dimidana Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 δανάη ιόλη μυρτώ αριάδνη σεμέλη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 βαγγελης μητσος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maryp Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 βαγγεληςμητσος αυτά είναι δικά μου, άστα κάτω :lol: στις γιορτές των παιδιών μου, πάντα γίνεται παρέλαση και όλα τα σπίτια βάζουν σημαία! :lol: Quote Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 στη τυχη το 'πα!!!! :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maryp Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 :lol: Quote Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena + Sourloulou Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Δανάη και Μυρτώ... Να ΄ναι κάτι που να μπορεί να πει το παιδί πριν τα 5, το Αριάδνη μάλλον θα τη δυσκολέψει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsampaki Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Ιφιγένεια, Ισμήνη, Μυρτώ, και απο τα πιο κλασσικά μου αρέσει το Αναστασία και το Ζωή! Quote Τα μωράκια είναι τα ωραιότερα άνθη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ζιζελ Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Δανάη και Μυρσίνη.....Κυρίως το δεύτερο .......Και Σοφία απο τα κοινά ονόματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngeo23 Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 δηλαδη το εχουμε σιγουρο το διδυμο-κοριτσο;;;; εγω λεω: Λυδια Ναταλια Ιόλη Δαναη Νεφελη Εριφύλλη Μαρκελα Ισμήνη Μαριαννα Ελενα αχ δεν μου ερχονται αλλα... Quote Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunix Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Αρήτη Ναυσικά Λήδα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vickytsoch Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Ας διαλεξει αναμεσα στο Σοφια, Ελπιδα, Αγάπη και Πιστη για να γιορταζουν μαζι. Θα αποφυγει και το δευτερο δωρο στη γιορτη της αλλης. πολυ θα μου αρεσε να εχω 2 κοριτσια και να τις λενε Ελπιδα και Αγαπη... Quote http://protomelission.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
νετα Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Μου αρέσουν πολύ το Λυδία,Ερατώ,Αγάπη,Κλειώ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella-alex Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 βαγγεληςμητσος :lol: ΑΧ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΦΥΣΤΙΚΙ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella-alex Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΥΔΙΑ !!! ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ "ΛΟΥ" ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑ"Λ"ΟΝΙΚΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ "ΓΛΥΚΟΥΤΣΙΚΟ" ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ Κ ΤΟ ΣΤΕΛΛΑ (ΔΙΚΟ ΜΟΥ) ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 βαγγεληςμητσος[/QUO ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!! Quote Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Δανάη και Μυρτώ...Να ΄ναι κάτι που να μπορεί να πει το παιδί πριν τα 5, το Αριάδνη μάλλον θα τη δυσκολέψει... Κι εγώ δεν το πολυσυμπαθώ το Αριάδνη αλλά ο μπαμπάς δεν δέχεται συζήτηση! Βλέπω πάντως ότι όλες για κορίτσια με προορίζετε. Ενώ εγώ έχω την αίσθηση ότι θα είναι αγόρια, ίσως επειδή τα πεθερικά μου έχουν 4 γιους κι επειδή ο πεθερός μου έχει και δίδυμο αδερφό. Παλιά δεν ήθελα κόρες, ήθελα πάση θυσία γιους. Τώρα που είμαι μαμά και βλέπω πόσο πιο κοντά έχω έρθει με τη δική μου μαμά, θα ήθελα να ζήσω κι αυτή την εμπειρία, να είμαι κάποτε έτσι με τη δική μου κόρη. Για να δούμε. Γιατί αλλιώς με βλέπω να μου κάνουν επεισόδιο στις Επτά θανάσιμες πεθερές "Η πολύτεκνη (όλο γιους) πεθερά"! Quote Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Λυδία, Νεφέλη έχουν πολυφορεθεί πια, σωστά; Ή μου φαίνεται; Το ίδιο πάει να γίνει και με το Ιόλη; Εγώ προς το Δανάη κλίνω κι αφού ο άντρας μου θέλει Αριάδνη, μάλλον αυτό θα είναι το δίδυμο σε περίπτωση κοριτσιών. Quote Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 βρε sol, πες με βλημα, πες με μπουφο (δεν θα χεις και αδικο χεχεχεχε) αλλα τωρα καταλαβα ( πως εισαι μαια!!! που δουλευεις?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vickytsoch Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 απο που ακριβως το καταλαβες βρε φυστικι???? Quote http://protomelission.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiqui Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 το Ραφαέλα σας αρέσει? peanut είσαι θεά!! Προσκυνώ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 απο που ακριβως το καταλαβες βρε φυστικι???? απο ενα αλλο τοπικ που γραφει η sol, αλλα καθοτι βλημα και μπουφονι οπως διευκρινησα και παραπανω... κατα λαθος εγραψα εδω το ποστ μου με την ερωτηση... (δεν ειναι τιποτα, θεραπευεται μου ειπαν, τωρα πια, το αλτσχαιμερ....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella-alex Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Κι εγώ δεν το πολυσυμπαθώ το Αριάδνη αλλά ο μπαμπάς δεν δέχεται συζήτηση! Βλέπω πάντως ότι όλες για κορίτσια με προορίζετε. Ενώ εγώ έχω την αίσθηση ότι θα είναι αγόρια, ίσως επειδή τα πεθερικά μου έχουν 4 γιους κι επειδή ο πεθερός μου έχει και δίδυμο αδερφό. Παλιά δεν ήθελα κόρες, ήθελα πάση θυσία γιους. Τώρα που είμαι μαμά και βλέπω πόσο πιο κοντά έχω έρθει με τη δική μου μαμά, θα ήθελα να ζήσω κι αυτή την εμπειρία, να είμαι κάποτε έτσι με τη δική μου κόρη. Για να δούμε. Γιατί αλλιώς με βλέπω να μου κάνουν επεισόδιο στις Επτά θανάσιμες πεθερές "Η πολύτεκνη (όλο γιους) πεθερά"! Παντως απ'οτι βλεπω κ στα 2 σου αγορακια εχετε δωσει ωραια ονοματα,το φιλλιπος ειναι τελειο!!!σε αγορια μου αρεσουν ονοματα οπως ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κ ΑΧΙΛΛΕΑΣ! να δινουμε κ καμια ιδεα για αγοριστικα ονοματα...αφου δεν ξερουμε ακομη τι ειναι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 βρε sol, πες με βλημα, πες με μπουφο (δεν θα χεις και αδικο χεχεχεχε) αλλα τωρα καταλαβα ( πως εισαι μαια!!! που δουλευεις?? Ήμουν μαία, Φυστικάκι, ΗΜΟΥΝ!!! Όμως, τέρμα αυτή η εποχή για μένα. Δεν ξαναγυρίζω και δε θέλω και να τη θυμάμαι. Υπάρχει πολλή βρωμιά στον ιδιωτικό ιατρικό κλάδο και εγώ δεν την αντέχω. Για τα λεφτά έμεινα τόσα χρόνια, το παραδέχομαι. Για ευνόητους λόγους δε θα πω πού δούλευα Quote Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts