Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως θα τα καταφερω???


Πατατομαμά

Recommended Posts

Ειμαι νεα μαμα και προσφατα νεα νοικοκυρα αφου εχω μονο λιγες μερες που μενω κανονικα με τον αντρα μου. Δεν ειχαμε μεινει μαζι ωστε να μαθει ο ενας τον αλλο γιατι δεν προλαβαμε λογο του μωρου. Εχω λοιπον διαφορες ανυσηχιες για το πως να κραταει λιιιιγο πιο καθαρη την τουαλετα

(αιωνιο προβλημα νομιζω), να μην παταει στο κρεβατι αφου εχει πρωτα γυρισει ολο το σπιτι ξυπολιτος, γενικοτερα να προσεχει λιγο περισσοτερο γιατι τωρα εχουμε μωρο. Και ενω με πριζει για διαφορα τυπου "μηπως πειναει τωρα που τον θηλαζεις?" "μηπως δεν κανει αυτο ή εκεινο?" "να μην τον βαζουμε στο αμαξι, φοβαμαι μη ζαλιζεται" "θα παρεις τη γιατρο?" "κανει ετσι που τον σηκωνεις?" και αλλα τετοια υστερικα, για τα πιο ουσιαστικα θεματα οπως η καθαριοτητα, η βοηθεια με το μωρο κλπ. Φοβαμαι λιγο οτι θα παρεξηγηθει αν του τα πω ετσι ολα μαζι και δεν θα γινει και τιποτα στο τελος... Θελω τις εμπειριες σας με τους αντρες σας και τις συμβουλες σας. Μπορει να ειμαι και εγω υπερβολικη. Νομιζω θα με βοηθουσε η γνωμη σας κοριτσια... :?

eNortjKzUjI0NzIxtVCyBlwwFZgC2A,,63.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


μια είναι η λύση φίλη μου....βάλ'τον μια ημέρα να καθαρίσει μόνος του με τη δικαιολογία οτι λογω του μωρού δεν πρόλαβες ή κουράστηκες....στ'αδέρφια μου πάντως έπιασε όταν δούλευα τρελλά 12ωρα και δεν ήμουν σπίτι...μέχρι σ/μ μάθανε να πηγαίνουν και να τσεκάρουν κιόλας τις τιμές!!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Link to comment
Share on other sites

πατατομαμά γέλασα με το μήνυμά σου! Τελικά έτσι πρέπει να κάνει η συντριπτική πλειοψηφία ζευγαριών... Λοιπόν για να μην τα έχετε αυτά, η λύση είναι να κάνετε ένα δεύτερο παιδάκι... Έτσι δεν θα έχετε την πολυτέλεια του χρόνου να έχετε τέτοιες ανησυχίες σαν αυτές που περιγράφεις παραπάνω...:lol:

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Link to comment
Share on other sites

πατατομαμα καλη αρχη στην καινουργια σου ζωη ...υπομονη και κουραγιο..........

ή θα δειξεις σιγουρια για την καθε αποφαση που θα παρεις οτι αφορα τομωρο και το σπιτι και θα παρεις οοοολοι την ευθυνη πανω σουι εφορο ζωής ή θα δειξεις ανασφαλεια και αβεβαιοτητα και θα ζητας σε καθε τι την βοηθεια του αντρα σου ...θα τον ρωτας θα τον συμβουλευεσε και θα τον βαζεις να κανει και αυτος καμια δουλεια στο σπιτι ....η επιλογη ειναι δικια σου .......σε ενημερωνω παντως περνανε καλυτερα αυτε ς που επιλεγουν την δευτερη κατηγορια ......εγω ειμαι στην πρωτη ..αχαχβαχ καλα να παθω ..

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν θα σου πω την δική μου εμπειρία για να καταλάβεις ότι πρέπει να μιλήσετε ευθέως όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αρχίσαμε να συζούμε τον Φεβρουάριο '10 και ακόμα τρέχαμε για το σπίτι, να το εξοπλίσουμε κτλ γιατί δυστυχώς μόνο όταν μπεις μέσα καταλαβαίνεις τι χρειάζεσαι εκτός βέβαια από τα αυτονόητα. Από τον Μάρτιο και μετά αρχίσαμε να τρέχουμε για τον γάμο (να τρέχω μάλλον γιατί "μου είχε εμπιστοσύνη" μια και είναι η δουλειά μου). Τέλη Απριλίου παντρευόμαστε και τέλη Μαϊου μαθαίνω ότι είμαι έγκυος.

 

Είμαι τυχερή γιατί εκτός του ότι είναι πολύ τακτικός και καθαρός διαθέτει και 200 Ευρώ το μήνα για να έρχεται γυναίκα στο σπίτι μια φορά την εβδομάδα να καθαρίζει και να σιδερώνει. Παρολ'αυτά όταν σχόλαγα στις 6.30 στην καλύτερη, έφτανα 7.30 στο σπίτι έχοντας κάνει ένα πέρασμα από το σούπερ μάρκετ, ετοίμαζα το φαγητό και τρώγαμε στις 9. Εκείνη την εποχή έβαζε πλυντήρια ο άντρας μου και κατέβαζε και τα σκουπίδια λόγω μιας μικρής αποκόλλησης που είχα πάθει.

