Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δώρο για 14χρονη?

Recommended Posts

Που να μην ξεπερνάει τα 50 ευρώ?

Πάντα παίρνω ενα δωράκι και στη μεγάλη αδερφή της βαφτισιμιάς μου.

Αλλά φέτος λίγο η περαίωση, λίγο οι τακτοποιησεις ημιαιθρίων, ζορίζομαι οικονομικά και πρέπει να περιοριστώ.

Ρίξτε καμια ιδέα για κάτι πρωτότυπο, όμορφο και γουστόζικο που να το ευχαριστηθεί η κοπελίτσα.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Διαφημίσεις

Κανένα καλό βιβλίο ή φωτογραφικό λεύκωμα, ή αν δεν είναι του διαβάσματος κραγιόν και σκιές.

Μαρή 14 χρονών είναι.

Εγώ πάντως κάτι σε ρούχο θα της έκανα.

O5X4p2.png 

Μαρή 14 χρονών είναι.

Εγώ πάντως κάτι σε ρούχο θα της έκανα.

Συμπεθέρα τα 14χρονα σήμερα έχουν περισσότερα κραγιόν από εμάς σήμερα! Τα'χεις δει πώς κυκλοφορούν?

Κανενα αρωματακι...ή σκουλαρικια,κατι σε καλυντικά...νομιζω κατι τετοιο κοριτσιστικο θα της αρεσει παρα πολυ σε αυτη την ηλικια και μπορεις να βρεις ευκολα με λιγοτερα απο 50 ευρω.

Α επισης κασκολ + γαντια.

Διαφημίσεις

Εγω στην ανηψια μου φετος δεν της πηρα παιχνιδι γιατι ειναι στην προεφηβεια της πηρα ενα πανεμορφο νεσεσερακι με ενα σφουγγαρι κοκκινο μεσα κοριτσιστικο και σαπουνακια σε σχημα καρδουλας και αφρολουτρο. Βγηκε πολυ ωραιο συνολικα με ολα οσα εβαλα μεσα γυρω στα 50 ευρω εφτασε. Κοριτσιστικο και παιχνιδιαρικο δωρο.

Συμπεθέρα τα 14χρονα σήμερα έχουν περισσότερα κραγιόν από εμάς σήμερα! Τα'χεις δει πώς κυκλοφορούν?

Πάντως έπιασες με την πρώτη που αναφερόμουν!!!:-P

Άσε δεν θέλω να τα βλέπω γιατί θυμάμαι εγώ πως ήμουν 14 χρονών, πως είναι αυτά σήμερα και φαντάζομαι πως θα είναι η κόρη μου σε 11 χρόνια:roll:!!!

O5X4p2.png 

με αυτό που λέτε για τα καλλυντικά και τη τόση στενή σχέση που έχουν με δαύτα τα κορίτσια έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση βγαίνει απο τη λίστα μια που η κουμπάρα μου και μαμά του κοριτσιού είναι αισθητικός και έχει άμεση σχέση με αυτά.

Το λεύκωμα δεν νομίζω πως στη ηλικία που είναι πως θα του δώσει κάποια αξία..

Κασκόλ γαντια και ενα ασορτί μπερέ το βρίσκω καλή ιδέα και΄είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί..

Για πείτε και τίποτα αλλο..

Kι εγώ θα σου πρότεινα ή κάποιο καλαθάκι με σαπουνάκια ή κάποιο φουλάρι.έχεις πολλές επιλογές για αυτή την ηλικία.Κάτι για το δωμάτιο της για παράδειγμα,ένα κουτί για μπιζού ή κάποιο στάντ για μπιζού(υπάρχουν σιδερενια σταντ σαν σώμα και κρεμάς πάνω σκουλαρίκια,δαχτυλίδια διάφορα!)είναι πολύ εντυπωσιακά όλα αυτά.και απο την στιγμή που δεν έχεις και μεγάλη υποχρέωση μπορείς να πάρεις κάτι απλό έναν καθρέφτη ένα ρολόι.ελπίζω να μην σε μπέρδεψα με τόσα που σου πρότεινα!

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

Εγώ θα της έπαιρνα μια αλυσιδούλα για το πόδι :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Κάτι για το λαιμό,ή βραχιολάκι έχεις σκεφτεί;;Αν μένεις Αθήνα,μπορείς να πας σ'ένα κατάστημα στην Αγ.Μάρκου με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ,τσάντες,πορτοφόλια κτλ.

Έχει πολύ καλές τιμές και θα βρεις και κάτι που αρμόζει στην ηλικία της μικρής.

