λίγο ακόμα και βλέπουμε....:?

Ρενακι, την πανα την βραδυνη οπως και την πρωινη της την εβγαλα οταν εκεινη μου το εδειξε. Πως? Απλα δεν κατουραγε στην πανα. Τα κραταγε και ξυπναγε. Οποτε την πηγαινα γιογιο. Το αυτο κανει και τωρα σχεδον 1 χρονο μετα. Την παω μια γιογιο 12-1 πριν κοιμηθω και μετα δεν ξαναξυπναει μεχρι το πρωι. ΑΝ κατουριεται βεβαια μου φωναζει ή σηκωνεται. Εγω θα ελεγα βγαλτης βραδυνη οταν σταματησει να την κατουραει.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ρενακι, την πανα την βραδυνη οπως και την πρωινη της την εβγαλα οταν εκεινη μου το εδειξε. Πως? Απλα δεν κατουραγε στην πανα. Τα κραταγε και ξυπναγε. Οποτε την πηγαινα γιογιο. Το αυτο κανει και τωρα σχεδον 1 χρονο μετα. Την παω μια γιογιο 12-1 πριν κοιμηθω και μετα δεν ξαναξυπναει μεχρι το πρωι. ΑΝ κατουριεται βεβαια μου φωναζει ή σηκωνεται. Εγω θα ελεγα βγαλτης βραδυνη οταν σταματησει να την κατουραει.

Αυτό περιμένω σχεδόν ένα χρόνο τώρα.....:rolleyes:

Το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό, το ξέρω γιατί μου το έχει πει το παιδι.... Για αυτό και κάνω υπομονή. :(

Και θα εξακολουθήσω να κάνω Ell...

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

παιδιά είχα μιλήσει με παιδοψυχολόγο και μου είπε ότι πρέπει να γίνει εκπαιδευση...

Το παιδί το ξυπνάμε κανονικά να ανοίξει τα μάτια, να σηκωθεί έτσι ώστε να μπει στο υποσεινήδειτο ότι πρέπει να σηκωθώ...

Και μετα ξανακοιμοταν? Γιατι εγω φοβαμαι οτι θα εχουμε παρτυ μια και ο μικρος ξυπανει ευκολα και ο μεγαλος που με απασχολει σε αυτη την φαση ουρλιαζει οταν τον ξυπναω για σχολειο. (οχι οτι εγω θα μπορουσα να ξυπνησω για να τον παω στην τουαλετα)

Διαφημίσεις

παιδια κι εγω θελω να του βγαλω τη βραδυνη

ειναι πια τεσσεραμιση

αλλα αν βαλω απ αυτα τα bed mats ετσι οπως κοιμαται αλλα ντ αλλων θα τα κανει ολα μουσκεμα

λεω να βαλω απο κατω απ το σεντονι σελτεδακια.........

και δλδ παμε τσισα τελευταια φορα 11 πχ??????????

και βλεπουμεεεεεεεεε

Πάντως εγώ είμαι επιφυλακτική στο να τα ξυπνάμε τη νύχτα. Δημιουργούμε μία κακή συνήθεια, έτσι δεν είναι? Ρυθμίζουμε το παιδί να πηγαίνει τουαλέτα στη μέση της νύχτας, κάθε νύχτας και αυτό είναι πολύ κουραστικό και για εμάς και για το παιδί.

Εγώ θα πρότεινα να κρατήσετε την πάνα όσο τη χρειάζεται το παιδί. Αν είναι σε ηλικία σχολείου, μπορείτε να κάνετε και μία συζήτηση μαζί του. Ειδικά η βραδυνή πάνα δεν είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόσμου.

Πάντως, από τη δική μου εμπειρία, κόβεται απότομα. Ο μικρός μου έβρεχε την πάνα του το βράδυ τόσο πολύ που έλεγα ότι δεν θα την κόψει ποτέ. Το είχα πάρει απόφαση, γιατί έπινε και πολλά πολλά υγρά πριν κοιμηθεί. Ξαφνικά, την έβγαζα θεόστεγνη για καμία εβδομάδα και τότε του την έκοψα. Ήμουν τυχερή βέβαια, δεν ήταν θέμα εκπαίδευσης. Δεν του περιόρισα όμως τα υγρά γιατί ήθελα να μάθει να το διαχειρίζεται το θέμα.

Εγώ δεν βλέπω πού είναι το κακό να βγάλει ένα παιδάκι την πάνα όταν θα είναι έτοιμο....

Δεν ξερω τι να κανω βοηθεια....Η μικρη μου ειναι 5 χρονών. Εδω και 40 νυχτες δεν της φοραω πανα επειδη ειχε ζητησει απο μονη της να τη βγαλει. Δεν εχει σταματησει ομως να βρεχεται.... Η συχνοτητα ειναι δυο βραδια στεγνη ενα μουσκεμα... Τωρα που πλησιαζει η εποχη που θα σκεπαζεται με κουβερτα θα εχω θεμα ειναι αδυνατον να πλενω κουβερτες μερα παρα μερα κ να στεγνωνουν κιολας.