 

Γέννησα και αποφάσισα να πάω εγώ στο δωμάτιο του παιδιού για να μην ενοχλείται ο άντρας μου που δουλεύει. Μέγα λάθος! Δεν ξέρει πότε ξυπνάει το παιδί, αν κοιμάται αμέσως ή αν εγώ σκάβω χαντάκια στο σαλόνι με τις βόλτες (που δεν την κακόμαθα εγώ αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο) στις 3 το ξημέρωμα. Δεν γνωρίζει τι φροντίδα χρειάζεται ένα νεογέννητο και τώρα ένα μωρό. Θεωρούσε λογικό 5 μέρες μετά το χειρουργείο (καισαρική) να πηγαίνω σουπερ μάρκετ και να παίρνω λίγα λίγα τα πράγματα αλλά μετά να μου την λέει γιατί δεν πήρα 6-άδα τα αναψυκτικά και πήρα μόνο 2 μισόλιτρα μπουκάλια. Τα σκουπίδια τα κατεβάζω εγώ και πίστεψέ με με τις πάνες είναι πάρα πολλά, πλυντήρια βάζω πλέον εγώ και άπλωμα κ.α. και τέλος κάνω και σίδερο (της μικρής και τα χοντρά τα δικά μας) γιατί η γυναίκα δεν τα προλαβαίνει όλα με το ρουχομάνι που βγάζει.

 

Όταν αποφάσισα να μιλήσω (με πολλά ντεσιμπελ και τα νεύρα σπασμένα) η απάντηση ήταν "ας μου το 'λεγες). Άλλαξε τίποτα; Όχι!!! Όπως μάθει από τη αρχή. Και στην δικιά σου την περίπτωση η πρώτη βοήθεια που θα προσφέρει είναι να μην λερώνει. Και για την ουσία....

 

Ο δικός μου μου έβαλε φωνή γιατί αφήνω το πατζούρι ανοιχτό στο δωμάτιο της μικρής και κλείνω μόνο το τζάμι (διπλό) επειδή μπορεί ο γείτονας να έχει μπλεξίματα με υπόκοσμο και να του βάλουν βόμβα και να σπάσουν όλα τα τζάμια στο δικό μας σπίτι από το ωστικό κύμα και να πεταχτούν στην μικρή (ουφ κουράστηκα..). Δεν είχε πρόβλημα όμως να δώσει στην μικρή πιπίλα ενώ φώναζε γιατί ήθελε να φάει, γιατί εγώ έπρεπε να πάω να ψωνίσω πρώτα και όχι να ταϊσω την μικρή για να πάει αυτός 10 λεπτά νωρίτερα στο γυμναστήριο. Αυτός ήταν και ο λόγος για την παραπάνω "συζήτηση" με τα πολλά τα ντεσιμπέλ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κι εγω στην πρωτη κατηγορια ειμαι...ολα μονη μου...αλλα να σου πω το προτιμω κιολας...δε θελω να τον εχω ολη την ωρα μεσα στα ποδια μου και να εχει και αποψη για τα παντα...προτιμω την ηρεμια μου.Εξλλου δουλευει και πολλες ωρες ο αντρας μου και δε θελω να τον βαζω να μου κανει και δουλειες στο σπιτι...κανα σουπερ μαρκετ βεβαια πηγαινει.

 

Εγω επειδη και σαν ανθρωπος μισω τη μουρμουρα...δε θελω να ειμαι ολη την ωρα στην γκρινια και στη μουρμουρα και στις παρατηρησεις και 'μη αυτο...μη εκεινο...μη...μη " λες και ειναι μωρο...δε το μπορω αυτο.Προτιμω να ειμαστ χαλαροι στο σπιτι μας,να το χαιρομαστε,να ειμαστε αγαπημενοι ..κι ας πλυνω και 2 φορες τη μερα το μπανιο...δεν εγινε τπτ.Απο το να χαλιεμαι και να χαλαμε και τις καρδιες μας...το προτιμω.

Link to comment
Share on other sites

Bρε κουκλιτσες μου,αδικα παιδευεστε.

Να σας πω μια πιο συντομη διαδικασια,αυτη που ακολουθω εγω...

 

Οταν ο καλος μου πρεπει να κανει κατι η εχει κανει ενα σπιτι ανω κατω η δεν βοηθαει αρχιζω..

 

ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

την ψυλιαζεται αμεσως,αν δεν τον πω αγαπη μου,αλλα με το ονομα του,παει να πει οτι την εχει βαμμενη.

 

Τι ειναι,αγαπη μου,με ρωταει (εγω δεν πεφτω με τα αγαπη μου ομως,χαχα).

 

ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Απανταω.

 

Μυνημα εληφθει.:-P

 

Αυτο θα πει επικοινωνια!!!!!!:cool:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

 

Αλβερτος Αινσταιν

Link to comment
Share on other sites

Είμαι τυχερή γιατί εκτός του ότι είναι πολύ τακτικός και καθαρός διαθέτει και 200 Ευρώ το μήνα για να έρχεται γυναίκα στο σπίτι μια φορά την εβδομάδα να καθαρίζει και να σιδερώνει.

