Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αμυγδαλα

μπεμπηςς μου

Recommended Posts

καλησπερα σας..

ανοιγωτο θεμα αυτο γιατι εχθες μου φερανε μια τσαντα μυγδαλα και θελουν και σπασιμο:-(

πως μπορω να τα αξιοποιησω????ειναι τουλαχιστον 8 κιλα!!!!!!!!!!1

HELP ME...............

:confused:

Διαφημίσεις

Καταρχήν, δεν χρειάζεται να τα σπάσεις όλα μεμιάς.Σπάστα λίγα λίγα, ώστε να διατηρηθούν περισσότερο.Μπορείς να τα ψήσεις λίγο στον φούρνο και να τα τρώτε ωμά σαν σνακ. 10 αμύγδαλα την ημέρα κάνουν πολύ καλό στην υγεία. Μπορείς να τα τρως σαν επιδόρπιο με γιαούρτι και λίγο μέλι. Να τα κάνεις αμυγδαλόψιχα για γλυκά. Σε σαλάτες χρησιμοποιούνται όπως και τα καρύδια.

Σε καμια γιορτή μαζί με άλλους ξηρούς καρπούς για κέρασμα.

Αυτά μου έρχονται τώρα..

Καταρχήν, δεν χρειάζεται να τα σπάσεις όλα μεμιάς.Σπάστα λίγα λίγα, ώστε να διατηρηθούν περισσότερο.Μπορείς να τα ψήσεις λίγο στον φούρνο και να τα τρώτε ωμά σαν σνακ. 10 αμύγδαλα την ημέρα κάνουν πολύ καλό στην υγεία. Μπορείς να τα τρως σαν επιδόρπιο με γιαούρτι και λίγο μέλι. Να τα κάνεις αμυγδαλόψιχα για γλυκά. Σε σαλάτες χρησιμοποιούνται όπως και τα καρύδια.

Σε καμια γιορτή μαζί με άλλους ξηρούς καρπούς για κέρασμα.

Αυτά μου έρχονται τώρα..

σε βρηκω πολυ σωστη...ευχαριστω πολυ

αλλα την αμυγδαλοψυχα σε ποια γλυκα την βαζεις

λοιπόν συμφωνώ με την τοτζο και πρόσθέτω μπορείς να γεμίσεις ελιές με αμύγδαλο, να κάνεις γλυκά με αμύγδολο όπως διάφορα σιροπιαστά που χρειάζετε .. μπορείς να γεμίσης κότα με αμύδγαλα ρύζι κάστανα κλπ μπορείς να τα σερβίρεις σαν ξηρό καρπό..

την αμυγδαλόψυχα εγώ την χρησιμοποιώ αντί για αλευρι σε κέικ μπισκότα κλπ...

:):):):)

χρησιμοποιείται σε διάφορα γλυκά, και σε κέικ έχω δει συνταγές που μπαίνει. Μπορείς να ψάξεις στο google, βάζοντας "συνταγές με αμυγδαλόψιχα" στην αναζήτηση και να δεις τι θα σου βγάλει. Οπουδήποτε σε γλυκό μπαίνει καρύδι, μπορείς να το αντικαταστήσεις με αμύγδαλο. Και χαλβά μπορείς να κάνεις. :wink:

Διαφημίσεις

• 4 months later...

συμφωνω με τα κοριτσια και εχω να προτεινω συνταγουλα για σοκολατακια τυπου βραχακι.απλα τα καβουρδιζεις ,αν θες ριχνεις και λιγη ζαχαρη να καραμελωσουν,τα χωριζεις σε μεριδουλες σε λαδοκολα,λιωνεις κουβερτουρα και τα περιχυνεις..μπορεις να βαλεις και λιγο κονιακ η καποιο λικερ στη κουβερτουρα οτι σου αρεσει!.διατηρουνται για μηνες και μπορεις να τα προσφερεις σε καμια γιορτη η να τα πας καπου δωρο..αν τα βαλεις ψυγειο θα ασπρισουν και θα κοκαλωσουν. καλυτερα αστα εκτος ψυγειου..παντως να ξερεις πως απο το αρχικο βαρος δεν θα μεινουν ουτε τα μισα αμυγδαλα αν τα καθαρισεις απο τα τσοφλια!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...