Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νηπιακος κήπος θεσσαλονικη

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες. Ηθελα τη βοηθεια σας οσον αφορα τον παιδικο σταθμο νηπιακος κηπος που βρισκεται στην τουμπα θεσ/νικης (οχι για τις καινουργιες εγκαταστασεις που ειναι στο ν. ρυσιο γιατι ειναι πολυ μακρια για εμας)

Εχω 2 παιδια και το μεγαλο αν τελικα κανω την εγγραφη θα φιλοξενειται σε ενα διωροφο κτιριο και το μικρο σε ενα αλλο κτιριο λιγο πιο μακρια , οπου φιλοξενουνται τα βρεφη. Πηγα κ ειδα τα κτιρια. Για τα μεγαλα παιδια αυτο που με ανησυχησε ειναι οι σκαλες και το οτι δεν υπαρχει καποια προστατευτικη πορτα. Εχει εναν μικρο σχετικα κηπο. η ιδιοκτητρια ευγενικη μας ανεφερε ενα πλουσιο προγραμμα, αλλα απο εκει και περα δεν μπορεις να ξερεις αν δεν εχεις προσωπικη πειρα. Τωρα οσον αφορα τα μικρα, δεν εχουν κηπο αλλα τα βγαζουν στο μπαλκονι να παιζουν.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ειδα παιδικα καρεκλακια φαγητου. Η κοπελα ηταν πολυ ευγενικη αλλα οσο ωρα μας ενημερωνε ειχε ενα μωρο 6 μηνων περιπου στο ρηλαξ ειχε μελανιασει απο το κλαμα..... αν εχει καποιος απο εσας εμπειρια απο αυτον τον σταθμο ( με βολευει γιατι ειναι κοντα και γιατι ετσι οπως τα παρουσιαζουν φαινεται πως προσφερει πολλα στα παιδια) ας με ενημερωσει.

Αραγε σε τι πρεπει να δινουμε προτεραιοτητα? στην ποιοτητα των εγκαταστασεων( που αναγκαστικα μεσα στην πολη δεν ειναι ιδια με εκεινη εκτος πολεως) ή στην ωρα που περνάει το παιδι μεσα στο σχολικο και στα ατελείωτα καθημερινα ταξίδια που κάνει, που ουτε εμεις οι ενηλικες θα αντέχαμε?

Διαφημίσεις

Έστελνα την κόρη μου που είναι 4,5 χρονών σε αυτόν τον σταθμό και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Οι δασκάλες ήταν όλες πολύ καλές και το πρόγραμμα που σου είπε η διευθύντρια όντως ισχύει.Έμαθε πολλά πράγματα και είχε πολλές δραστηριότητες.Δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα στην διάρκεια της χρονιάς και όλα κύλησαν άψογα.Οπότε τον συστήνω σαν έναν πολύ καλό παιδικό σταθμό.Για τον βρεφονηπιακό δεν έχω άποψη

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

Έστελνα την κόρη μου που είναι 4,5 χρονών σε αυτόν τον σταθμό και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Οι δασκάλες ήταν όλες πολύ καλές και το πρόγραμμα που σου είπε η διευθύντρια όντως ισχύει.Έμαθε πολλά πράγματα και είχε πολλές δραστηριότητες.Δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα στην διάρκεια της χρονιάς και όλα κύλησαν άψογα.Οπότε τον συστήνω σαν έναν πολύ καλό παιδικό σταθμό.Για τον βρεφονηπιακό δεν έχω άποψη

Σ' ευχαριστω πολυ Λινουλα!!!