Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπορω να ακυρωσω ιδιωτικη ασφαλεια υγειας?

Recommended Posts

Καλημερα

εκανα στις 16/05/2012 ιδιωτικη ασφαλεια υγειας του μωρου μου για εξωνοσοκομειακη περιθαλψη κ ενω αλλα μου ειχε πει ο ασφαλιστης οταν μιλησαμε αλλα μου παρουσιαζονται τωρα

ξερει καμια κοπελα αν μπορω ν την ακυρωσω τωρα που εχουν περασει πανω απο 30 μερες?

Διαφημίσεις

Στο συμβόλαιο που σου φέρνει να υπογράψεις αναφέρει κανονικά ακριβώς τους όρους..αν μπορείς και για πόσο διάστημα να ακυρώσεις.

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Ti εννοεις, πληρωσες και θελεις πισω τα λεφτα? αυτο δεν θα γινει, γνωμη μου, σταματας να πληρωνεις απο την επομενη δοση και αυτοματα ακυρωνεται το συμβολαιο,,αν σε ενδιαφερει στειλε πμ εγω βρηκα πολυ καλο πακετο με πολλες παροχες και ανταγωνιστικο,,ειμασταν οικογενειακα αλλου και αλλαξαμε ολοι

μπορεις να κανεις μια αιτηση εναντιωσης ,την εχουν συνηθως στο τελος του στμβολαιου που σου εστειλαν.νομιζω ομως οτι με αυτη την αιτηση ζημιωνεται ο ασφαλιστης δηλαδη φαινεται ως υπαιτιος αυτος για την ακυρωση του συμβολαιου.αν δεν ειναι γνωστος σου και δεν σε νοιαζει προχωρα το κανονικα.

Διαφημίσεις

θέλεις να μας πεις τι άλλα σου είπε ο ασφαλιστής κ τι άλλα παρουσιάστηκαν;

με ενδιαφέρει πολύ το θέμα επειδή είμαστε χρονια ασφαλισμένοι σε μια ασφαλιστική εταιρία, κ πρόσφατα δέχτηκα πρόταση για αλλαγή με οικονομικά πολύ πιο συμφέροντες όρους κ αναρωτιόμουν γενικά τι παγίδες μπορεί να κρύβει..αν δε σου κάνει κόπο πες μας..

βασικα μου ειπε οτι επειδη δεν υπαρχει συμβεβλημενος με το δικτυο τους γιατρος στην περιοχη μου θα μπορουσα να συνεχισω στην δικια μου παιδιατρο και θ του εστελνα την αποδειξη για να παρω τ χρηματα πισω

εχθες που πηρα ν κλεισω ραντεβου μου ειπαν οτι υπαρχουν 2 γιατροι στην περιοχη μου κ μονο σ αυτους μπορω ν παω

κοινως ν αλλαξω παιδιατρο κατι που εγω δεν θελω καθολου

αναστασία μου, οι συμβεβλημένοι γιατροί με μια ασφαλιστική εταιρία μπορεί να αλλάζουν κ κάθε μήνα..να προστίθεται ή να αφαιρείται κάποιος...αυτό ισχύει σε όποια ασφαλιστική του κόσμου κ αν πας...

βασικα μου ειπε οτι επειδη δεν υπαρχει συμβεβλημενος με το δικτυο τους γιατρος στην περιοχη μου θα μπορουσα να συνεχισω στην δικια μου παιδιατρο και θ του εστελνα την αποδειξη για να παρω τ χρηματα πισω

εχθες που πηρα ν κλεισω ραντεβου μου ειπαν οτι υπαρχουν 2 γιατροι στην περιοχη μου κ μονο σ αυτους μπορω ν παω

κοινως ν αλλαξω παιδιατρο κατι που εγω δεν θελω καθολου

Πρέπει να δεις καλά τους όρους του συμβολαίου... άλλο το ένα άλλο το άλλο.. μήπως τα έχεις μπερδέψει? :-P π.χ. κανονικά (επειδή σε όλες τις ασφαλιστικές τα ίδια παίζουν) εάν εσύ πας το παιδί σε ένα δικό σου γιατρό για εξέταση, καταθέτεις στην ασφαλιστική την απόδειξη που θα σου δώσει και η ασφαλιστική σου γυρίζει συνήθως το 80% των χρημάτων που πλήρωσες... έχεις όμως και την δυνατότητα να πας το παιδί σε συμβεβλημένο γιατρό δικό τους που ή δεν πληρώνεις τίποτε ή πληρώνεις ένα μικρό ποσό.... είναι δική σου επιλογή... δεν νομίζω ότι σε υποχρεώνει να πας σε δικό τους γιατρό... δες πολυ καλά τους όρους του συμβολαίου.. εάν έχεις δώσεις χρήματα και έχει περάσει ο μήνας δύσκολα θα τα πάρεις πίσω εάν όμως δεν ξαναπληρώσεις δόση το συμβόλαιο ακυρώνεται από μόνο του...