Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γυναίκες, μητέρες, σύζυγοι, νοικοκυρές, εργαζόμενες...

Νίκη

Recommended Posts

Νίκη μπράβο πολύ ωραίο το θεμα σου.

Επειδή εγώ εχω ενα θεματάκι με το μπάνιο εχω να σας ενημερώσω για το εξής. Πάρτε να δοκιμάσετε το καθαριστικό σπρέυ Detol για νιπτηρες, μπανιέρες,βρύσες κτλ. Ψεκάζεις, αφήνεις να δράσει για 10 λεπτά και σκουπίζεις με ένα βρεγμένο πανι. Στεγνώνει και το μπάνιο αστράφτει. Ούτε άλατα ούτε τίποτα και διαρκεί.

Για την κουζίνα πλακάκια, πάγκο κτλ έχω πάρει το Detol χωρίς άρωμα λόγω του μικρού μου γιατί αυτές τις επιφάνειες τις περνάω καθημερινά. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.

Όσο για τα τζάμια τελευταία φορά και μετά απο συμβουλή και βοήθεια του άντρα μου τα περάσαμε με βρεγμένο δέρμα και άστραψαν κυριολεκτικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης θα συμφωνήσω με την noni όσον αφορά το καθαριστικό Dr Beckman. Πολύ καλό. Για όσες έχετε κεραμικές εστίες δοκιμάστε το καθαριστικό εστιών Dr Beckman.

• 2 months later...

έχει κάποια βρει κάποιο καθαριστικο που να αφαιρεί λεκέδες από φρουτόκρεμα, δοκίμασα vanish oxi action και δεν έκανε τίποτα και έγινα και σαν σχοινιά τα ρουχαλάκια του μωρου.

έχει κάποια βρει κάποιο καθαριστικο που να αφαιρεί λεκέδες από φρουτόκρεμα, δοκίμασα vanish oxi action και δεν έκανε τίποτα και έγινα και σαν σχοινιά τα ρουχαλάκια του μωρου.

Κι εγώ εχω δοκιμάσει πολλά εως κ σοδα αναψυκτικό αλλά....

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

κι εγω το εκανα αυτο παλια ημουν πολυ της ανακυκλωσης...μεχρι που ειδα στην περιοχη μου και σε 1-2 αλλες να αδιαζουν τους μπλε καδους μεσα στα κανονικα απορριματοφορα και οχι σε αυτα για ανακυκλωση :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Απο τοτε τα πεταω ολα μαζι, τουλαχοστον μεχρι να δω σωστη δουλεια στο δημο μου η να μετακομισω :?:roll:

Μια από τα ίδια και εγώ. Αλλά επειδή είναι αυτοί γαϊδούρια, δε σημαίνει ότι θα παίξω το δικό τους παιχνίδι. Έτσι κάνω μια μικρή απόσταση και τα πηγαίνω στους κάδους που έχει έξω από τα Carrefour και τον Βερόπουλο. Εκεί σίγουρα πηγαίνουν για ανακύκλωση γιατί κατευθείαν τα διαλύει και εχω δει ποιοι τα παραλαμβάνουν.

Καμιά λύση για τα μυγάκια που βγαίνουν από το σιφόν στο μπάνιο; Από την ημέρα που μετακόμισα υπάρχουν τα άτιμα και ότι καθαριστικό και να δοκίμασα, δεν συγκινούνται καθόλου.

Διαφημίσεις

Καμιά λύση για τα μυγάκια που βγαίνουν από το σιφόν στο μπάνιο; Από την ημέρα που μετακόμισα υπάρχουν τα άτιμα και ότι καθαριστικό και να δοκίμασα, δεν συγκινούνται καθόλου.

έχεις καθόλου φυτά εκεί κοντά.... ή υπάρχει κήπος κοντά και μπαίνουν από το παραθυράκι και κάνουν την βολτούλα τους στο σιφόνι; βρες από που έρχονται;

• 1 month later...

Εχω και εγώ μισυμβουλή να δώσω που την ανακάλυψε ο αντρούλης μου μιας και είναι δική του δουλειά το πλύσιμο των σκευών. Για κατσαρόλες και τηγάνια που έχουν μαυρίσει απο κάτω ή έχουν αφήσει σημάδια τα λάδια και δε βγαίνουν εύκολα, βάλτε μαγειρική σόδα επάνω στο σημείο που θέλετε να καθαρίσετε και ρίξτε ξύδι. Μετά τρίβετε με το συρματάκι και τσακ!!!! καθαρίζει αμέσως.

sj3dp3.png

Εγω θα δωσω μια συμβουλη για ολες τις γυναικες του παρεντς...

Μην αφηνετε τον ευατο σας ειναι πολυ σημαντικος............. Αγαπηστε τον και φροντιστε τον...........

συμφωνώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιας και ξαναήρθε στην επιφάνεια αυτό το θέμα και μιας και το σκεπτόμουν μέρες τώρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω…

Κάθε πότε καθαρίζετε τα σπίτια σας??? Οργανώνεστε στο θέμα της καθαριότητας??? Ποιες δουλείες προτιμάτε να κάνετε και δίνεται προτεραιότητα και ποιες τις αφήνεται για όποτε μπορέσετε???

Είμαι λίγο κολλημένη με το θέμα της καθαριότητας από μικρή. Τι λίγο… αρκετά πολύ. Θέλω το σπίτι να είναι για φωτογράφιση… Τελευταία βέβαια συνειδητοποίησα ότι το είχα παρακάνει και είχε καταντήσει εμμονή η καθαριότητα, γιʼ αυτό και προσπαθώ να την μετριάσω. Είχα φτάσει να κάνω κάθε μέρα οοοοοολες τις δουλείες του σπιτιού. Και κάποιες δουλειές, τις έκανα και τις ξαναέκανα και καθʼ όλη τη διάρκεια της ημέρας(π.χ. σφουγγάρισμα).

Από τότε όμως που έπιασα δουλεία, κάνω δουλειές κάθε Δευτέρα, με μια προετοιμασία από το Σάββατο… δηλαδή, το Σάββατο κάνω την κουζίνα (ντουλάπια, ψυγείο, κουζίνα, πλακάκια κ.λπ.), καλό ξεσκόνισμα, αλλαγή σεντονιών και καθάρισμα του μπάνιου(μπανιέρα, νιπτήρα, μπιντέ, κ.λπ.) και τη Δευτέρα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ψυλοξεσκόνισμα και τακτοποίηση του σπιτιού. Μέσα στην εβδομάδα, απλά διατηρώ τη κουζίνα και το μπάνιο καθαρό, βάζω πλυντήρια, σιδερώνω, ταχτοποιώ το σπίτι και μαγειρεύω και αν έχω χρόνο, ταχτοποιώ και καμιά ντουλάπα…

Με ενδιαφέρει πολύ να μάθω για τη δική σας σχέση με την καθαριότητα… και αν έχει ανοιχτεί κάπου αυτό σαν θέμα, ας μου πει κάποιος που βρίσκεται να το διαβάσω…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Εγλω κάθε Σάββατο κάνω τα πιο βαθιά πράγματα όπως μπάνια, αλλαγή σεντονιών, μπαλκόνια αυλές κλπ..... Και μέσα στην εβδομάδα κάνω ένα απλό σκούπισμα, πλύσιμο ρούχων-στέγνωμα, ψιλοξεσκόνισμα.

Κορίτσια δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες, και που να κάνω και παιδί!!!! Νομίζω οτι τότε θα τρελαθώ!!!!

Και ο κακομοίρης ο αντρούλης μου με βοηθάει τα Σάββατα γιατί τον χώνω κανονικά. Του λέω εσύ σκουπίζεις!!!! Κάνεις αυτό, κάνεις εκείνο!!! Με λέει λίγο Χίτλερ αλλά δεν μπορώ να τα κάνω και όλα μόνη μου!!!!

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα προσωπικά έχει πνιγεί στην βρώμα....ειλικρινά από τότε που έκανα το παιδί είναι πενταβρώμικο. Κουράζομαι πολύ ψυχολογικά με αποτέλεσμα να φυλάω όλη μου την ενέργεια για το παιδί. Δυστυχώς συνειδητοποίησα ότι έαν κάτσω να ασχοληθώ με το σπίτι το παιδί θα κλαίει όλη μέρα.....!! Βασικά δεν είχα και καθόλου καλό πρόγραμμα γιατί πάντα έκανα τις δουλειές του σπιτιού με το δικό μου πρόγραμμα, πράγμα αδύνατον με το μωρό, ειδικά όταν γεννήθηκε. Τώρα έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι. Πήρα μικρή σκούπα για να την έχω μέσα στο μπάνιο οπότε να σκουπίζω κάθε τρεις μέρες. Η σκόνη είναι το μεγαλύτερο μου θέμα. Για γυναίκα ούτε λόγος γιατί δεν βάζομαι άτομα μέσα στο σπίτι. Μελλοντικά όμως ίσως χρειατεί.

