Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!

Recommended Posts

εχω παρα πολλα νευρα!!

οπως ξερετε εχω 3 παιδια ζωη να χουν ειναι θηριακια(τα 2 τα μεγαλα ειδικα!)

πριν 1 μηνα ερχεται ενα γραμμα απο μια κοινωνικη υπηρεσια που λεει οτι μια κοιν.λειτουργος θελει να ερθει σπιτι μας γιατι καποιος την ειδοποιησε ανωνυμα οτι εχουμε προβλημα στο σπιτι με τα παιδια!!

φουντωνω εγω παθαινω πολλαπλες κρισεις!!

ερχεται η γυναικα η οποια ηταν πολυ καλη μιλησαμε και δεν ειδε τιποτα το παραξενο.απλα μου ειπε οτι στο τηλ καποιος της ειπε οτι τα παιδια μου ολη μερα φωναζουν κανουν φασαρια και οτι δε τα βγαζουμε εξω!

της λεω λοιπον οτι μια χαρα τα βγαζουμε τα παιδια εξω.1ον η μεγαλη καθε μερα στο σχολειο μεχρι τις 3 και με τον μικρο και το μωρο τουλαχιστον 5 φορες τη βδομαδα βγαινουμε εξω! και δε καταλαβα θα βγαζω τα παιδια μου απο το σπιτι επειδη ενοχλουνται καποιοι?

ζητησε να δει τα δωματια τους τα ειδε και ειπε οτι θα σημειωσει στα χαρτια πως ηρθε και δεν ειδε τιποτα παραξενο η κακο τελως παντων!!

σημερα το μεσημερι 3.30 χτυπαει το κουδουνι!!(ωρα κοινης ησυχιας εδω ειναι το μεσημερι 1 με 3)

ενας γεροπαραξενος παππους που εχουμε στον πρωτο(εμεις μενουμε 3ο) μου λεει κατα λεξη ''γιατι δε παιρνετε τα παιδια να τα πατε στο μονσπαρκ΄΄(ενα μερος με κουνιες εξω απο την πολη!! )''κανουν πολυ φασαρια!!''

αμαααν τι ηθελε και χτυπησε την πορτα μου!!

''δε θα μου πεις εσυ που και ποτε θα βγαλω τα παιδια μου εξω'' του λεω

''ναι αλλα κανουν φασαρια'' μου απανταει

εντωμεταξυ εκεινη την ωρα πραγματικα δεν εκαναν καθολου φασαρια γιατι ζωγραφιζαμε:shock:

και τι να κανω του λεω?να τους κλεισω το στομα η να τους κοψω τα ποδια?

''οχι'' μου λεει ''αλλα να τα πας στο μονςπαρκ να κανουν κουνια!!''

(13 βαθμους 5 μποφορ και βροχη!!)

εδω του λεω ειναι το σπιτι μου το καταλαβες?και τα παιδια μου θα τα πηγαινω οποτε θελω και οπου θελω εγω!και αν ξαναχτυπησεις την πορτα μου θα καλεσω την αστυνομια

και του βαρεσα και την πορτα στη μουρη!!

α σιχτιρ τον ηλιθιο!!!τι προβλημα εχει με τα παιδια?και η διπλανη του μου ειχε πει οταν ειχε νεογεννητο της χτυπησε την πορτα 5 το πρωι γιατι λεει τον ενοχλουσε το νεογεννητο που εκλαιγε και της ειχε πει καντο να σταματησει!!!:evil:

ο ανθρωπος ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 97
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω παρα πολλα νευρα!!

πριν 1 μηνα ερχεται ενα γραμμα απο μια κοινωνικη υπηρεσια που λεει οτι μια κοιν.λειτουργος θελει να ερθει σπιτι μας γιατι καποιος την ειδοποιησε ανωνυμα οτι εχουμε προβλημα στο σπιτι με τα παιδια!!

φουντωνω εγω παθαινω πολλαπλες κρισεις!!

ερχεται η γυναικα η οποια ηταν πολυ καλη μιλησαμε και δεν ειδε τιποτα το παραξενο.απλα μου ειπε οτι στο τηλ καποιος της ειπε οτι τα παιδια μου ολη μερα φωναζουν κανουν φασαρια και οτι δε τα βγαζουμε εξω!

