Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόσο νωρίτερα κλείσατε εκκλησία και μαγαζί;

Merendoula

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Τον Ιούλιο θα βαπτίσω το μωρό μου στα γενέθλιά του και ακόμη είμαι μόνο στις σκέψεις για το που και το πως. Ήθελα όμως να ξέρω πόσο καιρό πίσω κλείσατε εκκλησία και φαγητό. Δεν θέλω ολόκληρη αίθουσα, 40-50 άτομα θα έχω στο τραπέζι, αλλά θα ήθελα κάτι όμορφο, το οποίο σημαίνει όχι χασαποταβέρνα, δηλαδή θα πρέπει να συνεννοηθώ με το μαγαζί εγκαίρως, αλλά πόσο νωρίτερα θα έπρεπε; Στους γάμους ξεκινάνε μέχρι κ ένα χρόνο πριν, στα βαφτίσια;

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Λίγες μέρες πριν. Ίσως και μήνα.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Εξαρτάται από τη "ζήτηση" που έχουν η εκκλησία και το μαγαζί που θέλετε...

Δυστυχώς αυτά θα σας καθορίσουν και το χρονικό ορίζοντα, ειδικά αν θέλετε μια συγκεκριμένη εκκλησία ή ένα συγκεκριμένο μαγαζί.

Εμάς επειδή το έπαιζε η εκκλησία πολύ ντίβα, μας έκλεισαν ημερομηνία μετά από 6 μήνες...με το ζόρι...:rolleyes:

επίσης το "μαγαζί" τι θα είναι; ταβέρνα, ξενοδοχείο, χώρος δεξιώσεων; Διατίθεται συχνά για τέτοιες εκδηλώσεις; αν ναι, τότε θα θέλει να το κλείσετε 2-3 μήνες πριν τουλάχιστον. Αν όχι, ή αν έχεις πολλές επιλογές, το κλείνεις και 2-3 βδομάδες νωρίτερα...