Συγγνώμη αλλά τι θα πει "διαθέτει"? Χάρη σου κάνει? Οικογένεια δεν είστε? Θυμώνω λίγο με κάτι τέτοια και όταν τα ακούω από φίλες μου.

 

Θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες ότι η εκπαίδευση είναι βασική στο ξεκίνημα και ότι αν επιλέξεις να αναλάβεις όλο το βάρος μόνη σου, θα πρέπει να το υποστείς με χαμόγελο και υπομονή. Αλλιώς, ζήτα συμμετοχή, κάνε τα στραβά μάτια στα λάθη που θα κάνει και χάρισε απλόχερα την επιβράβευση, γιατί αν δεν το 'χει μέσα του, θα πρέπει να τον επιβραβεύεις για τις προσπάθειες που θα κάνει...

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη αλλά τι θα πει "διαθέτει"? Χάρη σου κάνει? Οικογένεια δεν είστε? Θυμώνω λίγο με κάτι τέτοια και όταν τα ακούω από φίλες μου.

 

Εννοώ ότι ο ίδιος το πρότεινε και τα χρήματα τα βάζει από τον δικό του τον μισθό γιατί από τον δικό μου δεν βγαίνει. Εγώ πληρώνω μόνο σούπερ μάρκετ γιατί επειδή ο γάμος ήρθε πολύ γρήγορα και ξαφνικά (επανασύνδεση και αμέσως γάμος) είχα βάλει δάνειο και έχω ακόμα να ξεπληρώνω μια μηχανή 650 κυβικών την οποία δεν πρόλαβα να χαρώ λόγω εγκυμοσύνης και παιδιού...Όλα τ'άλλα (στεγαστικό, λογαριασμούς, κοινόχρηστα, ιατρικά παιδιού) τα πληρώνει αυτός. Εννοείται πως αν ξεμείνω του το λέω και συμπληρώνει.

Link to comment
Share on other sites

Bρε κουκλιτσες μου,αδικα παιδευεστε.

Να σας πω μια πιο συντομη διαδικασια,αυτη που ακολουθω εγω...

 

Οταν ο καλος μου πρεπει να κανει κατι η εχει κανει ενα σπιτι ανω κατω η δεν βοηθαει αρχιζω..

 

ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

 

την ψυλιαζεται αμεσως,αν δεν τον πω αγαπη μου,αλλα με το ονομα του,παει να πει οτι την εχει βαμμενη.

 

Τι ειναι,αγαπη μου,με ρωταει (εγω δεν πεφτω με τα αγαπη μου ομως,χαχα).

 

ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Απανταω.

 

Μυνημα εληφθει.:-P

 

Αυτο θα πει επικοινωνια!!!!!!:cool:

 

 

 

 

 

xaaxaxaxaxa:razz: xaxaxaxaxaxaxa:razz:

 

το ιδιο κανω και εγω:cool:

 

ειναι το μονο που πιανει:eek:

  1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Maiden1 ο δικος σου το παρατραβηξε νομιζω!!!!! Δεν θελω να σε πριζωσω γιατι ξερω πως ειναι αλλα θα σου πω να εχεις υπομονη μεχρι το σημειο που μπορεις εσυ και οχι μεχρι εκει που θελει ο αντρας σου!!! Εχεις μεγαλο δικιο για το οτι πρεπει να τα ξεκαθαρισω απο την αρχη αφου ετσι την επαθα και με το ονομα του παιδιου κ τωρα ουτε το συζηταει καν για αλλο ονομα εκτος του μπαμπα του! :/ Κουραγιο κουκλα μου!!! :)

 

Οσο για τα υπολοιπα εχετε πολυ δικιο... Ή του διχνεις κ οτι πιασει ή καντα εσυ και με χαμογελο... Ολα μια ιδεα ειναι! :Ρ

 

christiana08 ποσο θα ηθελα να πιανει αυτο..... Αν ομως εγω τον φωναξω ετσι το πιθανοτερο ειναι να νομιζει οτι εχω παθει κατι... Αν του δειξω τι εκανε χωρις να μιλησω θα το κοιταζει με ενα χαζο βλεμα ρωτωντας "τι? "τι?" σαν να μην καταλαβαινει (χαχαχα) οποτε πρεπει να το εξηγησω απο την αρχη!!!! Χειροτερο κ απο παιδι! Αααααχ..... ειχα συνηθισει σπιτι μου με την οικογενεια μου που ειχαμε τους ιδιους ρυθμους και μου φαινεται βουνο! ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!! Αντε γιατι μου την εδωσε τωρα!!!!! χαχαχαχαχαχαχα Ευχαριστω ρε κοριτσια!! :D

eNortjKzUjI0NzIxtVCyBlwwFZgC2A,,63.png
Link to comment
Share on other sites

Άσε Πατατομαμά (ωραίο nick) έμπλεξα και δεν το πήρα χαμπάρι. Έχει κι ενα τρόπο να με τουμπάρει και όλα λογικά μου φαίνονται εκείνη τη στιγμή. Μετά όταν τα σκέφτομαι και τα βλέπω στην πράξη φουντώνω αλλά το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι. Στο μόνο που δεν σηκώνω κουβέντα είναι για το παιδί (βλέπε φαγητό και πιπίλα)γι' αυτό άλλωστε νομίζω ότι μένει ήσυχος και μου λέει να κάνω εγώ κουμάντο με το παιδί.

