Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε? ελπιζω να ειστε καλα... λοιπον ειμαι παλιο μελος. απλα μπαινω και σας διαβαζω... λοιπον εχω μια κορουλα σχεδον 2 χρονων. ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος. εκανα χοριακη την πεμπτη και βγηκε 115 μοναδες. μονο 115 μοναδες??????????? εχω τρελαθει απο το αγχος. τη δευτερα θα παω να ξανακανω. τι να κανω?? τοσο αγχος ουτε στην πρωτη... σας παρακαλω βοηθηστε με...!!!

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Διαφημίσεις

ουουουουουουου

δεν εισαι η μόνη. πολλά ζευγάρια μέσα σε 20 μήνες αποκτούν δευτερο παιδί. ο αντρας μυ και ο κουνιάδος μου εχουν 18 μήνες διαφορά. η κουνιάδα μου γέννησε στους 21 μήνες. είναι ζόρι... αλλα μακάρι κι εγω να ημουν στη θέση σου!

ισως θα θες βοήθεια οταν γεννήσεις.

κουράγιο φιλενάδα και ολα καλα θα πάνε!

age.png

Μην αγχώνεσαι!!!Μόνο κακό κάνεις και σε σένα και στο σποράκι σου!Έχω διαβάσει κοπέλες που είχαν μικρότερη χοριακή κι όμως όλα πήγαν καλά!!Περιμένουμε νέα σου!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε? ελπιζω να ειστε καλα... λοιπον ειμαι παλιο μελος. απλα μπαινω και σας διαβαζω... λοιπον εχω μια κορουλα σχεδον 2 χρονων. ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος. εκανα χοριακη την πεμπτη και βγηκε 115 μοναδες. μονο 115 μοναδες??????????? εχω τρελαθει απο το αγχος. τη δευτερα θα παω να ξανακανω. τι να κανω?? τοσο αγχος ουτε στην πρωτη... σας παρακαλω βοηθηστε με...!!!

Kαθόλου άγχος, θα αποκτήσεις και δεύτερο παιδάκι και θα έχει και τέλεια διαφορά ηλικίας από το πρώτο. Α και θα χρησιμοποιήσεις και όλο τον εξοπλισμό που είχες από το προηγούμενο παιδί..... Τι να πω κι εγώ που θα τα αγοράσω όλα διπλά;;;; Εδώ να δεις άγχος...... Όλα θα πάνε καλά.....Μη φοβάσαι τίποτα.

Διαφημίσεις

βρε εγω αυτη τη φορα ειχα χοριακη 24!!!κ εσυ 115 κ αγχωνεσαι:P οπως βλεπεις μια χαρα ειναι ολα ειμαι σχεδον 28 εβδ κ μαλιστα με εχει σακατεψει στην κλωτσια η μπεμπα:P

εγω είχα κάτω από 20 μονάδες στην β χωριακή. βεβαια είχα κάνει το τεστ την πρώτη μέρα περιόδου γιατί ήξερα μέσα μου ότι ήμουν έγκυος. καλά αποτελεσματα

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσακια μου. η χοριακη μου ειναι 133 μοναδες. αλλααααα στο πρωτο μικροβιολογικο που την εκανα εκανε λαθος η μα@#$%νη και αντι για 16/6 που ειχα τελευταια περιοδο εβαλε οτι ειχα 16/7. οποτε ηταν ψευδη τα αποτελεσματα λογικα... δ ξερω τι να πω εκλεισε αυτη για διακοπες κ ετσι πηγα στην βιοιατρικη. τι να κανω βρε κοριτσια???????

xzDLp2.png

fa5gp2.png

λοιπον κοριτσακια μου. η χοριακη μου ειναι 133 μοναδες. αλλααααα στο πρωτο μικροβιολογικο που την εκανα εκανε λαθος η μα@#$%νη και αντι για 16/6 που ειχα τελευταια περιοδο εβαλε οτι ειχα 16/7. οποτε ηταν ψευδη τα αποτελεσματα λογικα... δ ξερω τι να πω εκλεισε αυτη για διακοπες κ ετσι πηγα στην βιοιατρικη. τι να κανω βρε κοριτσια???????

Πότε σου έδειξε 133 μονάδες?? Με πόσσες μέρες καθυστέρηση?

Επίσης από μικροβιολογικό σε μικροβιολογικό, μερικές φορές αλλάζουν οι μονάδες μέτρησεις μιας εξέτασεις. Βάσει του πίνακα που έχει το χαρτί των αποτελεσμάτων και της τελευταίας περιόδου σου είσαι εντάξει?

Qxemp2.png

geia sou aliki1983 extes ekana th xoriakh k edeikse 133 monades. th prwth pou thn ekena se ena mikroviologiko pou d to hksera me esteile mia filh. thn ekena thn pempth k htan 115. extes ekana sth vioiatrikh kai htan 133. tha ksanakanw allh mia aurio k tha doume. teleutaia periodo eixa 16/6 h prwth mikroviologos ekane lathos k egrapse 16/7 epafes eixa 7-8/7

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Τέτα αν τελευταία περίοδο είχες 16/6 είναι πολύ μικρό το νούμερο της χοριακής σου μιας και σε 6 μέρες γίνεσαι δύο μηνών.. Αν πάλι είχες τελευταία περίοδο 16/7 είναι μια χαρά νούμερο μιας και ουσιαστικά έχεις πολύ λίγες μέρες καθυστέρηση.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...