Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μειωμένο αμνιακό υγρό την 36η εβδομάδα

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

πήγα σήμερα και έκανα έναν απλό υπέρηχο για να δούμε τι γίνεται με το μωρό και βρέθηκε ότι το αμνιακό υγρό είναι στα κατώτερα φυσιολογικά. Αρχικά πριν 1.5 μήνα που έκανα το ντόπλερ είχε βρεθεί στα ανώτερα φυσιολογικά ( λόγο αυξημένου ζαχάρου), μετά το ζάχαρο ρυθμίστηκε, ξανακάναμε τον υπέρηχο πριν 2 βδομάδες και βρέθηκε φυσιολογικό και σήμερα βρέθηκε στα κατώτερα φυσιολογικά. Ρώτησα τον γιατρό αν υπάρχει κάτι να κάνω για αυτό ( πχ. να σταματήσω να περπατώ ή να στέκομαι όρθια) και μου είπε ότι δεν έχει σχέση το αμνιακό υγρό με αυτά. Εσάς τι σας έχουν πει; Τώρα θα το επαναλάβουμε σε λίγες μέρες να δούμε πώς πάει.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα,

πήγα σήμερα και έκανα έναν απλό υπέρηχο για να δούμε τι γίνεται με το μωρό και βρέθηκε ότι το αμνιακό υγρό είναι στα κατώτερα φυσιολογικά. Αρχικά πριν 1.5 μήνα που έκανα το ντόπλερ είχε βρεθεί στα ανώτερα φυσιολογικά ( λόγο αυξημένου ζαχάρου), μετά το ζάχαρο ρυθμίστηκε, ξανακάναμε τον υπέρηχο πριν 2 βδομάδες και βρέθηκε φυσιολογικό και σήμερα βρέθηκε στα κατώτερα φυσιολογικά. Ρώτησα τον γιατρό αν υπάρχει κάτι να κάνω για αυτό ( πχ. να σταματήσω να περπατώ ή να στέκομαι όρθια) και μου είπε ότι δεν έχει σχέση το αμνιακό υγρό με αυτά. Εσάς τι σας έχουν πει; Τώρα θα το επαναλάβουμε σε λίγες μέρες να δούμε πώς πάει.

Καλημέρα κοριτσάκι μου και με το καλό το μωρό σου.

Εγώ στην 35w (1η εγκυμοσύνη) μου έιχε βρει αμνιακό στα κατώτατα φυσιολογικά και πήγαινα κάθε βδομάδα για υπέρηχο (συν το ότι είχα και γερασμένο πλακούντα).Τελικά γέννησα στις 37 w 6d με καισαρική χωρίς κανένα πρόβλημα.Σε κοίταξε να δει αν έχεις μήπως διαρροή?

Dimitris+Ioanna=Iliana+expected baby!2iftp3.png

Gvuqp3.png

Αν εννοείς κάποιο ιδιαίτερο τεστ για το αμνιακό υγρό κολπικό τέτοια εξέταση δεν κάναμε. Απλά είδε τα αποτελέσματα του υπέρηχου. Σε λίγες μέρες θα κάνουμε επανάληψη το ντόπλερ να δούμε πιο αναλυτικά την κατάσταση. Σου είχε συστήσει να κάνεις κάτι για το αμνιακό; Κάπου διάβασα για ξεκούραση και πολλά υγρά αλλα δεν το επιβεβαίωσα με τον γιατρό.

Όχι καλή μου δε μου είχε πει να κάνω κάτι ιδιαίτερο.απλά επειδή γεννησα αύγουστο ξεκουραζομουν όλη μέρα λόγω ζέστης.το μόνο που μου είχε πει είναι να έχω στο νου μου μήπως σπάσουν τα νερά κ επίσης συνέστησε λευκά εσώρουχα για να βλέπω μήπως βγάλω αιμα.να το παρακολουθείς τακτικά για να νιώθεις πρώτα απ΄ ολα εσυ καλα ψυχολογικά.ολα καλα θα σου πανε μην ανησυχείς!με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας!!

Dimitris+Ioanna=Iliana+expected baby!2iftp3.png

Gvuqp3.png