 

Έχω κι άλλο!

 

Γέννησα Παρασκεύη σε δημόσιο νοσοκομείο (εκεί ήταν ο γιατρός μου) και το παιδί ήταν συνέχεια δίπλα μου. Η μητέρα μου είχε πάρει άδεια 3 μέρες γιατί εγώ με την καισαρική δεν μπορούσα να σηκωθώ να την φροντίσω (άλλαγμα, να το πηγαίνω στον παιδίατρο και για να το κάνουν μπάνιο κτλ). Ερχόταν που λες και μας έβλεπε το πρωί και το απόγευμα το ΣΚ και την Δευτέρα ήρθε το απόγευμα. Από Δευτέρα και μετά ήμουν μόνη μου τα βράδια. Τρίτη Τετάρτη πήρε άδεια και Τετάρτη βγήκαμε. Το πάλευα με τον θηλασμό και ύπνος μηδέν. Πέμπτη πηγαίνει για δουλειά και Πέμπτη βράδυ η μικρή πλάνταξε στο κλάμα. Μου λέει λοιπόν κατά τις 10.30 "πάω για ύπνο, δεν ξέρω αλλά αυτό το πήγαιν'έλα στο μαιευτήριο με τσάκισε!":shock:

 

Τον πνίγεις κύριε Πρόεδρε ή δεν τον πνίγεις;;;

Link to comment
Share on other sites

Άσε Πατατομαμά (ωραίο nick) έμπλεξα και δεν το πήρα χαμπάρι. Έχει κι ενα τρόπο να με τουμπάρει και όλα λογικά μου φαίνονται εκείνη τη στιγμή. Μετά όταν τα σκέφτομαι και τα βλέπω στην πράξη φουντώνω αλλά το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι. Στο μόνο που δεν σηκώνω κουβέντα είναι για το παιδί (βλέπε φαγητό και πιπίλα)γι' αυτό άλλωστε νομίζω ότι μένει ήσυχος και μου λέει να κάνω εγώ κουμάντο με το παιδί.

 

Έχω κι άλλο!

 

Γέννησα Παρασκεύη σε δημόσιο νοσοκομείο (εκεί ήταν ο γιατρός μου) και το παιδί ήταν συνέχεια δίπλα μου. Η μητέρα μου είχε πάρει άδεια 3 μέρες γιατί εγώ με την καισαρική δεν μπορούσα να σηκωθώ να την φροντίσω (άλλαγμα, να το πηγαίνω στον παιδίατρο και για να το κάνουν μπάνιο κτλ). Ερχόταν που λες και μας έβλεπε το πρωί και το απόγευμα το ΣΚ και την Δευτέρα ήρθε το απόγευμα. Από Δευτέρα και μετά ήμουν μόνη μου τα βράδια. Τρίτη Τετάρτη πήρε άδεια και Τετάρτη βγήκαμε. Το πάλευα με τον θηλασμό και ύπνος μηδέν. Πέμπτη πηγαίνει για δουλειά και Πέμπτη βράδυ η μικρή πλάνταξε στο κλάμα. Μου λέει λοιπόν κατά τις 10.30 "πάω για ύπνο, δεν ξέρω αλλά αυτό το πήγαιν'έλα στο μαιευτήριο με τσάκισε!":shock:

 

Τον πνίγεις κύριε Πρόεδρε ή δεν τον πνίγεις;;;

 

 

 

Τον πνιγεις....

  1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι νεα μαμα και προσφατα νεα νοικοκυρα αφου εχω μονο λιγες μερες που μενω κανονικα με τον αντρα μου. Δεν ειχαμε μεινει μαζι ωστε να μαθει ο ενας τον αλλο γιατι δεν προλαβαμε λογο του μωρου. Εχω λοιπον διαφορες ανυσηχιες για το πως να κραταει λιιιιγο πιο καθαρη την τουαλετα

(αιωνιο προβλημα νομιζω), να μην παταει στο κρεβατι αφου εχει πρωτα γυρισει ολο το σπιτι ξυπολιτος, γενικοτερα να προσεχει λιγο περισσοτερο γιατι τωρα εχουμε μωρο. Και ενω με πριζει για διαφορα τυπου "μηπως πειναει τωρα που τον θηλαζεις?" "μηπως δεν κανει αυτο ή εκεινο?" "να μην τον βαζουμε στο αμαξι, φοβαμαι μη ζαλιζεται" "θα παρεις τη γιατρο?" "κανει ετσι που τον σηκωνεις?" και αλλα τετοια υστερικα, για τα πιο ουσιαστικα θεματα οπως η καθαριοτητα, η βοηθεια με το μωρο κλπ. Φοβαμαι λιγο οτι θα παρεξηγηθει αν του τα πω ετσι ολα μαζι και δεν θα γινει και τιποτα στο τελος... Θελω τις εμπειριες σας με τους αντρες σας και τις συμβουλες σας. Μπορει να ειμαι και εγω υπερβολικη. Νομιζω θα με βοηθουσε η γνωμη σας κοριτσια... :?

 

κοίτα νομίζω πως καλό είναι μπουν όρια...καταρχήν σε σένα, δηλαδή δεν γίνεται μόνιμα να είσαι με ένα ξεσκονόπανο στο χέρι, έπειτα στον άντρα σου, το να μην σε βοηθάει το καταλαβαίνω (που και πάλι το θεωρώ απαράδεκτο να μην βοηθάει και ο άντρας στο σπίτι, στην τελική δεν μένουμε μόνες μας) ..αλλά το να λερώνει και να μην μαζεύει έστω αυτά που κάνει το θεωρώ άσχημο... και κάνε το τώρα που είναι αρχή γιατί μετά θα έχει πετάξει το πουλάκι!!!!

επίσης θα σου πρότεινα να δόσεις λίγο χρόνο και στους δύο σας...να προσαρμοστείτε στην κατάσταση και στις συνθήκες..όπως και εσύ ακόμα δεν έχεις συνηθήσει το ίδιο ισχύει και για τον άντρα σου..

να σου ζήσει και το μωράκι σου!!!!

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Link to comment
Share on other sites

Άσε Πατατομαμά (ωραίο nick) έμπλεξα και δεν το πήρα χαμπάρι. Έχει κι ενα τρόπο να με τουμπάρει και όλα λογικά μου φαίνονται εκείνη τη στιγμή. Μετά όταν τα σκέφτομαι και τα βλέπω στην πράξη φουντώνω αλλά το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι. Στο μόνο που δεν σηκώνω κουβέντα είναι για το παιδί (βλέπε φαγητό και πιπίλα)γι' αυτό άλλωστε νομίζω ότι μένει ήσυχος και μου λέει να κάνω εγώ κουμάντο με το παιδί.

 

Έχω κι άλλο!

 

Γέννησα Παρασκεύη σε δημόσιο νοσοκομείο (εκεί ήταν ο γιατρός μου) και το παιδί ήταν συνέχεια δίπλα μου. Η μητέρα μου είχε πάρει άδεια 3 μέρες γιατί εγώ με την καισαρική δεν μπορούσα να σηκωθώ να την φροντίσω (άλλαγμα, να το πηγαίνω στον παιδίατρο και για να το κάνουν μπάνιο κτλ). Ερχόταν που λες και μας έβλεπε το πρωί και το απόγευμα το ΣΚ και την Δευτέρα ήρθε το απόγευμα. Από Δευτέρα και μετά ήμουν μόνη μου τα βράδια. Τρίτη Τετάρτη πήρε άδεια και Τετάρτη βγήκαμε. Το πάλευα με τον θηλασμό και ύπνος μηδέν. Πέμπτη πηγαίνει για δουλειά και Πέμπτη βράδυ η μικρή πλάνταξε στο κλάμα. Μου λέει λοιπόν κατά τις 10.30 "πάω για ύπνο, δεν ξέρω αλλά αυτό το πήγαιν'έλα στο μαιευτήριο με τσάκισε!":shock:

 

Τον πνίγεις κύριε Πρόεδρε ή δεν τον πνίγεις;;;

καλα το ΠΟΣΟ σε νιωθω δεν γινεται!!!!! εκτος απο το οτι κι εγω γεννησα παρασκευη με καισαρικη και σε δημοσιο, ειναι κι ο δικος μου το ιδιο.... Οταν το συζηταμε τα κανει να φαινονται λογικα!!!! Ακριβως οπως εσυ... Απαπαπαπα Ευτυχως εγω ημουν σπιτι μου με τους γονεις μου για 3 μηνες κ ετσι ημουν πολυ ηρεμη και χαλαρη (οσο μπορουσα βεβαια) μεχρι να παθω τον μικρο γιατι θα ειχα παθει καταθληψη 100% με το αγχος το δικο μου και την πιεση του δικου μου!!!!!

 

Α! και για να σου απαντησω........ ΤΟΝ ΠΝΙΓΕΙΣ!!!!!!! :Ρ

eNortjKzUjI0NzIxtVCyBlwwFZgC2A,,63.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Και για να μην το ξεχάσω (το λέω όχι ως πιο έμπειρη αλλά επειδή την έχω ήδη πατήσει) στο τριπάκι του μωρού να τον βάλεις αμέσως! Ο δικός μου ακόμα νομίζει ότι βαράω παλαμάκια και μοσχομυρίζει το μωρό, φτιάχνεται το γάλα, αποστειρώνονται τα μπιμπερό, σιδερώνονται τα μωρουδιακά, χορέυουν οι κουδουνίστρες γύρω από το παιδί, ακούγεται μια φωνή και του λέει τραγουδάκια και του διαβάζει παραμύθια (μια φορά που με άκουσε μου είπε "βάλε λίγο περισσότερο χρώμα στη φωνή σου"!!!), έρχονται τα ψώνια στο σπίτι και η μαγική χύτρα ετοιμάζει και το φαγητό! Όταν σε ρωτάει πώς πήγε σήμερα θα λες ΟΛΑ όσα έχεις κάνει και μην λες μόνο "μια χαρά". Από τώρα σκέφτομαι τι θα γίνει όταν γυρίσω στη δουλειά..

