Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Aφαιρεση Ινομυωματος μετα απο παλινδρομηση

Recommended Posts

καλημερα,

θα ήθελα τα φωτα σας... είχα δυο παλινδρομησεις περσι οι οποίες κατέληξαν σε αποξεση. λόγω εγκυμοσύνων όμως διογκωθηκε ενα ινομυωμα που είχα οποτε και το αφαίρεσα τον Δεκέμβρη λαπαροσκοπικα.

Γνωρίζετε μήπως μετά απο πόσο καιρο μπορώ να προσπαθήσω ξανα για εγκυμοσύνη; ο γιατρος λέει μετα απο ένα εξάμηνο... αλλα εχω διαβασει ότι κάποιοι γιατροι επιτρεπουν στο τρίμηνο..

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Eleni καλησπερα.....τριμηνο εγω γνωριζω μετα απο παλινδρομηση χωρις ομως να προυπαρχει καποιο αλλο προβλημα....ισως ο γιατρος σου να σου ειπε μετα απο 6μηνες ξανα προσπαθειες λογω του ινωμυοματος.....ειναι βασικος παραγοντας.....

Παρολαυτα δεν εχεις παρα να παρεις και μια 2ρη γνωμη γιατρου....αυτοι κατι παραπανω ξερουν καιθα σε καθοδηγησουν σωστα.....ηρεμησε και ολα θα πανε καλα, παιζει πολυ σημαντικο ρολο η ψυχολογια και το να γινουν ολα σωστα και στην ωρα τους......

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

eleni123 καλησπέρα, καταρχάς να σου πω πως λυπάμαι πολύ για αυτά που πέρασες, τα χω περάσει ακριβώς τα ίδια και σε νιώθω... Προσωπικά μετά την δεύτερη αποβολή περιμέναμε γύρω στους 5 μήνες αφού θέλαμε να κάνουμε όλες τις εξετάσεις για να βρούμε το πρόβλημα. Τώρα στην δική σου περίπτωση για να το λέει ο γιατρός σου ίσως να παίζει ρόλο και η επέμβαση που έκανες στο ινομύωμα. Κάνε υπομονή καλή μου (ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο..) και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, κάνε την προσευχή σου και ο Θεός θα σε βοηθήσει.. Έχε πίστη και δύναμη και σου εύχομαι από καρδιάς ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου....

Σε φιλώ

V5vWp2.png

Έχω κάνει 4 αφαιρέσεις ινομυωμάτων (ανοιχτό χειρουργείο, λαπαροσκοπικό-ρομποτικό χειρουργείο και 2 υστεροσκοπικά). Πάντα με συμβούλευαν μετά από 6μηνο (εκτός από το 2ο υστεροσκοπικό που ουσιαστικά ήταν πολύποδας).

Εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη σε ασφαλές χρονικό διάστημα από την επέμβασή σου.

it's never too late to start all over again

καλημερα,

θα ήθελα τα φωτα σας... είχα δυο παλινδρομησεις περσι οι οποίες κατέληξαν σε αποξεση. λόγω εγκυμοσύνων όμως διογκωθηκε ενα ινομυωμα που είχα οποτε και το αφαίρεσα τον Δεκέμβρη λαπαροσκοπικα.

Γνωρίζετε μήπως μετά απο πόσο καιρο μπορώ να προσπαθήσω ξανα για εγκυμοσύνη; ο γιατρος λέει μετα απο ένα εξάμηνο... αλλα εχω διαβασει ότι κάποιοι γιατροι επιτρεπουν στο τρίμηνο..

ευχαριστώ

Ο δικος μου ογιατρος , που εκανα αφαιρεση ινομυωματος λαπαροσκοπικα , μου ειχε πει μετα απο τριμηνο. Εξαμηνο λενε μετα απο καισαρικη.

Διαφημίσεις