Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απαραδεκτοι(χρέωση βλαστοκυττάρων)

Recommended Posts

Για οσες ξερουν τα βλαστοκυταρα το ιασω το λητω και το μητερα την συλλογη δλδ την χρεωνουν

δηλαδη ο γιατρος κανει την συλλογη ο αντρας μου πηρε το κιτ το εδωσε εξω στην εταιρεια και το ιασω μας ζητησε μετα 350 ευρω για την συλλογη επειδη εγινε εκει :shock: για πιο πραγμα 350???????για κατι που εχει βγει παρανομο και καταχρηστικο γιατι ψηφιστικε σαν παρανομο και καταχρηστικο και απαγορευτηκε να γινεται αυτη η χρεωση

με την συμφωνη γνωμη γιατρου δεν τα πληρωσαμε το 2009 οταν γεννησα την αννα μαρια και μαλιστα οσοι ηταν εκει στο ταμειο του ιασω κανεις δεν πληρωνε υπογραφαμε και φευγαμε

τωρα στη γεννα του μπεμπη τα δωρισα στην δημοσια τραπεζα και παλι μας ζητησαν 350 ευρω και παλι δεν τα εδωσα ακουσον ακουσον ,δωριζω υλικο σε δημοσια τραπεζα και πρεπει να πληρωσω και νταβατζιλικι 350 ευρω και απο πανω μα που ειναι το κρατος????

σημερα με πηρανε απο το ιασω 21 μηνες αφου γεννησα την αννα μαρια και 4 μηνες μετα τον μπεμπη να μου πουν τι????οτι εχω υπολοιπο 721 ευρω

μα απο που προκυπτει αυτο της λεω

βγηκα απο το ιασω και εκοψα ισοποση επιταγη με το τιμολογιο ,ειμαι και λογιστρια παναθεμα με

τι εγινε της λεω?????η επιταγη πληρωθηκε κανονικα τι θελετε τωρα??

και με τα πολλα μου πεταει οτι ειναι συλλογες βλαστοκυταρων

ακουσε τα σχολιανα της ,για το οτι υπαρχει πλεον ψηφιστει και οτι ειναι παρανομο και να ουρλιαζω

στο τελος μου λεει θα τα πουμε στα δικαστηρια

ελεος πια

εχει ψηφιστει κατι σαν παρανομο και καχρηστικο και εκει επιμενουν

δλδ τι ειμαστε πλεον?ουτε οσιο ουτε ιερο

τα εχω παρει μιλαμε

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...