Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΑΣ;

gorgia

Recommended Posts

ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΑΣ;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ;

ΚΑΙ ΠΟΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

Μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού η ψυχολογία μου έχει αλλάξει.

Νιώθω συνέχεια κουρασμένη δεν βρίσκουμε χρόνο με τον σύζυγο μου,

Να δούμε μια ταινία με ησυχία με ηρεμία. θα σηκωθώ από τον καναπέ μου

20 φορές [και λίγες γράφο] για να δώσουμε κάτι στα παιδιά που μας

Ζητάνε, να τα σηκώσουμε γιατί πέσαμε κάτω θα μου ζητήσουν [εκείνη την ώρα]

Να φάνε να πάνε τουαλέτα…. Άσε που για να κάνω ένα μπάνιο πρέπει να

Περιμένω το άνδρα μου να έρθει σπίτι να τα προσέχει.

Θέλω πραγματικά να απολαυσω τα παιδία μου γιατί μεγαλώνουν γρήγορα,

Τα χρόνια και η στιγμές φεύγουν και δεν γυρίζουν πίσω αλλά το ανχος

Η δουλειές το τρέξιμο δεν με αφήνουν να τα χαρώ όσο θέλω.

Εσείς τι κάνετε πως νιώθετε;

ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ,Η ΕΛΠΗΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ..:-P:razz:

Διαφημίσεις

Gorgia

νιώθω και σκέφτομαι ακριβώς τα ίδια και έχω μόνο ένα παιδάκι! Νυστάζω όλη την ώρα και νιώθω κουρασμένη! Έχουμε να κάνουμε κάτι οι δυο μας μόνοι μας όσο είναι το μωρό μας!!! Μια φορά απλά την αφήσαμε για να πάμε στο Super market!!!!!!! Αναρωτιέμαι αν αυτό θα είναι απο εδώ και πέρα και φαντάζομαι οτι και με ένα δεύτερο παιδί το πράγμα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο!

Λατρεύω το κοριτσάκι μου όσο τίποτα άλλο στον κόσμο αλλά θα ήθελα μια στις 15 να μπορούσα να βρεθώ μόνη μου ή με τον άνθρωπό μου κάπου!

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν το κάνω όχι γιατί δεν έχω κάπου να αφήσω το μωρό αλλά γιατί δεν μπορώ να την αφήσω, δεν νιώθω καλά! Μόνο για να πάω στη δουλειά την αφήνω.

Αυτό είναι βέβαια κάτι που πρέπει να το δουλέψω με τον ευατό μου.

Δεν την αφήνω πουθενά, εκτός από όταν πάω δουλειά, που την αφήνω σε κοπέλα...Βοήθεια έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει από μαμά η πεθερά...

Παρόλα αυτά, βρίσκω χρόνο με τον άντρα μου. Η μικρή κοιμάται πολύ και το εκμεταλλευόμαστε με....ραντεβού στο σαλόνι μας!Τα μεσημέρια μαγειρεύω και τρώμε μαζί (ΣΚ κυρίως, γιατί καθημερινές λείπει) και το βράδυ μιας και η μικρή κοιμάται πολύ, χουχουλιάζουμε στον καναπέ, βλέπουμε ταινές, κάνω πίτσα και τρώμε, και ό,τι ήθελε προκύψει!!!!Σίγουρα δε βγαίνουμε έξω, αλλά ποτε δεν ήμασταν του έξω νύχτα και από τότε που γεννήθηκε η μικρή και οι δυο θέλουμε να κάνουμε τα πάντα μαζί της και έτσι όπου πάμε, είναι μαζί μας. Και δε λείπει σε κανέναν μας κάτι παραπάνω...Αν κάνω δεύτερο δεν ξέρω πόσο θα αλλάξει αυτό.

Και μιας και το είπα, ήρθε η ώρα για το...ραντεβού μας!

Εγώ πάλι κανω κρα για να την αφήσω...χαχαχα!

Εμεις πάντως δεν βγαινουμε συχνά εξω λογο του ωραριου του συζήγου δουλευει και σάββατο γυρναει τις καθημερινες στην καλυτερη στις 7 και στην χειροτερη στις 9....

