Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS!Σουέτ κορδόνι: ειναι too much για τον Ιουνιο???

vavoulast

Recommended Posts

Στην βάπτιση του μπεμπη μου θα βάλω κουτάκια λαχανί και τιρκουάζ με μρελοκάκια. αν τα δέσω με σουέτ θα ειναι άσχημο για καλοκαίρι????

Πείτε μου την γνώμη σας PLease!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, αν το σουετ κορδονι ειναι λεπτο και στα αντιστοιχα χρωματα, δηλαδή να δέσεις τα λαχανί κουτάκια με τυρκουάζ κορδόνι και αντίστροφα, εμένα μου αρέσει, αλλα γιατί ο περιορισμός? τα έχεισ ήδη αγοράσει ?

επίσης μπορείς να φέρεις το σουετ κορδόνι γύρω γύρω στο κουτί 3-4 φορές και μετά απο πάνω να κάννεις ένα υφασμάτινο φιόγκο...δεν ξερω αν με καταλαβαίνεις...:wink:

Καλησπέρα, αν το σουετ κορδονι ειναι λεπτο και στα αντιστοιχα χρωματα, δηλαδή να δέσεις τα λαχανί κουτάκια με τυρκουάζ κορδόνι και αντίστροφα, εμένα μου αρέσει, αλλα γιατί ο περιορισμός? τα έχεισ ήδη αγοράσει ?

επίσης μπορείς να φέρεις το σουετ κορδόνι γύρω γύρω στο κουτί 3-4 φορές και μετά απο πάνω να κάννεις ένα υφασμάτινο φιόγκο...δεν ξερω αν με καταλαβαίνεις...:wink:

αυτο ακριβώς που είπες εχω σκοπο να κανω με τα κουτακια να βάλω το τισκουάζ σουέτ με λαχανι κουτάκι! Ωραιο μου ακουγεται ο υφασμάτινος φιόγκος αλλα απο τι υφασμα να το βαλω?

το εχω παραγγ το κορδονι όπως και τα υπόλοιπα αλλα ανχό8ηκα μην φανει καπως το σουετ για καλοκαιρι...

Αντι για σουετ κορδονακι μπορεις να παρεις κορδονι ποντικοουρα που ειναι πιο λεπτο και εχει σε παρα πολλα χρωματα

Την ποντικοουρα είχα δει στο ιντερνετ αλλα μου είπαν ότι δεν μπορεις να το δεσεις ευκολα!!! Θα τις δεσω εγω και δεν ξερω...

Διαφημίσεις

Το μόνο πρόβλημα με το σουέτ κορδόνι είναι ότι σπάει εύκολα....

συμφωνω!!!!!!!!!

σπάει αν το τραβήξεις λιγο περισσοτερο...προσοχή...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κι εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το σουέτ κορδόνι το καλοκαιρι. Και στις δικές μας μπομπο &προσκλητήρια έχω σουετ κορδόνι αλλά συνδιασμένο με οργάντζα κορδέλα και σατέν κορδέλα. Έχω κάνω τον μεγάλο φιογκο με την οργάτζα και χρησιμοποίησα το σουέτ και τη σατέν κορδελα (πιο μικρο φάρδος) για να τα δέσω σαν κορδονακια (ελπίζω να καταλαβατε τί εννοώ). Δεν ξέρω να βάζω και φωτο......

s-age.pngs-age.png

αυτό ακριβώς που σου έδειξε η vickytsoch!!!!! παρεπιπτόντως και εγώ γίνομαι νονα στις 28 Ιουνίου και οι μπομπονιέρες μας είναι κάπως έτσι για τους μεγάλους!!!

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει το σουετ κορδόνι με χειμώνα !!! Άσχετο παντελώς , σίγουρα δεν σε παραπέμπει σε χειμώνα και σίγουρα η ποντικοουρά γλιστράει στο δέσιμοοοοο......

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!