Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανυπαρκτη νονα

Dimitra83

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.το σκεφτομαι καιρο τωρα να γραψω γιαυτο το θεμα πιο πολυ για να το βγαλω απο μεσα μου!

λοιπον την κορη μου τη βαφτισε του αδερφου μου η γυναικα με την οποια ειχαμε κ πολυ καλες σχεσεις,εχουν κ ενα κοριτσακι 3 μηνες μικροτερο απο τον γιο μου.μεχρι τα χριστουγεννα παντα ενδιαφεροταν να μαθει για το παιδι κ μιλουσαμε στο τηλ 2-3 φορες την εβδομαδα.μενουν ελλαδα γιαυτο ειχαμε επικοινωνια μονο απο τηλ κ απο μσν με καμερα!μιλουσε με την κορη μου λεγανε τα δικα τους,της εστελνε ΠΑΝΤΑ το δωρακι της κ στα γεννεθλια κ στη γιορτη κ χριστουγεννα πασχα ακομα κ οταν ξεκινησε τον παιδικο της πηρε τσαντα!κ ξαφνηκα κοπηκαν ολα!!!!ειδικα απο τα πασχα κ μετα!εστειλε η νονα του μικρου το δωρο του .λαμπαδα κ συνολακι με μπουφανακι κ το ειδε η μεγαλη κ αρχισε να κλαιει οτι η δικη της νονα δε της πηρε τιποτα κ τετοια!μου στελνει μαιλ οτι δε μπορεσε να παρει τιποτα στη ραφαελα κ να παω να της παρω εγω κ οταν παμε ελλαδα θα μου δωσει τα λεφτα!!!!:shock::shock:λες κ περιμενα εγω να στειλει κατι στο παιδι για να μη το αγορασω εγω κ να γλυτωσω τα λεφτα!εκεινο το διαστημα εστειλα κ στην κορη τους ομως δωρο γιατι ηταν κ πασχα κ ειχε κ γεννεθλια!α να σημειωσω οτι η κορη μου γιορταζει κιολας την τριτη μερα του πασχα!παραλληλα μαθαινω οτι ειχε τον χρονο να παει να παρει δωρα για το παιδι μιας θειας της!για το βαφτηστηρι της ομως?οχι!την εχω παρει καποιες φορες τηλ αλλα μιλαει σαν παγοκωλονα λες κ της εχουμε κανει κ γω δε ξερω τι!κ φυσικα δεν εχει παρει ενα τηλ να μιλησει στο παιδι εδω κ 6 μηνες ουτε της εστειλε εστω κ ενα κουτακι ξυλομπογιες σαν δωρακι που αρχισε το σχολειο αλλα παει κ παιρνει δωρα για τα γεννεθλια της εγγονης μιας αλλης θειας της!ασχετο!!!δε δικιολογειται με τιποτα.δεν ειναι δυνατον να παιρνει δωρα για ασχετα παιδια κ για το βαφτηστηρι κ ανηψι της τιποτα!α κ δεν εχει αλλα ανηψια εκτος απο τα δικα μου παιδια συν οτι εχει την κορη μου κ βαφτηστηρι!την παιρνω τηλ καποιες φορες στο κινητο κ δε το σηκωνει.την παιρνω τον 15αυγουστο που γιορταζει κιολας για να πω χρονια πολλα κ δε το σηκωνε .πηρα 3-4 φορες κ τιποτα!ασχετα που αυτη δε πηρε ουτε καν να ευχηθει ουτε κ δωρο εστειλε του αγιου ραφαηλ για τη γιορτη της κορης μου που ειναι κ παραλληλα με το πασχα!τα ειπα απεξω απεξω στον αδερφο μου κ δε σχολιασε τιποτα.παρα μονο μου ειπε να του δωσω 100 ευρω για να βαλει κ αυτος αλλα 100 κ να παρουμε δωρο στη γυναικα του που γιορταζε!!!φυσικα κ δε το εκανα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε ξερω!δε μου ερχεται καποιο ατομο στο μυαλο που να εκανε κατι τετοιο καθως δεν εχουμε κοινους γνωστους αφου αυτοι μενουν ελλαδα κ εμεις γερμανια!γιαυτο σπαω το κεφαλι μου!