της λεω λοιπον οτι μια χαρα τα βγαζουμε τα παιδια εξω.1ον η μεγαλη καθε μερα στο σχολειο μεχρι τις 3 και με τον μικρο και το μωρο τουλαχιστον 5 φορες τη βδομαδα βγαινουμε εξω! και δε καταλαβα θα βγαζω τα παιδια μου απο το σπιτι επειδη ενοχλουνται καποιοι?

ζητησε να δει τα δωματια τους τα ειδε και ειπε οτι θα σημειωσει στα χαρτια πως ηρθε και δεν ειδε τιποτα παραξενο η κακο τελως παντων!!

σημερα το μεσημερι 3.30 χτυπαει το κουδουνι!!(ωρα κοινης ησυχιας εδω ειναι το μεσημερι 1 με 3)

ενας γεροπαραξενος παππους που εχουμε στον πρωτο(εμεις μενουμε 3ο) μου λεει κατα λεξη ''γιατι δε παιρνετε τα παιδια να τα πατε στο μονσπαρκ΄΄(ενα μερος με κουνιες εξω απο την πολη!! )''κανουν πολυ φασαρια!!''

αμαααν τι ηθελε και χτυπησε την πορτα μου!!

''δε θα μου πεις εσυ που και ποτε θα βγαλω τα παιδια μου εξω'' του λεω

''ναι αλλα κανουν φασαρια'' μου απανταει

εντωμεταξυ εκεινη την ωρα πραγματικα δεν εκαναν καθολου φασαρια γιατι ζωγραφιζαμε:shock:

και τι να κανω του λεω?να τους κλεισω το στομα η να τους κοψω τα ποδια?

''οχι'' μου λεει ''αλλα να τα πας στο μονςπαρκ να κανουν κουνια!!''

(13 βαθμους 5 μποφορ και βροχη!!)

εδω του λεω ειναι το σπιτι μου το καταλαβες?και τα παιδια μου θα τα πηγαινω οποτε θελω και οπου θελω εγω!και αν ξαναχτυπησεις την πορτα μου θα καλεσω την αστυνομια

και του βαρεσα και την πορτα στη μουρη!!

α σιχτιρ τον ηλιθιο!!!τι προβλημα εχει με τα παιδια?και η διπλανη του μου ειχε πει οταν ειχε νεογεννητο της χτυπησε την πορτα 5 το πρωι γιατι λεει τον ενοχλουσε το νεογεννητο που εκλαιγε και της ειχε πει καντο να σταματησει!!!:evil:

ο ανθρωπος ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!!!

απο οτι καταλαβαινω ο ανθρωπος εχει προβλημα με τον ευατο του οχι με τα παιδια σου,καλα του εκανες του βλακα,κουμαντο θα σε κανει που να πας τα παιδια σου,κακια πεθερα δεν ειχες κακια πεθερα απεκτησες!!!:confused:

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

εχω παρα πολλα νευρα!!

αχ προς στιγμη νομιζα οτι ηταν ελλαδα και εμεινα ετσι :shock::shock::shock: για την κοινωνικη λειτουργο

Ο γερος πηρε τηλ. Τι να πεις; Βαλε ΚΑΙ δυνατα μουσικη οταν δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας.

ναι γερμανια εγινε!η κοινωνικη λειτουργος μου ειπε οτι αυτη ειναι η δουλεια της και οτι οταν δεχετε τηλ. απο καποιον που λεει οτι κατι δε παει καλα εχει υποχρεωση να παει απο κοντα να δει τι γινεται.

και εσυ να παρεις μου λεει και να μου πεις οτι ο ταδε πιστευω οτι εχει προβλημα με τοπαιδι του εχω υποχρεωση να παω.

η γυναικα ομως καταλαβε και ειδε τα παιδια και τους μιλησε και μαλιστα μου εδωσε και χιλια μπραβο που τα βγαζω περα μονη μου με 3 παιδια γιατι της ειπα ο αντρας μου 12 ωρες την ημερα λειπει γιατι δουλευει εγω εδω δεν εχω κανεναν να μου τα κρατησει και ειδικα για την μεγαλη μου ειχε να λεει την βρηκε πανεξυπνη και οπως μου ειπε το παιδι που εχουν ασχοληθει οι γονεις του φαινεται μεσα στα πρωτα 5 λεπτα!

