Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΠΤΙΣΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

irenese

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!!!

Ειμαι νεα στο forum και θελω να σας πω οτι μου εχετε δωσει παρα πολλες ιδεες για την βαπτιση της 2ης κορουλας μου. Θα τα φτιαξω ολα μονη μου με ιδεες που πηρα απο ολες σας!!!!!!!! Ειστε καταπληκτικες σε ο,τι εχετε φτιαξει και σας αξιζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Διαφημίσεις

Καλως ορισες κοπελια και απο μενα!!! Πραγματικα πουθενα αλλου δε θα βρισκαμε τοοοοοσες ιδεες μαζεμενες!! Οτι θες ... εδω ειμαστε.. Η δικη μου αδυναμια ειναι τα προσκλητηρια.. φιλια πολλα!!!!

Καλησπερα, ειμαι κι εγω new entry στο forum.Εχω βρει αρκετες ιδεες για την βαφτιση της κορουλας μου!Εχω καποια κενα για το βιβλιο ευχων και το χαρτι του προσκλητηριου! μηπως μπορειτε να μου δωσετε καμια ιδεα? :?::?::?::?::?:

Καλησπερα κοριτσια!

Ευχαριστω για την προθυμια σας!!!!

Εχω σκεφτει προσκλητηρια κουτι φουξια ή ροζ δεμενα με κορδελα οργατζα και ποντικοουρα στις ακρες να υπαρχουν χντρουλεσ και στον κομπο να υπαρχει μια μεταλικη νεραιδουλα. Τα χρωματα της βαπτισης θα ειναι μωβ- λιλα, φουξια και λαχανι. Εναλλακτικη λυση προσκληση με νεραιδουλα που θα σχεδιασω εγω και φουξια φακελο.

Μπομπονιερες κασπω μεταλικα στα ιδια χρωματα με βασιλικο και στα παιδια ξυλινα στικ ή γλυφιτζουρια ή χωνακια με καραμελες κτλ.

Στολισμος παλι απο μενα με στεφανια λυγαριας που να κρεμονται κορδελες ή χαρτινες μπαλες ( φωτιστικα) με κορδελες.

Η βαπτιση θα γινει σε εξωκλησσι μεσα σε δεντρα ππου στον ιδιο χωρο υπαρχει μαγαζι που θα γινει ο μπουφες. (Θα βαλω φωτο να δειτε)

Κολυμπιθρα με τουλι που θα κολλησω νεραιδες.

Μαρτυρικα και λαμπαδα δεν εχω καταληξει ακομα, εχω διαφορες ιδεες.

Οποια θελει μαγαζια με τις πιο φτηνες τιμες ασ με ρωτησει να της πω. Τα εχω ψαξει ΟΛΑ..... :!:

Διαφημίσεις

Καλησπερα, ειμαι κι εγω new entry στο forum.Εχω βρει αρκετες ιδεες για την βαφτιση της κορουλας μου!Εχω καποια κενα για το βιβλιο ευχων και το χαρτι του προσκλητηριου! μηπως μπορειτε να μου δωσετε καμια ιδεα? :?::?::?::?::?:

Καλημερα!!!!!!!! Ισως αν μας εγραφες μια γενικη ιδεα για τη βαπτιση... καποια στοιχεια για να βρουμε ενα ξεχωριστο κειμενακι.. Π.χ. τι στυλ θα ηθελες?? χιουμοριστικο?? ρομαντικο?? Ποτε θα γινει η βαπτιση?? Δωσε μας καποια στοιχεια και ...εδω ειμαστε!!!! Φιλια!!!

σχετικα με τα προσκλητηρια ειναι μια εταιρεια simper.gr που εχω δει οτι εχει φοβερα σχεδια και σε πολυ καλες τιμες και δειγνατολογιο της εχουν ολα τα τυπογραφεια σχεδον στην αθηνα. μπες στο site να δεις διευθυνση. ειναι πολυ elegant και οι τιμες τους μου φανηκαν τρομερες σε σχεση και αλλου που ρωτησα!!! ελπιζω να σε βοηθησα! καλη επιτυχια