με εχει βαφτισει η αδερφη του πατερα μου.ποτε μα ποτε δενειχα σχεσεις μαζι της ειδικα απο την στιγμη που πεθανε ο πατερας μου κι εγω ημουν 8 ετων γιατι θεωρησε πολυ φυσικο για να μην στεναχωρηθει η μαμα της και γιαγια μου με τον θανατο του πατερα μου να της πει οτι φυγαμε στη γερμανια ετσι δεν επρεπε να με βλεπει!αλλα ενα θα σου πω.απο τη στιγμη που φερεται ετσι απο δω και περα να περνεις και εσυ δωρακια στην κορη σου και να λες οτι τα εστειλε η νονα γιατι ειναι αμαρτια να στενοχωριεται η μικρη για την βλ@κεια που εχει παθει η νονα της

Ρε δημητρα ελεος αχ αυτοι οι νονοι με τι κρητιρια πρεπει δηλαδη να τους επιλεξουμε .... Ευτυχως εμεις 4 νονους και ολο και καποιος θα σκεφτεται το μωρο ....

Μην τους ξαναμηλισεις και τελος !!

Διαφημίσεις

Προφανώς με κάτι έχει ενοχληθεί η γυναίκα και αποφάσισε να κόψει μαζί σας τις σχέσεις. Μίλα με τον αδερφό σου και μάθε το λόγο. Από εκεί και πέρα φρόντιζε να αγοράζεις εσύ κάτι στη μικρή και λέγε της ότι είναι από τη νονά της, για να μη νοιώθει αδικημένη σε σχέση με τον αδερφό της.

δε ξερω!δε μου ερχεται καποιο ατομο στο μυαλο που να εκανε κατι τετοιο καθως δεν εχουμε κοινους γνωστους αφου αυτοι μενουν ελλαδα κ εμεις γερμανια!γιαυτο σπαω το κεφαλι μου!

Eφόσον υποπτεύεσαι κάποιον, αυτό είναι το πιθανότερο! Εκτός εάν τρελάθηκε....:shock:

iyuNp3.png4hNCp3.png

γιατι δεν την ρωτας τι εχει με μηνυμα.πες της οτι στεναχωριεσαι για το παιδι και θελεις να ξερεις.ποιος ξερει με τι μπορει να εχει τσαντιστει και εσυ να μυριζεις τα νυχια σου να μαθεις η βαλε τον αντρα σου να την ρωτησει.παντως οτι και να ειχε με το παιδι επρεπε να ηταν τυπικοτατη

εγω δεν θα εδινα καν σημασια..ουτε θα ξαναπροσπαθουσα να παρω τηλ εφοσον τοσες φορες δεν απαντησαν..θα επαιρνα δωρακια εγω στην κορη μου και τελος..

τα ειπα απεξω απεξω στον αδερφο μου κ δε σχολιασε τιποτα.παρα μονο μου ειπε να του δωσω 100 ευρω για να βαλει κ αυτος αλλα 100 κ να παρουμε δωρο στη γυναικα του που γιορταζε!!!φυσικα κ δε το εκανα!!!

Πλακα κανεις ε????

Συγνωμη, αδερφος σου ειναι , αντι να ντραπει που ξεχασαν ως νονοι να παρουν τηλεφωνο τη βαφτισιμια σου ζητανε τα αντερα τους να τους κανεις δωρα?

Εγω δεν κολλαω στο θεμα των δωρων, στη δικια μας νονα παντα λεω να μην αγχωνεται με τετοια θεματα, αλλα να ξεχασει να παρει σε γιορτες τηλεφωνο το θεωρω πολυ κακο!

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα καλοθελητη, δεν ξερω τι ατομο ειναι ο αδερφος σου...μηπως ειναι λιγο παρτακηδες και σε βλεπουν ως τον ανθρωπο απο το εξωτερικο που οφειλει να τους στελνει δωρα? Μηπως περιμεναν κατι απο σενα και δεν το πηραν? Για αυτο και σου ζητησε λεφτα? Για να την κατευνασει?

κΑΙ καλα αυτη ειναι οτι ειναι ο αδερφος σου την συνεριζεται? Εσυ που τον εξρεις το βρισκεις λογικο?