Ουτε εγω προλαβαινω να κανω τις δουλειες που εκανα παλια. Το Σ/Κ οτι μπορεσω απο σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα, πλυντηριο, σιδερο, μπανιο, και οτι αλλο αντεχω. Υπαρχει και ενα μωρο. Που μπορει να με αφησει να ψιλοκανω κατι μπορει και οχι. Οποτε αστο καλυτερα. Οσο για τον εαυτο μου εχω αρχισει να τον προσεχω αρχισα και διαιτα για τα περιττα κιλα της εγκυμοσυνης.

Αυτο παλυ με τοDr Beckman δεν το ξερα. Θα το δοκιμασω. Ελπιζω να μην παθει ο φουρνος τιποτα. :lol:

Y9MXp3.png

Μιας και ξαναήρθε στην επιφάνεια αυτό το θέμα και μιας και το σκεπτόμουν μέρες τώρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω…

Κάθε πότε καθαρίζετε τα σπίτια σας??? Οργανώνεστε στο θέμα της καθαριότητας??? Ποιες δουλείες προτιμάτε να κάνετε και δίνεται προτεραιότητα και ποιες τις αφήνεται για όποτε μπορέσετε???

Είμαι λίγο κολλημένη με το θέμα της καθαριότητας από μικρή. Τι λίγο… αρκετά πολύ. Θέλω το σπίτι να είναι για φωτογράφιση… Τελευταία βέβαια συνειδητοποίησα ότι το είχα παρακάνει και είχε καταντήσει εμμονή η καθαριότητα, γιʼ αυτό και προσπαθώ να την μετριάσω. Είχα φτάσει να κάνω κάθε μέρα οοοοοολες τις δουλείες του σπιτιού. Και κάποιες δουλειές, τις έκανα και τις ξαναέκανα και καθʼ όλη τη διάρκεια της ημέρας(π.χ. σφουγγάρισμα).

Από τότε όμως που έπιασα δουλεία, κάνω δουλειές κάθε Δευτέρα, με μια προετοιμασία από το Σάββατο… δηλαδή, το Σάββατο κάνω την κουζίνα (ντουλάπια, ψυγείο, κουζίνα, πλακάκια κ.λπ.), καλό ξεσκόνισμα, αλλαγή σεντονιών και καθάρισμα του μπάνιου(μπανιέρα, νιπτήρα, μπιντέ, κ.λπ.) και τη Δευτέρα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ψυλοξεσκόνισμα και τακτοποίηση του σπιτιού. Μέσα στην εβδομάδα, απλά διατηρώ τη κουζίνα και το μπάνιο καθαρό, βάζω πλυντήρια, σιδερώνω, ταχτοποιώ το σπίτι και μαγειρεύω και αν έχω χρόνο, ταχτοποιώ και καμιά ντουλάπα…

Με ενδιαφέρει πολύ να μάθω για τη δική σας σχέση με την καθαριότητα… και αν έχει ανοιχτεί κάπου αυτό σαν θέμα, ας μου πει κάποιος που βρίσκεται να το διαβάσω…

Εγω δεν ειμαι και πολυ σταθερη στο προγραμμα μου με τις δουλειες.Αυτο τον καιρο ομως μ'εχει βολεψει αυτο:

Κανω καθε μερα απο μια δουλεια που δεν μου παιρνει πολυ χρονο μια ωρα περιπου.πχ σημερα θα κανω τζαμια,αυριο σιδερο,μεθαυριο κουζινα κλπ.

Την Παρασκευη το απογευμα κανω καλο ξεσκονισμα,σκουπισμα,σφουγγαρισμα,αλλαγη σεντονιων,μπανιο.Και το ΣΚ δεν κανω τιποτα,κανω βολτες και παιζω με τις κορες μου.

