Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οχι δωρο στον μπεμπη...δωρο σε εκεινους που το χρειαζονται..

IOKASTH

Recommended Posts

αποφασισαμε στην βαφτιση του γιου μας να μην παρουμε δωρα για τον μπεμπη ...ο μπεμπης εχει εμας...αποφασισαμε λοιπον να γραψουμε στην προσκληση οτι το δωρο μας για το μπεμπη θελουμε να ειναι απο ολους σας ενα συμβολικο ποσο σε καποιο ιδρυμα για μωρα και παιδακια που εγκαταλειφθηκαν...και να βαλουμε εναν αριθμο λογαριασμου...μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να ερθω σε επαφη με καποιο ιδρυμα ?

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

πολυ γλυκό...μπραβο σας παιδιά...υπαρχουν τοσα ιδρυματα ιοκάστη μου, που ίσως θα πρεπει να εχεις προσωπική επαφη με κάποιο να δεις ακριβώς τη δουλειά που κάνει...

Πολύ γλυκό όντως.... Μπράβο σας. :D

Εγώ πάντως έχω άλλη άποψη.... Συγνώμη κιόλας αλλά θα είσαι σίγουρη ότι τα λεφτά θα πάνε στα παιδάκια; Ή μήπως πάνε σε τίποτε τσέπες αυτών που διοικουν τα ιδρύματα; Δεν ξέρω εγώ δεν τα εμπιστεύομαι.

Μήπως είναι καλύτερα τα δωράκια που θα μαζέψεις να τα πάς η ίδια σε κάποιο ίδρυμα; Να είσαι σίγουρη ότι θα τα πάρουν τα παιδιά στα χεράκια τους..... ; :(

\ sL7ap2.png

Πολύ γλυκό όντως.... Μπράβο σας. :D

Εγώ πάντως έχω άλλη άποψη.... Συγνώμη κιόλας αλλά θα είσαι σίγουρη ότι τα λεφτά θα πάνε στα παιδάκια; Ή μήπως πάνε σε τίποτε τσέπες αυτών που διοικουν τα ιδρύματα; Δεν ξέρω εγώ δεν τα εμπιστεύομαι.

Μήπως είναι καλύτερα τα δωράκια που θα μαζέψεις να τα πάς η ίδια σε κάποιο ίδρυμα; Να είσαι σίγουρη ότι θα τα πάρουν τα παιδιά στα χεράκια τους..... ; :(

εχεις δικιο λια μου δεν το ειχα σκεφτει αυτο με τα δωρα να τα παω εγω ...πολυ καλη ιδεα σε ευχαριστω...

my baby was my reborn...

ααααα. μπορεις να τα πας και στον Συλλογο Αγενητου παιδιου που εκει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βοηθανε τα παιδακια και τις μανουλες..... και ειναι στο κεντρο....σκεψου το...

μπραβο σας παντως...

μακαρι να το εκανα κι αλλοι....

Διαφημίσεις

ΙΟΚΑΣΤΗ γιατί δεν εκπλήσομαι καθόλου απο την απόφασή σας??? :D:D:D:D Μπράβο και μόνο που το σκεφτήκατε :D:D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Θα σου προτεινα κι εγω να μην πεις τιποτα στους καλεσμενους σου και να κανεις μονη σου την κινηση...Ποσοι νομιζεις οτι θα χουν την καλη διαθεση να ψαξουν απο μονοι τους να βρουν ιδρυμα και να πανε ν' αφησουν χρηματα... Δυστυχως ουτε οι μισοι. Καποιοι θα το δουν ως ευκαιρια να απαλλαγουν κι απ' την υποχρεωση του δωρου. Συγνωμη αν ακουγομαι καχυποπτη αλλα ετσι θα γινει... :cry:

Μπραβο σας για την αποφαση. Κι εγω ειχα προτεινει στον αντρα μου να μην κανουμε τραπεζι και να δωσουμε τα χρηματα στο χαμογελο του παιδιου αλλα δεν συμφωνησε λεγοντας τα "στερεοτυπα" πρωτο μας παιδι και να μην κανουμε τραπεζι και τα λοιπα... Λες και θα παθει τιποτα ο καλεσμενος αν φαει μια μπριζολα λιγοτερη στη ζωή του... Τελοσπαντων...και παλι μπραβο σας..

Εχει τύχει να με καλέσουν σε βάφτιση όπου είχαν γράψει καρτούλα.. ο καθένας το ποσο που θα το προσδιοριζε για δώρο εφ'όσον θέλει να το καταθεσει σε σύλλογο για τα παιδιά ήταν πολύ γλυκό ειχε τον αριθμό λογαριασμού και λεπτομέρειες καθώς και κάποιο κωδικό που εγραφες στην αιτιολογία κατάθεσης.. εκ των υστέρων το ζευγαρι παιρνει ενημερωση απο το συλλογο ποιοι και ποσα κατέθεσαν...

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Πολλά μπράβο για την απόφασή σας!!

Γνώμη μου είναι όντως να τα πας εσύ τα δωράκια...

έτσι και θα είσαι σίγουρη ότι πήγαν εκεί που έπρεπε και θα "γεμίσεις" ακόμη περισσότερο σαν άνθρωπος βλέποντας τόσα ματάκια να λάμπουν από τη χαρά του δώρου...

επίσης συμφωνώ, να μην το γράψεις στην πρόσκληση...

δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευαισθησίες και απόψεις... εδώ για τη λίστα γάμου ξινίζουν μούρες.... δεν ξέρεις πως θα το κρίνουν και πιστεύω πως πολλοί θα πάρουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι είχαν αρχικά σκοπό να φέρουν στον μπέμπη σας... (καταλαβαίνεις τί εννοώ.....)

εύχομαι με το καλό η βάφτιση!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

κοριτσια συμφωνω σε ολα και σας ευχαριστω πολυ αλλα το θεμα δεν ειναι τα μπραβο.το θεμα ειναι να κανουμε κατι για αυτους που μας χρειαζονται ουσιαστικα..κι εγω αυτο θελω κι αυτο θα κανω..τωρα τον τροπο ψαχνω...

my baby was my reborn...

μπραβο κοπελα μου για την πρωτοβουλια σας!ειλικρινα και παλι μπραβο!αν σε ενδιαφερι δουλευω σε στεγη ανηλικων που φιλοξενει παιδια που τα εχουν παρει με εισαγγελικη παρεμβαση απο τους γονεις τους.

Συγχαρητήρια για την σκέψη αυτή. Το είχα δει και σε μία άλλη βάφτιση, για την συγκέντρωση χρημάτων υπερ ενός ιδρύματος και σκέφτομαι ίσως το κάνουμε και εμείς για την βάφτιση του μπεμπούλη μας .

μπραβο κοπελα μου για την πρωτοβουλια σας!ειλικρινα και παλι μπραβο!αν σε ενδιαφερι δουλευω σε στεγη ανηλικων που φιλοξενει παιδια που τα εχουν παρει με εισαγγελικη παρεμβαση απο τους γονεις τους.

με ενδιαφερει πολυ αν μπορεις στειλε μου πμ..σε ευχαριστω πολυ!

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

ΙΟΚΑΣΤΗ το να σου πω ενα μπραβο ειναι λιγο.... αλλωστε εχουμε καταλαβει τι παιδι εισαι... δεν χρειαζονται πολλα λογια... μακαρι να το καναμε κι εμεις!!!! τεσπα....

θα προτιμισω κι εγω να πας εσυ τα δωρα.... καταλαβαινεις το γιατι....

Μaspir μπορείς να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία για τη στέγη ανηλίκων και πως μπορεί να βοηθήσει κάποιος αν θέλει (χρήματα ή σε είδος - ρούχα βιβλία γραφική ύλη) - Αν μπορείς άνοιξε το θέμα στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες..

IOKASTH συγχαρητήρια για το μεγαλείο της ψυχής σας. Είμαι σίγουρη ότι θα μεγαλώσετε το παιδάκι σας

με αξίες και αρχές που τόσο λείπουν την σημερινή εποχή.

Σκέφτομαι αν μπορούμε να μαζευτούμε όσες μπορούμε και να κάνουμε κάτι για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. :roll:

λιτσα μαριλενα pam ολοι σας...ευχαριστω για τα καλα σας λογια...το μονο που θελω ειναι να κανω κατι...αν μπορουσα θα εκανα περισοτερα..δεν ειμαστε πλουσιοι εχουμε ομως πλουσια συναισθηματα(οικογενειακως)...

my baby was my reborn...

Αχ βρε γειτονισσα με συγκινησες πολυ.

Παρα πολυ καλη ιδεα.

Νομιζω πως θα πραξω κι εγω ετσι στη βαφτιση.

Τα μωρακια μας αλλωστε εχουν ηδη τα παντα, τι να τα κανουν τα περισσια ρουχα και παιχνιδια οταν αλλα παιδακια παρακαλανε εστω για μια καθαρη πανα....(δυστυχως τα εχει δει με τα ματια της η αδερφη μου σε γνωστο ιδρυμα της δυτ. αττικης - σπουδαζει βρεφονηπιοκομος )

Έλενα πολλά μπράβο για την ωραία κίνηση σας κίνηση ,

αν θέλεις μπορείς να προσφέρουν οι καλεσμένοι σας τα χρήματα στο "ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ" είναι και στην πόλη που γεννηθηκες !!! :D:wink:

http://www.e-child.gr/ForeisEidikesAnagkesYpoloipiEllada.asp

Στην παραπάνω σελίδα μπορεις να βρεις αρκετα !

και μερικά ακόμα :

1.ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗς ΑΓΑΠΗΣ - ΠΑΤΡΑ - 2610222-280

2.ΜΕΡΙΜΝΑ - ΠΑΤΡΑ -2610270636

3.ΕΘΝΙΚΟ ΚΩΦΩΝ - ΠΑΤΡΑ - 2610461270

Και πάλι πολλά πολλά πολλά μπραβο για την προσπάθεια σας !!! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

πολύ ωραία κίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το χαμόγελο του παιδιού και να συννενοηθήτε και το καλύτερο είναι να μαζέψετε τα χρήματα και να πάτε να δώσετε εσείς μετά από συννενόηση με το ίδρυμα τι χρειάζονται τα παιδάκια θα χαρούν . Το κάναμε εμείς κάποια στιγμή στην δουλειά μαζέψαμε χρήματα αγοράσαμε δωράκια και τα πήγαμε ξέρεις όταν αντικρύσεις αυτά τα παιδιά θα καταλάβεις. Επίσης μποείτε να επικοινωνήσετ μδε το ίδρυμα ελπίδα και να δωρίσετε ένα ποσό για τα καρκινοπαθή παιδάκια το έχουν ανάγκη.] Μπράβο σας πάντως σας συγχαίρω

k4xS.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...