Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ειδη bebe - Θεσσαλονίκη!

Recommended Posts

Διαβάζω στις σελιδες του φορουμ για πολλες βιοτεχνιες στην Αθηνα καιμικρα συνοικιακα καταστηματα που εχουν οικονομικές τιμές σε επωνυμα και μη μωρουδιακα και επιπλακια κλπ και αναρωτιεμαι αν ξερετε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο και εδω στην Θεσσαλονίκη?

Περαν των γνωστων καταστημάτων morthercare , λητω κλπ υπαρχει κατι αλλο?

Τα πιό ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις...

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Oneira Bebe, 25ης Μαρτίου 35-37, Νέα Πολιτεία, Ευόσμου

ΚΟΥΚΟΥ Αριστοτέλους 16, Κέντρο ή Ελευθ. Βενιζέλου 5, Καλαμαριά ή Γωγούση 27, Σταυρούπολη

Ποδηλατούπολη bebe Λεωφ.Γεωργ.Σχολής 13,Φοίνικας ή Λαγκαδά 20,Βαρδάρης

Mister Baby Γεωργ. Σχολής 46 ή Ιθάκης 97, Εύοσμος

Ηρα Κομνηνών 12, Κέντρο

Orchestra Δημητρίου Καραολή 123, Εύοσμος

Φατσούλες Εθν. Αντιστάσεως 17 στους Αμπελόκηπους

Bebe home Αν. Γεωργίου 13, Σφαγεία

και φυσικά τα απλά συνοικιακά σε κάθε περιοχή....;) π.χ. Μικρή Πολιτεία,Τζαβέλλα 7, Εύοσμος.

Όπως βλέπεις, ξέρω κυρίως απο...δυτικά...χαχα!!!

Βάλε στο google Βρεφικά είδη και την περιοχή σου και θα βρεις πολλά. :-)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Εχθες μολις κατεληξα στην αγορα του δωματιου αφου ειχα γυρισει ολη την Θεσσαλονικη για να συγκρινω.Τελικα κατελιξα στο ολοκαινουργιο bebehome στην γιαννιτσων διπλα στο citygate. Παθαμε πλακα με το μαγαζι, τα κρεβατακια ηταν το ενα πιο ωραιο απο το αλλο, με τα ποιο ωραια παστελ και γηινα χρωματα.Τελικα εκλεισα ενα μοντελο της pali απο τον καταλογο του 2011. Αν δεν κανω λαθος ειναι το μονο μαγαζι που θα τα φερει. Το συνιστω ανεπιφυλακτα κοριτσια.:D

Κουραστηκα πλεον με τις εμμεσες διαφημισεις! Ελεος.

Ας σεβαστει καποιος και τη νοημοσυνη μας!

Ας εχει καποιος το θαρρος να μπει και να πει: εχω αυτο το καταστημα και πουλαω αυτα κι'αυτα! Ανοιξαμε και σας περιμενουμε!!! :evil:

Διαφημίσεις

Ας εχει καποιος το θαρρος να μπει και να πει: εχω αυτο το καταστημα και πουλαω αυτα κι'αυτα! Ανοιξαμε και σας περιμενουμε!!! :evil:

Μα τότε θα πρέπει να πληρώσει για διαφήμιση.;) Κατάλαβες?

Άσε που σκέφτονται ότι άλλη βαρύτητα έχει σε ένα φόρουμ σαν αυτό, να το πεί μια κοπέλα ως ευχαριστημένη πελάτισσα παρά οι ίδιοι "να παινέψουν το σπίτι τους".

Αν δε, παρακολουθούν καιρό το φόρουμ, θα έχουν διαπιστώσει ότι όντως, υπάρχουν θέματα στα οποία ζητάμε βοήθεια και μας προτείνουν άλλα μέλη μαγαζιά και πράγματι, πηγαίνουμε εκεί και ψωνίζουμε. Ακόμη και γιατροί φτιάχνουν "πελατεία" απο εδώ μέσα...

Δεν θα ξεχάσω, στην ενότητα της βάπτισης, ένα κατάστημα εμφανιζόταν τόσες φορές, με πολύ καλά σχόλια, που όταν έψαχνα κι εγώ πήγα φυσικά πρώτα εκεί. Μετά τις πρώτες συστάσεις, ο ιδιοκτήτης με ρώτησε απο που ακούσαμε για το κατάστημα. Μόλις του είπα ότι είδα το όνομα του στο parents, χαμογέλασε και μου είπε ότι όχι μόνο το ξέρει αλλά και το παρακολουθεί καθημερινά :cool:

Συγγνώμη για το off topic. :-)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

...Άσε που σκέφτονται ότι άλλη βαρύτητα έχει σε ένα φόρουμ σαν αυτό, να το πεί μια κοπέλα ως ευχαριστημένη πελάτισσα παρά οι ίδιοι "να παινέψουν το σπίτι τους".

...

Ακριβως οπως τα λες ειναι!

Αλλα βρε παιδι μου,πιστευουν ειλικρινα οτι θα δωσει καποιος βαση σε μια μαμα η οποια δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ θεμα να συζητησει για το παιδι της και η μονη της εννοια ειναι να βρει αναμεσα στα εκτονταδες θεματα του φορουμ, αυτο το thread και να εκθειασει ενα μαγαζακι;;;

Ποσο Iq πιστευουν οτι εχουμε;

Προσωπικα μουλαρωνω οταν διαβαζω κατι τετοιο και απο αντιδραση και μονο δεν παταω ουτε απ'εξω! :evil:

Τα'πα και ξεθυμανα! :D

Ξανα-μανα συγνωμη για το off topic.

Συμφωνώ με την good luck και την mom!

η εν λόγω κυρία έβαλε και τίτλο..''Γύρισα όλη την Θεσσαλονίκη!''

:lol::lol::lol::lol:

εγώ πάντως αυτά τα σταμπάρω και φυσικά όχι μόνο δεν πατάω αλλά τα δυσφημίζω κιόλας..!!!!!! ;););)

sorry Touristria !

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

συμφωνώ απόλυτα...σχεδον πάντα όταν ανοίγει ένα τέτοιο θέμα και πετάγατε κάποιος με μια έμμεση διαφήμηση του μαγαζιού του και μας βγάζει εκτός θέματος και χάνουμε το θέμα που ασχολιόμασταν...

Ελεος δεν είμαστε ουρανοκατέβατοι σε αυτή την χώρα,σε αυτή την πόλη και ειδικά σε αυτό το sait.