Ετσι τις καθημερινες δεν κουραζομαι παρα πολυ,την Παρασκευη βεβαια κουραζομαι αρκετα αλλα με αποζημιωνει οτι θα σηκωθω το Σαββατο και θα απολαυσω τον καφε μου σε ενα πεντακαθαρο σπιτι:rolleyes:

Οσο για την προτεραιοτητα εννοειται το μαγειρεμα (δεν θα μεινουμε και νηστικοι) το πλυσιμο- σιδερο των ρουχων και το συμμαζεμα ειναι πρωτα στη λιστα μου γιατι δεν αντεχω την ακαταστασια.

Αυτο που βαριεμαι αφανταστα να κανω ειναι να ξεσκονιζω και να βαζω ηλεκτρικη οποτε αν δεν ειμαι και πολυ στις καλες μου κανω οσα βλεπει η πεθερα στο ξεσκονισμα και βαζω τον αντρα μου να σκουπισει.:rolleyes:

z1QBp3.png UKB8p3.png

Πολύ θα το ήθελα να το κάνω και εγώ αυτό, αλλά έχω άντρα ελαφρώς τσαπατσούλη και όταν θα περάσει το σ.κ. θα νιώθω ότι το σπίτι είναι πάλι βρόμικο… γιʼ αυτό και κάνω τις μισές δουλειές το Σάββατο το πρωί που άντρας μου είναι στη δουλεία (και το kidʼs songs στον alter κρατάει παρέα τη ζουζούνα)και τις υπόλοιπες τη Δευτέρα το απόγευμα που και πάλι είμαι μόνη στο σπίτι και κάθεται η μικρή με τη μαμά μου για λίγο.

0sShp3.png

PGnvp2.png

Εγω κοριτσια μια φορα την εβδομαδα καθε σαββατο που δεν δουλευω κανω ολο το σπιτι αλλαζω σεντονια σκουπισμα ξεσκονισμα σφουγγαρισμα τα μπανια και μπαλκονια.Τα μπατζουρια και τα τζαμια τα κανω καθε δεκα μερες.Τις καθημερινες γυρναω γυρω στις 7 και κανω μαγειρεμα τα μπανια ενα περασμα και την κουζινα.Και να φανταστειτε καποτε που δεν δουλευα γιατι ηταν μικρα τα παιδια επλενα τους τοιχους μια φορα τον μηνα με μια σκουπα με ατμο.Τωρα ουτε να το σκεφτω δεν προλαβενω.

Διαφημίσεις

Καταρχήν για τα θέματα οργάνωσης υπάρχει το αντίστοιχο ποστ "ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ" στο "Σπίτι μου σπιτάκι μου".

Και για μένα προτεραιότητα είναι τα σούπερ μάρκετ, μαγείρεμα, τα ρούχα και το σκούπισμα -σφουγγάρισμα 1 φορά την εβδομάδα. Βέβαια εάν έχω λίγο χρόνο προτιμώ να φτιάξω ένα γλυκό παρά να σκουπίσω συρτάρια.

Ούτε ντούζ δεν προλαβαίνω να κάνω, στην καλύτερη να κάνω 3 φορές την εβδομάδα.

Ο σύζυγος δεν κάνει τίποτα από δουλειές στο σπίτι. Εδώ και 2 μήνες με βοηθά και λίγο η μητερα μου με το πλύσιμο των πιάτων μόνο αλλά σύντομα θα αποκτήσω πλυντήριο πιάτων. Επίσης, κάνει μια φορά στο τόσο τα μπαλκόνια και τα τζάμια που για μένα είναι δουλειά μιας ημέρας.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Όλα καλά κορίτσια με την καθαριότητα του σπιτιού αλλά με τον εαυτό μας τι γίνεται;Εγώ προσωπικά έχω παραμελήσει πολύ την εμφάνισή μου κι αυτό είναι άδικο αρχικά για μένα και μετα για το σύζυγό μου!Χρόνο και δυνατότητα να βγαίνω εκτός σπιτιού δεν έχω ιδιαίτερα οπότε ήθελα να ρωτήσω,γνωρίζετε κάποια κοπέλα στη Θεσσαλονίκη που να έρχεται σπίτι για νύχια,μαλλιά,αποτρίχωση κλπ;Θα ήθελα λίγο να ανανεωθώ!;)

Πολύ θα το ήθελα να το κάνω και εγώ αυτό, αλλά έχω άντρα ελαφρώς τσαπατσούλη και όταν θα περάσει το σ.κ. θα νιώθω ότι το σπίτι είναι πάλι βρόμικο…

Ε τοτε πρεπει να τον ....εκπαιδευσεις:rolleyes:

Δεν βοηθανε που δεν βοηθανε τουλαχιστον να μην τα κανουν και χειροτερα.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Ε τοτε πρεπει να τον ....εκπαιδευσεις:rolleyes:

Δεν βοηθανε που δεν βοηθανε τουλαχιστον να μην τα κανουν και χειροτερα.

Πες τα ρε MARGIO. Τον έχω εκπαίδευση σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά δυστυχώς απόλυτα, δε γίνεται να το κάνω. Θυμώνει και μου λέει ότι δεν τον αφήνω να νιώσει άνετα. Μη φανταστείς ότι τα κάνει χάλια, άπλα δε προσέχει ιδιαίτερα και εγώ που είμαι περίεργη με την καθαριότητα, εκνευρίζομαι. Αντί λοιπόν να καθαρίζω δυο φόρες, τον αφήνω να αισθανθεί όπως θέλει και κάνω το σφουγγάρισμα και το σκούπισμα τη Δευτέρα που ξέρω ότι τουλάχιστον για 5 μέρες θα απολαύσω το σπίτι καθαρό…

Από την άλλη πάλι, σκέφτομαι, ότι ούτος ή άλλος δε θα προλάβαινα κιόλας να τα κάνω όλα μαζί σε μια μέρα. Εγώ και την μικρή στα πόδια μου, η οποία κάθεται στο πάρκο όσο κρατάνε τα τραγουδάκια στο αλτερ… μετά διαμαρτύρεται!!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Την Παρασκευη το απογευμα κανω καλο ξεσκονισμα,σκουπισμα,σφουγγαρισμα,αλλαγη σεντονιων,μπανιο.Και το ΣΚ δεν κανω τιποτα,κανω βολτες και παιζω με τις κορες μου.

Πολύ καλό αυτό, όμως πώς προλαβαίνεις σε ένα απόγευμα όλα αυτά; Εγώ γυρίζω σπίτι στις 5.15': να φτιάξω φαγητό, να βάλω για ύπνο το μωρό, να μαζέψω λίγο, να φάμε, να ταϊσω το μωρό, να μαζέψω το πλυντήριο πιάτων, να βάλω πλυντήρια ρούχων, να απλώσω, να κάνω μπάνιο τα παιδιά... πάει 10 η ώρα!

Εγώ πριν τη μικρή, έκανα όλες τις δουλειές το Σάββατο όταν ο άντρας μου έπαιρνε τον γιο μας στο σούπερ και μετά βόλτα στο μαγαζί του νονού του. Τώρα όμως, αν και λείπουν, έχω το μωρό στο σπίτι που όλο και κάτι θέλει... Ο άντρας μου λέει ότι τα κάνω όλα αργά-ταζά:evil: Αλήθεια κορίτσια αυτές οι δουλειές πόση ώρα σας παίρνουν; Εμένα το σπίτι μου είναι τριάρι 82τμ και θέλω για:

-σκούπισμα όλο το σπίτι & τα μπαλκόνια με ηλεκτρική: 1 ώρα

-σφουγγάρισμα μόνο το σπίτι: 30'

-ξεσκόνισμα, στρώσιμο ριχταριών στους καναπέδες: 20'-30'

-μπάνιο & wc: τουλάχιστον 1 ώρα

-αλλαγή σεντονιών: 15'

με λίγα λόγια μου παίρνουν 3-3,5 ώρες οι δουλειές κάθε Σάββατο χωρίς διάλειμα και φυσικά δεν κάνω μόνο όσα βλέπει η πεθερά! και αν ενδιάμεσα βάλω να μαγειρέψω, ν' απλώσω, να ταϊσω-αλλάξω κλπ το μωρό πάει η μέρα και δεν κάνω ούτε τα μισά:-(!

5dyVp3.png

Ειναι αληθεια οτι τα παιδια σας ειναι μικρα ακομα και θελουν περισσοτερη φροντιδα και δεν μπορουν να μεινουν και πολλη ωρα ησυχα.Κι εγω περσι δεν μπορουσα να ακολουθησω αυτο το προγραμμα με τιποτα για αυτο ειπα στο πρωτο μηνυμα οτι δεν ειμαι σταθερη σ'ενα προγραμμα.Τωρα μ'εχει βολεψει αυτο που οι μικρες παιζουν αρκετη ωρα μονες τους.

Πολύ καλό αυτό, όμως πώς προλαβαίνεις σε ένα απόγευμα όλα αυτά; Εγώ γυρίζω σπίτι στις 5.15': να φτιάξω φαγητό, να βάλω για ύπνο το μωρό, να μαζέψω λίγο, να φάμε, να ταϊσω το μωρό, να μαζέψω το πλυντήριο πιάτων, να βάλω πλυντήρια ρούχων, να απλώσω, να κάνω μπάνιο τα παιδιά... πάει 10 η ώρα!

Κοιτα και μενα 3-4 ωρες μου παιρνει αυτο αλλα γυριζω σπιτι στις 4 και τρωω μονο εγω (εχω ηδη φαγητο ετοιμο απο την προηγουμενη μερα)Ο αντρας μου αν ειναι πρωινος εχει ηδη φαει ή ειναι στη δουλεια,η μεγαλη εχει ηδη φαει στο ολοημερο και την μικρη την φερνει ο μπαμπας μου κατα τις 7 .Ξεκιναω 5 η ωρα και τελειωνω περιπου 9-9.30 οπου κανω γαλα στα παιδια και τα βαζω για υπνο.(Ενδιαμεσα τα εχω κανει κανενα τοστ για απογευματινο)Μπανιο δεν τα κανω την Παρασκευη.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Aγαπημενες μανουλες, η καθημερινοτητα ειναι ενας πολεμος κυριολεκτικα.........Το πρωι ο αντρας μου φευγει στις 7:30 ,Η μικρη μας ειναι 6,5 μηνων και κοιμαται μεχρι τις 11 το πρωι οπου εγω πρεπει να κανω οτι προφτενω μεχρι τις 10:30 ,δηλαδη ανοιγω το σπιτι να αεριστει εκτος απο το δωματιο της μπεμπας μας, το φαγητο μας, το φαγητο της μικρουλας μας , ενα πλυντηριο ,ενα στεγνωτηριο, οτι εχει μεινει στην λατζα μας απο το προηγουμενο βραδυ να τα πλυνω,και αν τα καταφερω μιση ωριτσα ενα καφε κι ενα τσιγαρο.Μετα ξυπναει το μωρο αντε ενα γαλα , να παιξουμε να την κανω ενα μπανακι (συνηθως εχει κανει κακακια στον υπνο της) μετα απο καμια ωρα τα φρουτακια μας ,κατα τις 2:30 να την ταϊσω φαγητο.Μετα παλι παιχνιδι και γυρω στις 3 και κατι παμε για ενα υπνακο ακομα μεχρι τις 6 το απογευμα.Επιστρεφει ο αντρας μου στις 4:30 και φευγω εγω για τα ραντεβου μου ( ειμαι κομμωτρια αλλα κανω ραντεβου κατ'οικον αλλα περιορισμενη ωρα , δεν εχω καποιον να εχει το παιδι ). Να γυρισω κατα τις 7:30 να την ταϊσω και να παμε καμια επισκεψη ή να ερθουν σε μας.Την επομενη παλι τα ιδια με τη διαφορα πως οταν δεν εχω να μαγειρεψω βγαζω σιδερο.Σιγουρα οταν εμεινα εγκυος δεν φανταζομουν ετσι την μερα μου αλλα τελικα στο τελος της μερας οταν κοιμαται πια το παιδι και χαλαρωνουμε στον καναπε με το ποτακι μας,συζηταμε με τον αντρα μου για τα νεα κατορθωματα της κορουλας μας νιωθουμε κι εγω κι ο αντρουλης μου πως και σημερα χαρισαμε στο παιδακι μας ολη μας την ενεργεια και πιστεψτε με ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ 69 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ.Τελικα τιποτα δεν συγκινεται με αυτο που εχουμε εδω και 6,5 μηνες.

