Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πάει καιρός...

amarylis

Recommended Posts

...που έχω να δω και να χαμογελάσω μία ρομαντική σκηνή! :)

Καθ' οδόν για δουλειά(και πρίν περάσω από τον φούρνο της ακολασίας που σας έλεγα σε άλλο τόπικ) στο σκονισμένο παρμπρίζ ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου είδα την λέξη ΣΑΓΑΠΩ με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σφηνωμένο στους υαλοκαθαριστήρες.

Πολύ τρυφερό δεν είναι? :)

Μου έδωσε ιδέα :wink:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Εγω ειδα προσφατα σε τοιχο με τεραστια κοκκινα γραμματα τη φραση "Καλη μερα να εχεις μωρο μου!" που προφανως πηγαινε για τον ενοικο της ακριβως απεναντι πορτας. Τι να το κανεις; Θα παντρευτουν κι αυτοι, θα ξεχαστουν τα μελια και σε λιγο καιρο με το που θα μπαινει σπιτι θα της λεει: "Παλι φακες μαγειρεψες σημερα;; Τι το διαολο; Κατοχη εχουμε;" Δεν βαριεσαι, οποιος θελει να ειναι συνεχως μες στα μελια πρεπει ανα 2 χρονια να αλλαζει συντροφο... :lol:

Τι να το κανεις; Θα παντρευτουν κι αυτοι, θα ξεχαστουν τα μελια και σε λιγο καιρο με το που θα μπαινει σπιτι θα της λεει: "Παλι φακες μαγειρεψες σημερα;; Τι το διαολο; Κατοχη εχουμε;"

Α!sorry αλλά νομίζω τα παραλές! άκου εκεί φακές!!!να λεγες για καμιά φασολάδα να πω sureeeeee!!! :lol::lol::lol:

αν και πέρα από την πλάκα δε νομίζω ότι το κάνουν όλοι αυτό, εμένα πχ. δεν διαμαρτύρεται ποτέ για το φαί που έχουμε απλώς όταν τον ρωτάω αν θα φαμε μου απαντάει με ερώτηση"Τί φαί έχουμε?" προφανώς για να σκεφτεί αν πεινάει.. :wink:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

εμένα πχ. δεν διαμαρτύρεται ποτέ για το φαί που έχουμε απλώς όταν τον ρωτάω αν θα φαμε μου απαντάει με ερώτηση"Τί φαί έχουμε?" προφανώς για να σκεφτεί αν πεινάει.. :wink:

Εμενα με παιρνει τηλ απ' τη δουλεια για να ψαρεψει τι μαγειρευω για να δει αν θα πρεπει να φαει εξω... Αν εχω οσπρια ερχεται φαγωμενος, τρωει 3 μπουκιες και μου λεει:" Πωπω τα πετυχες ρε αγαπη, αλλα ζεστη, πολυ ζεστη, φουσκωσα... :evil:

Διαφημίσεις

εμένα πχ. δεν διαμαρτύρεται ποτέ για το φαί που έχουμε απλώς όταν τον ρωτάω αν θα φαμε μου απαντάει με ερώτηση"Τί φαί έχουμε?" προφανώς για να σκεφτεί αν πεινάει.. :wink:

Εμενα με παιρνει τηλ απ' τη δουλεια για να ψαρεψει τι μαγειρευω για να δει αν θα πρεπει να φαει εξω... Αν εχω οσπρια ερχεται φαγωμενος, τρωει 3 μπουκιες και μου λεει:" Πωπω τα πετυχες ρε αγαπη, αλλα ζεστη, πολυ ζεστη, φουσκωσα... :evil:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πολύ καλό..με έκανες και γέλασα!!

τα σκατένια σαν μωρά κάνουν! :)

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

• 1 month later...

Λίγο αργά το είδα αυτό το τόπικ.

Σκεφτόμουνα λοιπόν,οτι αντί να περιμένουμε απ΄τους συζήγους μας να κάνουν κάτι ρομαντικό,να το κάνουμε εμείς.

Μπορούμε να τους στείλουμε ένα sms στο κινητό,να τους βάλουμε ένα ρομαντικό σημείωμα στην τσέπη τους,να γράψουμε κάτι στον καθρέφτη του μπάνιου για να το δουν όταν θα ξυπνήσουν και γενικά αν χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας ,μπορούμε να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα που θα τους ξαφνιάσουν ευχάριστα και ίσως να τους ωθήσουμε να κάνουν κι αυτοί το ίδιο.

Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να νομίσουν οτι τρελαθήκαμε ξαφνικά ή να προσπαθούν να ανακαλύψουν για πιο λόγο φερόμαστε έτσι.

Όμως μην το βάλετε κάτω,πές τε τους οτι έχετε ανάγκη να ξαναζήσετε το φλερτ αλλά μόνο απ΄αυτούς και παρακινήστε τους να κάνουν το ίδιο.

Κάτι τέτοια μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά στις σχέσεις μας.

Τι σκέφτομαι πάλι απόψε...

Μην με πάρετε με τις ντομάτες....

Εγώ πάντως κατά καιρούς κάνω κάτι τέτοια τρελά.Εντάξυ ο άντρας μου το πολύ πολύ να μου φέρει κανένα λουλούδι ή καμμιά σοκολάτα.Αλλά κάτι είναι κι αυτό...

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Να σας πω.. εγω ρομαντικα δεν εκανα ουτε οταν ημουν ερωτευμενη φουλ και πχ κανεις μου εφερνε λουλουδια γκρινιαζα.. (παλι εδωσες ενα καρο λεφτα για τα βρωμολουλουδια που θα μαραθουν? ας μου εφερνες ενα αποξηραμενο)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Να σας πω.. εγω ρομαντικα δεν εκανα ουτε οταν ημουν ερωτευμενη φουλ και πχ κανεις μου εφερνε λουλουδια γκρινιαζα.. (παλι εδωσες ενα καρο λεφτα για τα βρωμολουλουδια που θα μαραθουν? ας μου εφερνες ενα αποξηραμενο)

Οχι αποξηραμενα....ειναι κακο φενγκ σουι...που λεμε και στο χωριο μου!!!!!! :lol:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Εγω ειδα προσφατα σε τοιχο με τεραστια κοκκινα γραμματα τη φραση "Καλη μερα να εχεις μωρο μου!" που προφανως πηγαινε για τον ενοικο της ακριβως απεναντι πορτας. Τι να το κανεις; Θα παντρευτουν κι αυτοι, θα ξεχαστουν τα μελια και σε λιγο καιρο με το που θα μπαινει σπιτι θα της λεει: "Παλι φακες μαγειρεψες σημερα;; Τι το διαολο; Κατοχη εχουμε;" Δεν βαριεσαι, οποιος θελει να ειναι συνεχως μες στα μελια πρεπει ανα 2 χρονια να αλλαζει συντροφο... :lol:

ετσι έτσι :cry:

Διαφημίσεις

...που έχω να δω και να χαμογελάσω μία ρομαντική σκηνή! :)

Καθ' οδόν για δουλειά(και πρίν περάσω από τον φούρνο της ακολασίας που σας έλεγα σε άλλο τόπικ) στο σκονισμένο παρμπρίζ ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου είδα την λέξη ΣΑΓΑΠΩ με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σφηνωμένο στους υαλοκαθαριστήρες.

Πολύ τρυφερό δεν είναι? :)

Μου έδωσε ιδέα :wink:

Τι μου θυμησες..στην αρχη της σχεσης με τον αντρα μου..

Ξυπνάω ενα πρωι να πάω στη δουλεια μου...ηταν και χαραματα 5 η ωρα..κατεβαινω κάτω να πάω να παρω το αυτοκινητο..έβρεχε καταρακτωδως και βλέπω πάνω στο παρμπριζ,στους υαλοκαθαριστήρες ένα κοκκινο τριανταφυλλο.. :) Μου έφτιαξε τη μέρα.....στη δουλεια όλο γελαγα :lol::lol:

Αχ ωραία είναι στην αρχη..μετά αρχίζουν τα δυσκολα..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

ποσο δικιο εχετε ομως..οσο περναει ο καιρος πανε τα μελια και ο ρομαντισμος..

προχτες ειχαμε βγει για περπατημα με τον αντρα μου, και στο γυρισμο στο δρομο ηταν ενα ζευγαρακι ξερετε απο αυτα που ειναι στην αρχη της σχεσης, που γυριζει το αγορι το κοριτσι στο σπιτι νωρις και φιλιουνται και δεν λενε να ξεκολησουν..

και λεω εγω στον αντρα μου

-θυμασαι αγαπη μου που με γυριζες στο σπιτι και συ τοτε, και δεν θελαμε να σταματησουμε τις αγκαλιες και τα φιλια...(εντωμεταξυ εμεις περπαταμε ετσι?)