Αν της ξαναβαλω πανα θα ειναι πολυ κακο για την ψυχολογια της?

Δεν την ξυπναγα καθε 2 ωρες οπως λενε γιατι αν ξυπνησω εγω δεν μπορω να ξανακοιμηθω κ το πρωι θα ημουν με 2 ωρες υπνο στη δουλεια.

Απλα της εδινα το γαλα 2 ωρες πριν κοιμηθει αλλα...δεν πετυχα οριστικο αποτελεσμα.

Τι εκανα λαθος ρε κοριτσια?

Δεν ξερω τι να κανω βοηθεια....Η μικρη μου ειναι 5 χρονών. Εδω και 40 νυχτες δεν της φοραω πανα επειδη ειχε ζητησει απο μονη της να τη βγαλει. Δεν εχει σταματησει ομως να βρεχεται.... Η συχνοτητα ειναι δυο βραδια στεγνη ενα μουσκεμα... Τωρα που πλησιαζει η εποχη που θα σκεπαζεται με κουβερτα θα εχω θεμα ειναι αδυνατον να πλενω κουβερτες μερα παρα μερα κ να στεγνωνουν κιολας.

Αν της ξαναβαλω πανα θα ειναι πολυ κακο για την ψυχολογια της?

Δεν την ξυπναγα καθε 2 ωρες οπως λενε γιατι αν ξυπνησω εγω δεν μπορω να ξανακοιμηθω κ το πρωι θα ημουν με 2 ωρες υπνο στη δουλεια.

Απλα της εδινα το γαλα 2 ωρες πριν κοιμηθει αλλα...δεν πετυχα οριστικο αποτελεσμα.

Τι εκανα λαθος ρε κοριτσια?

τίποτα δεν κάνεις λάθος:cry:

απλά μάλλον τα παιδιά μας ( ο δικός μου είναι σχεδόν 6 ) θέλουν περισσότερο χρόνο..

Και εγώ δοκίμασα τα πάντα...

Όσο αναφορά το πάμπερς, αν η μικρή δεν έχει πρόβλημα γιατί όχι να της το φορέσεις...

Ο δικός μου δεν το ήθελε/θέλει σε καμία περίπτωση οπότε και δεν το φοράμε...

rQGhp3.png

Και εμείς ακόμα εδω....:(

Εμένα, αρνειτε να φορέσει πάνα. Πάω και της την βάζω αφού την πάρει ο ύπνος καλά καλά, να μην ξυπνήσει..

Βαρέθηκα να πλένω σεντόνια και μαξιλάρια και κουβέρτες τώρα και όσο χειμωνιάζει θα πλένω και παπλώματα......

Χθες μου κατούρησε πάλι σεντόνια, κουβέρτες, παρόλο που φορούσε πάνα...:(

Εχω σηκωσει τα χέρια ψηλά. Κάποτε, θα το κόψει, δεν θα το κόψει????

Αρνούμε να σηκώνομαι την νύχτα για να την βάλω τουαλέτα και να την ξανακοιμήσω. Δουλεύω, το έκανα για 2,5 χρόνια που ξύπναγε 5-6 φορές, τώρα δεν.... Κουράστηκα. Θαλω να κοιμάμαι....:oops:

TbSdp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα μανουλες................. εχω μια απορια βρε κοριτσια......... εμεις την πανα απο τον Ιουλιο την εχουμε κοψει εντελως και την βραδινη, η οποια ηταν και το ατου της υποθεσης γιατι κοπηκε εντελως ξαφνικα και χωρις κοπο!!! Ετσι απλα τα κραταγε ολο το βραδυ!!!!! Το θεμα ειναι τωρα που αρχισε το κρυο (ετσι θελω να το συνδεω εγω) 3 συνεχομενα βραδια μου εχει κανει τσισα πανω της και το αστειο ειναι οτι δε ξυπναει.......καθεται εκει με τα κατουρημενα και την βρησκω παγωμενη το πρωι!

Αρνηται να σκεπαστει στον υπνο της.....παρολο που κρυωνει.......δε ξερω πως το βλεπει ετσι αλλα δε δεχεται τιποτα πανω της, νευριαζει........μη μιλησω για υπνοσακο!!!!!! Την πιανει υστερια λες και τη φυλακιζεις!

Θα αρχισω να της φοραω πλεον παλι το βραδυ...ουτως ή αλλως μου εχουν μεινει 2 πακετα αλλα...........δε μπορω να πιστεψω οτι γυρναμε ενα βημα πισω.......μηπως σας εχει ξανασυμβει??? Εχετε να μου προτεινετε κατι???? Φοβαμαι οτι αυτη η κινηση ειναι λαθος αλλα το καημενο το βρησκω πραγματικα παγωμενο......στο βαρυ χειμωνα τι θα κανουμε????