Aγαπημενες μανουλες, η καθημερινοτητα ειναι ενας πολεμος κυριολεκτικα.........Το πρωι ο αντρας μου φευγει στις 7:30 ,Η μικρη μας ειναι 6,5 μηνων και κοιμαται μεχρι τις 11 το πρωι οπου εγω πρεπει να κανω οτι προφτενω μεχρι τις 10:30 ,δηλαδη ανοιγω το σπιτι να αεριστει εκτος απο το δωματιο της μπεμπας μας, το φαγητο μας, το φαγητο της μικρουλας μας , ενα πλυντηριο ,ενα στεγνωτηριο, οτι εχει μεινει στην λατζα μας απο το προηγουμενο βραδυ να τα πλυνω,και αν τα καταφερω μιση ωριτσα ενα καφε κι ενα τσιγαρο.Μετα ξυπναει το μωρο αντε ενα γαλα , να παιξουμε να την κανω ενα μπανακι (συνηθως εχει κανει κακακια στον υπνο της) μετα απο καμια ωρα τα φρουτακια μας ,κατα τις 2:30 να την ταϊσω φαγητο.Μετα παλι παιχνιδι και γυρω στις 3 και κατι παμε για ενα υπνακο ακομα μεχρι τις 6 το απογευμα.Επιστρεφει ο αντρας μου στις 4:30 και φευγω εγω για τα ραντεβου μου ( ειμαι κομμωτρια αλλα κανω ραντεβου κατ'οικον αλλα περιορισμενη ωρα , δεν εχω καποιον να εχει το παιδι ). Να γυρισω κατα τις 7:30 να την ταϊσω και να παμε καμια επισκεψη ή να ερθουν σε μας.Την επομενη παλι τα ιδια με τη διαφορα πως οταν δεν εχω να μαγειρεψω βγαζω σιδερο.Σιγουρα οταν εμεινα εγκυος δεν φανταζομουν ετσι την μερα μου αλλα τελικα στο τελος της μερας οταν κοιμαται πια το παιδι και χαλαρωνουμε στον καναπε με το ποτακι μας,συζηταμε με τον αντρα μου για τα νεα κατορθωματα της κορουλας μας νιωθουμε κι εγω κι ο αντρουλης μου πως και σημερα χαρισαμε στο παιδακι μας ολη μας την ενεργεια και πιστεψτε με ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ 69 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ.Τελικα τιποτα δεν συγκινεται με αυτο που εχουμε εδω και 6,5 μηνες.

Α ρε κάτι τυχερές μανάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11 είπες .......από τις έξι και μισή είμαι στο πόδι, άντε να κοιμηθεί καμία ώρα κατά τις 11 το πρωί και το απόγευμα άμα κάνουμε νεκρική σιγή κάτι μπορεί να γίνει (άπό μισάωρο μέχρι 2ωρο)! άμα κοιμηθεί πολύ ανησυζώ μήπως έχει πάθει τίποτα.

• 10 months later...

Κορίτσια κ γω από τότε που γέννησα - 9 μήνες πριν - τρέχω συνέχεια κ δεν προλαβαίνω...το μόνο που είπα ότι θα κάνω για μένα κ το κρατάω είναι 3 φορές την εβδομάδα από μιση ώρα γυμναστικούλα. Power Yoga με την Πετρουλάκη -dvd. Πριν γεννήσω πήγαινα γυμναστήριο αλλά τώρα πάνε αυτά. Πάντως κ με Dvd μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου αμα θες..

• 1 χρόνο μετά...
Εγλω κάθε Σάββατο κάνω τα πιο βαθιά πράγματα όπως μπάνια, αλλαγή σεντονιών, μπαλκόνια αυλές κλπ..... Και μέσα στην εβδομάδα κάνω ένα απλό σκούπισμα, πλύσιμο ρούχων-στέγνωμα, ψιλοξεσκόνισμα.

Κορίτσια δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες, και που να κάνω και παιδί!!!! Νομίζω οτι τότε θα τρελαθώ!!!!

Και ο κακομοίρης ο αντρούλης μου με βοηθάει τα Σάββατα γιατί τον χώνω κανονικά. Του λέω εσύ σκουπίζεις!!!! Κάνεις αυτό, κάνεις εκείνο!!! Με λέει λίγο Χίτλερ αλλά δεν μπορώ να τα κάνω και όλα μόνη μου!!!!

ΧΑΧΑΧΑ!!!! ΠΩΣ ΣΕ ΠΙΑΝΩ......!! ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ.... ΑΛΛΑ ΒΛΑΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ....ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ-ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!! ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... ΑΧ...!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...