 

Το κυριότερο: Να σας ζήσει, να είστε πάντα γεροί για να μεγαλώσετε το παιδάκι σας και να το καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε!

Link to comment
Share on other sites

Ένα έχω να πω: ευθέως! Με τακτ οι άντρες δεν καταλαβαίνουν, δυστυχώς. Και αυτό που σου είπαν οι από πάνω, βάζε τον να κάνει πού και πού μια δουλειά, κυρίως τις δουλειές που έχει "βγάλει" μόνος του...

it's never too late to start all over again

 

Link to comment
Share on other sites

Και για να μην το ξεχάσω (το λέω όχι ως πιο έμπειρη αλλά επειδή την έχω ήδη πατήσει) στο τριπάκι του μωρού να τον βάλεις αμέσως! Ο δικός μου ακόμα νομίζει ότι βαράω παλαμάκια και μοσχομυρίζει το μωρό, φτιάχνεται το γάλα, αποστειρώνονται τα μπιμπερό, σιδερώνονται τα μωρουδιακά, χορέυουν οι κουδουνίστρες γύρω από το παιδί, ακούγεται μια φωνή και του λέει τραγουδάκια και του διαβάζει παραμύθια (μια φορά που με άκουσε μου είπε "βάλε λίγο περισσότερο χρώμα στη φωνή σου"!!!), έρχονται τα ψώνια στο σπίτι και η μαγική χύτρα ετοιμάζει και το φαγητό! Όταν σε ρωτάει πώς πήγε σήμερα θα λες ΟΛΑ όσα έχεις κάνει και μην λες μόνο "μια χαρά". Από τώρα σκέφτομαι τι θα γίνει όταν γυρίσω στη δουλειά..

 

Το κυριότερο: Να σας ζήσει, να είστε πάντα γεροί για να μεγαλώσετε το παιδάκι σας και να το καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε!

:lol::lol::lol::lol::lol:

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Link to comment
Share on other sites

Πέμπτη πηγαίνει για δουλειά και Πέμπτη βράδυ η μικρή πλάνταξε στο κλάμα. Μου λέει λοιπόν κατά τις 10.30 "πάω για ύπνο, δεν ξέρω αλλά αυτό το πήγαιν'έλα στο μαιευτήριο με τσάκισε!":shock:

 

Τον πνίγεις κύριε Πρόεδρε ή δεν τον πνίγεις;;;

Χιχι. Εμένα, κοιμόταν μαζί μου όλες τις μέρες στην κλινική καθότι με καισαρική και δίδυμα. Το πρώτο βράδυ καθόταν και τις κοίταγε όοοοοοοοοολο το βράδυ.

Το δεύτερο, του λέω κατά τις 1.00 κοιμήσου λίγο θα μείνω ξύπνια εγώ να τις προσέχω και μετά θα σε ξυπνήσω.

Παιδιά, ξύπνησε στις 7 το πρωί!!!!!!!!!!!! Εγώ να μην μπορώ να σηκωθώ και να πηγαινοφέρνω τις νοσοκόμες, αυτός χαμπάρι. Ροχάλιζε δίπλα σαν τρένο!!!

Και όλα τα τρελά ξενύχτια που έριξα με 2 μωρά για 2,5 χρόνια, και αυτός ξύπναγε μόνο αν εγώ δεν μπορούσα να τα καταφέρω και με τις 2, τα πληρώνει τώρα...

Τώρα, που ξυπνάνε για γάλα, για τσίσα, σηκώνετε αυτός. Εγώ λιγότερο πλέον! Και οι μικρές το έχουν συνηθίσει και πάνε σε αυτόν και φωνάζουν μπαμπάαααααα, εγώ κάνω την κινέζα!!!!!:lol:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

 

 

 

TbSdp2.png

Link to comment
Share on other sites

Και για να μην το ξεχάσω (το λέω όχι ως πιο έμπειρη αλλά επειδή την έχω ήδη πατήσει) στο τριπάκι του μωρού να τον βάλεις αμέσως! Ο δικός μου ακόμα νομίζει ότι βαράω παλαμάκια και μοσχομυρίζει το μωρό, φτιάχνεται το γάλα, αποστειρώνονται τα μπιμπερό, σιδερώνονται τα μωρουδιακά, χορέυουν οι κουδουνίστρες γύρω από το παιδί, ακούγεται μια φωνή και του λέει τραγουδάκια και του διαβάζει παραμύθια (μια φορά που με άκουσε μου είπε "βάλε λίγο περισσότερο χρώμα στη φωνή σου"!!!), έρχονται τα ψώνια στο σπίτι και η μαγική χύτρα ετοιμάζει και το φαγητό! Όταν σε ρωτάει πώς πήγε σήμερα θα λες ΟΛΑ όσα έχεις κάνει και μην λες μόνο "μια χαρά". Από τώρα σκέφτομαι τι θα γίνει όταν γυρίσω στη δουλειά..