Κι εγω τον αδερφο μου θα κανω νονο και βασικα εχω σκοπο να του τα θυμιζω ΟΛΑ με το που θα μεγαλωσει το παιδι και θα καταλαβαινει.....δλδ γιορτες κλπ.......δεν θελω να κολλανε στο θεμα δωρων.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Δήμητρα γιατί να αλλάξει ξαφνικά ένας άνθρωπος συμπεριφορά;;; Εκεί που όλα πήγαιναν τέλεια, ξαφνικά άλλαξε άρδην στάση απέναντί σας;;;; Εγώ θα επέμενα να μάθω οπωσδήποτε τι έχει γίνει, οπωσδήποτε. Γιατί αν πραγματικά έχει πιστέψει στα λόγια κάποιου άλλου ατόμου μπορεί και η ίδια να ζει σε πλάνη. Θα σου έλεγα να το ψάξεις περισσότερο......

Eγω δεν βρισκω τυχαιο που οταν τον ρωτησε τι συμβαινει της ειπε να του δωσει χρηματα να της παρουν δωρο..........νομιζω οτι εμμεσως της απαντησε τι προβλημα εχουν.....κατι περιμεναν απο την Θεοδωρα. Και δεν μου κανει εντυπωση, η μητερα μου εχει αδερφια στο εξωτερικο, σε χωρα με οικονομικα προβληματα, θυμουνται να επικοινωνησουν μαζι της μονο οταν χρειαζονται χρηματα....

Και οσους ξερω με συγγενεις αμερικη, λιγο πολυ περιμενουν δωρακια....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

γεια σας κοριτσια.το σκεφτομαι καιρο τωρα να γραψω γιαυτο το θεμα πιο πολυ για να το βγαλω απο μεσα μου!

λοιπον την κορη μου τη βαφτισε του αδερφου μου η γυναικα με την οποια ειχαμε κ πολυ καλες σχεσεις,εχουν κ ενα κοριτσακι 3 μηνες μικροτερο απο τον γιο μου.μεχρι τα χριστουγεννα παντα ενδιαφεροταν να μαθει για το παιδι κ μιλουσαμε στο τηλ 2-3 φορες την εβδομαδα.μενουν ελλαδα γιαυτο ειχαμε επικοινωνια μονο απο τηλ κ απο μσν με καμερα!μιλουσε με την κορη μου λεγανε τα δικα τους,της εστελνε ΠΑΝΤΑ το δωρακι της κ στα γεννεθλια κ στη γιορτη κ χριστουγεννα πασχα ακομα κ οταν ξεκινησε τον παιδικο της πηρε τσαντα!κ ξαφνηκα κοπηκαν ολα!!!!ειδικα απο τα πασχα κ μετα!εστειλε η νονα του μικρου το δωρο του .λαμπαδα κ συνολακι με μπουφανακι κ το ειδε η μεγαλη κ αρχισε να κλαιει οτι η δικη της νονα δε της πηρε τιποτα κ τετοια!μου στελνει μαιλ οτι δε μπορεσε να παρει τιποτα στη ραφαελα κ να παω να της παρω εγω κ οταν παμε ελλαδα θα μου δωσει τα λεφτα!!!!:shock::shock:λες κ περιμενα εγω να στειλει κατι στο παιδι για να μη το αγορασω εγω κ να γλυτωσω τα λεφτα!εκεινο το διαστημα εστειλα κ στην κορη τους ομως δωρο γιατι ηταν κ πασχα κ ειχε κ γεννεθλια!α να σημειωσω οτι η κορη μου γιορταζει κιολας την τριτη μερα του πασχα!παραλληλα μαθαινω οτι ειχε τον χρονο να παει να παρει δωρα για το παιδι μιας θειας της!για το βαφτηστηρι της ομως?οχι!την εχω παρει καποιες φορες τηλ αλλα μιλαει σαν παγοκωλονα λες κ της εχουμε κανει κ γω δε ξερω τι!κ φυσικα δεν εχει παρει ενα τηλ να μιλησει στο παιδι εδω κ 6 μηνες ουτε της εστειλε εστω κ ενα κουτακι ξυλομπογιες σαν δωρακι που αρχισε το σχολειο αλλα παει κ παιρνει δωρα για τα γεννεθλια της εγγονης μιας αλλης θειας της!ασχετο!!!δε δικιολογειται με τιποτα.δεν ειναι δυνατον να παιρνει δωρα για ασχετα παιδια κ για το βαφτηστηρι κ ανηψι της τιποτα!α κ δεν εχει αλλα ανηψια εκτος απο τα δικα μου παιδια συν οτι εχει την κορη μου κ βαφτηστηρι!την παιρνω τηλ καποιες φορες στο κινητο κ δε το σηκωνει.την παιρνω τον 15αυγουστο που γιορταζει κιολας για να πω χρονια πολλα κ δε το σηκωνε .πηρα 3-4 φορες κ τιποτα!ασχετα που αυτη δε πηρε ουτε καν να ευχηθει ουτε κ δωρο εστειλε του αγιου ραφαηλ για τη γιορτη της κορης μου που ειναι κ παραλληλα με το πασχα!τα ειπα απεξω απεξω στον αδερφο μου κ δε σχολιασε τιποτα.παρα μονο μου ειπε να του δωσω 100 ευρω για να βαλει κ αυτος αλλα 100 κ να παρουμε δωρο στη γυναικα του που γιορταζε!!!φυσικα κ δε το εκανα!!!

Γιατί δεν της στέλνεις ένα μήνυμα ή μέσω ιντερνετ ή μέσω κινητού να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου? Πες της ότι ανησύχησες επειδή έχει χαθεί εδω και καιρό και επειδή διαισθάνθηκες ίσως κάποιο παράπονο απο την μεριά της να της ζητήσεις εξηγήσεις...........

Μηπως εχουν οικονομικα προβληματα λεω εγω? Πολυς κοσμος ειναι ετσι μαγκωμενος στην ελλαδα απο την αρχη της χρονιας, και εμεις εχουμε συγγενεις στην γερμανια που δεν μας πιστευουν οτι ειμαστε τοσο στριμωγμενοι οικονομικα. Αν ειχε συνιθισει την κορη σας με πολλα δωρα , σε γιορτη ,γενεθλια, χριστουγεννα, πασχα και δεν συμμεζευεται και τωρα δεν μπορει να ανταπεξελθει, ισως ντρεπεται να μιλαει μαζι σας, μπορει να νιωθει ασχημα. Οσο για τα δωρα στα ασχετα παιδακια, ενταξει σε κατι τετοια καθαριζεις και με φθηνα πραγματα απο τα τζαμπο που ποτε δεν θα επαιρνες στο βαφτιστηρι σου. Ισως επρεπε να βγαλει καποια υποχρεωση γιατι και στα δικα της παιδια μπορει να πηραν δωρα οι θειες της. Ξερετε πως τα πανε οικονομικα?

lcWup3.png

μηπως αλλαξαν συμπεριφορα απο τοτε που εμεινες εγγυος? Υπαρχει περιπτωση να ζηλεψαν για καποιο λογο την εγγυμοσυνη σου και να τους βγηκε με ασχημο τροπο? Χαζο, αλλα αβυσσος η ψυχη των ανθρωπων!

Διαφημίσεις

αλλα ενα θα σου πω.απο τη στιγμη που φερεται ετσι απο δω και περα να περνεις και εσυ δωρακια στην κορη σου και να λες οτι τα εστειλε η νονα γιατι ειναι αμαρτια να στενοχωριεται η μικρη για την βλ@κεια που εχει παθει η νονα της

αυτο το σκεφτηκα κ εγω κ προφανως θα το κανω στα γεννεθλια της.δε θελω να νιωσει το παιδι οτι δε το θελει η νονα!

γιατι δεν την ρωτας τι εχει με μηνυμα.πες της οτι στεναχωριεσαι για το παιδι και θελεις να ξερεις.ποιος ξερει με τι μπορει να εχει τσαντιστει και εσυ να μυριζεις τα νυχια σου να μαθεις η βαλε τον αντρα σου να την ρωτησει.παντως οτι και να ειχε με το παιδι επρεπε να ηταν τυπικοτατη

αχ βρε ζετα την εχω παρει 100 τηλ κ δε το σηκωνει.α σταθερο δεν εχουν ΛΕΕΙ δε ξερω αν το πιστευω.μπορει να εχει κ να βλεπει στην αναγνωριση οτι ειμαι εγω κ να μη το σηκωνει!αλλα παιρνω στο κιν της κ δε το σηκωνει ποτε!μετα οταν βλεπω τον αδερφο μου στο μσν κ του λεω οτι επαιρνα τηλ μου λεει κ καλα οτι το ειχε στο αθορυβο!

