Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες,

πριν 17 μερες αποκτησαμε το δευτερο παιδακι μας.Οσο ηταν η μαμα μου εδω για να κρατισει τη κορη μου 28 μηνων, οσο ειμουν στην κλινικη, και να δωσει ενα χερακι στην αρχη ολα ηταν καλα. Αλλα εδω και 2 μερες που εφυγε.... μας χει βγαλει το λαδι, δεν θελει να κοιμηθει στο δωματιο της, θελει να ερθει στο δικο μας, και γενικα δεν κοιμαται σχεδον καθολου το βραδυ. Για την ακριβεια, εχτες καναμε τη ρουτινα μας, ετιμαστικαμε για υπνο, ειπαμε 3 παραμυθακια, καναμε αγκαλιτσες και φιλακια και οταν πηγα να φυγω αρχισε να κλαιει σπαραχτηκα για να την παρω στο κρεβατι μου, αφου την ειχα να κλαιει για 30 λεπτα (προσπαθουσα να την παριγορισω αλλα δεν επιανε) την πειρε ο υπνος κατα τις 1:00 και ξυπνισε κατα τις 3, οπου την πειρα στο κρεβατι μου και κοιμηθηκε κατα τις 6 το πρωι, ξυπνισε στις 9. Ετσι καπως πηγαν τα πραγματα και την προιγουμενη μερα.

Να πω πως πριν δεν ηταν παιδι με προβληματα στον υπνο του, κοιμοταν στο κρεβατακι της απο 8 μηνων και παντα ειχαμε μια ρουτινα που ακολουθουσαμε για τον υπνο της, αα και το μεσημερι δεν εχει προβλημα να κοιμηθει στο κρεβατι της με την ιδια ρουτινα,

Please καμια βοηθεια απο τις υπολοιπες μαμαδες? Δεν ξερω ποσο θα αντεξω την αυπνια....

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

Ε ζηλεύει γι'αυτό αντιδρά έτσι... Θα στρώσει, υπομονή και μην την αποξενώνεις από το μωρό. Άστη να συμμετέχει, για να το συμπαθήσει μια ώρα αρχύτερα. Έτσι έκανε και ο μεγάλος μου γιος τον πρώτο καιρό. Ξυπνούσε στη μέση της νύχτας με κλάματα, τρομάζαμε να τον ηρεμήσουμε, ξυπνούσε και ο μικρός από τα κλάματα του πρώτου, άσε δράμα... Φάση είναι και θα περάσει. Υπομονή, ξαναλέω, και να σας ζήσει το μωράκι! (μπέμπης ή μπέμπα;)

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Ευχαριστω πολυ ARNIKOL εχτες τα πραγματα ηταν πολυ καλητερα, της ειπα οτι θα κοιμηθω στο δωματιο διπλα στο δικο της και οχι στο δικο μου (ειναι σε διαφορετικο οροφο) και εκατσα εκει μεχρι που την πηρε ο υπνος, που και που με φωναζε και τις απαντουσα για να καταλαβει οτι ειμαι διπλα της, εκανε 1,5 ωρα να κοιμηθει αλλα δεν εκλεγε και ολο το βραδυ ηταν, ησυχη.Δεν την εχω αποξενωσει απο το μωρο, μεχρι και αγκαλιτσα τις τον δεινω οταν το ζηταει, ασχολουμαι οσο πολυ μπορω μαζι της. Εσας ποσο καιρο σας πηρε να ξεπερασετε τις αλλαγες περιπου? Το μωρο ειναι μπεμπης! :D

[/url]

s-age.png

to να μενεις αυπνος λογω ενος βρεφους ειναι η αληθεια το παλευεις μεσα σου, το να σε ξενυχταει ομως το ...μεγαλο....σου σε εξοντωνει...τουλαχιστον στη δικη μας περιπτωση...εμεις σα λυση βρηκαμε τον οικογενειακο υπνο...μαλιστα οταν στησαμε την κουνια στο υπνοδωματιο μας εβαλε ο αντρας μου και της μικρης το κρεβατακι μεσα, αλλα εκεινη το μετανιωσε τελικα και ξανα μανα ο αντρας μου ελυνε και ξανασυναρμολογουσε, διοτι δεν περναγε απο την κασαδουρα...τον πρωτο καιρο, κανα μηνα η μικρη δεν μπορουσε να ακουει το μικρο να κλαιει και παντα φωναζε μεσα στη νυχτα, τι εχει ο μπεμπουλης??γιατι κλαιει??αντε ο αντρας μου πηγαινε και την ξανακοιμιζε....ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!θα το συνηθισει και δε θα εχετε προβλημα...

Διαφημίσεις

μια από τα ίδια έπαθα όταν γέννησα το δεύτερο παιδί μου... ο μεγάλος μου τότε ήταν 17 μηνών....

από το πρώτο βράδυ με το πρώτο κλάμα του μωρού τη νύχτα, σηκώθηκε από το κρεβάτι του και τσουπ μας μπαστακώθηκε.....

δοκίμασα 2 βράδια μήπως και τον πείσω να κοιμηθεί στο κρεβάτι του αλλά δεν....

λίγο η ζήλεια, λίγο η καινούρια κατάσταση....

τελικά ακόμα και σήμερα κοιμόμαστε και οι 4 μαζί!!!!!!!!

και στη φάση αυτή δεν ήθελα να νιώσει πως έχω το μωρό κι αυτός είναι στην απέξω... δεν ήξερα πως θα το πάρει....

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντισεις σας :D Κι εγω προσπαθησα τη λυση "οικογενιακος υπνος"...αλλα δεν επιασε...εχει μαθει η μικρη να κοιμαται με ενα παρα πολυ μικρο φως και απολυτη ησυχια λογο του οτι το δωματιο της ειναι σε αλλο οροφο και οταν την πηρα στο κρεβατι με το φως για να βλεπω τον μπεμπη και το ξυπνιμα του καθε λιγο για να θηλασει, η μικρη εκανε παρτι απο την ωρα που την πηραμε στο κρεβατι μεχρι και τις 4:30 το πρωι...,κομματια εμεις μετα, δεν αντεχαν τα χερια μου να κρατισω τον μπεμπη αγκαλια.

Και οταν μιλαμε για ουρλιαχτα και κλαμα!!!Το πρωι ξυπνησε βραχνιασμενη, οι γειτονες θα νομιζαν οτι το σφαζαμε!Ειναι πολυ ψυχοφθορο, ειχα προετιμαστει για ξενυχτι απο τον μικρο, αλλα κατι τετοιο δεν το περιμενα.

[/url]

s-age.png

Ειναι πολυ ψυχοφθορο, ειχα προετιμαστει για ξενυχτι απο τον μικρο, αλλα κατι τετοιο δεν το περιμενα.

:rolleyes: συνηθως ετσι παει...αντι να σε ξενυχταει το μωρο...ξενυχτας ξανα με το πρωτο....

κ εμεις οικογενειακο υπνο και σωθηκαμε...εως οτου αρχισουν τα πανυγηρια με τα δοντια του μικρου:rolleyes::shock:

1kOup2.pngTxJmp3.png

:rolleyes: συνηθως ετσι παει...αντι να σε ξενυχταει το μωρο...ξενυχτας ξανα με το πρωτο....

κ εμεις οικογενειακο υπνο και σωθηκαμε...εως οτου αρχισουν τα πανυγηρια με τα δοντια του μικρου:rolleyes::shock:

κι εμείς ακριβώς στην ίδια φάση είμαστε......

στα πανηγύρια με τα δόντια!!!!!!!!!!!!!

όλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πιστευω οτι ενιωσε ανασφαλεια επειδη ελειψες στο μαιευτηριο κ οχι τοσο που ηρθε το αλλο μωρακι. εφοσον επιασε το κολπο με το σιπλανο δωματιο συνεχισε το για μερικες μερες ακομα μεχρι να στρωσει κ παλι ο υπνος της.

κουραγιο

Διαφημίσεις

πιστευω οτι ενιωσε ανασφαλεια επειδη ελειψες στο μαιευτηριο κ οχι τοσο που ηρθε το αλλο μωρακι. εφοσον επιασε το κολπο με το σιπλανο δωματιο συνεχισε το για μερικες μερες ακομα μεχρι να στρωσει κ παλι ο υπνος της.

κουραγιο

ωχ...

ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι η ανασφάλεια του μπορεί να οφείλεται στην απουσία της μαμάς όταν ήταν στο αιευτήριο....