Διαφημίσεις

απο οτι καταλαβαινω ο ανθρωπος εχει προβλημα με τον ευατο του οχι με τα παιδια σου,καλα του εκανες του βλακα,κουμαντο θα σε κανει που να πας τα παιδια σου,κακια πεθερα δεν ειχες κακια πεθερα απεκτησες!!!:confused:

εχει προβλημα το ατομο!περσι το καλοκαιρι που ο μικρος ηταν 2.5 ετων τρωγαμε στο μπαλκονι και ξαφνηκα πεταξε λιγο ψωμι κατω στα χορτα.και ο ηλιθιος ηρθε και με βρηκε για να μου πει οτι το παιδι πεταξε στο δρομο λιγο ψωμι και οτι δεν ειναι σωστο!μου εχει βαλει μεσα στο καροτσι του μωρου μπισκοτα που βρηκε κατω στην εισοδο και μου το γεμισε τριμματα!γιατι πιστευε οτι ηταν δικα μας!μεχρι και αδεια πακετα απο τσιγαρα μας εχει βαλει στο γραμματοκιβωτιο:evil:νομιζει οτι τα πεταμε εμεις!εντωμεταξυ μου ρθε να του χωσω στη μουρη (να μη πω και που αλλου:evil:)τοτε το πακετο το δικο μου να δει οτι ειναι τελειως αλλη μαρκα

αχ προς στιγμη νομιζα οτι ηταν ελλαδα και εμεινα ετσι :shock::shock::shock: για την κοινωνικη λειτουργο

Ο γερος πηρε τηλ. Τι να πεις; Βαλε ΚΑΙ δυνατα μουσικη οταν δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας.

αυτος πηρε τηλ ναι φως φαναρι!εχει προβλημα με τα παιδια ο γερος!εδω πηγε και τα εβαλε με νεογεννητο!με τα δικα μου δε θα τα βαλει?ο μακακας:evil:

Παντως εμεις κανουμε φασαρια και μαλιστα παρα πολυ... Και τα παιχνιδια τους κανουν θορυβο (αυτα που σουρνουν) και αυτοκινητακια και τρενα εκσφεντονιζονται και ο μικρος κλαιει γιατι τα "υπταμενα" οχηματα προσγειονονται στο κεφαλι του...

Φανατζομαι πως για καποιον που δεν εχει παιδια θα ειμαστε πολυ ενοχλειτικοι..

γιατι αυτος δεν ειχε παιδια?2 παιδια εχει ασχετα αν εινα μεγαλα και δε μενουν πια εδω.αλλα οι γερμανοι τα εχουν σουζα.βλεπω στις καφετεριες αγορια 13 χρονων καθονται στην αγκαλια της μαμας και διαβαζουν τον μπομπ τον μαστορα η παιζουν με κουζινικα!

εμεις ειμαστε ελληνες και αμα θελουν τα παραπονα στη σπιτονοικοκυρα της οποιας 1η του μηνα εδω και 7 χρονια της σκαω 700 ευρωπουλα το ενοικιο και δε το εχω αργησει ουτε μια μερα. αντε γιατι αμα παρω αναποδες θα βαραω χεβι μεταλ μεχρι τις 10 το βραδυ :twisted::evil:

ναι γερμανια εγινε!η κοινωνικη λειτουργος μου ειπε οτι αυτη ειναι η δουλεια της και οτι οταν δεχετε τηλ. απο καποιον που λεει οτι κατι δε παει καλα εχει υποχρεωση να παει απο κοντα να δει τι γινεται.

και εσυ να παρεις μου λεει και να μου πεις οτι ο ταδε πιστευω οτι εχει προβλημα με τοπαιδι του εχω υποχρεωση να παω.

η γυναικα ομως καταλαβε και ειδε τα παιδια και τους μιλησε και μαλιστα μου εδωσε και χιλια μπραβο που τα βγαζω περα μονη μου με 3 παιδια γιατι της ειπα ο αντρας μου 12 ωρες την ημερα λειπει γιατι δουλευει εγω εδω δεν εχω κανεναν να μου τα κρατησει και ειδικα για την μεγαλη μου ειχε να λεει την βρηκε πανεξυπνη και οπως μου ειπε το παιδι που εχουν ασχοληθει οι γονεις του φαινεται μεσα στα πρωτα 5 λεπτα!

Τι να πει και αυτη; αν ηταν εδω θα ειχε παραιτηθει νομιζω, εφοσον ωρες κοινης ησυχιας και τετοια δεν παιζουν καθολου! τουλαχιστον στην πολυκατοικια μου...

Τι περιμενει ο γερος να κανουν τα παιδια; Παιδια ειναι, οπου και αν ειναι παιζουν, φωναζουν, εκτονωνονται! Αν δεν ηταν αυτος σιγουρα καποιος χωρις παιδια διαμαρτυρηθηκε, και χωρις καμια επαφη με παιδια!

Και φυσικα η γυναικα καταλαβε στα 5 πρωτα λεπτα τα παιδια ειναι ανοιχτο βιβλιο.

μαλιστα....και δεν ειναι και Ελληνας να του δωσει να διαβασει το παραμυθι του Σκληροκαρδου Γιγαντα....

Δημητρα,οταν εμεις ειμασταν μικρα(3 κι εμεις;)) μετακομισαμε σε πολυκατοικια...Ε,καναμε κι εμεις ως παιδια φυσιολογικη φασαρια οποτε ο παππους που εμενε στο διπλανο διαμερισμα παραπονιοταν στην μαμα μου κι εκεινη του ελεγε με ηρεμο τροπο "τι να τα κανω..μικρα παιδια ειναι,ποσο να τα περιορισω??"....

Τεσπα,ηρθε το καλοκαιρι και φευγουμε κι εμεις στο χωριο 2 ολοκληρους μηνες....απολυτη ησυχια στο σπιτι...

Μολις επιστρεψαμε τον Σεπτεμβρη...βλεπει η μαμα τον παππου να ερχεται με ενα τεραστιο κουτι σοκολατακια και της λεει:" Πω,πω τι παθαμε....Φυγατε και ηταν σαν να ειμασταν σε ταφο,δεν ακουγοταν τιποτε,νιωθαμε μοναξια....Μωρε,ας βαρανε κι ας χορευουν τα παιδια αλλα τετοιο ψυχοπλακωμα να μην ξαναζησουμε"

Ο καημενος οταν φυγαμε καταλαβε οτι παραπονιοταν και δεν ειχε εκτιμησει οτι οι παιδικες μας φωνουλες ηταν η παρεα τους και δεν ηταν οσο ενοχλητικες νομιζε στην αρχη......

Αστον να λεει...αν τον ενοχλουν ειναι προβλημα του,οταν τα παιδια ειναι τοσο μικρα σαν τα δικα σου ποσο να τα κρατησεις ησυχα???Ε,δεν το κανουν κι επιτηδες....Ειναι κι η ιδιοσυγκρασια των Γερμανων καπως διαφορετικη...Δωσε τοπο στην οργη και συνεχισε να ζεις στο σπιτι σου οσο πιο καλα μπορεις...!!!Παραξενοι βρισκονται παντου

Διαφημίσεις

Εφόσον είναι παππούς, δεν υπάρχει κάποια κοινωνική υπηρεσία να ειδοποιήσεις εσύ διότι πιστεύεις πως μάλλον έχει "άνοια, αλτσχάιμερ κ.ο.κ." και τον βλέπεις ατημέλλητο, το σπίτι του μυρίζει ή κάτι τέτοιο? Να έρθει σε αυτόν κοινωνική λειτουργός μπας και τον βάλουν σε κανα ίδρυμα?

Κι αν τον ενοχλεί ο θόρυβος, να πάιε εκείνος στο μονπαρκ να κάτσει σε ένα παγκακι να αεριστεί με την ησυχία του

κοριτσια ευχαριστω για τη συμπαρασταση!

(καλα με το ''να αεριστει'' γελασα πολυ:lol:)

μου δωσατε τρομερη ιδεα με την κοινωνικη υπηρεσια!σημερα κιολας θα ψαξω τηλεφωνα και αυριο θα παρω μουχαχα:twisted: θα παρω τηλ και θα πω οτι ενας παππους που δεν στεκει στα καλα του ερχεται σπιτι μου και με ενοχλει συνεχεια και τον βλεπω να γυρναει με σκισμενα ρουχα και λερωμενα και να μιλαει μονος του και αλλα τετοια ωραια:twisted::twisted: να δει τι ωραια ειναι στα καλα καθουμενα να βαζει οποιος γουσταρει στο σπιτι σου εναν για να σου κανει κοντρολ

καλα φοβερη ιδεα:-D

Καλα τι θυμηθηκα τωρα! μια φορα καποιος,δε ξερω ποιος και αν ηταν απο την οικοδομη μας,6 διαμερισματα εχει ολα και ολα οποτε δεν εχεις και πολλες επιλογες να υποψιαστεις καποιον,

καποιος λοιπον ειχε πεταξει κατι φασολια μπροστα στον κηπο της οικοδομης

και ερχεται και μου λεει(ο ιδιος ο γερος) δικα σου ειναι λεει αυτα γιατι εισαι ελληνιδα και εσεις οι ελληνες τρωτε φασολια:shock:

ο ανθρωπος ειναι χιτλερας κ αυτος και η γυναικα του εχουν κατι τετραγωνα κεφαλια και γενικως τετραγωνισμενα σωματα και παγωμενο βλεμμα !ειναι ναζιστες στο φουλ ειμαι σιγουρη!αν ζουσαν επι χιτλερ θα ηταν αυτοι που εκαιγαν τους εβραιους!

