Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ ....ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ,ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια. Διανυω την εβδομη εβδομαδα της πρωτης μου εγκυμοσυνης και οπως καταλαβαινετε το αγχος χτυπαει κοκκινο.Λοιπον σημερα το πρωι στο σκουπισμα παρατηρησα λιγο αιμα καθαρο και οπως καταλαβαινετε τρομαξα παρα πολυ οτι κατι δεν παει καλα με την εγκυμοσυνη. Αφου ανεκτησα επειτα την ψυχραιμια μου αντιληφθηκα οτι εκτος απο το αιμα κατι με ετσουζε εκει κατω την ωρα που σκουπιζομουν.Παρατηρω λοιπον οτι ειναι κατι σαν σπυρακι στο εσωτερικο χειλος απο το οποιο βγηκαν αυτες οι σταγονες αιματος. Να σημειωσω επισης οτι στην πρωτη μου επισκεψη στο γυναικολογο για να επβεβαιωθει η εγκυμοσυνη μου ειπε οτι εχω ελαφρια κολπιτιδα. Υπαρχει περιπτωση να οφειλονται ολα αυτα στην κολπιτιδα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Η κολπίτιδα συνήθως είναι εσωτερική.Αυτό το σπυράκι το πείραξες ή ξυρίστηκες ? Μου φαίνεται λιγάκι περίεργο.Συνήθως εκδορές και κοψίματα μπορούν να προκαλέσουν οι μυκητες.Καλό είναι να πάρεις τον/την γυναικολογο σου και να σε δεί .Ισως σου δώσει και καμια θεραπεία.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

καλημερα κοριτσια. Διανυω την εβδομη εβδομαδα της πρωτης μου εγκυμοσυνης και οπως καταλαβαινετε το αγχος χτυπαει κοκκινο.Λοιπον σημερα το πρωι στο σκουπισμα παρατηρησα λιγο αιμα καθαρο και οπως καταλαβαινετε τρομαξα παρα πολυ οτι κατι δεν παει καλα με την εγκυμοσυνη. Αφου ανεκτησα επειτα την ψυχραιμια μου αντιληφθηκα οτι εκτος απο το αιμα κατι με ετσουζε εκει κατω την ωρα που σκουπιζομουν.Παρατηρω λοιπον οτι ειναι κατι σαν σπυρακι στο εσωτερικο χειλος απο το οποιο βγηκαν αυτες οι σταγονες αιματος. Να σημειωσω επισης οτι στην πρωτη μου επισκεψη στο γυναικολογο για να επβεβαιωθει η εγκυμοσυνη μου ειπε οτι εχω ελαφρια κολπιτιδα. Υπαρχει περιπτωση να οφειλονται ολα αυτα στην κολπιτιδα?

Καλημερα κοπελα μου!Να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Πρεπει να παρεις τον γιατρο σου τηλεφωνο,να σε εξετασει!Εμεις μπορει να σε παραπλανησουμε με τις απαντησεις μας και να καταληξεις με προβλημα ουσιαστικο χωρις ομως να το συζητησεις με τον γιατρο σου!Σε καταλαβαινω διοτι και γω πολλες φορες χωρις να ενημερωσω τον γιατρο μου για διαφορα που με απασχολουν προσπαθω να βρω απαντησεις μεσω forum,αλλα ειναι λαθος!

Και ιδιως οταν υπαρχει και εγκυμοσυνη!Ξερεις πως μια σοβαρης μορφης κολπιτιδα μπορει να προκαλεσει προβλημα στο εμβρυο?Γι αυτο σου δινω μια συμβουλη,οταν αφορα τετοια θεματα μην περιμενεις απαντησεις απο δω(Μπορει να βοηθεις,μπορει ομως και να "καταστραφεις'')!

Ολα να πανε καλα κοριτσι μου!:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png