Ev Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 μηπως ρωτησε καμια ποτε θα βαλλουν νεο μεγαλο δωρο 2000 ποντων στη θεση του σπιτακι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
melisoula Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 ev ποσους ποντους εχεις μαζεψει αν επιτρεπετε? εγω σημερα παρελαβα το ποδηλατακι ειναι ακριβως οπως αυτο της φωτο! καμια προσφορα μπειμπιλινο ρε κοριτσια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEPY27 Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 πηρα χτες απο τα careffour πανες libero την συσκευασια με τις 56 πανες!με την εκπτωση ειχαν τα 10-16 κιλα 12,61 και τα 7-14 κιλα 13,27. κοριτσια σε οποια περισσευουν ποντοι θα τους ηθελα!θελω αλλους 400 για το ποδηλατακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γατουλα Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 θα μου λυσετε μια απορια? αν μπω στο λιμπερο κλαμπ βλεπω τα 3 πρωτα δωρακια και τιποτα αλλο εσεις βλεπετε και αλλα? ισχυει μονο ανα ειχες κανει ηδη αιτηση για καποια δωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofaki1978 Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 θα μου λυσετε μια απορια?αν μπω στο λιμπερο κλαμπ βλεπω τα 3 πρωτα δωρακια και τιποτα αλλο εσεις βλεπετε και αλλα? ισχυει μονο ανα ειχες κανει ηδη αιτηση για καποια δωρα? με απογοητευεις :lol:εσυ,μια γκουρου των αγορων και δεν βρισκεις την 2η σελιδα με δωρα????? :-P εχει 2 σελιδες,3 δωρα στην μια και 2 στην αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γατουλα Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 και ομως βλεπω μονο 3, το εχω ξανααναφερει αν ειναι ευκολο ενα λινκ η να αναφερθουν τι δωρα εχουμε απο 500 π και πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofaki1978 Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 και ομως βλεπω μονο 3, το εχω ξανααναφερειαν ειναι ευκολο ενα λινκ η να αναφερθουν τι δωρα εχουμε απο 500 π και πανω? http://www.liberoclub.gr/Libero-online-shop/Products11/ κουμπαρα με 800 ποντους και ποδηλατακι με 1000 ποντους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γατουλα Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 αχαχαχα το ποδηλατακι το εχω χαχαχαχαχα εμμμμμμ να το βαλω στις πωλησεις??????? και το λαγουδακι τα λουλουδακι ταχω αραγε? εμας ενα σπιτακι μας λειπει και πολλεεεες πανες που χαλασαμε γιατι δε το ξεραμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oikat Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 σήμερα ήρθε και το ποδηλατάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melisoula Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 μαζι παραλαβαμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofaki1978 Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 αχαχαχα το ποδηλατακι το εχω χαχαχαχαχαεμμμμμμ να το βαλω στις πωλησεις??????? και το λαγουδακι τα λουλουδακι ταχω αραγε? εμας ενα σπιτακι μας λειπει και πολλεεεες πανες που χαλασαμε γιατι δε το ξεραμε! τελικα την ειδες την 2η σελιδα οεο ???????? εγω σπιτακι πηρα και εχω σε αναμονη αλλους 2.000 ποντους και περιμενω να δω τι θα βαλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melisoula Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 ωπα σοφακι που τους βρηκες τους 4000 ποντους? μονο libero παιρνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofaki1978 Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 ωπα σοφακι που τους βρηκες τους 4000 ποντους?μονο libero παιρνεις? αγοραζα οτι ηταν σε προσφορα και επειδη ειχα παντα πολλα κουπονια λιμπερο και βαζανε πολλες φορες προσφορες αυτες κυριαρχουσαν .εχω και 2 φιλες που δεν εχουν σχεση με την τεχνολογια και μου εδιναν και τους δικους τους ποντους οποτε μαζευα.μαζευα ομως εδω και μηνες,απο τον οκτωβριο νομιζω.