Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΕΙΝΗ

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΖΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΣΧΕΔΟΝ 4 ΕΤΩΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΩΡΙΑΣΗ

ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.................

[/url]

preg.png

Διαφημίσεις

να μη πεσεις να πεθανεις!! δεν επαθα τιποτα και γω που εχω, πολλες κοπελες απο δω μεσα!!

θα σε μαλωσω!!

μια χαρα ειναι το παιδακι σου!! δε κινδυνευει απο τιποτα,ουτε ειναι αρρωστο!! εχει μια δερματικη κατασταση που θα παρει φαρμακευτικη αγωγη και θα το ελεγχει... θα κανει μπανακια το καλοκαιρι, οταν μεγαλωσει αν την ενοχλουν θα βαζει κονσιλερ, και μη ξεχνας η επιστημη τρεχει!!! μπορει σε λιγο καιρο να υπαρχει καποιο φαρμακο και να το εξαφανιζει...

δε πεθαινουμε για τετοια πραγματα!!!

οκ??? :)

το εχει και η μανουλα μου αυτο!σε καταλαβαινω!δειξε δυναμη γιατι πρεπει να στηριξεις το μωρακι σου να νιωθει καλα!σαν να μην συμβαινει τιποτα!

ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..........

ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΘΗΣΗ

ΑΛΛΑ.....................

[/url]

preg.png

Να σου πω να μην στεναχωριεσαι ξέρω οτι απλά θα δεν θα με ακούσεις. Το παρηγορο ειναι οτι 1. δεν ειναι αρρωστια σοβαρη, 2. δεν μεταδιδεται.

Δεν ξέρω σε τι κατασταση ειναι αυτη τη στιγμή η ψωριαση της μικρης σου, σε συνδυασμο με οτι σου πει ο γιατρος (με μετρο μονο οι κορτιζονουχες), θα σε συμβουλευα να κρατας πολυ καλα ενυδατωμενο το δερματακι, ιδιαιτερα το χειμωνα που εχει και κρυο. Το καλοκαιρι πολλά μπανάκια αλλά με πολύ προσοχη η ηλιοθεραπεια, γιατι αν το δερμα καει το χειμωνα θα εμφανισει πολύ περισσοτερα εξανθηματα. Τι αλλο.... να σκεφτω, τοσα χρονια ψωριασικη η γυναίκα. Α! το βασικοτερο, η ψυχολογια του παιδιου και η αντιμετωπιση του απο τους αλλους. Γνωμη μου, δεν το λυπομαστε, δεν αφηνουμε γιαγιαδοπαπουδες να μοιρολογουν λες και το παιδι εχει κατι τραγικο. Στην ουσια αδιαφορουμε γιατι το προβλημα ειναι μονο εξωτερικο. Και να οπλίσεις την μικρή σου με οτι χρειαστει για να εξηγει οταν τα μικρα στο σχολειο τη ρωτησουν, μονο τα παιδια θα χρειαστει ή ισως και οχι να αντιμετωπισει.

Ευχομαι πραγματικα στο μελλον να βρεθει καποιο φαρμακο...

Διαφημίσεις

ΣΗΜΕΡΑ

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΗ-

ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΦΑΓΟΥΡΑ

Η ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

[/url]

preg.png

ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..........

ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΘΗΣΗ

ΑΛΛΑ.....................

Δεν εχει ΑΛΛΑ!!! ξανασκεψου τι άλλα υπάρχουν στον κοσμο (βλεπε εμας! :oops: ) και συνελθε!!! Αυτά φτιάχνουν, τα άλλα να δεις ...που δεν φτιάχνουν ΠΟΤΕ!!!

Εχω ακουσει οτι υπάρχει θεραπεια με αλοιφες και οτι η κατασταση ελεγχετε.

Μην πανικοβάλεσε και κλαις μπροστά στο παιδι μονο γιατι τα καταλαβαινουν ολα, εισαι απλα στο πρωτο σοκ και σου εχει ερθει κεραμιδα, μολις ενημερωθεις καλυτερα απο τους γιατρους και ξερεις πως να το αντιμετωπισεις θα δεις θα χαλαρώσεις αρκετά.

Σας ευχομαι παντως τα καλυτερα μεσα απο την καρδιά μου.

IOASMA, καταρχήν να σου ζήσει το παιδάκι σου. Επειδή και γω τα τελευταία 5-6 χρόνια ζω μία δερματική πάθηση (λευκοδερμεία) με άσπρα σημάδια στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια κ δίπλα στο στόμα κ άμα μαυρίσω μοιάζω με ασβό :lol:, θα σου έλεγα να το δεις ψύχραιμα το θέμα κ να μην πανικοβάλεσαι!! Όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια είναι απλά δερματικό κ τίποτα απειλητικό.

Καταλαβαίνω πως δεν είναι κ ότι καλύτερο αλλά δεν είναι κ τραγικό!!!

Σε φιλώ κ σου εύχομαι ότι καλύτερο!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ

[/url]

preg.png

Ελα τωρα δεν θελω να ακουω χαζα!!

Επειδη ανηκω στο κλαμπ και το εχω και απο παιδακι και μαλιστα εφηβεια

πολλες φορες λεω ας ειναι η μονη αρρωστεια που θα εχω!!!

Το καταλαβαινω το αγχος σου γιατι ειναι ενας φοβος που τον εχω και εγω για τα παιδια μου μην πω και για τα ανηψια μου γιατι φυσικα ειναι κατι που θα ταλαιπωρει λιγο τον πασχοντα αλλα και τι να κανουμε!Ειναι να μην σου συμβει....

Και κατι τελευταιο επειδη ειναι πολυ περιεργη ασθενεια περιμενε να δεις πως θα εξελιχθει!Μπορει να εχει πολυ μικρη εκταση, μποριε να κανεις μια θεραπεια και να εξαφανιστει και να μην εμφανιστει για χρονια!Μπορει να ειναι σε σημεια που δεν θα φαινεται...Ενα σωρο σεναρια μπορουμε να κανουμε!

Παντως εγω παλια πολλες φορες καταλαβαινα οτι η μαμα μου ηταν περισσοτερο αγχωμενη με το προβλημα μου παρα εγω η ιδια!Λαθος αυτο γιατι με το μετεδιδε καμια φορα!Παρολαυτα ολο μου το περιβαλλον μου φερθηκε σαν να μην εχω τιποτα και οχι ενοχικα οπως συμβαινει πολλες φορες σε τετοιες περιπτωσεις. Βεβαια τωρα που εγινα μανουλα μπορω να καταλαβω το αγχος και την στεναχωρια της γιατι εβλεπε οτι δεν ηταν στο χερι της να κανει κατι να με βοηθησει...

Παντως μην στεναχωριεσαι και προσπαθησε να κρατησεις εστω και μια συμβουλη απο τις παθουσες που σιγουρα θα βοηθησουν και φυσικα απο τις μη παθουσες.... :D

Διαφημίσεις

ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ

ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΩ......

Η

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΩ

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ-----ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ-----------

[/url]

preg.png

ioasma...

καταλαβαινω την στενοχωρια σου.....

ελπιζω ολα να πανε καλα για την μικρουλα σας!!!!

περαστικα της κ σκεψου θετικα... .... .... :)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

ioasma μου περαστικά σας και σας εύχομαι να είναι η μόνη αρρώστεια που θα σας τύχει!...

Όμως βρε κορίτσια για να ενημερωνόμαστε και εμείς οι άσχετες, γιατί και μεις παιδάκια έχουμε και πρέπει να γνωρίζουμε και από αυτά, τι είναι η Ψωρίαση?

Πως εκδηλώνεται στο δέρμα και με τι μορφή?

433965qzur0la2nd.gif

ioasma μου περαστικά σας και σας εύχομαι να είναι η μόνη αρρώστεια που θα σας τύχει!...

Όμως βρε κορίτσια για να ενημερωνόμαστε και εμείς οι άσχετες, γιατί και μεις παιδάκια έχουμε και πρέπει να γνωρίζουμε και από αυτά, τι είναι η Ψωρίαση?

Πως εκδηλώνεται στο δέρμα και με τι μορφή?

κυρίως μην πανικοβάλεστε! όλα θα πάνε καλά

ssttaa

Διαφημίσεις

ειναι μια δερματικη κατασταση, ξεφλουδιζει το δερμα, και κανει σα λεπια... δεν ειναι κολλητικο, δεν ειχει καμια σχεση με ψωρα, και προσπατα εμαθα πως ειναι αυτοανοσο, δηλαδη το γενναει ο οργανισμος...

επισης ειναι και κληρονομικο..

εγω μαλλον το "ψωνησα" απο το μπαμπα μου!!! (δεν γινοταν να παρω τα καταπρασινα ματια του, τη ψωριαση επρεπε να παρω????)

δε πεθαινεις απ αυτο, σε ταλαιπωρει λιγο εμφανισιακα, αλλα δεν ειναι κατο τρομερο....

εγω εβαζα κονσιλερ οταν μεγαλωσα, και ολα καλα...

μικρη ειχα παθει και εξαρσεις, που δε γινοταν να καλυφθουν, αλλα επειδη το ειχα απο μικρη, ημουν μαλλον τυχερη... ειχα μαθει να ζω μ αυτο, απο τοτε που θυμαμαι... δε μου φαινοταν δηλαδη κατι τραγικο, αφου το ειχα απο παντα μου....