εγω δεν θα εδινα καν σημασια..ουτε θα ξαναπροσπαθουσα να παρω τηλ εφοσον τοσες φορες δεν απαντησαν..θα επαιρνα δωρακια εγω στην κορη μου και τελος..

να σου πω οντως εφοσον προσπαθησα τοσες φορες!δε θελω να φανω οτι παρακαλαω κιολας!

Πλακα κανεις ε????

Συγνωμη, αδερφος σου ειναι , αντι να ντραπει που ξεχασαν ως νονοι να παρουν τηλεφωνο τη βαφτισιμια σου ζητανε τα αντερα τους να τους κανεις δωρα?

Εγω δεν κολλαω στο θεμα των δωρων, στη δικια μας νονα παντα λεω να μην αγχωνεται με τετοια θεματα, αλλα να ξεχασει να παρει σε γιορτες τηλεφωνο το θεωρω πολυ κακο!

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα καλοθελητη, δεν ξερω τι ατομο ειναι ο αδερφος σου...μηπως ειναι λιγο παρτακηδες και σε βλεπουν ως τον ανθρωπο απο το εξωτερικο που οφειλει να τους στελνει δωρα? Μηπως περιμεναν κατι απο σενα και δεν το πηραν? Για αυτο και σου ζητησε λεφτα? Για να την κατευνασει?

εγω παντα ημουν σωστη σε τετοια θεματα!τους εστελνα παντα δωρα κ σαυτην κ στον αδερφο μου κ στο μωρο.σε γιορτες γεννεθλια πως χριστουγεννα κ πασχα παντα εστελνα!κ τωρα που ειχε ιουλιο γεννεθλια ο αδερφος μου εστειλα καρτα την οποια την εγραψε η ραφαελα γιατι εμαθε να γραφει κ εστειλε κ στη νονα της για 15αυγουστο κ εγραφε ''χρονια πολλα νονα σαγαπω πολυ ..ραφαελα!΄΄ κ οχι δε πηρε ενα ΕΝΑ τηλ να πει στο παιδι ευχαριστω!αυτο το καημενο με τοση χαρα εκατσε κ τα εγραψε κ πηγαμε κ διαλεξε κ μονη της την καρτα.δωρα μονο αυτη τη φορα δε τους πηρα κ εστειλα μονο καρτες γιατι στραβωσα με την ολη υποθεση!κ οποτε ερχοταν οι γονεις μου γερμανια γιατι ερχονται συχνα πυκνα 4-5 φορες το χρονο...τους φορτωνω παντα με δωρα γιαυτους κ το παιδι!μια 300 σχεδον καθε φορα εδεινα!

Γιατί δεν της στέλνεις ένα μήνυμα ή μέσω ιντερνετ ή μέσω κινητού να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου? Πες της ότι ανησύχησες επειδή έχει χαθεί εδω και καιρό και επειδή διαισθάνθηκες ίσως κάποιο παράπονο απο την μεριά της να της ζητήσεις εξηγήσεις...........

εστειλα ενα σμσ πριν ενα μηνα περιπου κ της εγραφα ''ελα βρε χαθηκατε που εισαι?συμβαινει κατι?ολα καλα?'' κ φυσικα δε πηρα απαντηση!κ οπως ξαναειπα ουτε κ στα τηλ το σηκωνει.

μηπως αλλαξαν συμπεριφορα απο τοτε που εμεινες εγγυος? Υπαρχει περιπτωση να ζηλεψαν για καποιο λογο την εγγυμοσυνη σου και να τους βγηκε με ασχημο τροπο? Χαζο, αλλα αβυσσος η ψυχη των ανθρωπων!

δε ξερω τι να σου πω κοπελα μου!!!αν οντως ζηλεψαν γιατι δε κανουν ακομα ενα παιδι!τι να πω!!!

Μηπως εχουν οικονομικα προβληματα λεω εγω? ?