και ετσι τους μαζεψα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melisoula Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 μια χαρα σε βρισκω μακαρι να βγαλουν καινουργια δωρακια για να αξιοποιησετε τους ποντους σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna76 Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα της Pampers για τους τρίτεκνους? Ισχύει και για αυτούς που έχουν και μεγαλύτερα παιδιά αλλά ένα μωρό? Από που μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες? Αυτό δεν το ξέρω. Εγώ πήρα απλά ένα τηλέφωνο στον αριθμό που φαίνεται απάνω στη συσκευασία για άλλο λόγο, και μου το πρότειναν εκείνοι. Το πρόγραμμα λέγεται έτσι. Πρόγραμμα Pampers για τις Πολυτεκνες οικογένειες. Θα σου δώσουν έναν αριθμό φαξ και θα στείλεις μια αίτηση και μια φωτοτυπία του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elachl Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 εγω απο 30/06 εχω μαζεψει 1900 ποντους και περιμενω και γω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARILYN Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 αγοραζα οτι ηταν σε προσφορα και επειδη ειχα παντα πολλα κουπονια λιμπερο και βαζανε πολλες φορες προσφορες αυτες κυριαρχουσαν .εχω και 2 φιλες που δεν εχουν σχεση με την τεχνολογια και μου εδιναν και τους δικους τους ποντους οποτε μαζευα.μαζευα ομως εδω και μηνες,απο τον οκτωβριο νομιζω.και ετσι τους μαζεψα! Κι εγω έχω libero πάνες από τις περσινές προσφορές. Άνοιξα σήμερα ένα πακέτο, βρήκα έναν κωδικό που λέει Libero club code και το νούμερο, πήγα να το βάλω στην ιστοσελίδα και δεν τον δέχεται, λεει ότι είναι λάθος...μήπως δεν ισχύουν τόσο παλιοί κωδικοί; Καμιά ιδέα; Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofaki1978 Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Κι εγω έχω libero πάνες από τις περσινές προσφορές. Άνοιξα σήμερα ένα πακέτο, βρήκα έναν κωδικό που λέει Libero club code και το νούμερο, πήγα να το βάλω στην ιστοσελίδα και δεν τον δέχεται, λεει ότι είναι λάθος...μήπως δεν ισχύουν τόσο παλιοί κωδικοί;Καμιά ιδέα; κοιτα μηοως ειχε μηδεν και εσυ το περασες για ομικρον και το αντιθετο.η το αγγλικο κεφαλαιο I το περασες για το νουμερο 1.δεν εχει σημασια που ειναι παλια συσκευασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARILYN Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 7 Ιουλίου,2011 κοιτα μηοως ειχε μηδεν και εσυ το περασες για ομικρον και το αντιθετο.η το αγγλικο κεφαλαιο I το περασες για το νουμερο 1.δεν εχει σημασια που ειναι παλια συσκευασια. Όχι βρε συ...κανονικά το πέρασα...δεν είχε μηδέν και ένα Ι που έχει είναι ξεκάθαρο.... Να δοκιμάσω και τις άλλες συσκευασίες λες; Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristk Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 Aν περισευουν σε καποια κοπελα ποντοι libero... μας λειπουν 380 για το ποδηλατακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ev Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 Όχι βρε συ...κανονικά το πέρασα...δεν είχε μηδέν και ένα Ι που έχει είναι ξεκάθαρο....Να δοκιμάσω και τις άλλες συσκευασίες λες; δοκιμασε να βαλλεις ενα ενα τα γραμματα ......... αν δεν το δεχεται αν θες στειλε μου το σε πμ μηπως το περασω εγω......ας μη παει χαμενος !!! χι χιχ ι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARILYN Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 Μήπως έκανα χαζομάρα; Εκεί που τον πέρασα από κάτω έγραφε εξαργύρωση πόντων....μήπως πάω σε λάθος μεριά; Αν όντως ήταν για εξαργύρωση επειδή ήταν ο πρώτος που περνούσα και δεν είχα καθόλου πόντους άλλους, λογικό είναι να μην μπορώ να εξαργυρώσω... Από πού πρέπει να πάω; Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
revythaki Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 Ετσι γράφει πάντα, εξαργύρωση.Κάτι άλλο φταίει κ δεν σου το δέχεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEPY27 Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 παντως κοριτσια σημερα πηρα libero τις κανονικες και libero πανα βρακακι και οι συσκευασιες πανα βρακακι ειχαν περισσοτερους ποντους!100 οι κανονικες και 150 οι πανες βρακακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glykoula26 Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 8 Ιουλίου,2011 εχω 2 κουπονακια αριελ το παιδικο με 3 ευρω που ληγουν τον 9ο και 11ο.οποια ενδιαφερεται να μου πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts