Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερωτική διάθεση και θηλασμός

stella71

Recommended Posts

Ευχαριστω ολες...για ολα!

Μαλλον τα εβαλα σε μια ταξη στο μυαλο μου.

Αργησα να απαντησω γιατι :

1ον πηγα και αγορασα αρκετες ποσοτητες υπομονης :lol::lol:

2ον εψαχνα για εκδρομουλες στο internet :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

quote="ChocolatePuma"]Ευχαριστω ολες...για ολα!

Μαλλον τα εβαλα σε μια ταξη στο μυαλο μου.

Αργησα να απαντησω γιατι :

1ον πηγα και αγορασα αρκετες ποσοτητες υπομονης :lol::lol:

Ελπιζω να μην ξεπαραδιαστηκες..... :lol::lol::lol:

2ον εψαχνα για εκδρομουλες στο internet :wink:

Καλη φαση!!!! :)

Διαφημίσεις

Ελπιζω να μην ξεπαραδιαστηκες..... :lol::lol::lol:

Πηρα ποσοτητες αρκετες για να κρατησουν εναν χρονο! :wink::wink:

:D είσαι σε καλό δρόμο! το χιούμορ είναι βοηθός της υπομονής :wink: !!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Γεια σου Chocolate!

Μάλλον να σου γνωρίσω τον άντρα μου! :lol:

Όταν διάβασα τα γραφόμενα της Αγλαΐας ταυτίστηκα τόσο πολύ!

Δεν έχω 2ο παιδί, αλλά τα έχω σκεφτεί σχεδόν όλα με πιθανά σενάρια για το 2ο!

Λόγω τεχνικών προβλημάτων αρχίσαμε να έχουμε σχέσεις στο 6μηνο αλλά μόνο τώρα (στον χρόνο) που μου ξαναήρθε ο κύκλος το χάρηκα πραγματικά :D

Η τρυφερότητα δεν έλειπε, η όρεξη για σεξ όμως αρκετά ...

Sorry, είμαι λίγο ωμή ως προς το θέμα, αλλά για μας έτσι ήταν... :oops:

Να πω κάτι, μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ γιατί όσο το συζητάτε θα μεγαλώνει ως θέμα, χωρίς να το αντιμετωπίζετε όμως και θα γίνει ένας φαύλος κύκλος με το "θέμα" να αιωρείται ανάμεσα σας!

Αυτά τα πράγματα δεν πολυσυζητιούνται απλά να ξέρεις κάποια στιγμή θα νιώσει η γυναίκα σου έτοιμη και θα γίνει...

Ένα-δύο ποτηρια κρασί επίσης θα βοηθήσουν... :wink:

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

Να πω κάτι, μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ γιατί όσο το συζητάτε θα μεγαλώνει ως θέμα, χωρίς να το αντιμετωπίζετε όμως και θα γίνει ένας φαύλος κύκλος με το "θέμα" να αιωρείται ανάμεσα σας!

:lol: Αν μπορουσα να κανω μια ευχη, βασει της απαντησης σου θα ηταν :

"Να γινεις αντρας για ενα μονο 24ωρο!!!"

Και μην ευχηθει καμια την ιδια ευχη, διαφοροποιημένη... :evil:

Λειτουργουμε τελειως διαφορετικα....καλώς ή κακώς.

Ειπαμε, εμεις απ τον Αρη εσεις απ την Αφροδιτη...και εχουμε δωσει ραντεβου στη Γη!

:D

:lol: Αν μπορουσα να κανω μια ευχη, βασει της απαντησης σου θα ηταν :

"Να γινεις αντρας για ενα μονο 24ωρο!!!

και πάλι.. μπορεί να μην έπιανε τόπο!! αν τύχενε να μεταμορφωθεί σε μέρα που θα ήταν ψώφιος από τη κούραση;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειπαμε, εμεις απ τον Αρη εσεις απ την Αφροδιτη...και εχουμε δωσει ραντεβου στη Γη! :D
:lol::lol::lol: ναι! και επειδή η γή γυρίζει σαν τρελή... που και που ζαλιζόμαστε, πέφτουμε κάτω και όταν σηκωνόμστε έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Ειπαμε, εμεις απ τον Αρη εσεις απ την Αφροδιτη...και εχουμε δωσει ραντεβου στη Γη!

