Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

weight watchers

Recommended Posts

Μηπως εχει καποιος αυτη τη διαιτα?Την εκανα πριν χρονια και ειδα θεαματικα αποτελεσματα αλλα εχασα τα βιβλιαρακια που λενε ποσες μοναδες πρεπει να παιρνεις και τις ποσοτητες:-(

Διαφημίσεις

H μητέρα μου έκανε πριν πολλά χρόνια ,weight watchers

έχει ένα βιβλίο που λέγετε :" το νεο βιβλίο διαιτητικής μαγειρικής Σοφια Μπρανοφ" ... δεν ξέρω αν λες αυτό :?

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Η καλύτερη δίαιτα είναι το σεξ! ΤΕΛΟC! :mrgreen:

ειδικά αν "το κάνει" και το αντρόγυνο μεταξύ του :P ... δεν το συζητώ , εννοείτε!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

σωστή η διευκρίνηση... γιατι άμα είναι μόνος του ο καθένας δεν πιάνεται για δίαιτα αλλά για κάτι άλλο... :wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Η καλύτερη δίαιτα είναι το σεξ! ΤΕΛΟC! :mrgreen:

ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΣΕΞ (ΟΧΙ ΞΑΠΛΕΣ),2500 KCAL,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΥΠ'ΟΨΗΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΕ 7000-7500 KCAL (ΕΝΑ ΤΡΙΩΡΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ),ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΤΟΥΛΑ ΜΕΤΑ.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

βρε παιδιά η γυναίκα ζήτησε κάτι συγκεκριμένο! Την δίαιτα των weight watchers! Τι σχέση έχουν όλα τα άλλα??????????

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Maryp,απλως δινω (μιλαω για τον εαυτο μου),καποιες εξτρα,χρησιμες πληροφοριες οι οποιες μπορουν να χρησιμοποιηθουν ταυτοχρονα με την διαιτα που ψαχνει η κοπελα,για την ταχυτερη επιτευξη του στοχου της.

Παρακαλω συνεχιστε....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Μηπως εχει καποιος αυτη τη διαιτα?Την εκανα πριν χρονια και ειδα θεαματικα αποτελεσματα αλλα εχασα τα βιβλιαρακια που λενε ποσες μοναδες πρεπει να παιρνεις και τις ποσοτητες:-(

alcestis29 βρήκα αυτό... http://adunatisma.wordpress.com/category/weight-watchers/

http://el.wordpress.com/tag/weight-watchers/

τα τελευταία χρόνια τα weight watchers ήταν με "πόντους"...

βρε παιδιά η γυναίκα ζήτησε κάτι συγκεκριμένο! Την δίαιτα των weight watchers! Τι σχέση έχουν όλα τα άλλα??????????

μμμμμμμ να αφήσει τις δίαιτες και να το ρίξει στο σεξ μήπως :?::?::?::?::D

.......μμμμμμμμμμμ ν'αφήναμε και κανένα τόπικ χωρίς να του αλλάξουμε την αρχική του θεματολογία μήπως???????

alcestis29 βρήκα αυτό... http://adunatisma.wordpress.com/category/weight-watchers/

http://el.wordpress.com/tag/weight-watchers/

τα τελευταία χρόνια τα weight watchers ήταν με "πόντους"...

σε ευχαριστω κοπελα μου για τις πληροφοριες.Την εκανα πριν πολλα χρονια οταν εδινα πανελληνιες και ειχα χασει πολυ ευκολα και γρηγορα τα κιλα που ειχα παρει,ειναι νομιζω απο τις καλυτερες διαιτες που εχω κανει και εχω κανει πολλες

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

μμμμμμμ να αφήσει τις δίαιτες και να το ρίξει στο σεξ μήπως :?::?::?::?::D

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ "XΑΛΑΕΙ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.....

Ψιτ alcestis μη μου θυμωσεις.... για το καλό σου το λέω....

Οι σύζυγοι είναι οι καλύτεροι weight watchers........ :wink::P

Πες τα! :) Αλλά τελικά την δίαιτα την ήθελε για άλλο άτομο. :?

Πες τα! :) Αλλά τελικά την δίαιτα την ήθελε για άλλο άτομο. :?

Μη στεναχωριέσαι.... ας δώσει τη δίαιτα στο άλλο άτομο και ας κρατήσετε την συμβουλή σου για σας :wink: και να κάνετε κόντρες ποιος θα χάσει περισσότερα :P ......... :lol::lol::lol: