Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

λογαριασμοι ΔΕΗ! παρακαλω βοηθειστε!

Vangelis21

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες οτι πας Αγ.Σοφια για να εισαι κοντα στη δουλεια σου.

Ε...ποσο μακρυα θα εισαι αν μενεις Κερατσινι , Νικαια , Κορυδαλλο ?

+- 10 λεπτα ???

Οι παραπανω περιοχες εχουν πληθωρα σπιτιων για ενοικιαση και μαλιστα τωρα με την κριση σε καλες τιμες.

Αυτη τη στιγμη χρειαζομαι μιαμιση ωρα να απω στη δουλεια μου και το ιδιο και η συζυγος μου αλλα απο διαφορετικες κατευθηνσεις. και κανεις απο τους δυο δεν οδηγει. οποτε υπαρχουν 3 εναλλακτικες.

α) να βρουμε καπου στο κεντρο ακριβως διπλα σε ηλεκτρικο

β) να βρουμε καπου πολυ κοντα της κι εγω να θελω παλι μιαμιση ωρα

γ) να βρουμε καπου κοντα μου και να χρειαζεται εκεινη μιαμιση ωρα ακομα.

διστυχως οτιδηποτε αλλο δεν βγαζει νοημα! εκει λοιπον ψαχνουμε. και στο κεντρο μεχρι τωρα η ειναι πανακριβα η ειναι του 1970...

cJzmp3.png

Να ρωτήσω κάτι για ΔΕΗ κι εγώ; Το νυχτερινό συμφέρει αν λειτουργείς πλυντήριο, στεγνωτήριο και πλυντήριο πιάτων τις ώρες που ισχύει;

απο οτι εψαξα κι εμαθα οι χρεωσεις ειναι περιπου ετσι

0,7 ευρω η κιλοβατωρα τα πρωινα

0,04 ευρω η κιλοβατωρα τα βραδια που ισχυει το νυχτερινο.

οποτε ναι, πιστευω ειναι πολυ καλο. για αυτο ακομα το σκεφτομαι

cJzmp3.png

Αυτη τη στιγμη χρειαζομαι μιαμιση ωρα να απω στη δουλεια μου και το ιδιο και η συζυγος μου αλλα απο διαφορετικες κατευθηνσεις. και κανεις απο τους δυο δεν οδηγει. οποτε υπαρχουν 3 εναλλακτικες.

α) να βρουμε καπου στο κεντρο ακριβως διπλα σε ηλεκτρικο

β) να βρουμε καπου πολυ κοντα της κι εγω να θελω παλι μιαμιση ωρα

γ) να βρουμε καπου κοντα μου και να χρειαζεται εκεινη μιαμιση ωρα ακομα.

διστυχως οτιδηποτε αλλο δεν βγαζει νοημα! εκει λοιπον ψαχνουμε. και στο κεντρο μεχρι τωρα η ειναι πανακριβα η ειναι του 1970...

Ξεχασες την 4η εναλλακτικη.

Να βγαλετε δίπλωμα οδηγησης , ειτε αυτοκινητου ειτε μοτοσυκλετας. :D

Πλακα κανω φυσικα.

Οποτε πρεπει απλα να ψαξετε λιγο ακομα μπας και βρειτε κατι πιο συμφερον και καλυτερο.

ψαχνουμε ψαχνουμε! να ρωτησω και κατι αλλο. Ας πουμε υποθετικα οτι καποιος ζηταει 400 ευρω το μηνα. κι εμας μας αρεσει το σπιτι αλλα θελοιυμε να παζαρεψουμε. αν ζητησουμε να παιρνει 350 το μηνα, ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να χασουμε το σπιτι?

cJzmp3.png

Διαφημίσεις

τιποτα ευακι

αυτο ειναι το θεμα χριστιανα, οτι αν του πεις οτι δεν μπορεις να δωσεις τοσα και θες λειγοτερα τοτε πως γυριζεις πισω στα 400 μετα χωρις να καταλαβει οτι απλα "παιζεις" ?