Αλλα ο δικος μας χρονος ειναι οταν πεσει η μικρη για νανι και παμε να ξαπλώσουμε στο κρεββάτι ...εκει καθομαστε και τα λεμε κανένα μισάωρακι...και μετά τούφες ο σύζηγος...!

Σουπερ παμε μαζι με την μικρη εγώ και εκεινη....και πριν που ήταν μπεμπα και τωρα, σε ολα παμε μαζι ειναι το αυτοκολλητάκι μου! Και πριν που ηταν μικρη επαιρνα το καθισματακι αυτοκινήτου και το εβαζα στο καροτσι του σουπερ και εκανα τα ψωνια μου...αφηνα τα εκτος ψυγειο στο αμάξι να τα ανεβάσει ο άντρουλης μου και μια δυο σακουλες ψυγειου τα επαιρνα μονη μου πανω! Εχω σηκώσει...ουυυυυυυ!

Ταινια δεν παιζει τις καθημερινες....γιατι γυρνάει αργα ο αντρουλης τρωμε ολοι μαζι στο τραπέζι μαζι του , εμεις με την μικρη τσιμπάμε σαλάτα , και μετα παιζουνε και κοιμουνται και οι δυο ....και μενω μονη μου σαν τον κουκο!!!

Εγώ πάντως κανω μπάνιο με ανοιχτή την πόρτα και την μικρη να παιζει φορώντας το εσώρουχο της και παιζοντας με τα παπάκια δίπλα μου στην μπανιέρα....Δεν υπάρχει αλλη λυση...ο συζηγος γυρνάει αργα!

Και για καφε παμε σχεδον μια φορα τη βδομαδα την κυριακη συνήθως που τρώμε εξω..το εχουμε καθιερώσει για να βγαινουμε βολτα και να χαλαρώνω και εγώ με τα μαγειρέματα και μετά καφεδάκι με την μικρη!

Δεν λεω...καλα ειναι αν και θα ήθελα περισσότερα

Αλλα δεν τολμάω να γκρινιάξω..γιατι εχω μονο ενα παιδάκι ...!

Όταν είχα ένα παιδάκι ήταν όλα ποιο εύκολα μπορούσα να τα κουμαντάρω όλα,

βρίσκαμε χρόνο με τον άνδρα μου την κόρη μου για μένα και το σπίτι

Τώρα από τις 8 μέχρι της 11΄΄30 δεν κάθομαι καθόλου. κάθε μέρα τα ίδια.

Δεν έχω χρόνο και όρεξη να ασχοληθώ με τα παιδιά και βλέπω ότι το αναζητάτε

Από μένα, και εγώ νιώθω τύψεις για αυτό. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω τα

Παιδάκια μου και που ο άνδρας μου με καταλαβαίνει και είναι κοντά μου,

Όμως χιάζομαι λίγο ξεκούραση κάμπιες στιγμές νομίζω ότι θα πέσω κάτω,

Τα πόδια μου δεν με κρατανε. τα μικρά μου κοιμούνται αργά και όταν τα βάζω

για ύπνο Δεν έχω δύναμη να αντέξω αλο. όσες φορές μείναμε στον καναπέ με τον άνδρα μου Να δούμε λίγο TV με πήρε ο ύπνος.

Για να πάω σουπερ μάρκετ πρέπει το ένα να το αφήσω κάπου [που;] για να κάνω την

Δαυλιά μου και τα δυο μαζί δεν γίνετε μια φορά το έκανα και έπρεπε να αφήσω τα ψώνια μέσα στο μαγαζί να βάλω τα παιδιά στο αυτοκίνητο να τα δέσω και μετά να

Πάρω τα ψώνια να τα φορτώσω και να επιστρέψω το κοριτσάκι. Άσε που μετά για να

Τα ανεβάσω στο σπίτι έπρεπε να ανεβάσω πρώτα τα παιδιά να τα αφήσω και μετά

Ξανά κάτω πάνω κουβάλημα.

ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ,Η ΕΛΠΗΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ..:-P:razz:

Διαφημίσεις

ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΑΣ;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ;

ΚΑΙ ΠΟΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

Όχι! Είμαστε μόνοι σε ξένη πόλη και μεγαλώνουμε το παιδάκι μας χωρίς βοήθεια. Πολύ κούραση, πολύ άγχος, πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν καθημερινά, συνεχής εγρήγορση όλο το 24ωρο (ο μικρός δεν κοιμάται τους 4 τελευταίους μήνες, λόγω δοντιών).

Δεν βρίσκουμε χρόνο, λοιπόν, ούτε λεπτό... αλλά, αλήθεια, τι πειράζει; Είχαμε όλο τον χρόνο δικό μας πριν γεννηθεί το μωρό μας και θα τον ξαναέχουμε σε λίγα χρόνια. Το βλέπουμε σαν ένα "διάλειμμα" και μια ευκαιρία να μάθουμε να φροντίζουμε κάτι πολύ πιο σημαντικό από τον εαυτό μας.

Προσπάθησε να το σκεφτείς έτσι και θα δεις ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Όντως, η κούραση είναι αφόρητη μερικές φορές, αλλά είναι παροδική. Σε λίγο καιρό θα είναι πολύ ανεξάρτητα, ειδικά αν έχουν χορτάσει φροντίδα και δεν θα χρειάζονται ολοήμερη αφοσίωση.

εμεις προσπαθουμε να εχουμε τον χρονο μας . εχω δυο παιδια , τον συζηγο που εργαζεται 7-7 το βραδυ και εγω να δουλευω 7:30-1:30 γενικα προσπαθω να βαλω ενα προγραμμα στην ζωη μου και τα εχω ψιλοκαταφερει δεν λεω υπαρχουν και οι στιγμες μεγαλου τρεξηματος αλλα κανω και κατι για εμας . γενικα και τα δυο μου παιδια τα εχω βαλει σε ενα προγραμα υπνου και παιχνιδιου .να σας πα τι εννοω γενικα και τα 2 ξυπνανε την ωρα που σηκωνομαι εγω 6:30 το πρωι ο Μ. ΓΙΟς παει παιδικο μαζι με τον μπαμπα του κατα της 7 , την μικρη 16μηνων την παω εγω στην καλη μου την μαμα οσο ειμαι στην δουλεια , οταν γιρναω τα μαζευω 2 ωρα κοιμουνται και τα δυο μεχρι της 4:30 στο διαστημα αυτο κανω τις δουλειες του σπιτιου . οταν ξυπνανε τρωνε και παιζουνε μεχρι να ερθει ο μπαμπα (μολις τον δουνε ειναι ολα τα λεφτα τρελενονται) . οταν θα ερθει ο συζηγος μου θα κατσει μαζι του καμια ωριτσα ( στην ωριτα αυτη εγω κανω οτι μου εχει μηνει απο δουλεια) μετα θα αναλαβω εγω μεχρι εκεινος να κανει το μπανειο του , ειναι η ωρα του βραδυνου φαγητου καθονται και αυτα τρωνε 8:30 καθονται καμια ωρα ακομα και μετα υπνο και τα δυο 9:30-10:00 εχουν κλησει ρολα . μετα μας μενει το 2 ωρο μας ειναι ο δικας μας χρονος και ετσι τελιωνει σε γενικες γραμες η μερα μας. και ολοι εχουμε αυτο που θελουμε βεβαια να λεω και την αληθεια κουραστηκα για να τα καταφερω να τους φτιαξω το προγραματακι αυτο .

Σε γενικες γραμμες εχουμε το χρονο μας με το συζηγο αφου παει το μωρο για υπνο δηλ. γυρω στις 10 το βραδυ οπου καθομαστε στον καναμε μιλαμε βλεπουμε τηλεοραση και μετα παμε για υπνο. Για κανα φαγακι εξω παμε που και που. Το μονο που μας εχει λειψεε και στους ειναι να κανουμε καμμια εκδρομουλα κανα Σ/Κ να ξελαμπηκαρουμε. Αυτο το εχουμε περισσοτερο αναγκη.

Y9MXp3.png

εμας οι βολτες κυριος συδιαζονται σε παιδωτοπο και μετα καμια ταβερνουλα . το σ/κ κυριος η γαλαξυδι λογο οτι μενει ο γαμπρος μου η καπερνησι λογο του κουμπαρου μας . γενικα λιγο απο ολα .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...