 

γιατι οοοοολοι οι αντρες νομιζουν οτι αυτο συμβαινει παντα???? γιατι εχουν την εντυπωση οτι ολα γινονται τοσο ευκολα σαν να γινονται μονα τους???

και σου πετανε και το ωραιο.....

¨ τι αλλο θες?εγω δουλευω κ εσυ εισαι σπιτι να κανεις τα πραγματα χα λα ρα και οποτε μπορεις!δε σε βιαζει κανεις!¨ και οταν πας στη δουλεια... ¨ε ενταξει και οι δυο δουλευουμε¨ασχετα αν εσυ πρεπει να εισαι και εργαζομενη και νοικοκυρα και μητερα και και και και αστα να πανε!!

η αληθεια ειναι οτι με τον αντρα μου ειμαστε γυρω στα 8 χρονια μαζι τα 5 συζουσαμε και τα τελευταια 2 παντρεμενοι. Ε σας πληροφορω οτι τις ισοροπιες τις εχουμε βρει μετα το παιδι.Απο τοτε που εμεινα εγκυος και μετα εφτιαξαν τα πραγματα.Παραξενο , γιατι συνηθως συμβαινει το αντιθετο αλλα σε εμας λειτουργησε διαφορετικα! βεβαια ουτε πληντυριο βαζει ,ουτε φαγητο φτιαχνει αλλα σε σχεση με τον τροπο που ειχε μαθει μεγαλωνοντας (να τα εχει ολα στο χερι) εχει βελτιωθει τοσο πολυ που το φτυνω το πουλακι μου,και το καλητερο ...δεν προσπαθει,φαινεται να του βγαινει αυθορμητα! Βεβαια υπαρχουν και οι εκκρηξεις αλλα ειναι το αλατακι, για να μην βαριομαστε χεχεχεχε!

 

Πατατομαμα, εγω ενα εχω να σου πω..κανε μια προσπαθεια να του μιλησει ηρεμα. Να εισαι σιγουρη οτι δεν θα πιασει. Μετα περνα στο παρασυνθημα. Ανεθεσε του διαφορα να κανει χωρις να τον πιεζεις, χαλαρα κ με φυσικοτητα.στην αρχη θα τα περνεις λιγακι γιατι θα αργει αλλα μετα θα γινει ξεφτερι! Οι αντρες δυστοιχως ειναι κ αυτοι παιδια που εκπαιδευονται και αν εμεις ως γυναικες ανεξαρτητοποιουμαστε απο μικρες εκεινοι ως παιδια τον μαμαδων τους αναλαμβανουν τις ευθυνες τους μονο με την γυναικα τους,η οποια αναγκαστικα περνει το ρολο του εκπαιδευτη ή μαλλον του μετεκπαιδευτη αφου ο εκπαιδευτης ηταν η μαμα τους!

 

Υπομονη , Γερα νευρα και κυριως κατανοηση για τα μεγαλα αυτα παιδια μας!

 

καλη δυναμη!!

Link to comment
Share on other sites

christiana08 ποσο θα ηθελα να πιανει αυτο..... Αν ομως εγω τον φωναξω ετσι το πιθανοτερο ειναι να νομιζει οτι εχω παθει κατι...

 

 

 

 

Αυτο ακριβως ειναι το ζητουμενο,κουκλιτσα μου!!

 

Να νομιζει οτι κατι επαθες,να δει οτι γυαλιζει το ματι σου,να φοβηθει πως ξυπνωντας το επομενο πρωι θα εχει καταληξει σαν τον Τζον Μπομπιτ (να φοβηθει,μην το κανεις κι'εσυ και με κανεις ηθικο αυτουργο :lol:).

 

Το "χαζο" βλεμματακι της αγελαδας που παιρνουν μολις τους πεις να κανουν κατι,ειμαι πεπεισμενη πως το εχουν οι αντρες παιδιατροι ηχογραφημενο και τους το βαζουν να το ακουν με το που βγουν απο την κοιλιτσα της μαμας τους και σε καθε εξεταση που τους κανουν,μεχρι η λεχωνα να παρει εξιτηριο.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Μην σου πω πως το εχουν σαν κρυπτογραφημενο μυνημα σε ολα αυτα τα τραγουδακια τυπου "Νανι,νανι,το μωρακι μου να κανει".

Σαν να ακους το "hotel california" backwards,ενα πραγμα.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

 

Αλβερτος Αινσταιν

Link to comment
Share on other sites

Bρε κουκλιτσες μου,αδικα παιδευεστε.

Να σας πω μια πιο συντομη διαδικασια,αυτη που ακολουθω εγω...

 

Οταν ο καλος μου πρεπει να κανει κατι η εχει κανει ενα σπιτι ανω κατω η δεν βοηθαει αρχιζω..