κοριτσια ...λιγο υπομονη στο θεμα ..αυτο δυστηχως δεν ελεγχουμε αμεσα ....θα σας πω εγω τι εκανα....η βραδυνη πανα καλος ή κακος κοβεται κυριως καλοκαιρι ...που εχουμε μονο το κατωσεντονο ......διοτι αλλιως θα τρελαθουμε ...

για τα παιδια που το κοψανε το καλοκαιρι και παλιδρομουν τωρα .......βαζουμε φυσικα πανα παλι ...φροντιζουμε ομως.. να μην δινουμε υγρα πολλα πριν τον υπνο ..να του υπενθυμιζουμε πριν κοιμηθει να παει τουαλετα .....και το βραδυ καλο ειναι να μεταξυπνησουμε κατα τις 2 και να το σηκωσουμε να παει για τσισα του ....και εμεις παλιδρομισαμε ....τον χειμωνα και μαλιστα ουτε την ενοχλουσαν και κοιμωταν στα κατουρημενα...και ηταν παγωμενη το πρωι....

καποιες φορες ξυπνουσε και φωναζε οτι κατουρηθηκε ..αλλες παλι σηκωνοτανε το πονηρο αφου ειχαμε ξαναβγαλει την πανα και οταν της ειχαν φυγει λιγο αλλαζε βρακυ και πυτζαμα μες την νυχτα μονη της ...χωρις να με ξυπνηση αφου βεβαια τα σεντονια ηταν καθαρα , της ελεγα συνεχως οτι να σηκωνεται το βραδυ οταν θελει τσισα ......αυτα στην ηλικια των 3 ...../αρα τα παιδια θελουν κουβεντα πανω σε αυτο το θεμα με ηρεμια και οχι πιεση διοτι θα εχεις το αντιθετο αποτελεσμα

Καλημερα μανουλες................. εχω μια απορια βρε κοριτσια......... εμεις την πανα απο τον Ιουλιο την εχουμε κοψει εντελως και την βραδινη, η οποια ηταν και το ατου της υποθεσης γιατι κοπηκε εντελως ξαφνικα και χωρις κοπο!!! Ετσι απλα τα κραταγε ολο το βραδυ!!!!! Το θεμα ειναι τωρα που αρχισε το κρυο (ετσι θελω να το συνδεω εγω) 3 συνεχομενα βραδια μου εχει κανει τσισα πανω της και το αστειο ειναι οτι δε ξυπναει.......καθεται εκει με τα κατουρημενα και την βρησκω παγωμενη το πρωι!

Αρνηται να σκεπαστει στον υπνο της.....παρολο που κρυωνει.......δε ξερω πως το βλεπει ετσι αλλα δε δεχεται τιποτα πανω της, νευριαζει........μη μιλησω για υπνοσακο!!!!!! Την πιανει υστερια λες και τη φυλακιζεις!

Θα αρχισω να της φοραω πλεον παλι το βραδυ...ουτως ή αλλως μου εχουν μεινει 2 πακετα αλλα...........δε μπορω να πιστεψω οτι γυρναμε ενα βημα πισω.......μηπως σας εχει ξανασυμβει??? Εχετε να μου προτεινετε κατι???? Φοβαμαι οτι αυτη η κινηση ειναι λαθος αλλα το καημενο το βρησκω πραγματικα παγωμενο......στο βαρυ χειμωνα τι θα κανουμε????

Σαν να περιγράφεις το παιδί μου με τα σκεπάσματα!

Εμείς κόψαμε την πρωινή και της φοράω μόνο όταν κοιμάται (μεσημέρι και βράδυ)

Δεν έκανα ακόμα προσπάθεια να κόψω τη βραδυνή γιατί είναι κατουράει πάρα πολύ στον ύπνο της. Ένας γιατρός είχε πει στη μαμά μου (γιατί είχα το ίδιο θέμα) ότι είναι λίγο δύσκολο όταν πίνουν γάλα το βράδυ πριν πάνε για ύπνο να ρυθμίσουν το κατούρημα

• 4 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι...

Εχουμε θεμα γιατι το βραδυ που κοιμαται ο μικρος αλλες φορες ξυπναει με στεγνη πανα αλλες φορες με γεματη. Τυχαινει ομως καποιες φορες και κανει τοσα τσισα στον υπνο του που η πανα πραγματικα πλημμυριζει και βρεχονται τα παντα!

Τι κανετε σ αυτες τις περιπτωσεις?Υπαρχει καποια πανα πιο "γερη" που να κρατα περισσοτερα τσισα??Η καποιος αλλος τροπος να μην βρεχομαστε που δεν τον εχω σκεφτει???

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...