αλλη ερωτηση-- ποσο σημαντικα ειναι για σας τα παρακατω σε σενα διαμερισμα προς ενοικιαση

1) τεντες

2) ετος κατασκευης (και γιατι)

3) ευρυχωρο μπανιο

4) καποιες ηλεκτρικες συσκευες (δεν εχουμε τιποτα)

5) κεντρικος δρομος/ στενακι

6) γειτονες του τυπου (νοσοκομεια, οδοντιατρεια κτλ κτλ

cJzmp3.png

ψαχνουμε ψαχνουμε! να ρωτησω και κατι αλλο. Ας πουμε υποθετικα οτι καποιος ζηταει 400 ευρω το μηνα. κι εμας μας αρεσει το σπιτι αλλα θελοιυμε να παζαρεψουμε. αν ζητησουμε να παιρνει 350 το μηνα, ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να χασουμε το σπιτι?

Εξαρταται απ οτην αναγκη που βρισκεται ο αλλος και ποσο καιγεται να το νοικιασει.

Παντως εκτος ολων των οικονομικων που κοιτατε (και καλα κανετε) να εχετε και τα ματια σας ανοιχτα για τη γειτονια.

Εννοω τι κοσμος μενει , αν εχει φασαρια κ.λ.π. πραγματα που δεν φαινονται με την 1η ματια.

Εγω πριν ιδιοκατοικισουμε , στα νοικιαρικα παντα εκανα μερικες βολτες το τετραγωνο , σε διαφορετικες ωρες , να δω τι παιζει απο φατσες , θορυβο κ.α.

Γιατι πιστεψε με , θα ερθεις στο σημειο που θα πεις , μακαρι να ηταν πιο ησυχα π.χ. κιας εδινα 50 ευρω παραπανω.

Διαφημίσεις

το ξερω αυτο αλλα δυστυχως στην αγια σοφια δεν υπαρχει κατι πολυ ησυχο η καθαρο

Επειδη σε αυτη την περιοχη γεννηθηκα και μεγαλωσα δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο χαλια οσο την παρουσιαζεις :confused::confused:...

Επειδη σε αυτη την περιοχη γεννηθηκα και μεγαλωσα δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο χαλια οσο την παρουσιαζεις :confused::confused:...

Κοιτα , αν εξαιρεσεις την παντελη απουσια θέας , τα πιστολιδια των μανιατών και το ανυπαρκτο παρκιν μια χαρα γειτονια ειναι.

:D :D :D

τα πιστολιδια των μανιατών...

τι εννοεις με αυτο?

κοιτα το παρκιν δε με πειραζει καθολου, η θεα καλη θα ηταν αλλα δεν ειναι πρωτευον για μενα. Για τη βρωμια λογω λιμανιου, σκουπιδιων και εργοστασιων τι λες? για τους χρηστες ναρκωτικων που τριγυρνανε τι λες? :)

cJzmp3.png

Ενταξει δεν μπορω να σου δωσω και ακριβη διευθυνση (στο ιντερνετ ειμαστε) αλλα κοντα στην αιτωλικου παντως... Δε σου λεω οτι ειναι καμια χλιδατη περιοχη, αλλα εν σχεσει ας πουμε με την Κυψελη που μενει ο κουμπαρος μου ειναι πολυ καλυτερη...

Φιλε μου Pοrtishead αν καποιος θελει θεα θα παει στην Πειραικη και στη Ζεα που τα παντα ειναι απλησιαστα, πιστολιδια δεν εχω ακουσει ποτε μου στα 35 χρονια μου και οσο για το παρκινγκ πες μου εσυ που βρισκεις να παρκαρεις (παντως στη δικη μας γειτονια βρισκουμε αρκετα ευκολα)...

Εν πασει περιπτωσει δεν ηρθα να κανω τον υπερασπιστη της Αγ. Σοφιας, μην το χαλαμε το θεμα του Βαγγελη! :oops::oops:

Διαφημίσεις

τι εννοεις με αυτο?

κοιτα το παρκιν δε με πειραζει καθολου, η θεα καλη θα ηταν αλλα δεν ειναι πρωτευον για μενα. Για τη βρωμια λογω λιμανιου, σκουπιδιων και εργοστασιων τι λες? για τους χρηστες ναρκωτικων που τριγυρνανε τι λες? :)

Γιατι που νομιζεις οτι ειναι τα "μανιατικα" που λένε στον Πειραια ? ? ?

:D

Παντως εγω ειμαι κακος συμβουλατορας για την συγκεκριμενη περιοχη μιας και πηγα γαμπρος σε αυτα τα μερη , και με την 1η ευκαιρια (οικονομικη) θα εξαφανιστω.

Γενικοτερα σε μερη που υπαρχουν πολλοι και παλια κατοικοι-ιδιοκτητες δημιουργειτε ενα γκετο οπου ο καθε παρεισακτος εχει τον τελευταιο λογο.Αυτο ισχυει ομως παντου.

Τεσπα.

Το νυχτερινό συμφέρει πάρα πολύ!!!!!!!!!

Καταρχίν η τιμή που αναφέρατε παραπάνω 0,7 ισχύει μέχρι τα 800 Kw, μετά ανεβαίνει και ξανανεβαίνει όσο αυξάνεται η κατανάλωση. Συν το ότι ανεβαίνει και το πάγιο.

Ενώ με το νυχτερινό, που φυσικά βάζεις πλυντήρια, σίδερο, μαγείρεμα και λοιπές δουλειές ή το καλοκαίρι που κοιμάσαι με το κλιματιστικό μοιράζονται τα kw και ενδέχεται να μην ξεπερνάς τα 800 το τετράμηνο.

Εγώ περίπου έχω γύρω στα 700 με 750 ημερήσια και 400 με 500 νυχτερινά.

Αν πηγαίνανε αθροιστικά στα 1300 το πάγιο και η χρέωση των Kw θα ήταν μεγαλύτερη.

Επίσης με την θέρμανση και το νυχτερινό (στο σπίτι μου πλησίον της Αγ.Σοφίας που αναφέρετε) κάνω το εξής, κλείνω το καλοριφέρ γύρω στις 10 το βράδυ (έχω το νυχτερινό από τις 11-7), στις 11 ανάβω το κλιματιστικό στο σιγανό και στους 22 βαθμούς και διατηρώ τις κρεββατοκάμαρες ζεστές. Το τελευταίο το εφαρμόζω λόγω των παιδιών.

Ωράριο νυχτερινού, αν η ηλεκτροδότηση είναι πριν το 1995, είναι 23:00-7:00.

Αν η ηλεκτροδότηση είναι μεταγενέστερη είναι από 1/11 έως 30/4 το μεσημέρι 15:30-17:30 και 2:00 με 8:00 τη νύχτα και τους υπόλοιπους μήνες είναι 23:00-7:00.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κι εγώ Μανιάτισσα είμαι, κι από τη Μέσα Μάνη κιόλας!!!!!!παρόλο που μεγάλωσα στα Καμίνια!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση τελευταία πιστεύω θα μπορέσεις πολύ εύκολα να παζαρέψεις μιας και η ζήτηση είναι πολύ μειωμένη.Λες για παράδειγμα στον ιδιοκτήτη..."ξερετε μας αρεσει πολύ το σπίτι αλλά 400 δυστύχώς μας είναι πολλά θα δυσκολευτούμε .Αν μας το αφήνατε 350 θα το κλείναμε".Δες αντιδράσεις και αποφασίζεις.Μπορεί να μην καταφέρεις μείωση 50 ευρώ αλλά 20-30 ευρώ νομίζω θα το κάνει.

ευχαριστω και παλι. το προβλημα τωρα ειναι αλλο. πρωτα το οτι ο ιδιοκτητης μας τα γυριζει (ζηταει 2 χρονια συμβολαιο ενω του λεγαμε για ενα ετος στην αρχη, και φαινεται οτι θελει να το δωσει το σπιτι γιατι εχει προβληματα οπως ελλειψη δορυφορικης, μεγαλα κοινοχρηστα περιπου 40 το μηνα, ελλειψη καλοριφερ κτλ κτλ)

απο την αλλη η συζυγος μου δεν θελει να μετακομισει αγια σοφια γιατι της ειπανε οτι ειναι πολυ επικινδυνη. δεν ξερω τι να κανω! περιεργη περιπτωση...

cJzmp3.png

βαγγελη μου σε καταλαβαινω απολυτα,γιατι κ εγω οταν εψαχνα για σπιτι ειχα αποτρελλαθει κ εχασα κ δεκα κιλα απο το πολυ τρεξιμο!