δε παιρνουν κ εκατομμυρια οκ δουλευουν κ οι 2 κ παιρνουν απο 800 το μηνα.αλλα ωστοσο 10 ευρω θα περισσευουν να στειλουν στο παιδι κατι!αυτη μαλιστα δουλευει σε μαγαζι με ρουχα κ εχει εκπτωση σε ολα.μπορουσε να δωσει 10-15 ευρω να της παρει μια μπλουζα για την γιορτη της!δεν ειναι οτι το εχουμε αναγκη αλλα ειναι πως βλεπει το παιδι την κινηση!κ στο κατω κατω δεν μπορει να εχει οικονομικο προβλημα κ να παιρνει δωρα στα παιδια συγγενων κ θειων κ οχι στο βαφτηστηρι της!αν ειναι δυνατον

Εισαι σιγουρη οτι δεν θελουν κατι απο σενα? Σε σχεση με οικονομικα? Μου κανει εντυπωση που σε αποφευγει η κοπελα απο την αλλη ο αδερφος σου ξερει τι συμβαινει, γιατι να ζητησει λεφτα αν αυτη δεν θελει τιποτα απο σενα? Τι χαρακτηρας ειναι η κοπελα? Ειχατε καλες σχεσεις?

Πολυ ασχημο αυτο που κανει παντως, να ξεσπαει στο παιδι, εχεις καθε δικιο να τους κανεις στην ακρη....τελικα ουτε με τα αδερφια μας δεν τα βρισκουμε στις βαφτισεις?

Εισαι σιγουρη οτι δεν θελουν κατι απο σενα? Σε σχεση με οικονομικα? Μου κανει εντυπωση που σε αποφευγει η κοπελα απο την αλλη ο αδερφος σου ξερει τι συμβαινει, γιατι να ζητησει λεφτα αν αυτη δεν θελει τιποτα απο σενα? Τι χαρακτηρας ειναι η κοπελα? Ειχατε καλες σχεσεις?

Πολυ ασχημο αυτο που κανει παντως, να ξεσπαει στο παιδι, εχεις καθε δικιο να τους κανεις στην ακρη....τελικα ουτε με τα αδερφια μας δεν τα βρισκουμε στις βαφτισεις?

μου ζητησε 100 ευρω για να συμπληρωσει κ αυτος αλλα 100 για να της παρουμε μαζι ενα δωρο επειδη γιορταζε!κ οταν ρωτησα τι σοι δωρο ειναι αυτο που κανει 200 ευρω μου απαντησε ενα κρανος κ ενα ειδικο μπουφαν για τη μηχανη που εχουν γιατι η καημενη το χειμωνα θα κρυωνει!(εχουν κ αυτοκινητο)

σαν χαρακτηρας τι να σου πω.ειχαμε καλες σχεσεις δηλαδη λεγαμε κ κανενα προσωπικο η μια στην αλλη.η πχ οταν την επιασαν οι πονοι να γεννησει πριν 2.5 χρονια που γεννησε πρωτα εμενα πηρε τηλ 5 το πρωι!κ φυσικα ειχα χαρει παρα πολυ γιατι με πηρε !6 χρονια σχεδον την ξερω κ ποτε δεν ειχαμε προβλημα!αλλαξε ξαφνικακ πραγματικα δε μπορω να φανταστω το λογο γιατι εγω δεν εχω πει ποτε κατι κακο γιαυτην σε κανεναν!κ βασικα δεν εχουμε κ κοινους φιλους!μονο τους γονεις της κ τα αδερφια της ξερω γιατι βρισκομαι γερμανια κ δεν εχω επαφη ουτε κ ξερω κανενα αλλο ατομο απο παρεες της κλπ

Και τι απαντησες στον αδερφο για τα λεφτα που ζητησε?

Νομιζω οτι κατι υπαρχει......ισως περιμενουν κατι που δεν εχεις συνειδητοποιησει, η θεωρουν οτι πρεπει να το σκεφτεις μονη σου.

Μπορεις να μιλησεις με τον αδερφο σου και να του πεις οτι εσυ εκανες τις προσπαθειες κι αυτη σε αγνοεει, κι οτι αν ετσι προτιμα τοτε θα παψεις να προσπαθεις. Λογικα δεν θα θελει κατι τετοιο και θα προσπαθησει να τα συμβιβασει....

Και τι απαντησες στον αδερφο για τα λεφτα που ζητησε?

Νομιζω οτι κατι υπαρχει......ισως περιμενουν κατι που δεν εχεις συνειδητοποιησει, η θεωρουν οτι πρεπει να το σκεφτεις μονη σου.

Μπορεις να μιλησεις με τον αδερφο σου και να του πεις οτι εσυ εκανες τις προσπαθειες κι αυτη σε αγνοεει, κι οτι αν ετσι προτιμα τοτε θα παψεις να προσπαθεις. Λογικα δεν θα θελει κατι τετοιο και θα προσπαθησει να τα συμβιβασει....

του ειπα οτι αυτο το διαστημα ζοριζομαι οικονομικα γιατι δινω για διπλωμα κ κανει 1300 ευρω κ εχουμε να παρουμε κ για την μπεμπα ενα σωρο αφου δεν εχω τιποτα κρατημενο απο τα παιδια μου εκτος απο το κρεβατακι του μικρου! δε γινεται να στειλω κ 100 ευρω !τα παιδια αρχισανε σχολειο θελουν ρουχα για τη σεζον ,μωρο περιμενουμε πως ετσι τα βρισκουμε κ εμεις?ε ετσι τα ειπα αλλα ο αδερφος μου δε θυμωνει.δηλαδη μπορει τωρα να σκοτωθουμε να βριστουμε κ σε 5 λεπτα να μου πει κερναω καφε:shock: η γυναικα του ειναι που κραταει μανιατικα.κ πειτε μου εχω αδικο? να ηταν καποιο σοβαρο προβλημα με το παιδι πχ η με αυτους να μην εχουν λεφτα να παρουν να φανε η φαρμακα χτυπα ξυλο θα τα στερουσα απο μενα αλλα να τα στερηθω για να παρει η γυναικα του μπουφαν αντιαναιμικο κ κρανος????εγω θα κανω μια τελευταια κινηση το σεπτεμβρη που θα γιορταζει η κορουλα τους (Σοφια) θα της στειλω παντως το δωρακι της γιατι οντως δε θελω να ξεσπαω πανω στο παιδι.ενα ανηψι το εχω κ γω.να δω τι θα κανουν...

μα καθεσαι και σκας αφου δεν σου απαντανε στειλε τελεσιγραφο οτι δεν μπορεις να καταλαβεις τι εχουν αλλα κριμα για την συμπεριφορα τους στο βαφτηστιρι και πες τους οτι και να εχουν μαζι σου-δεν ξερεις τι- πρεπει να ειναι τυπικοι με το παιδικαι αν δεν θελουν επαφες να στο πουν να τους καλυπτεις στο παιδι για να μην στεναχωριεται.η αληθεια ειναι οτι οσα δωρα και να παρουν οι γονεις στα παιδια παντα θελουν κατι απτην νονα και τον νονο

τελικα μαλλον θα παιρνω εγω στο παιδι κατι κ θα λεω οτι ειναι απο τη νονα της.οντως δε θα σκασω κιολας.θα δω κ ποια θα ειναι η συμπεριφορα τους μετα το δωρο που θα στειλω στην μικρη τους το σεπτεμβρη που γιορταζει.10 οκτωβριου εχει η κορη μου γεννεθλια.αν δε στειλουν τιποτα εστω ενα μπλουζακι κ δε παρουν ουτε ενα τηλ εγω τους ξεγραφω πραγματικα...θα παρω κατι στη μικρη κ θα πω οτι ειναι απο τη νονα κ τελος

Εγω ξερεις τι δεν καταλαβαινω στη ολη ιστορια σας??? .... ειναι δυνατον να μην ξερεις αν εχει ο αδερφος σου σταθερο τηλεφωνο???? παντως οντως ειναι λιγακι περιεργα ετσι οπως τα περιγραφεις.... γιατι τετοια ξαφνικη αλλαγη....... ειναι κριμα για το παιδι σου.... νομιζω οτι αυτο το τελευταιο που λες οτι θα κανεις ειναι το πιο σωστο.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

κ ομως ειναι!στις αρχες επαιρνα στο σταθερο κ δε το σηκωνε κανεις.3-4 μερες μετα την παιρνω στο κινητο το οποιο δε σηκωνε φυσικα...καποια στιγμη το σηκωσε κ μου λεει κρυα κρυα οτι το εκοψαν το σταθερο γιατι πληρωνανε πολλα.κ τωρα αν παρω θα χτυπαει.κ επειδη δε ξερω πως γινεται στην ελλαδα.εδω αν διακοψεις τη συνδεση κ σε παρουν τηλ θα λεει οτι ο αριθμος δεν υπαρχει.εκει πως ειναι?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...