:D

...έτσι είναι :)

Άλλά λίγο ηρέμησες, έτσι δεν είναι; Είδες ότι και άλλοι άντρες συμπάσχουν, όσο παρηγορητικό μπορεί να είναι αυτό!

WLn5p2.png

• 1 month later...

Θέλω να ρωτήσω κάτι που όμως μπορεί να ακουστεί εντελώς χαζό... θα το επιχειρήσω όμως... Υπάρχει περίπτωσή να φταίει που θηλάζω και ότι δεν μου έχει έρθει περίοδος ακόμα, που η ερωτική μου διάθεση είναι σχεδόν ανύπαρκτη; (δεν ρωτάω για να σταματήσω τον θηλασμό απλά για να παρηγορηθώ) Ή είναι απλά απ'την κούραση; Υπάρχει καμία άλλη που να αισθάνεται έτσι; Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο... περνάει ο καιρός και δεν βλέπω καμιά αλλαγή.

Καλημερούδια σε όλες...

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Και η δική μου διάθεση είναι copy-paste με τη δική σου.. :(

Στην πρώτη μου κόρη, μου πήρε 15 μήνες για να επανέλθω - νομίζω είναι η αίσθηση της ολοκληρωτικής αφοσίωσης που απορροφά όλη μας την ενέργεια, ή ίσως και ένα κόλπο της φύσης που μας προφυλάσσει από μια σύντομη δεύτερη ή τρίτη εγκυμοσύνη.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Φιλικά,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

απλά μεταφέρω ότι μου είπε ο γυναικολόγος.....

"εφόσον δεν αδιαθετείς οι ορμόνες δεν λειτουργούν όπως πριν και για αυτό δεν υπάρχει ερωτική διαθεση, επίσης μπορεί να γίνει και επίπονο κάποιες φορές λόγω ξηρότητας του κόλπου από έλλειψη των ορμονών της περιόδου"

δε ξέρω αν ισχύει απλά το γραφω ................. τα φώτα σας παρακαλώ :D

ισχύει angela.. βάλε και ότι νιώθουμε περισσότερο ως μανάδες που προστατεύουν τα μικρά τους και θα καταλάβεις γιατί η γυναικεία μας φύση έχει βάλει ταμπελίτσα "κλειστό λόγω μητρότητος":P

Τουλάχιστον παρηγορήθηκα ότι δεν είμαι μόνη μου και ότι είναι φυσιολογικό! Φαντάζομαι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα για την ώρα εεε; Υπομονή και επιμονή... χαχαχα

Φταίει και η κούραση... και ο μικρός ξυπνάει όποτε να ναι!!! Άστα βράστα... έδεσε η κομπόστα!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

• 10 months later...

καλημερα κοριτσια!!

ειπα να ανοιξω ενα θεμα να δουμε πως τα πηγαινουμε στη "σχεση" μας με το συντροφο μας , εμεις οι θηλαζουσες μανουλες που ο ελευθερος χρονος ειναι ελαχιστος και αυτος συνηθως αφιερωνεται, στην ξεκουραση μας ή στο μπανιο μας ισως ακομα και στις δουλειες του σπιτιου ή σε οτιδηποτε αλλο!

βρισκετε χρονο για τα "αλλα" ή ακομα και οταν βρειτε ειστε τοσο κουρασμενες που δεν απολαμβανετε τιποτα??

πως το αντιμετωπιζουμε, αναμεσα στα μωρακια μας που ειναι κολλημενα επανω μας και στα θηλαστρα που καποιες μπορει να αντλουν 4 και 5 φορες τη μερα??

ποσες ωρες εχει το 24ωρο??? :-):wink:

και για να μην αναφερθω και σε εκεινες που εχουν και μεγαλυτερα παιδια....

εμεις δεν τα καραφερνουμε με ενα, καλα καλα πως τα βγαζετε περα??

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Θα σου πω απτην πρώτη μου γέννα ότι ακόμη και για 2-3 μήνες μετά, μου φαινόταν τόσο δύσκολη όλη η φάση με το μωρό και τον θηλασμό που νόμιζα ότι ποτέ δεν θα γίνουμε όπως πριν με τον σύντροφό μου. Είχα άδικο. Σιγα σιγά, το μωρό έστρωνε και είχα περισσότερο χρόνο, έχασα και αρκετά κιλά και επανήλθε η αυτοπεποίθηση μου (πολύ σημαντικό πραγμα η αυτοπεποιθηση στην σεξουαλική ζωή) Να μην τα πολυλογώ στους εφτά μήνες μετά την γέννα και ενώ ακόμη θήλαζα ξαναέμεινα έγκυος.