Καλά ψώνια!! :)

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Εγώ θα της έπαιρνα μια αλυσιδούλα για το πόδι :D

σωστή...αερικό...τα ίδια γούστα έχουμε φαίνεται....

άλλο δωράκι είναι ένα τσαντάκι χιαστη για κάπως πιο καλό.....

και τα μακριά ματαγιον με νεράιδες είναι πολυ της μόδας.....ή αυτά με την αλυσίδα την πολυ μακριά και έχει την kitty και διάφορα άλλα χαριτομένα....κοριτσίστικα......

1129643tvsq1yiqpw.gif

εδώ το δικό μου το 2χρονο ψώνιο και φοράει μεταγιόν μακρυ μια γατούλα με ροζ κορδονι......μακρυ πολυ...

Αχου μωρέ το καρδουλάκι μου!!!:D

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Κανε μια βόλτα από τα Accessorize, είναι ιδανικα για αυτές τις ηλικίες για τσάντες, μπιζού, φουλάρια, ακόμα και παπούτσια!

Επίσης από τα Oysho πυζάμες, εσωρουχα, φόρμες για μέσα στο σπίτι, παντοφλάκια με Ηello Kitty, Minnie, Μικρό πρίγκηπα κλπ, θα της αρέσουν σίγουρα!

Διαφημίσεις

ωραιο θεμα θυμηθηκαμε τα νιατα μας!!

Τι μας αρεσε στα 14??? Αλλα ουπς οι εποχες αλλαξαν. Σκεφτομουν τι αρεσει στην σημερινη εποχη τα κοριτσια να κανουν στα 14.

βαζω μια λιστα

1. Να μιλανε με τις ωρες στο τηλεφωνο ή στο facebook

Λυσεις:

1. μια καρτα χρονου ομιλιας για καρτο κινητο σε πακετο δωρου!!!

2. Ενα μηνα δωρεαν ιντερνετ στο σπιτι της

2. Να ακουνε μουσικη

Λυσεις:

- Το αγαπημενο της αλμπουμ τραγουδιων

- mp3 player (μπες σκρουτζ να δεις το φθηνοτερο ισως)

3. Να ασχολουνται με τα μαλλια τους και την εμφανιση τους γενικα

Λυσεις:

- μια δωροεπιταγη απο καταστημα ρουχων ( πχ σπριντερ ή h&m)

- Tοστιερα μαλλιων ή σιδερο μαλλιων ή μηχανημα για αποτριχωση (εχει και φθηνα ψαξε παλι στο σκρουτζ)

- Μια δωροεπιταγη για μανικιουρ πετικιουρ... ή αποτριχωση (αν κανει)

Αν θελεις παλι να το κανεις πιο προσωπικο

- ενα τρεντυ φουλαρι θα σου προτινα (κασκολ και σκουφο δεν θα ελεγα γιατι μπορει να ειναι σε ηλικια που ντρεπονται να τα βαλουν)

4. Να βγαινουν εξω.

λυσεις

- 2 εισιτηρια για το αγαπημενο της εργο στο cinema (ενα για αυτην και ενα για την φιλη ή φιλο της)

Ελπιζω να σε βοηθησα................ Καλη επιλογη δωρου!!!!

Που να μην ξεπερνάει τα 50 ευρώ?

Πάντα παίρνω ενα δωράκι και στη μεγάλη αδερφή της βαφτισιμιάς μου.

Αλλά φέτος λίγο η περαίωση, λίγο οι τακτοποιησεις ημιαιθρίων, ζορίζομαι οικονομικά και πρέπει να περιοριστώ.

Ρίξτε καμια ιδέα για κάτι πρωτότυπο, όμορφο και γουστόζικο που να το ευχαριστηθεί η κοπελίτσα.

εμενα η ανιψια μου ειναι 13 και θα την παρω δωροεπιταγη!ξερω απο πιο μαγαζι ψωνιζει και θα τη ν δωσω την καρτουλα και θα παει να παρει οτι θελει;)

και μια αλλη ιδεα.

ειδα κατι ωραια σκουφακια με κασκολ και γαντια στο ζαρα!! τελεια ειναι.μπορει να την παρω αυτο θα δω!

ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις απαντήσεις σας..

Ρούχα της έχω πάρει πολλές φορές, ρολοι ΚΕΜ στα γενέθλια της, απο τα φολι-φολί πέρσι τα Χριστούγεννα, δωροεπιταγή είναι μια πολύ καλή σκέψη, αλλά μόνο για 50 ευρώ ντρέπομαι σε αυτό φταίω εγώ γιατί τα δώρα μου τόσα χρόνια ήταν μεγαλύτερης αξίας..

Γι αυτό ψάχνω το τόσο διαφορετικό, που να το δει και να της αρέσει πολύ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...