Προσκλητήριο οτι θες το κάνεις στον υπολογιστή με το word πανέυκολούρα και με απλό εκτυπωτή...Χαρτι'α θα βρεις στο ΠΛΑΙΣΙΟ αν και δεν θες μεγάλη ποικιλία αλλά φαντασία.Δωσε περισσότερες λεπτομέριες να βοηθήσουμε...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κορίτσια κι εγώ θέλω βοήθεια. Η βάφτιση θα γίνει την άνοιξη σε μοναστήρι σε βουνό στην περιοχή των Άγραφων και θα ήθελα καμια ιδέα για προσκλητήριο, κείμενα και μπομπονιέρες. Στολισμό στην εκκλησία δεν θα κάνω αλλά θα ήθελα στο κέντρο να κάνω αρκετά. Μπομπονιέρες σκεφτόμουν να κάνω για τους μεγάλους κερια και παιδικές κάτι σε ποτηράκι, κούπα. Βασικά μου αρέσουν οι μπομπονιέρες που μετά δεν την πετάς εύκολα. Κάτι να μείνει. Και για κείμενο στο προσκλητήριο περιμένω ιδέες. Τα στοιχεία είναι ότι δεν έχουμε ανακοινώσει πουθενά το όνομα, και θα ήθελα κάτι χιουμοριστικό, αλλά να μην ξεφευγει και από το ύφος (είπαμε σε μοναστήρι βαφτίζεται). Ουφ, νομίζω τα είπα όλα. Αν σας μπέρδεψα δεν ξέρω.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και εμείς 21 Ιουνίου βαφτίζουμε την μικρούλα μας μόνο που και εγώ δεν έχω ιδέα με τι να πρωτοξεκινήσω. Έχω δει τόσο όμορφα πράγματα που χάθηκα εντελώς.

Επέλεξα ένα ξωκλήσι απλά δεν ξέρω ακόμα να κάνω μπουφέ με catering ή να πάμε σε μαγαζί;

Επίσης επειδή έχω χρόνο λέω να κάνω προσκλητήρια και μπομπονιέρες μόνη μου απλά δεν αποφάσισα ακόμα το θέμα…το κακό είναι ότι μου αρέσουν όλα αλλά θέλω κάτι πρωτότυπο...

Σας βάζω δύσκολα;

Κοριτσια γεια σας!

Εχω ψαξει ολα τα μαγαζια που ειναι στο ιντερνετ και αυτο με τις χαμηλοτερς τιμες ειναι το νεραιδοραμα.

Εχει παρα πολυ ωραια πραγματα για μπομπονιερες και διακοσμηση.

Για χαρτια μου ειπαν οτι καλες τιμες εχει ο Πατρωνας στη Πραξιτελους.

Ωραια πραγματα επισης εχει το WRAP στο ΚΟλωνακι αλλα πανακριβα...το βιβλιο ευχων π.χ 120 ευρω.....

Ωραια ιδεα επισης για μπομπονιερα παιδικη ειναι τα ξυλινα στικ με διαφορες φιγουρες....

Επισης οι πυραμιδες που πολυ φτηνα ειναι στο ατλας- πακετο...

Ριξτε μια ματια...

Γεια σας και εμείς 21 Ιουνίου βαφτίζουμε την μικρούλα μας μόνο που και εγώ δεν έχω ιδέα με τι να πρωτοξεκινήσω. Έχω δει τόσο όμορφα πράγματα που χάθηκα εντελώς.

Επέλεξα ένα ξωκλήσι απλά δεν ξέρω ακόμα να κάνω μπουφέ με catering ή να πάμε σε μαγαζί;

Επίσης επειδή έχω χρόνο λέω να κάνω προσκλητήρια και μπομπονιέρες μόνη μου απλά δεν αποφάσισα ακόμα το θέμα…το κακό είναι ότι μου αρέσουν όλα αλλά θέλω κάτι πρωτότυπο...

Σας βάζω δύσκολα;

Φτιαξε προσκλητηριο σε παπυρο και τυλιξε το με κορδελιτσα στα χρωματα τις βαπτισης και γραψε σε μικρο καρτελακι το ονομα του καλεσμενου.

Ή φτιαξε προσκλητηριο στον υπολογιστη σου με σκαναρισμενο ενα σχεδιακι π.χ πεταλουδα, νεραιδα, καραβακι κτλ και το φακελακι τυλιξε το με λεπτη κορδελα που στις ακρες τις να κρεμονται χαντρουλες ή ενα μεταλικο εξαρτημα....

Ή φτιαξε κουτακια - οπως εγω- ειναι ευκολο....

• 1 year later...
Καλησπερα κοριτσια!

Ευχαριστω για την προθυμια σας!!!!

Εχω σκεφτει προσκλητηρια κουτι φουξια ή ροζ δεμενα με κορδελα οργατζα και ποντικοουρα στις ακρες να υπαρχουν χντρουλεσ και στον κομπο να υπαρχει μια μεταλικη νεραιδουλα. Τα χρωματα της βαπτισης θα ειναι μωβ- λιλα, φουξια και λαχανι. Εναλλακτικη λυση προσκληση με νεραιδουλα που θα σχεδιασω εγω και φουξια φακελο.

Μπομπονιερες κασπω μεταλικα στα ιδια χρωματα με βασιλικο και στα παιδια ξυλινα στικ ή γλυφιτζουρια ή χωνακια με καραμελες κτλ.

Στολισμος παλι απο μενα με στεφανια λυγαριας που να κρεμονται κορδελες ή χαρτινες μπαλες ( φωτιστικα) με κορδελες.