• 1 month later...
Χαίρομαι που σε απασχολεί ήδη το θέμα :D Ο άντρας σου θα είναι τρισευτυχισμένος!!!

Εγώ, 3 μήνες μετά, και νιώθω ΟΛΟΚΛΗΡΗ απαγορευμένη για τον άντρα :D

Κοινώς, από σεξουαλική επιθυμία ΝΙΞ!!

Μάλλον παίζει ρόλο και η αυπνία....

τελικα μετα απο ποσο καιρο ..ηρθε η διαθεση?

MZw9p3.png

Κατερίνα σε καταλαβαίνω...

Ίσως είναι δική μου ιδιοτροπία, αλλά και εγώ δεν αφήνω τον άντρα μου να πειράξει τα γευματάκια της μπέμπας μου. Πλέον κάνω σεξ με μπλουζάκι... Αλλά δεν με πειράζει αυτό τόσο πολύ γιατί έχω και άλλες ερωτογενείς ζώνες. Αυτό που με χαλάει είναι που δεν βλέπω να έρχεται η περίοδος μου, θέλω ξανά να νιώσω γόνιμη και να επιστρέψει το γεννητικό μου σύστημα στην πριν την γέννα κατάσταση... μου φαίνεται απίστευτο να χρειάζομαι βαζελίνη...

ααααα..ματιστα...

κι εγω ανυσυχω που ειμαι τοοοσο στεγνη και ποναω παααρα πολυ ακομη και στισ προσπαθειεσ μασ......

MZw9p3.png

Τελικά εγώ αυτό που καταλαβαίνω, είναι πως οι γυναίκες είμαστε ανικανοποίητα όντα!! θέλουμε συνέχεια, ότι δεν έχουμε!! άλλες παρακαλάνε πως και πως να ξανααδιαθετήσουν και άλλες ευχόμαστε να μην είχε γίνει ακόμη!! (για μένα λέω!!).

Εγώ ακόμη γκρινιάζω που ενώ υπήρχε τόσο μεγάλη πιθανότητα να μην είχα περίοδο αμέσως μετά τη γέννα... στη δική μου περίπτωση είχα 40 μέρες λόχεια... έμεινα 2 μέρες καθαρή και μετά μου ήρθε περίοδος... από τότε έχω κάθε μήνα χωρίς απλά να έχει σταθεροποιηθεί εντελώς ο κύκλος μου!

Ε, λοιπόν, εγώ σας ζηλεύω που ακόμη την περιμένετε! και για να μη σκάτε και πολύ... επειδή κάτι είπατε για "ξηρότητα"... ακόμη ψιλοαντιμετωπίζω πρόβλημα :? (δεν ξέρω αν επιρρεάζει ο θηλασμός!).

Όσο για το θέμα της σεξουαλικότητας σε σχέση με το θηλασμό... μετά από τόσους μήνες "εξάσκησης του αθλήματος" :lol::lol::lol: έχω διαπιστώσει πως και αυτό είναι μέρος της γενικότερης αντιμετώπισης και στάσης που έχουμε γύρω από τέτοια θέματα και πως τελικά και αυτό είναι κάτι που κάνει τον κύκλο του και βρίσκει το δρόμο του!!!

Τώρα πια το έχουμε ξεπεράσει το θέμα... ή μας ξεπέρασε αυτό! δεν ξέρω!!!

Όσο για το αν νοιώθω γόνιμη ή όχι... μου αρκεί που νοιώθω γυναίκα!

γιατί joe, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου....Το μόνο που με έκανε να μη νοιώθω γόνιμη, ήταν το σπιράλ που είχα βάλει με προτροπή του γιατρού μου (και εκτός των ψιλοπροβλημάτων που μου δημιούργησε...) τελικά το αφαίρεσα πολύ σύντομα και βρήκα τον εαυτό μου!!!

τι προβληματα?κι εγω σκευτομαι να βαλω..

MZw9p3.png

ααααα..ματιστα...

κι εγω ανυσυχω που ειμαι τοοοσο στεγνη και ποναω παααρα πολυ ακομη και στισ προσπαθειεσ μασ......

και εγω ποναω παρα πολυ...ακομα...ναι ακομα!!!! :cry::-( (σαν να με τρυπανε γυαλια αισθανομαι...:cry:)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...