ειμαι τυχερη απο καποια ηλικια και μετα (λιγο μετα τα 20 νομιζω) καθαρισα σχεδον εντελως... απο μονο του εφυγε, σιγα σιγα

τωρα πια εχω ελαχιστα σημαδια, και καποιες μικρες εστιες στους αγκωνες και στα γονατα που οταν ομως ενυδατωνω, δε φαινονται...

αυτα

ειναι μια δερματικη κατασταση, ξεφλουδιζει το δερμα, και κανει σα λεπια... δεν ειναι κολλητικο, δεν ειχει καμια σχεση με ψωρα, και προσπατα εμαθα πως ειναι αυτοανοσο, δηλαδη το γενναει ο οργανισμος...

επισης ειναι και κληρονομικο..

εγω μαλλον το "ψωνησα" απο το μπαμπα μου!!! (δεν γινοταν να παρω τα καταπρασινα ματια του, τη ψωριαση επρεπε να παρω????)

δε πεθαινεις απ αυτο, σε ταλαιπωρει λιγο εμφανισιακα, αλλα δεν ειναι κατο τρομερο....

εγω εβαζα κονσιλερ οταν μεγαλωσα, και ολα καλα...

μικρη ειχα παθει και εξαρσεις, που δε γινοταν να καλυφθουν, αλλα επειδη το ειχα απο μικρη, ημουν μαλλον τυχερη... ειχα μαθει να ζω μ αυτο, απο τοτε που θυμαμαι... δε μου φαινοταν δηλαδη κατι τραγικο, αφου το ειχα απο παντα μου....

ειμαι τυχερη απο καποια ηλικια και μετα (λιγο μετα τα 20 νομιζω) καθαρισα σχεδον εντελως... απο μονο του εφυγε, σιγα σιγα

τωρα πια εχω ελαχιστα σημαδια, και καποιες μικρες εστιες στους αγκωνες και στα γονατα που οταν ομως ενυδατωνω, δε φαινονται...

αυτα

Σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης

τα πραγματα ειναι ακριβως οπως αναφερθηκαν παραπανω

αυτονοσο νοσημα μη μεταδιδομενο συνηθως κληρονομικο

με εξαρσεις

δεν θυμαμαι αν σας ανεφερα

την τριτη ξαναπηγα στο αφροδισιο νοσοκομειο οπου ειχα κλεισει ραντεβου με εναν καθηγητη

την ειδε ψιλοπροχειρα και οι λεξεις του ηταν

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤ ΕΙΝΑΙ ΨΩΡΙΑΣΗ

ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

μου εδωσε DACTADOR αλοιφη

και θα ξαναπαμε την τεταρτη 01/04/09

εχουν ξεθωριασει πολυ

δεν εχουν φυγει φυσικα.............

η αγωνια μου παρατεινεται......

[/url]

preg.png

Καλημερα ,,,,,χθες επισκεφτηκαμε τον γιατρο στο νοσοκομειο το 80 % των σημαδιων εχουν φυγει και εχουν αφησει ενα αχνο σημαδι στο χρωμα του δερματος--να της βαζω λιγη αλοιφη για 3-4 μερες μεχρι να εξαφανιστουν ολα

μας ειπε οτι κατα αυτον δεν ειναι ψωριαση γιατι πολυ σπανια ξεκιναει απο την πλατη και δεν εχει φαγουρα

τι να πω δεν ξερω

οι 2 προηγουμενοι ηταν απολυτοι οτι ηταν ψωριαση ενω αυτος κανει λογο για καποιο εκζεμα απλης μορφης

αν καποιος εχει ψωριαση (νομιζω η fistikaki) και μπορει να με βοηθησει για τα δικα του συμπτωματα..........

σας ευχαριστω που με διαβαζετε

[/url]

preg.png

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΑ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΡΩ ΞΑΝΑΕΓΙΝΑ

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ? ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ?

[/url]

preg.png

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΑ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΡΩ ΞΑΝΑΕΓΙΝΑ

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ? ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ?

Eχεις δικιο απολυτο.Δυστυχως δεν ειμαι γνωστης της καταστασης..

Θα αρκεστω σε αυτα που ειπαν τα κοριτσια που το κατεχουν.Δεν ειναι μια παθηση επικινδυνη για την υγεια της,ουτε κατι που θα της κοψει τα φτερα.

Πραγματικα,να επαναλαβω,μακαρι να ειναι γερο το κοριτσακι σου και το συγκεκριμενο προβλημα να μην ειναι τιποτα.

FWusp3.png

κουκλα μου, εγω δεν ειχα ποτε στη πλατη, και δεν εχω οντως ακουσει καποιον να εχει στη πλατη, ισως ξερουν να σου πουν τα αλλα κοριτσια...

μαλλον, τελικα δεν ειναι τιποτα :P