-ναι ναι

-και ειδες τωρα που φτασαμε...(εννοοντας ενα βημα πριν αποκτησουμε το μωρακι μας και ποσο ευτυχισμενοι ειμαστε κλπ κλπ)

-ναι ειδα στο περιπτερο ..παω να παρω τσιγαρα...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν καταλαβε τιποτα...μετα που του το ελεγα εβαλε τα γελια βεβαια με πηρε αγκαλια και αρχισε τις γλυκες.. ποιος ξερει τι ειχε στο νου του εκεινη την ωρα..

ιδιοι παιδι μου ειναι ολοι κ μενα τα ιδια κανει!!!

Διαφημίσεις

Πω πω Dora, τα ίδια κι εγώ με τα λουλούδια! Τι να την κάνω την πρασινάδα;;;

Ας μου φέρει κάτι πρακτικό και χρήσιμο... ένα καινούργιο αυτοκίνητο ας πούμε;!

Πιστεύω ούτε ο γάμος ούτε το παιδί.

Τα πολλά χρόνια ίσως...

Χωρίς βέβαια να είναι απόλυτο γιατί υπάρχουν ζευγάρια που ζούνε στα μέλια συνέχεια.

Μάλλον κάνουν πολλά από τα κόλπα που λέει η helen.

Τί λέτε μήπως είναι καιρός να αρχίσουμε;

Μετά από 20 χρόνια... και με μια μπέμπα στην κρεβατοκάμαρα να σε κοιτάει με γουρλοτά μάτια...και άλλα δύο στο διπλανό δωμάτιο δεν ξέρω σε ποιο δωμάτιο να πάω να ανανεωθώ :?:

κοριτσια εγω ειμαι με τον αντρα μου 6 χρονια μαζι!!!

1 χρονο παντεμενοι

απο το γαμο κ μετα ειναι λες κ τα ξαναφτιαξαμε!!!!!!!!!!!

ειδικα ο αντρας μου, συνεχεια με εκλπλησει με λουλουδια στη δουλεια , μυνηματακια στο σπιτι γραμμενα σε χαρτι.....

αλλα κ γω πολυ πανω κατα πανω του, μαγειρευω συνεχεια αυτα που του αρεσουν,(που σιχαινομαι το μαγειρεμα γενικως, κ εκτος 'οτι εχω γινει exper μ'αρεσει κιολας) τον παιρνω συνεχεια τηλ, ειμαι πολυ ναζιαρα σε σχεση με παλιοτερα(γιατι ειμαι κ λιγο κρυοκολη γενικως :lol: )

δε ξερω ρε κοριτσια αλλα μετα το γαμο λες κ ειμαστε ζευγρακι μιας βδομαδας...................

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

να στε καλα βρε κοριτσια με κανατε και γελασα!! :D

ειδικα το φασολακι!! :D

οπου με ρωταει ο αντρας μου, γιατι γελας ,? και του διαβασα το τοπικ και γελαγαμε μαζι,

ενοειτε οτι εχουν χαθει και απο εμας αυτα, αλλα δε φταιει μονο ο συζυγος αλλα και εγω, καποια στιγμη πρεπει να ανακαμψουμε.

κοριτσια για μενα................?????????

σκεφτητε!!!!!!!

τα θα ηθελε ο ενας απο τον αλλον...................

και απλα καντε τα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xWWzp2.png

μην ντεπεστε να ξεκινησετε εσεις κατι...........

σε καλο θα βγει!!!!!!!!!!!

κ ειδικα οσον αφορα τους αντρες που ειναι πολυ ευκολοπιστοι!!!!!!

μιην περιμενετε απο κεινους κ μην απογοητευεστε αν αυτοι δεν κανουν κατι....................

αφου εμεις μπορουμε να κινησουμε τα νηματα!!!!!!!

αγορια ειναι!!!!!!!πεφτουν πανευκολα................ :wink::wink::wink:

xWWzp2.png

:lol::lol::lol::lol: sabrina μου γλυκιά! σου εύχομαι να μείνεις έγκυος γρήγορα και να γεννήσεις αγόρι! να δεις μετά πώς θα πέφτεις εσύ! αλοιφή θα γινεσαι από ένα μικρό αγόρι!

συγγνώμη ασχετο με το θέμα, αλλά ήταν πολύ γλυκό το παραπάνω σχόλιο της sabrina. παρακαλώ συνεχίστε!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.