Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαία Ιωάννινα?

Recommended Posts

Μήπως έχει καμιά κοπέλα υπ'όψιν της κάποια μαία στα Ιωάννινα. Θα γεννήσω με το καλό μέχρι 1/11 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το πρώτο μου παιδάκι και θα ήθελα να βρω μια μαία που να είναι μαζί μου κατά τον τοκετό... Επίσης θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν η μαία που ξέρετε είναι φιλική και ενήμερη για το θηλασμό και έχει γενικά προοδευτικές απόψεις για τον τοκετό και την όλη διαδικασία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποια μπορεί να βοηθήσει ... :)

Διαφημίσεις

Πάρε τηλ. στο τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου (γραμματεία εξωτερικών ιατρείων) και ζήτα το τμήμα ψυχοπροφυλακτικής. Υπεύθυνη είναι η Βαρτζιώτη Αθηνά (φαντάζομαι θα είναι ακόμα εκείνη η υπεύθυνη του τμήματος). Οργανώνει μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής (ανώδυνου τοκετού) και θυμάμαι πως μας είχε πει αν θέλαμε δική μας μαία τότε να επικοινωνούσαμε μαζί της για να μας έλεγε τον τρόπο. (Δε θυμάμαι αν έχει κάποιο έξτρα κόστος ανά μέρα η μαία).

Επίσης είναι υπέρ του μητρικού θηλασμού. Τις πρώτες σωστές πληροφορίες περί του θηλασμού τις είχα λάβει από εκείνη. Θα ψάξω κι εγώ να δω αν έχω το τηλ.

Έχεις σκεφτεί να κάνεις μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής (=ανώδυνου τοκετού);

Ίσως αν ρώταγες και το γιατρό σου να είχε κάποια τέτοια δυνατότητα....

Αλήθεια ποιο γιατρό έχεις;

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

Ο γιατρός μου είναι ο Τσανάδης, μια φορά τον έχω δει δηλαδή γιατί πριν πήγαινα σε έναν γιατρό εδώ στην πόλη μου. Αν θυμάμαι καλά ο ίδιος σε παρακολουθούσε και εσένα!

Την εβδομάδα που μας έρχεται είναι η επόμενη επίσκεψή μου και έχω σημειώσει στο χαρτάκι να τον ρωτήσω και γι'αυτό το θέμα, για τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής δηλαδή. Έχω βρει ένα πολύ καλό αγγλικό DVD αλλά η αλήθεια είναι πως προτιμώ τη ζωντανή επικοινωνία, συν το ότι θα μπορώ να λύσω και ότι απορίες έχω.

Και αφού απ'ότι λες η μαια που τα οργανώνει είναι και υπέρ του θηλασμού φαντάζομαι θα μπορεί να με κατευθύνει και να με βοηθήσει.

Η κ. Βαρτζιώτη είναι πολύ καλή. Θα λύσεις πολλές απορίες για το θηλασμό, την εγκυμοσύνη και τον τοκετό καθώς και για τις πρώτες μέρες του μωρού.

Αν θέλεις ο σύζυγος να παρευρίσκεται μαζί σου στον τοκετό πρέπει να παρακολουθησει κάποια από τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής. Νομίζω είναι 7 συνολικά και ο σύζυγος υποχρεούται να παρακολουθήσει τα 3 αν δεν κάνω λάθος. Ξέρεις.. για να είναι προετοιμασμένος... μην έχουμε τίποτα λιποθυμίες.. :lol:

Κι εγώ τον Τσανάδη είχα στα δύο τελευταία, αλλά τους τοκετούς τους έκανα στην Αθήνα. Έτσι δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γι'αυτόν. Όσο τον γνώρισα καλός είναι.

Για ότι άλλο θες .. στη διάθεσή σου. :D

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Βρε Αλκυονη τωρα προσεξα οτι ειμαστε....κοντοχωριανες :)

Οταν ειχα τον μπεμπουλη μου στη ΜΕΝ στο Πανεπιστημιακο, πολλες απο τις κοπελες που ειχαν και αυτες τα μωρακια τους στη μοναδα ειχαν τον Τσαναδη . Απο αυτες εμαθα οτι ειναι πολυ της καισαρικης :roll:

Ζαχαρινι στην Αρτα σε ποιον πηγαινεις?

W7hT.jpg

Διαφημίσεις

Μπααα δεν έχω ακούσει τέτοια... Απ' όσο έχω μιλήσει με άλλες στην αναμονή για εξέταση...

Τι να πω;!

Κοντοχωριανές είμαστε. Και με τον πεθερό μου είστε περισσότερο. :D

Έλενα τι ήταν αυτό που είπες τώρα;;; Της καισαρικής;; Μη μου λες τέτοια γιατί θα ξαναλλάξω γιατρό μου φαίνεται....

Στην Άρτα πήγαινα στο ΜΗΤΕΡΑ στον Γαλάνη...δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί του αλλά αισθάνομαι καλύτερα στο νοσοκομείο από άποψη ασφάλειας...

alcyon τον σύζυγο δεν τον βλέπω πολύ πρόθυμο να παρευρίσκεται στον τοκετό....νομίζω ότι φοβάται λίγο αυτό που λες για τις λιποθυμίες :wink::D

Μπααα δεν έχω ακούσει τέτοια... Απ' όσο έχω μιλήσει με άλλες στην αναμονή για εξέταση...

Τι να πω;!

Κοντοχωριανές είμαστε. Και με τον πεθερό μου είστε περισσότερο. :D

Λοιπόν, μεθαύριο που θα ξαναπάω, θα κάνω γκάλοπ σε όσες είναι εκεί :roll:

Πήγαινε όπου νιώθεις καλύτερα...

Μόνο έχω να σου πω πού να ΜΗΝ πας! Μακριά από τον Στέφο.

Για την εγκυμοσύνη μου ζητούσε πάντα να πηγαίνω σε απογευματινό ιατρείο και κάθε 3 εβδομάδες. Συνολικά μέχρι το τέλος είχα σκάσει 750 ευρώ για παρακολούθηση! Δεν τα βρήκαμε και στην ψυχολογία κτλ.. και του έφυγα μέσα από το νοσοκομείο με υπογραφή μου. Πήγα Αθήνα και γέννησα την άλλη μέρα στο γιατρό μου.

Ο Τσανάδης, άλλος άνθρωπος. Εντελώς διαφορετικός. Και ο Πλαχούρας πολύ καλός, αλλά έχει και πολύ κόσμο.

Πήγαινε όπου νιώθεις καλύτερα...

Μόνο έχω να σου πω πού να ΜΗΝ πας! Μακριά από τον Στέφο.

Για την εγκυμοσύνη μου ζητούσε πάντα να πηγαίνω σε απογευματινό ιατρείο και κάθε 3 εβδομάδες. Συνολικά μέχρι το τέλος είχα σκάσει 750 ευρώ για παρακολούθηση! Δεν τα βρήκαμε και στην ψυχολογία κτλ.. και του έφυγα μέσα από το νοσοκομείο με υπογραφή μου. Πήγα Αθήνα και γέννησα την άλλη μέρα στο γιατρό μου.

Ο Τσανάδης, άλλος άνθρωπος. Εντελώς διαφορετικός. Και ο Πλαχούρας πολύ καλός, αλλά έχει και πολύ κόσμο.

Κοίτα, τουλάχιστον τη μια φορά που πήγα, μου φάνηκε πολύ φιλικός και επικοινωνιακός άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα βρούμε και στο θέμα του τοκέτου....

Για τον Στέφο έχω ακούσει ότι είναι καλός σαν γιατρός αλλά γίνεται χαμός από κόσμο οπότε δεν.... και μ'αυτά που μου λες και εσύ, σίγουρα δεν θα τον προτιμήσω:shock: μερικοί μου φαίνεται ξεφεύγουν... αν είναι δυνατόν :shock: είναι διευθυντής της μαιευτικής αν θυμάμαι καλά ή κάτι τέτοιο?

Διαφημίσεις

Ο Στέφος είναι διευθυντής. Από κόσμο δε θα έλεγα πως έχει πολύ. Περισσότερο κόσμο έχει ο Πλαχούρας και έχει και εξειδίκευση στον υπέρηχο (δεν ξέρω λεπτομέρειες). Ο Τσανάδης έχει κι αυτός αρκετό κόσμο.

Σα γιατρός..χμμμ δεν ξέρω... δε μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.. Ίσως δε μου ταίριαξε στο χαρακτήρα. Είχα την αίσθηση πως "κάτι μου κρύβει"... δεν ξέρω. Ήταν ένα ιδιαίτερο ένστικτο. Ένας ενστικτώδης συναγερμός θα έλεγα. Αισθανόμουν πως φοβόταν την περίπτωσή μου (τον είχα για τα δίδυμα). Δε θα τον συνιστούσα.