και μια μερα ειχα αφησει το ποδηλατακι της κορης μου στην ειδοδο γιατι ειχα κ αλλα πραγματα να ανεβασω επανω (δεν εχουμε ασανσερ) και μιση ωρα μετα κατεβηκα να το παρω και το βρηκα πεταμενο κατω στο υπογειο και το ενα το πενταλ εσπασε και τωρα εγω γιατι πιστευω οτι το εκανε αυτος?:evil: με κανεναν αλλο δεν εχουμε προβλημα!

και οι διπλανοι μου εχουν μωρο και τις προαλες 1 τη νυχτα εκλαιγε αλλα εννοειται δεν ειπα τιποτα!τι να πω?μωρο ειναι!!θα του πεις σταματα και θα σταματησει?

ουτε κ αυτοι ποτε μου εχουν πει τιποτα γιατι ξερουν στις ηλικιες που ειναι τα παιδια μου δε μπορω να τα κανω να σταματανε.οκ θα τους πω να κανουν ησυχια οκ θα τα μαλωσω(τα εχω κανει αυτα) αλλα μετα απο 5 λεπτα παλι τα ιδια.

πηρε ο μικρος ενα τρακτερ που εχει του εβγαλε τις ροδες και το εσερνε στο πατωμα γκραααγκ ακουγοταν .του το πηρα και το εκρυψα στην αποθηκη και μετα εκανε χειροτερη φασαρια.πηγαινε και βαρουσε τις πορτες τσιριζε και πετουσε πραγματα. 3.5 χρονων ειναι δεν ειναι 15

Διαφημίσεις

Αληθια τι κανετε οταν τα παιδακια σας τσιριζουν το μεσημερι? Ο μεγαλος αρχισε να μην κοιμαται και δεν αφηνει και τον μικρο... Στο Βελγιο μαλλον δεν εχει ωρες κοινης ησυχιας (αλλα εχουμε και τα παραθυρα παντα κλειστα οποτε ελαττωνεται ο θορυβος).

Ομως οταν θα κατεβουμε για διακοπες τα παρθυρα θα ειναι ανοιχτα, το σπιτι μικρο και γειτονια... Εχει παιδακια αλλα ειναι "ησυχα" - Βασικα ειναι πιο μεγαλα απο τα δικα μου και ησυχασαν απο οταν πειραν playstation κατα την μαμα μου..

Εγω τι να τους κανω? Δεν θελω να ειμαστε στη θαλασσα μες το μεσημερι αλλα ουτε και να μας κανουν παρατηρηση...

τα παιδια σου ειναι 4 και 2?τιποτα να μη κανεις!δε μπορουν να καταλαβουν οτι σε τοσο μικρα παιδια οκ θα τους πεις να κανουν ησυχια οκ θα υψωσεις και τη φωνη αν δε σε ακουσουν αλλα τι αλλο να κανεις?να ταμαστιγωσεις?να τα δεσεις σε μια καρεκλα?

ειναι μικρα!

Καλημέρα και καλό κουράγιο, γιατί όπως λένε στο χωριό μου ο κακός χρόνος περνάει ο κακός γείτονας όχι!Συμφωνώ και επαυξάνω με όσα διάβασα παραπάνω και είμαι και εγώ της γνώμης να τον αντιμετωπίσεις με τον ίδιο τρόπο, για να μην νομίζει ότι μπορεί να σου κάνει την ζωή δύσκολη ότι βρήκε το θύμα για να ξεσπάσει την μ@κακία που τον δέρνει.Και μία ένσταση μόνο οι Γερμανοί στη χώρα τους τα παιδιά τους όπως είπες τα έχουν σούζα αλλά όταν έρχονται εδώ νομίζεις ότι είναι "αδέσποτα" και πίστεψε ασχολούμαι με τον τουρισμό 12 χρόνια και έχω δει πάρα πολλά όταν έρχονται εδώ είναι μακράν οι πιο αναίσθητοι γονείς!!

