Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπορει να κομαται στο port bebe ?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εμενα κοιμοταν στο πορτ μπεμπε για 2 μηνες περιπου... της ειχαμε παρει ενα στρωματακι, επειδη αυτο του πορτ μπεμπε δεν ηταν πολυ καλο, και την ειχαμε εκει... μας βολεψε πολυ και το μωρο ενιωθε πιο ανετα επειδη ηταν πιο "κλειστο" απο το κρεβατι της

Έχω ακούσει ότι δεν κάνει τα μωρά να κοιμούνται στο πορτ μπεμπέ γιατί δεν ανανεώνεται ο αέρας. Πολλές φιλές μου όμως το χρησιμοποιούσαν για ύπνο. Τι να πω.. Ρώτα καλύτερα τον παιδίατρο.

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

βεβαια και μπορει να κοιμαται εκει...εμενα ακομα κοιμαται σε λικνο που ειναι το ειδιο σε μεγεθος με το πορτ-μπεμπε...σε καμια 20μερες θα την αλλαξω...μην αγχωνεσαι :D

Εμείς, αν δεν είχαμε το πορτ μπεμπέ, θα είχαμε πάει σε ψυχίατρο :lol::lol: . Το βράδυ κοιμάται στην κουνια του, αλλά την ημέρα κοιμάται μόνο εκεί. Τώρα που δεν τον πολυχωράει πλέον, αρχίζει να σκέφτεται την κούνια και για την ημέρα. Σε λίγο όμως νομίζω θα κρεμάσει τα πόδια απ' 'εξω.....

Διαφημίσεις

και γω εκεί την κοίμηζα για 3 μήνες περίπου. Ήταν μεγάλο επειδή κουμπώνει στο καρότσι. Με βόλευε γιατί είχα πάρει και μια βάση από κάτω για να την κουνάω και επειδή την κούνια την έβλεπα τεράστια!

Το είχε δει και η παιδίατρος και μου είπε οκ.

Και εγώ εκεί τον κοίμιζα μέχρι τους 2,5 μήνες με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού. Μου είχε πει μάλιστα ότι δεν πρέπει να μπει σε κούνια τόσο μικρός γιατί νιώθει ανασφάλεια, καθώς έχει συνηθίσει μέσα στην κοιλιά της μαμάς και θέλει ένα πιο μικρό χώρο. Είχα παρατηρήσει μάλιστα ότι με το κεφαλάκι του προσπαθούσε να ακουμπάει στα τοιχώματα του πορτ-μπεμπέ για να νιώθει ασφαλής :)

κι εμεις την καλαθουνα ειχαμε μεχρι που δεν χωραγε πια, και την καλαθουνα θα εχουμε και τωρα... περισσοτερο λογω πολυ περιορισμενου χωρου στο δωματιο... αλλα νομιζω νιωθουν πιο "ζεστα" στο καλαθακι... πιο ασφαλη...

me and my men...

Εμενα μου ειχαν πει οτι δεν κανει τοσο επειδη με αυτο θα βγαινει κι εξω (γιατα μικροβια). Επειδη ομως εισαι στην Ελλαδα φανταζομαι τις πρωτες μερες δεν θα βγειτε..

Εμεις ειχαμε και θα εχουμε μια καλαθουνα στο δωματιο και στο καθιστικο ειχαμε το καροτσι. Τωρα επειδη θα το χρησιμοποιει ο "μεγαλος" θα δουμε τι θα κανουμε...

Διαφημίσεις

Δηλαδη μπορει να κοιμηθει και στο πορτ μπεμπε του καροτσιου ετσι οπως ειναι σαν καροτσι? :roll:

Αμμμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Και εμάς μας έσωσε αυτό, γιατί το μεταφέραμε κοιμισμένο οπου θέλαμε στο σπίτι χωρίς να ξυπνάει....

Μέχρι τους 2 μήνες περίπου μπορεί να κοιμηθεί το παιδί στο port bebe, μετα αρχίζει και στενέυει ο χώρος και δυσανασχετει κι εκεινο..

an1cEQ40g411210NjFsenwwMDA1NjY5ZGF8aSBuZXJhaWRvdWxhIG1hcyBlaW5haQ.gif

Οχι απλα μπορει να κοιμαται στο πορτ μπεμπε (η δικη μου κοιμοταν 6 μηνες), αλλα εαν προκειται για πορτ μπεμπε καροτσιου απο γνωστη εταιρεια με εγκρισεις, τοτε αυτα ειναι απολυτως καταλληλα για υπνο και μεταφορα νεογεννητου και οχι οι καλαθουνες.

Βολευει και παρα πολυ γιατι μετακινεις το μωρο οπου θελεις χωρις να το ξυπνας.

k9Tap3.png

• 3 weeks later...

Καλημέρα!

Βρήκα έτοιμο το θέμα που ήθελα!

Εμείς θα πάρουμε το Inglesina zippy και έχει πορτ μπεμπέ πολύ μεγάλοα και ευρύχωρο, και ανοίγει το κάλυμμα, αερίζεται μια χαρά. Εχει και πολύ καλή επένδυση. Φυσικά θα πάρω εξτρα στρώμα για πορτ μπεμπέ για σίγουρα.

Η ερώτηση είναι η εξής.

Που θα το ακουμπάω? Οι καλαθούνες έχουν βάση, αυτό όχι, είναι για το καρότσι. Εφαρμόζει σε βάση καλαθούνας? Να πάω σε κατάστημα να το δοκιμάσω???????

Είχαμε πει να πάρουμε και καλαθούνα αλλά μόλις είδαμε από κοντά το πορτ μπεμπέ είναι ολόιδιο! Τσάμπα λεφτά να δώσουμε διπλά?

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

Εμενα στο πορτ μπεμπε που ηταν υφασματινο και μαλακο κοιμηθηκε 2 μηνες..

Στην καλαθουνα σε κοιμηθηκε ποτε ισα ισα μολις τον εβαζα ξυπνουσε.. τελικα υπεθεσα οτι τον ενοχλουσε η μυρωδια απο το μπαμπου..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εμείς πήραμε ένα πορτ-μπεμπέ της bebe-confort με υποαλλεργικό στρώμα και επενδεδυμένο με ύφασμα που βγαίνει και πλένεται, επίσης και το κάλυμα βγαίνει για να αερίζεται ειδικά το καλοκαίρι. Μπορεί να κοιμάται εκεί αλλά προτιμήσαμε να πάρουμε μια καλαθούνα για μέσα στο σπίτι και αφήσαμε το πορτ μπεμπέ στο καρότσι για έξω!! Έχεις δίκιο ότι η καλαθούνα είναι για λίγο καιρό αλλά βολεύει για μέσα (είναι πιο ελαφριά για να την μετακινείς, λιγότερο ογκώδης και έχει βάση με ρόδες για να την μετακινείς και όπου θες). Σε βιοτεχνία μπορείς να βρεις και καλύτερες τιμές. Ελπίζω να βοήθησα!

DORA πήρα και εγώ μια με πλεγμένο καλάθι στη βάση και η δικιά σου έχει βάση από μπαμπού να ξέρω τι με περιμένει!!

QZ9ep3.png