 

ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

 

την ψυλιαζεται αμεσως,αν δεν τον πω αγαπη μου,αλλα με το ονομα του,παει να πει οτι την εχει βαμμενη.

 

Τι ειναι,αγαπη μου,με ρωταει (εγω δεν πεφτω με τα αγαπη μου ομως,χαχα).

 

ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Απανταω.

 

Μυνημα εληφθει.:-P

 

Αυτο θα πει επικοινωνια!!!!!!:cool:

 

Μιλάμε Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.

 

Οι άντρες μετά τον στρατό το χρειάζονται κάτι τέτοιο αλλιώς νιώθουν δυστυχείς.

Νιώθουν ευχαριστημένοι μόνο με αυστηρή πειθαρχία και επίβλεψη από λοχαγό και άνω.

 

Συνταγή δοκιμασμένη και επιτυχημένη.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω στην πρωτη κατηγορια ειμαι...ολα μονη μου...αλλα να σου πω το προτιμω κιολας...δε θελω να τον εχω ολη την ωρα μεσα στα ποδια μου και να εχει και αποψη για τα παντα...προτιμω την ηρεμια μου.Εξλλου δουλευει και πολλες ωρες ο αντρας μου και δε θελω να τον βαζω να μου κανει και δουλειες στο σπιτι...κανα σουπερ μαρκετ βεβαια πηγαινει.

 

Εγω επειδη και σαν ανθρωπος μισω τη μουρμουρα...δε θελω να ειμαι ολη την ωρα στην γκρινια και στη μουρμουρα και στις παρατηρησεις και 'μη αυτο...μη εκεινο...μη...μη " λες και ειναι μωρο...δε το μπορω αυτο.Προτιμω να ειμαστ χαλαροι στο σπιτι μας,να το χαιρομαστε,να ειμαστε αγαπημενοι ..κι ας πλυνω και 2 φορες τη μερα το μπανιο...δεν εγινε τπτ.Απο το να χαλιεμαι και να χαλαμε και τις καρδιες μας...το προτιμω.

Αχ θες να μου κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα για να τα κάνω και εγώ αυτά:lol::lol::lol:;Πολύ καλά σε βρίσκω!Εγώ είμαι το αντίθετο από σένα:oops:...

Link to comment
Share on other sites

Bρε κουκλιτσες μου,αδικα παιδευεστε.

Να σας πω μια πιο συντομη διαδικασια,αυτη που ακολουθω εγω...

 

Οταν ο καλος μου πρεπει να κανει κατι η εχει κανει ενα σπιτι ανω κατω η δεν βοηθαει αρχιζω..

 

ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

την ψυλιαζεται αμεσως,αν δεν τον πω αγαπη μου,αλλα με το ονομα του,παει να πει οτι την εχει βαμμενη.

 

Τι ειναι,αγαπη μου,με ρωταει (εγω δεν πεφτω με τα αγαπη μου ομως,χαχα).

 

ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Απανταω.

 

Μυνημα εληφθει.:-P

 

Αυτο θα πει επικοινωνια!!!!!!:cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!

Link to comment
Share on other sites

Άσε Πατατομαμά (ωραίο nick) έμπλεξα και δεν το πήρα χαμπάρι. Έχει κι ενα τρόπο να με τουμπάρει και όλα λογικά μου φαίνονται εκείνη τη στιγμή. Μετά όταν τα σκέφτομαι και τα βλέπω στην πράξη φουντώνω αλλά το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι. Στο μόνο που δεν σηκώνω κουβέντα είναι για το παιδί (βλέπε φαγητό και πιπίλα)γι' αυτό άλλωστε νομίζω ότι μένει ήσυχος και μου λέει να κάνω εγώ κουμάντο με το παιδί.

 

Έχω κι άλλο!

 

Γέννησα Παρασκεύη σε δημόσιο νοσοκομείο (εκεί ήταν ο γιατρός μου) και το παιδί ήταν συνέχεια δίπλα μου. Η μητέρα μου είχε πάρει άδεια 3 μέρες γιατί εγώ με την καισαρική δεν μπορούσα να σηκωθώ να την φροντίσω (άλλαγμα, να το πηγαίνω στον παιδίατρο και για να το κάνουν μπάνιο κτλ). Ερχόταν που λες και μας έβλεπε το πρωί και το απόγευμα το ΣΚ και την Δευτέρα ήρθε το απόγευμα. Από Δευτέρα και μετά ήμουν μόνη μου τα βράδια. Τρίτη Τετάρτη πήρε άδεια και Τετάρτη βγήκαμε. Το πάλευα με τον θηλασμό και ύπνος μηδέν. Πέμπτη πηγαίνει για δουλειά και Πέμπτη βράδυ η μικρή πλάνταξε στο κλάμα. Μου λέει λοιπόν κατά τις 10.30 "πάω για ύπνο, δεν ξέρω αλλά αυτό το πήγαιν'έλα στο μαιευτήριο με τσάκισε!":shock:

 

Τον πνίγεις κύριε Πρόεδρε ή δεν τον πνίγεις;;;

Άνετα:lol:.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...