ειχα δει απειρα σπιτια και ξερεις πως κατεληξα?μολις μπηκα μεσα μου εκανε το "κλικ"..ναι ητανε θεοπαλιο,,αλλα ητανε ανετο,σε ησυχη[οχι καλη]περιοχη,και ητανε ενα βημα απο τον ηλεκτρικο..

τι σου λεω τωρα?να το ψαξετε καλυτερα!και μολις μπειτε μεσα θα το καταλαβετε πως αυτο ειναι το σπιτι σας!και δεν θα εχετε καμια αμφιβολια!

καλη τυχη!

as1cJNt0g410000Nzc3MjVsenwwNjBkfHRvIHBpdHNpcG9wYWtpIG1vdSBlaW5haS4uLg.gif

Κοπελα μου πολλά λεφτα για 50τμ και τετοια περιοχή. Να φανταστείς οι γονείς μου νοικιαζουν σπίτι 5ετιας με τζακι 90τμ ,εντοιχιζομενη κουζίνα,μπανιο vc,διαμπερες με 2 μεγαλα μπαλκονια,οροφοδιαμερισμα με αποθήκη και αυτονομη θερμανση 90τμ 480ευρω. Αν δεν ηταν νοικιασμενο θα σου ελεγα να το νοικιασεις εσυ.Γιαυτο ψαξτο καλυτερα. Δεν θα μεινεις γα σαββατοκυριακο για να μπορείς να το αντεξεις. Καλη τυχη.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

βρε παιδιά αφού θελετε κοντα σε ηλετρκικό και Πειραιά γιατί δεν κοιτάται Δραπετσώνα που είναι πολύ πιο ...οικογενειακά??? και πας και με τα ποδια στο σταθμό

Τόσο πολύ χαλασε η Αγία Σοφία... εγω εφυγα απο την Νίκαια και ήρθα Αγιο Παντελεήμωνα και μου φαίνεται ο Πειραιάς και τα γύρω Εκάλη. Η Εκάλη μου φαίνεται Ελβετία και η Ελβετία .... αχ ευτυχώς δεν έχω παει!!!!

παιδια θα ηθελα κι αλλες πληροφοριες για την Αγια Σοφια. η γυναικα μου εχει πανικοβληθει με αυτα που εχει ακουσει! εσεις τι λετε?

cJzmp3.png

το κλιματιστικό δεν δουλεύει με πολύ κρύο και πολλή ζέστη, τι να κάνουμε αυτή είναι η τεχνολογία!!!

Επίσης δνε είναι καλό για ζέστη, γιατί βγάζει τον αέρα από ψηλά και όπως ξέρουμε από τη φυσική ο ζεστός αέρας ανεβαίνει ψηλά. Έτσι με το κλιματιστικό ώς θέρμανση δεν γίνεται καλή κυκλοφορία του αέρα και τελικά κρυώνουμε πολύ. Επίσης μόλις κλείσει το κλιματιστικό, αμέσως σταματάει η θέρμανση, ενώ τα σώματα κρυώνουν σταδιακά.

Αν έχεις μωρά παιδιά θα πρέπει να έχεις σταθερή θερμοκρασία χώρου, και για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να έχεις σχεδόν συνέχεια ανοιχτό το κλιματιστικό.

συμφωνω και εγω,καλυτερα να ψαξετε κατι καλυτερο

Φιλε Βαγγελη ασχετα με την Αγ. Σοφια απορω πως το σκεφτεστε καν να νοικιασετε σπιτι χωρις θερμανση! :?:?

Παντως ειλικρινα τι εχει ακουσει η γυναικα σου κι εχει πανικοβληθει?? :confused::confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...