Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιβίωση και κούραση-υπνηλία?

Recommended Posts

Ξεκινήσαμε παιδικό και φυσικά την μια εβδομάδα ειναι καλα και την αλλη αρρωσταινει. Αντιβίωση ειχε παρει αλλη μια φορα μεχρι τωρα που ειναι τριών και δεν εχω εμπειρία ( ουτε εγω εχω παρει πολλες αντιβιωσεις και δεν ξερω). Εκανε μια ωτίτιδα και η γιατρός έδωσε Augmentin γαι 10 ημέρες. Τωρα ειναι καπου στην μεση τηε θεραπειας και πρόσεξα οτι ειναι αρκετά κουρασμένος και κοιμάται παραπανω απο το κανονικο. Κοιμάται δηλαδη αμεσως το μεσημέρι (εκει που διναμε μάχες κανονικα για να κοιμηθει) για 2 ωρες και μετα θελει παλι να κοιμηθει κατα της 9 ( εκει που το παλευαμε για 11).

Εχει καμια σχεση η αντιβιωση με την υπνηλια-κουραση? Πρεπει να ανησυχήσω ? Υπαρχει μια περιπτωση βεβαια να κουραζεται απο τον παιδικο γιατι ξεκινησε να μενει εκει ολες τις ωρες πριν λιγες ημερες οποτε δεν εχω συγκριτικό. Εχω φαει μια φρικη αλλα ειναι αργα τωρα να παρω την γιατρο βραδιατικα να την ρωτήσω.

Διαφημίσεις

Παρακολουθησε το μηπως τον τρυγυριζει κατι. Μπορει να ειναι και ο παιδικος μπορει και καποια ιωσουλα..

Περαστικα σας

Ειναι ετσι 3 ημέρες τωρα...Ελπιζω να μην εχει και αλλη ιωση τοσο συντομα :shock:

Μπορει να ειναι και που ξυπναει νωρις, βγαινει εξω, εχει προγραμμα... Μην ανυσηχεις αλλα ρωτησε και την γιατρο αυριο. Εχει και πυρετουλη?

Ειναι απυρετος απο την Παρασκευή. Υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια αντιδραση στην αντιβιωση ή να ειναι κατι αλλο εκτος απο ωτίτιδα? Μα γιατι να παθαινω τετοιες φρικες βραδιάτικα που δεν μπορω να κανω κατι???

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι αντιδραση στην αντιβιωση θα ηταν εξανθυμα ή διαροια αλλα δεν ειμαι γιατρος. Πηγαινε ξεκουρασου και εσυ και παρε αυριο τη γιατρο σας αν και πιθανοτατα θα σας πει να τρεφεται καλα, να ξεκουραζεται οσο θελει και να την ξαναπαρεις σε μερικες μερες (αυτα μου ειχε πει εμενα οταν δεν σηκωνοταν απο την πολυθρονα ουτε για να παιξει)

citron τι νέα έχεις;

Αν κι έχουν περάσει μέρες, για την ιστορία να πω ότι εμένα πάντα μου φέρνει υπνηλία η αντιβίωση.

Νομίζω οτι πρεπει να επαιζε ρόλο η αντιβίωση στην κουρασή του γιατι μόλις την σταμάτησε, σταμάτησαν και όλα αυτα που ανέφερα.