Η βαπτιση θα γινει σε εξωκλησσι μεσα σε δεντρα ππου στον ιδιο χωρο υπαρχει μαγαζι που θα γινει ο μπουφες. (Θα βαλω φωτο να δειτε)

Κολυμπιθρα με τουλι που θα κολλησω νεραιδες.

Μαρτυρικα και λαμπαδα δεν εχω καταληξει ακομα, εχω διαφορες ιδεες.

Οποια θελει μαγαζια με τις πιο φτηνες τιμες ασ με ρωτησει να της πω. Τα εχω ψαξει ΟΛΑ..... :!:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΄ΚΟΛΛΗΣΕΙ΄ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ....ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΜΗ (ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΄ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ΄-ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΑ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΛΙ Ή ΥΦΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΕΣ (ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ) Ή ΑΡΚΟΥΔΙΑ (ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΝΟΝΟΙ) ΤΑ ΑΚΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΕΣ, ΟΜΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ (ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ....ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΥΣΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!

Καλημέρα videxr. Και μένα το θέμα της βάπτισης μας θα ναι κατι αντίστοιχο αλλά σε αγοράκι. Δηλαδή πρίγκηπας και κορώνα. Τον στολισμό της εκκλησιας θα τον κάνω μόνη μου και έχω πάρει γαλαζια γάζα για να βάλω εξωτερικά για να κάνει κάτι σαν διάδρομο μιας και δεν εχει σκαλια η δικιά μας εκκλησία.Ενδιάμεσα θα βάλω λευκά μεγάλα φανάρια και στις δύο άκρες το μόνο που έκανα απο μπαλοσύνθεση ήταν να μουν φτιάξουν δύο μεγάλες κορώνες.Θα σκορπίσω και πάνω στην γάζα λίγες πετρούλες και αν δεν φυσαει ίσως και λίγα κίτρινα τραντάφυλλα.Αν σου αρεσει η ιδέα μπορεις να κάνεις κάτι τετοιο. Πιστευω θα δειχνει ωραία.

Διαφημίσεις

vikystam, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Η γάζα σαν υφή δεν μου άρεσε όταν μου την πρότειναν για μπομπονιέρα, τώρα, δεν ξέρω εάν θα φαίνεται όμορφα στα σκαλιά ή ως διάδρομος που θα κάνεις....Σκεφτόμουν για βαρύ ύφασμα, ώστε να μην κινδυνεύει να μετακινηθει απο τον αέρα. Τα φαναράκια τα σκέφτηκα σαν ιδέα, αλλά, επειδή θα είναι Κυριακή μεσημέρι, δεν νομίζω οτι βοηθάει σαν ιδέα. Στον γάμο μου είχα βάλεο φαναράκια, αλλά, ήταν Νοέμβριος και 8 η ώρα:είχε βραδιάσει και το φως από τα φαναράκια έδιναν μία πολύ ρομαντική διάθεση....Μου αρέσει πολύ η ιδέα κορώνας από μπαλόνια. Πόσο σου στοίχισαν;

Πράγματι αυτό που έχεις σχεδιάσει θα είναι ωραίο, αλλά, θέλω κάτι διαφορετικό. Βέβαια, κρατάω την πρότασή σου στο μυαλό μου...ποτέ δεν ξέρεις...μπορεί να μου χρειαστεί εάν δεν βρω αυτό κάτι όπως το σκέφτομαι....

Η μπαλοσύνθεση κορώνας μου στοίχισε 10 ευρω το τεμάχιο.Θα σου πρότεινα το μαγαζί αλλα δυστυχως ειμαστε μακριά.Εγω ειμαι Βόλο.Μακάρι να βρεις κατι οπως το φανταζεσαι γιατι και γω μην νομιζεις αλλιως το χα στο μυαλο μου αλλα δεν μπορεσα να βρω αυτα που ήθελα.Και για να μου το κανουν εξω σε μαγαζί ζητούσαν 250?. Με το καλό λοιπόν η βαπτιση της μπέμπας σας!

καλημέρα! Ρώτησα για κορώνα (σε μπαλόνια) και μυ είπαν ότι δεν υπάρχει σχέδιο έτοιμο....Παράξενο μου φάνηκε, βέβαια θα ρωτήσω και σε άλλα καταστηματα. Η δική σου βάπτιση, πότε θα γίνει, με το καλό; Ρωτω, μήπως θα μπορουσες να ανεβάσεις φωτό την κορώνα-μπαλόνια, μήπως και με βοηθήσεις (εάν δεν έχω βρει κάτι) έως τότε.....Τί λες

• 4 weeks later...

πολυ αργα η απαντηση μου......γιατι δεν φτιαχνεις με πηλο μια κορωνα , να την βαψεις και να την τοποθετησεις εκει που θες να διακοσμισεις?