Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το είδα για τα babylino στο Μασούτη, αλλά με αρχική τιμή 18,6 περίπου (Νο 4 και 5), γι' αυτό ρώτησα...

edit. Γαλαξίας από αύριο οι πρσφορές...

στον βεροπουλο ειχε 17,98 η κατηγορια 4 και 5 αλλα ειχα κουπονι για 400 ευρω οποτε μου ηρθε πιο φθηνα τα 58 τεμαχια

Nαι ο Μασουτης μπορει να εχει -40% τα babylino, αλλα τα πουλαει περιπου 18,60€ αρχικη. ειναι λιγο ακριβός ακόμη στις αρχικες του τιμες στα babylino. Ας ελπίσουμε να τα κανει και αυτος 15,60€ οπως ο Σκλαβενίτης. τοτε με εκπτωση και κουπονι θα συμφέρει τρελά.

το είδα για τα babylino στο Μασούτη, αλλά με αρχική τιμή 18,6 περίπου (Νο 4 και 5), γι' αυτό ρώτησα...

edit. Γαλαξίας από αύριο οι πρσφορές...

ωχ ναι!εχασα τις μερες!!!:lol::lol::lol:

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

τα carrefour εχουν μεχρι το σαββατο -35% στις οικονομικές συσκευασίες pampers! τις πήρα 11.70.

θυμασαι εαν η τιμη αυτη (11,70) ειναι στο ραφι η στην κανουν στο ταμειο την εκπτωση?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

η τιμή ειναι στο ράφι. αν ρωτάς για τα κουπόνια, μου είπαν οτι δέχονται. εγώ δεν τα είχα μαζί μου γιατί δεν ήξερα για την προσφορά αλλά θα ξαναπάω με τα κουπόνια μου το απόγευμα να πάρω κι άλλα:)

tMJnp2.png

W2cQp3.png

η τιμή ειναι στο ράφι. αν ρωτάς για τα κουπόνια, μου είπαν οτι δέχονται. εγώ δεν τα είχα μαζί μου γιατί δεν ήξερα για την προσφορά αλλά θα ξαναπάω με τα κουπόνια μου το απόγευμα να πάρω κι άλλα:)

και εγω εχω κουπονια!!!αλλα εχω carrefour μαρινοπουλο εδω και οχι carrefour.και αναρωτιεμαι αν θα εχουν και αυτοι την ιδια προσφορα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

sta φυλλάδια τους δεν λεει τίποτα για προσφορά στα pampers ..

οντως δεν γραφει.δειχνει ομως τις active fit το jumbo πακετο με εκπτωση και απο κατω με μικρα γραμματα γραφει οτι στην ενεργεια (με το τυχερο καροτσι)συμμετεχουν ολες οι πανες pampers οικονομικη συσκευασια.ισως να εχουν και αυτες με εκπτωση.:?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

το ειδα κι εγω αυτό... δεν ξέρω. εγώ πάντως το είδα στο μαρινόπουλο στο χαλάνδρι, και ίσχυε σε όλες τις οικ. συσκευασίες active fit, new baby & baby dry, και στις jumbo. και μου είπαν ότι θα είναι μέχρι το Σάββατο.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

στο φυλλαδιο γραφει μονο στα καρφουρ μαρινοπουλος

κι εγω πηρα και δεχονται και κουπονια

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

sta φυλλάδια τους δεν λεει τίποτα για προσφορά στα pampers ..

Μα σε φυλλαδιο εγω την ειχα δει την προσφορα των παμπερς και οντως ισχυει μεχρι το σαββατο. Και δεχονται και κουπονια και σε καρφουρ και σε μαρινοπουλο.

Μα σε φυλλαδιο εγω την ειχα δει την προσφορα των παμπερς και οντως ισχυει μεχρι το σαββατο. Και δεχονται και κουπονια και σε καρφουρ και σε μαρινοπουλο.

θα σπεύσω γιατί μέχρι τώρα δεν έχω πετυχει καμμια προσφορά :oops:

jHgFp3.png

λοιπον στο σαιτ του carrefour εχει φυλλαδιο που γραφει βουτια τιμων,ειναι μονο για τον carrefour μαρινοπουλο και γραφει και τις πανες με 11,70 που εγραψε και η nana.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

πηρα χθες οικονομικη συσκευασια παμπερς baby dry 11,7ε και κουπονι 4ε, συνολο 7,4ε! το κουφο ειναι οτι ενω ειχαν 35% εκπτωση δεν εκαναν αυτο που κανουν συνηθως, δηλαδη πρωτα το κουπονι και μετα την εκπτωση, αλλα βγηκε πρωτα η τιμη 11,7ε και μετα αφαιρεσαν το κουπονι.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...