Απλα ρωτησα μηπως υπαρχει κανενα τρικ.. Πχ θα τους παρω ταινιες να βλεπουν στην τηλεοραση (μια και τα ελληνικα προγραμματα δεν τα ξερουμε) αλλα παλι δυσκολο το βλεπω να μην πλακωθπυν στο 2ωρο 3 με 5..

Καλημέρα και καλό κουράγιο, γιατί όπως λένε στο χωριό μου ο κακός χρόνος περνάει ο κακός γείτονας όχι!Συμφωνώ και επαυξάνω με όσα διάβασα παραπάνω και είμαι και εγώ της γνώμης να τον αντιμετωπίσεις με τον ίδιο τρόπο, για να μην νομίζει ότι μπορεί να σου κάνει την ζωή δύσκολη ότι βρήκε το θύμα για να ξεσπάσει την μ@κακία που τον δέρνει.Και μία ένσταση μόνο οι Γερμανοί στη χώρα τους τα παιδιά τους όπως είπες τα έχουν σούζα αλλά όταν έρχονται εδώ νομίζεις ότι είναι "αδέσποτα" και πίστεψε ασχολούμαι με τον τουρισμό 12 χρόνια και έχω δει πάρα πολλά όταν έρχονται εδώ είναι μακράν οι πιο αναίσθητοι γονείς!!

ετσι ε?τα αφηνουν και ξεσσαλωνουν δηλαδη!κ εδω τους βλεπεις ...αγαλματακια ακουνητα αμιλητα!!

Απλα ρωτησα μηπως υπαρχει κανενα τρικ.. Πχ θα τους παρω ταινιες να βλεπουν στην τηλεοραση (μια και τα ελληνικα προγραμματα δεν τα ξερουμε) αλλα παλι δυσκολο το βλεπω να μην πλακωθπυν στο 2ωρο 3 με 5..

σιγα μη βαλουμε τα παιδια μας μπροστα στην τηλεοραση με της ωρες για να μενουν μουγκα και ναμην ενοχλουν τους διπλα!δε θα τα κανουμε και χανους για χαρη τους!

Δημητρα προφανως εισαι εκνευρισμενη απο την περιπετεια σου. Δεν ειπα να τα βαλουμε με τις ωρας αλλα το 2ωρο που οι υπολοιποι θελουν να ησυχασουν.. Εμενα και η μητερα μου αλλα και η αδελφη της που ειναι σπιτι μας σηκωνονται απο τις 5 το πρωι. Θελουν να χαλαρωσυν λιγο το μεσημερι που βραζει ο τοπος..

εγω το ειπα στον αντρα μου την επομενη φορα που θα ερθει θα παρω την αστυνομια κ θα πω οτι ερχεται και φοβεριζει τα παιδια μου.γιατι ο μικρος απο χτες λεει ''μαμα θα με παρει εκεινος ο ξενος?'' τον φοβιθηκε το ματι του ετσι που ειναι σα τον ρομποκοπ!

mmad συγνωμη αν ακουστικα καπως δεν ηθελα να καταλαβεις οτι υποννοησα κατι για σενα.γενικα το ειπα οτι ας πουμε επειδη οπως ειπες οι γειτονες εκαναν τα παιδια τους να ησυχασουν με το play station δε θα κανουμε κ εμεις τα δικα μας χανους. εφοσον οι γονεις σου ξυπνανε 5 το πρωι οντως θα θελουν 2 ωρες ηρεμιας αλλα τι αλλο να κανεις.αντε μιση ωρα να τους βαλεις τηλεοραση τι αλλο?αυλη με σκια δεν εχουν να τους βαλεις και καμια πισινουλα με νερο να κατσουν κανενα μισαωρο μεσα?

Σκια δεν εχουμε ιδιετερη αλλα στην αυλη ειναι που θα ακουγονται περισσοτερο... Θα δω τι θα κανω... Ισως καταφερουν και κοιμηθουν (χλωμο γιατι θα εχει ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ για μας..)

πως λεγονται βρε κοριτσια στην ελλαδα οι υπηρεσιες που ειναι υπευθυνες για τους ηλικιωμενους?νομιζω εχει δεν εχει?θελω να ψαξω την αντοιστιχη λεξη σε εμας και εχω κολλησει δε θυμαμαι πως λεγεται

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...