Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακεκομμένη επαφή

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους :)

Θα ήθελα εκτός από τη γνώμη σας, την προσωπική σας εμπειρία εάν σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο...

Το δικό μου θέμα είναι το εξής. Με το παλικάρι μου είμαστε μαζί εδώ και 7 χρόνια, μπορεί να μην είναι προγραμματισμένο κάποιο παιδάκι αλλά δε θα λέγαμε όχι εάν μας ερχόταν, ίσα ίσα! Τον τελευταίο χρόνο αρχίσαμε να έχουμε πιο ελεύθερη επαφή μα πάντα πολύ προσεκτικά και για πάρα πολύ λίγο.

Την προηγούμενη εβδομάδα που έγινε η πράξη, έγινε κανονικά και λίγο πριν το τέλος ήρθε και το προφυλακτικό. Μάλιστα, ήμουν στην πιο γόνιμη ημέρα μου.

Γνωρίζω πως στα προσπερματικά υγρά υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται μια μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων...

Πιο πριν δεν έδινα πιθανότητα για κάποιο ευτυχές "ατύχημα" για τους λόγους που είπα μα τώρα εκτός από τη διάρκεια ήταν και γόνιμη ημέρα. Υπάρχει περίπτωση λοιπόν για εγκυμοσύνη σε αυτή την περίπτωση;

Εσείς τι λέτε...; Όπως και να 'χει ούτε θα απογοητευτώ αλλά ούτε τίποτα τέτοιο. Έχω ακόμα χρόνια μπροστά μου και ξέρω πως άλλες γυναίκες προσπαθούν χρόνια, οπότε δεν περιμένω να έχει συμβεί κάτι και κυρίως κατά λάθος...

Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις